کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
اینا رو باید از حالا اماده کنیم و البته اگه اصولا برای مصاحبه صدامون کنن!!!!!Smile)))
• کپی نامه تاریخ مصاحبه از kcc یا پرینت ایمیل تاریخ مصاحبه، حاوی اسامی مصاحبه شوندگان و کیس نامبر• اصل پاسپورت + دو کپی از همه صفحات!!! (پاسپورت قدیمی هم ممکنه لازم باشه پس همراهتون باشه)
• اصل شناسنامه+ یک کپی از همه صفحات / ترجمه شناسنامه+ یک کپی
• اصل کارت ملی+ یک کپی از دو طرف/ ترجمه کارت ملی + یک کپی
• اصل گواهی عدم سو پیشینه از کشوری که بعد از سن 16 سالگی و بیشتر از یکسال در اونجا ساکن بوده اید .برای سفارت ابوظبی، از ایران و امارات سو پیشینه نمیخوان ولی برای کشورهای دیگه باید به سفارت مربوطه مراجعه کرد و گواهی رو تهیه کرد. (مثل هند و مالزی و...)
• 2 قطعه عکس 5*5 جدید -پشت نویسی شده با خودکار نرم: اسم و فامیل - کیس نامبر- تاریخ تولد
• اصل آخرین مدرک تحصیلی + کپی / ترجمه آخرین مدرک تحصیلی + کپی (در اغلب موارد پیش دانشگاهی هم کافیه)
• اصل گواهی سابقه کار + یک کپی / ترجمه گواهی سابقه کار+ یک کپی ( سابقه کار برای افراد برنده اصلیِ زیر دیپلم (پیش دانشگاهی)، اجباریه و برای بقیه ، بستگی به وضعیتشون داره )
• کارت پایان خدمت آقایان + یک کپی / ترجمه کارت پایان خدمت+ یک کپی
• کپی فرمهایDS230 و DS122 که قبلا برای kcc فرستاده بودید بهتره همراهتون باشه که قبل از مصاحبه مرور کنید ، چون از همونا سوال میکنن . حواستون باشه متناقض جواب ندین که ردتون میکنن. مشخصاتتون را قبلا چک کنین ببینین درست نوشتین توی فرمها یا نه ، اگه درست نیست قبل از قسم خوردن بگین براتون تصحیح کنن. پایین فرم اصلی رو هم باید امضا بزنین ، یادتون باشه امضاتون با اونی که قبلا زدین یکی باشه .
• آدرس جایی که میخواین برین در آمریکا هم همراهتون باشه.
• پول - در حال حاضر 819 دلار (آنکارا یا ابوظبی) یا 3157 درهم (در ابوظبی) که موقع مصاحبه در سفارت باید پرداخت بشه
• مدارک مالی ، دوحالت داره :با اسپانسر یا بدون اسپانسر
برای اسپانسر (نقل شده از final destination عزیز ) :
A sponsor who is a U.S. citizen or LPR must provide an affidavit of support (form I-134), a job letter or pay stubs, a bank letter, forms 1040 and W2 for the most recent taxable year, and proof of U.S. citizenship or legal permanent residence. These documents must be less than one year old when the visa is issued
به علاوه یک کپی از پاسپورت اسپانسر
اگه اسپانسر ندارید، یک یا چند مورد از موارد زیر :
گواهی تمکن مالی به نام برنده از بانک به لاتین + کپی
یا سند ملکی یا وکالت به نام برنده +کپی / ترجمه سند ملکی یا وکالت به نام برنده +کپی (اگه ملک ارزشگذاری بشه بهتره ولی ممکنه در مواردی ضرورت نداشته باشه)
سند ماشین یا هر سند دیگه به نام برنده + کپی / ترجمه + کپی
برای اونایی که مجردن و سابقه کاری خوبی ندارن ، یعنی اونایی که افیسر احتمال بده که نتونن اونجا از عهده خرج و مخارجشون بربیان ، توصیه میشه اسپانسر داشته باشن . اگه ندارن سند ملکی ارزشگذاری شده یا حساب بانکی بالای 40 میلیون ببرن(این برداشت خودم بوده از مطالبی که توی مهاجرسرا خوندم)
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: farnaz82 ، REZA1390 ، solanje ، alirezagh ، آرتين ، coming soon ، aghdam ، arash004 ، nima.nabizadeh ، شقایق ، tex ، SH1A2R3
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم (اصل پاسپورت + دو کپی از همه صفحات!!! )پاسپورت 40 صفحه هستش و من تا کنون مسافرت خارج از ایران نداشتم آیا نیازی هست که از همه صفحات کپی گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: SH1A2R3
منم کیسم 44500 هست وتعجب میکنم که بچه ها انقدر روحیه دارن و هنوز منتظرن.چون بنظر میرسه امسال هم مثل سال قبل برای ماه سپتامبر هیچ شماره ای رو کارنت نکنن و در واقع این اخرین شماره کارنت شده باشه.بهرحال من که خیلی وقته بیخیال سفر شدم و خداروشکر اینجا ارشد قبول شدم و دیگه حتی اگه شماره ام کارنت هم بشه خیال رفتن ندارم.این شانس به بقیه دوستان مشتاق میدم.انشاءالله که همه بتونن ویزا بگیرن.
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-06-13 ساعت 10:42)afroozgol66 نوشته:  منم کیسم 44500 هست وتعجب میکنم که بچه ها انقدر روحیه دارن و هنوز منتظرن.چون بنظر میرسه امسال هم مثل سال قبل برای ماه سپتامبر هیچ شماره ای رو کارنت نکنن و در واقع این اخرین شماره کارنت شده باشه.بهرحال من که خیلی وقته بیخیال سفر شدم و خداروشکر اینجا ارشد قبول شدم و دیگه حتی اگه شماره ام کارنت هم بشه خیال رفتن ندارم.این شانس به بقیه دوستان مشتاق میدم.انشاءالله که همه بتونن ویزا بگیرن.

شما از كجا ميگيد پارسال سپتامبر كسي كارنت نشده؟
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان: coming soon ، farnaz82 ، آرتين
سلام
تبریک می گم انشالله یک ضرب ویزا بگیرید و منتظران هم هر چه زودترکلیر شوند
(2011-06-12 ساعت 18:44)شقایق نوشته:  سلام
من خیلی خوشحالم که این ماه کارنت شدم باآرزوی ویزای یک ضرب برای خودم و همه دوستای گل

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، farnaz82 ، 1979SAM
(2011-06-13 ساعت 10:42)afroozgol66 نوشته:  منم کیسم 44500 هست وتعجب میکنم که بچه ها انقدر روحیه دارن و هنوز منتظرن.چون بنظر میرسه امسال هم مثل سال قبل برای ماه سپتامبر هیچ شماره ای رو کارنت نکنن و در واقع این اخرین شماره کارنت شده باشه.بهرحال من که خیلی وقته بیخیال سفر شدم و خداروشکر اینجا ارشد قبول شدم و دیگه حتی اگه شماره ام کارنت هم بشه خیال رفتن ندارم.این شانس به بقیه دوستان مشتاق میدم.انشاءالله که همه بتونن ویزا بگیرن.

دوستان حاضر در تاپیک هم از شما تعجب میکنند بااین آمارهای اشتباه و این دکترین اشتباه....Smile

دوست عزیز پارسال همه کارنت شدند و تا بحال در تاریخ لاتاری ایران کارنت نشده نداشتیم....Smile

اکثر افرادی که پارسال ویزا نگرفتند از کیس نامبرهای پایین بودندSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)

کاربر محترم، قطعا شما این پست رو بدون غرض نوشته اید اما در نظر داشته باشید که ممکنه شرایط دیگران مثل شما نباشه و این نوشته شما باعث ناراحتی و ناامیدی خیلی از دوستان شود.این به دور از انصاف است جمعی را که چنین مشتاقانه برای هدفی مشخص گردهم آمده اند و هریک مستعد تاثر از هر خبری هستند را با چنین جملاتی ناامید کنید.
چون شما شرایطتان برای رفتن عوض شده دلیل نمیشه که ...
محض اطلاع هم سال پیش همه برندگان در ایران کارنت شدند و اتفاقا" خیلی از دوستانی که متاسفانه موفق به دریافت ویزا نشدند کیس های پایینی داشتند که ماهها پیش از سپتامبر مصاحبه رفته بودند و به دلیل عدم دریافت کلیرنس، کیسشان باطل شد.
ایشالا این ماه همه کارنت می شوند و امسال حتی یک نفر هم به خاطر کلیرنس از دریافت ویزا محروم نخواهد شد.
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، free_free ، farzad.s ، HAMEDMIM ، aghdam ، farnaz82 ، Sooshians ، REZA1390 ، 1979SAM ، میناسیان ، moeen

سلام،

اولا، خیلی‌ خوشحالم که بعد از عمری آمدی سر بزنی‌ به مهاجرسرا اما تو که امیدی نداری چرا امید بقیرو میخواهی‌ بگیری

دوما، طبق اطلاعات سالهای گذشته با یک مرور میفهمی که تو سپتامبر خیلی ها کارنت شدن و ویزا گرفتن مثل اون یکی‌ که تو ۲۸امّ رفته مصاحبه، ۳۰امّ ویزا گرفته، پس باید امید داشت و پیگیر بود

سوماً، بهت تبریک میگم که کارشناسی ارشد قبول شدی، اما به هر حال خیلی‌ از ماها هستیم که مدرک فوق لیسانس داریم، اما تو مطمئن باش که تو زندگی هدف چیزای دیگست بالاتر از درس خوندن

چهارمان، موفق باشی‌

دوستان امیدواره مهاجر سراییِ من ، ما باید رویاهامون رو پرواز بدیم تا به حقیقت بپیونده.

شماره کیس: 400XX
تشکر کنندگان: najibi ، alirezagh ، farzad.s ، maxsoulfly ، gadfly ، HAMEDMIM ، hamed842 ، coming soon ، free_free ، farnaz82 ، Sooshians ، REZA1390 ، nasnam ، 1979SAM ، moeen
با تشکر فراوان از free free,alireza va nima..... من هم کاملا با نظرشون موافقم و معتقدم ان شاا... همه ما سپتامبر current می شیم.... باید پر انرژی از حالا کارامون و مدارکمون رو کامل کنیم.......

اندکی صیر سحر نزدیک است......
Smile
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، alirezagh ، aghdam ، najibi ، farzad.s ، farnaz82 ، Sooshians ، REZA1390 ، 1979SAM ، میناسیان
(2011-06-13 ساعت 12:43)nimahoboot نوشته:  

سلام،

اولا، خیلی‌ خوشحالم که بعد از عمری آمدی سر بزنی‌ به مهاجرسرا اما تو که امیدی نداری چرا امید بقیرو میخواهی‌ بگیری

دوما، طبق اطلاعات سالهای گذشته با یک مرور میفهمی که تو سپتامبر خیلی ها کارنت شدن و ویزا گرفتن مثل اون یکی‌ که تو ۲۸امّ رفته مصاحبه، ۳۰امّ ویزا گرفته، پس باید امید داشت و پیگیر بود

سوماً، بهت تبریک میگم که کارشناسی ارشد قبول شدی، اما به هر حال خیلی‌ از ماها هستیم که مدرک فوق لیسانس داریم، اما تو مطمئن باش که تو زندگی هدف چیزای دیگست بالاتر از درس خوندن

چهارمان، موفق باشی‌

دوستان امیدواره مهاجر سراییِ من ، ما باید رویاهامون رو پرواز بدیم تا به حقیقت بپیونده.

عزیزم تا حالا کسی نبوده بخاد انقدر به استناد به دانسته های غلط خودش انقدر صریح بخاد با روحیه بچه ها بازی کنه،ساله گذشته دوسته صمیمی خوده من که اصلان اینجا عضو نبود در تاریخه ۲۷سپتامبر کارنت شد و ۲۹ امه سپتامبر ویزا گرفت،پس ساله گذشته مثله هرسال یه سری شماره اعلام میکنن ،اونا هم خودشون انقدر برنامه ریزی دارن که چیکار دارن میکنن ...۱۰۰% همه برای سپتامبر یا حداقل تا شماریه ۴۵۰۰۰ شاید یخورده بیشتر کارنت میشن بدونه شک.بهتره به فکره اینا باشیم که روزه interview به مدارکه کامل و بدونه نقص بریم سفارت که اگه اون موقع بخاطره مشکله مدارک ویزا ندن،خیلی بیشتر اذیت خواهید شد،و خودتونم نخواهید بخشید .به امیده مصاحبه خیلی زود در سپتامبر و ویزا گرفتنه بدونه دردسر .....
شماره کیس: 2011AS000420*0
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 04,2010
تاریخ ارسال نامه اول :June 27, 2010
کنسولگری: آنکاراCool
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای
تاریخ دریافت نامه دوم:خدا داند
تاریخ مصاحبه: 6 سپتامبر
تاریخ اخذ ویزا :????
تشکر کنندگان: free_free ، HAMEDMIM ، maxsoulfly ، aghdam ، najibi ، farzad.s ، farnaz82 ، Sooshians ، REZA1390 ، 1979SAM ، میناسیان
(2011-06-13 ساعت 14:15)hamed842 نوشته:  

سلام،

چهارمان، موفق باشی‌

عزیزم تا حالا کسی نبوده بخاد انقدر به استناد به دانسته های غلط خودش انقدر صریح بخاد با روحیه بچه ها بازی کنه،ساله گذشته دوسته صمیمی خوده من که اصلان اینجا عضو نبود در تاریخه ۲۷سپتامبر کارنت شد و ۲۹ امه سپتامبر ویزا گرفت،پس ساله گذشته مثله هرسال یه سری شماره اعلام میکنن ،اونا هم خودشون انقدر برنامه ریزی دارن که چیکار دارن میکنن ...۱۰۰% همه برای سپتامبر یا حداقل تا شماریه ۴۵۰۰۰ شاید یخورده بیشتر کارنت میشن بدونه شک.بهتره به فکره اینا باشیم که روزه interview به مدارکه کامل و بدونه نقص بریم سفارت که اگه اون موقع بخاطره مشکله مدارک ویزا ندن،خیلی بیشتر اذیت خواهید شد،و خودتونم نخواهید بخشید .به امیده مصاحبه خیلی زود در سپتامبر و ویزا گرفتنه بدونه دردسر .....

ببخشيد اون دوست شما مشخصاتش چي بود؟ به لحاظ كار و مدرك و ...
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: najibi ، REZA1390
(2011-06-13 ساعت 15:34)HOMAYON53 نوشته:  
(2011-06-13 ساعت 14:15)hamed842 نوشته:  

سلام،
۲۶ سالش بود ،سربازی معاف بود اسمش عربی نبود ولی مسافرت خیلی رفته بود ،رشتش هم معماری داخلی بود ،بدونه اسپانسر.

چهارمان، موفق باشی‌

ببخشيد اون دوست شما مشخصاتش چي بود؟ به لحاظ كار و مدرك و ...

شماره کیس: 2011AS000420*0
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 04,2010
تاریخ ارسال نامه اول :June 27, 2010
کنسولگری: آنکاراCool
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای
تاریخ دریافت نامه دوم:خدا داند
تاریخ مصاحبه: 6 سپتامبر
تاریخ اخذ ویزا :????
تشکر کنندگان: najibi ، HAMEDMIM ، REZA1390
واقعا احساس خوبیه که اینهمه دوستان امیدوار و مثبت هستند. مطمئن باشین که وقتی همه روزی در آینده به این پست ها نگاه میکنیم این همه احساس زندگی و شور رو تحسین خواهیم کرد. پس پیش بسوی کارنت شدن همه دوستان پر انرژی تا آخرین نفر. Tongue
تشکر کنندگان: farnaz82 ، REZA1390 ، آمریکا ، melika64 ، silia ، aghdam ، آرتين ، solanje ، farzad.s ، HAMEDMIM
من که میام تو این تاپیک به شخصه لذت میبرم از این همه شور و شوق
باور کنید یا نکنید از همسرم بپرسید واسه همتون دعا میکنم همه ویزا بگیرید مطمئن باشید هر چی خیره و با تمام وجود میخواهیدش همون میشه Smile
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
اوه خدای من،این همه سروصدا بخاطر یه مطلب کوچیک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان برنده انگار هیچ کار دیگری ندارن جز خواندن تاپیک وانتظارررررررررررررررر
من که چیزی نگفتم،همه ی اطلاعاتم هم از همین سایت گرفتم و اگه اشتباهه به این دلیله که دوستان دیگه مطالب اشتباهی گذاشتن وهیچ کس بهشون این همه اعتراض نکرده.من بارها به مدیران و افراد فعال این سایت پیام دادم وازشون راهنمایی خواستم ولی دریغ از یه نیمچه خط.حالا این همه موج اعتراض...
واقعا تعجب میکنم.قرار نیست همه امیدها وارزوهامون تو یه کشور دیگه خلاصه بشه که این همه از یه پیام ساده شاکی بشیم.
من برنامه ام عوض نشده،چون از اول هم برنامه ای برای رفتن نداشتم.من از طریق دخترعمه ام که در امریکا زندگی میکنه در لاتاری شرکت داده شدم بدون اینکه بدونم یا حتی بخوام.من حتی تا یک ماهه پیش شماره کیسم رو هم نمیدونستم چون هدفم چیز دیگه ای بوده.من کاری به هدف دوستان دیگه ندارم ولی به عنوان یک دوست صمیمانه ازتون میخوام درکنار امید وانتظار کمی هم واقعبین باشین،خیلی ادمارو میشناسم که مثل شماها رویای رفتن داشتن وبا کلی تلاش به ارزوشون رسیدن ولی ...
بگذریم،الان یه چیزی میگم سیل اعتراضات به سمتم روان میشه.
واقعا از ته دل ارزو میکنم همه دوستان برنده لاتاری بتونن ویزاشون رو بگیرن ومعذرت میخوام ازاینکه واقعا ناخواسته دوستان رو ناراحت وناامید کردم.به امید موفقیت تک تک دوستان
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان