کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-06-11 ساعت 08:43)HOMAYON53 نوشته:  
(2011-06-10 ساعت 17:40)tex نوشته:  
(2011-06-10 ساعت 15:40)Sooshians نوشته:  من با بقیه کار ندارم اما من با کیس نامبر 42000 تا الان زیاد جرات فعالیت نداشتم چون میترسیدم بروبچ جلوی من بگن این دیگه چه دل خوشی داره! اما ما کیسهای بالای 40000 که اسوه پایداری جهان بشریتیم، دیگه باید این تاپیک و بچرخونیم چون اینگار بازدیدا از این تاپیک 2-3 روز دیگه شدیدا کم بشه... پس حالا تا یه ماه دیگه که به سلامتی و دل خوش در این تاپیک و گل بگیریم... هیپ هیپ هوراااا... هیپ هیپ هورااااا... ((((:
من هستمممممممممم!!! با پوستی‌ ضخیم :Big GrinTongueWink و کیسِ ۴۴،۹۵۰ و هزاران امیدو آرزو ... بریم ببینیم چی‌ می‌شه و این کشتیِ ما کجا می‌خواد پهلو بگیرِ .

من هم هستم 39800 . بچه فقط به فكر ويزا يك ضرب باشيد.

منم هستم ٤٤٠٠٠!
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان: مونیکا ، tex ، Linspire ، Sooshians ، najibi ، matin2257
با تبریک به همه کارنتی ها و آرزوی کارنت شدن همه در ماه بعد.
برای گرفتن تاریخ مصاحبه باید به KCC ایمیل زد یا سفارت ؟؟؟
Category: F2A
PD: Nov 2011
تشکر کنندگان:
(2011-06-11 ساعت 10:02)Mojtabacazi نوشته:  
(2011-06-10 ساعت 15:40)Sooshians نوشته:  من با بقیه کار ندارم اما من با کیس نامبر 42000 تا الان زیاد جرات فعالیت نداشتم چون میترسیدم بروبچ جلوی من بگن این دیگه چه دل خوشی داره! اما ما کیسهای بالای 40000 که اسوه پایداری جهان بشریتیم، دیگه باید این تاپیک و بچرخونیم چون اینگار بازدیدا از این تاپیک 2-3 روز دیگه شدیدا کم بشه... پس حالا تا یه ماه دیگه که به سلامتی و دل خوش در این تاپیک و گل بگیریم... هیپ هیپ هوراااا... هیپ هیپ هورااااا... ((((:
من هستمممممممممم!!! با پوستی‌ ضخیم :Big GrinTongueWink و کیسِ ۴۴،۹۵۰ و هزاران امیدو آرزو ... بریم ببینیم چی‌ می‌شه و این کشتیِ ما کجا می‌خواد پهلو بگیرِ .

منم هستم ٤٤٠٠٠!
من هم هستم 44500 . به امید ویزای یک ضرب برای همه کیس بالاییها
تشکر کنندگان: farzad.s ، tex ، Sooshians ، matin2257
سلام منم هستم با کیس 42200 .دیشب خواب ایوب پیامبر رو دیدم گفت:شما کیس بالاها (بالای ۴۰۰۰۰) روی من رو هم کم کردید .دیگه باید بگن صبر هم صبر کیس بالایها.Wink
تشکر کنندگان: coming soon ، آرتين ، tex ، HOMAYON53 ، tamanna ، farnaz82 ، alirezagh ، moeen ، Sooshians ، najibi ، matin2257 ، silia
(2011-06-11 ساعت 10:12)hvossoughi نوشته:  با تبریک به همه کارنتی ها و آرزوی کارنت شدن همه در ماه بعد.
برای گرفتن تاریخ مصاحبه باید به KCC ایمیل زد یا سفارت ؟؟؟
سلام دوست عزیز
تبریک میگم شما باید حدود 10 روز بعد از کارنت شدن به KCC ایمیل بزنید تا تاریخ دقیق مصاحبتون رو بگیرین .
موفق باشید Cool

دوستان مهاجر
من به همه بچه های کیس بالای، به خاطر انگیزه و مثبت بودنتون تبریک میگم باور کنید اگر همینطوری باشید بدون هیچ شکی یک ضرب ویزا رو گرفتین .Smile
این رو بدونید امسال یکی از بهترین سال برای برنده گان لاتاری هستش که تا آخرین نفری که تو آسیا هست ویزا میگره .CoolSmile
به امید دیدار در امریکا
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، farnaz82 ، Sooshians ، najibi ، silia ، hvossoughi ، آمریکا
سلام.منم هستم با کیس 42000.با دلی پر امید چشم انتظارمWink
تشکر کنندگان: farnaz82 ، alirezagh ، آرتين ، Sooshians ، najibi ، matin2257
دوستان خوبم هرچی دوست دارید توی این تاپیک بنویسید که شمارش معکوس برای قفل شدن آن داره آغاز میشه.
تشکر کنندگان: آرتين ، Sooshians ، najibi ، farnaz82 ، farzad.s
ايشالا هميشه چراغ مهاجر سرا روشن باشه و تمامي كاربرانش ويزاي يك ضرب بگيرن و اونور آب زندگي خوبي داشته باشن
تشکر کنندگان: آرتين ، Sooshians ، najibi ، matin2257 ، silia ، farnaz82 ، farzad.s
(2011-06-11 ساعت 12:07)tamanna نوشته:  سلام.منم هستم با کیس 42000.با دلی پر امید چشم انتظارمWink

سلام
دوست عزیز ما [size=mediuهستیم با دلی پر امید و چشم انتظار.
همه با هم میریم[/size]
تشکر کنندگان: Sooshians ، najibi ، matin2257 ، farnaz82 ، tamanna
(2011-06-11 ساعت 12:26)alirezagh نوشته:  دوستان خوبم هرچی دوست دارید توی این تاپیک بنویسید که شمارش معکوس برای قفل شدن آن داره آغاز میشه.
این نیز بگذرد ... .
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: Sooshians ، آمریکا

همایون جان ما به فکر ویزای یک ضرب هستیم اما مهم اینه اون هم به فکر ما باشه... ((:

تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، najibi ، matin2257 ، farnaz82
(2011-06-11 ساعت 15:17)Sooshians نوشته:  

همایون جان ما به فکر ویزای یک ضرب هستیم اما مهم اینه اون هم به فکر ما باشه... ((:

حدودا40 نفر با کیس نامبر بالای 40000 تو سایت ثبت نام کردن وفعالیت داشتن!Cool من خودم اصلا امیدی به CURRENTشدن کیس نامبرم نداشتم و فکر میکنم اخرین کیس نامبری که اعلام میشه مال من باشه)(453XX).Cool
ولی الان تقریبا مطمئنم به خواست خدا یه ضرب ویزا میگیرم وکارم به اما واگر نمیرسه!
برای بقیه دوستان هم ارزو میکنم که بدون درد سر ویزاهاشونو بگیرن و به سرزمین ارزوهاشون سفرکنن!!Wink
خودش میبرتت هرجا دلش خواست.....به هرجا برد بدون ساحل همونجاست!!Rolleyes
دريافت نامه قبولي: پنجشنبه 6خرداد1389
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390
تشکر کنندگان: Sooshians ، maxsoulfly ، HOMAYON53 ، najibi ، silia ، farnaz82 ، farzad.s ، tamanna
با عرض سلام من با CASE NUMBER: 2011AS1328XXXواسه مصاحبه ۲۰دی ۸۹ به ابوظبی رفتم اما تا الان هرچی چک میکنم جوابی نمیگیرم فقط می نویسه: aplication in processing به نظر شما دیر نشده؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنین.
تشکر کنندگان:
(2011-06-11 ساعت 16:04)1355.mehdi نوشته:  با عرض سلام من با CASE NUMBER: 2011AS1328XXXواسه مصاحبه ۲۰دی ۸۹ به ابوظبی رفتم اما تا الان هرچی چک میکنم جوابی نمیگیرم فقط می نویسه: aplication in processing به نظر شما دیر نشده؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنین.
دوست عزیز تازه وارد سلام

ورود شما را خوشامد می گویم . اطلاعاتی از شما در جدول 2011 انجمن موجود نمی باشد . لطفاً اطلاعات خود را برای ثبت در جدول با پیام خصوصی به فری فری عزیز ارسال فرمایید . شما منتظر کلیرنس می باشید و این پروسه برای شما مثل بنده و تعداد دیگری از دوستان کمی طولانی شده است و فعلاً تنها کاری که می توانیم انجام دهیم انتظار و صبر است که البته کمی سخت و ناخوشایند می باشد . Sad ضمناً ارسال یک ایمیل به سفارت و یادآوری پیگیری پرونده تان هم بد نیست . با وجود اینکه جواب از هم اکنون مشخص است و آنها هم خواهند گفت که کنترلی بر تسریع روند پروسه اداری ندارند.

موفق باشید

[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
سلام دوستان
من ###45شماره کیسم هست
مگر تا الانش چیزی دست ما بوده و کار ما و فکر ما تفاوتی در روند کارها ایجاد کرده
پس اون کسی که تا حالا این کارهرو کرده بقیشو انجام میده
فقط وظیفه ما انه که مدارکمونو درست تکمیل کنیم و صادق باشیم و امیدوار
usa میبینمتون
Smile
دوستان
تا اسممون اعلام نشده میشه زودتر مدارکو فرستاد سفارت
من ###45 هستم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان