کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-06-13 ساعت 17:26)afroozgol66 نوشته:  اوه خدای من،این همه سروصدا بخاطر یه تاپیک کوچیک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان برنده انگار هیچ کار دیگری ندارن جز خواندن تاپیک وانتظارررررررررررررررر
من که چیزی نگفتم،همه ی اطلاعاتم هم از همین سایت گرفتم و اگه اشتباهه به این دلیله که دوستان دیگه مطالب اشتباهی گذاشتن وهیچ کس بهشون این همه اعتراض نکرده.من بارها به مدیران و افراد فعال این سایت پیام دادم وازشون راهنمایی خواستم ولی دریغ از یه نیمچه خط.حالا این همه موج اعتراض...
واقعا تعجب میکنم.قرار نیست همه امیدها وارزوهامون تو یه کشور دیگه خلاصه بشه که این همه از یه تاپیک ساده شاکی بشیم.
من برنامه ام عوض نشده،چون از اول هم برنامه ای برای رفتن نداشتم.من از طریق دخترعمه ام که در امریکا زندگی میکنه در لاتاری شرکت داده شدم بدون اینکه بدونم یا حتی بخوام.من حتی تا یک ماهه پیش شماره کیسم رو هم نمیدونستم چون هدفم چیز دیگه ای بوده.من کاری به هدف دوستان دیگه ندارم ولی به عنوان یک دوست صمیمانه ازتون میخوام درکنار امید وانتظار کمی هم واقعبین باشین،خیلی ادمارو میشناسم که مثل شماها رویای رفتن داشتن وبا کلی تلاش به ارزوشون رسیدن ولی ...
بگذریم،الان یه چیزی میگم سیل اعتراضات به سمتم روان میشه.
واقعا از ته دل ارزو میکنم همه دوستان برنده لاتاری بتونن ویزاشون رو بگیرن ومعذرت میخوام ازاینکه واقعا ناخواسته دوستان رو ناراحت وناامید کردم.به امید موفقیت تک تک دوستان

عزیزم لازم نبود این همه توضیح بدی از خودت،برنده که هیچی ویزا گرفته و سفر کرده و ساکن همه به این تاپیک سر میزنن چون حال میکنند (مثل خودم)
من تا حالا خیلی از تاپیک ها رو از اول تا ته خوندم،نه از سر بیکاری ها واسه اطلاعات گرفتن تا حالا همچین اطلاعتی که شما میدی را ندیدم،به شخصه هم از هر کس چه عمومی چه خصوصی سوالی پرسیدم جواب گرفتم اونم جواب معقول و درست
اگه اینجا تاپیک کوچیک است تعجبم چطور وقت عزیزت را تلف میکنی،بهتر نیست بشینی سر درست ،به خصوص که الان وقت امتحان ها است
اینجا هم که میبینی همه با هم دوست هستند اصلآ جای غریبه ها نیست چون شما حال کسی را درک نمیکنی,چون برنامه زندگی شما فرق فوکوله
حرف آخرم بگم،باریکلا به دختر عمت ،خدا حفظش کنه براتون
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
(2011-06-13 ساعت 17:26)afroozgol66 نوشته:  اوه خدای من،این همه سروصدا بخاطر یه تاپیک کوچیک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که چیزی نگفتم،همه ی اطلاعاتم هم از همین سایت گرفتم و اگه اشتباهه به این دلیله که دوستان دیگه مطالب اشتباهی گذاشتن وهیچ کس بهشون این همه اعتراض نکرده.من بارها به مدیران و افراد فعال این سایت پیام دادم وازشون راهنمایی خواستم ولی دریغ از یه نیمچه خط.حالا این همه موج اعتراض...
واقعا تعجب میکنم.قرار نیست همه امیدها وارزوهامون تو یه کشور دیگه خلاصه بشه که این همه از یه تاپیک ساده شاکی بشیم.
من برنامه ام عوض نشده،چون از اول هم برنامه ای برای رفتن نداشتم.من از طریق دخترعمه ام که در امریکا زندگی میکنه در لاتاری شرکت داده شدم بدون اینکه بدونم یا حتی بخوام.من حتی تا یک ماهه پیش شماره کیسم رو هم نمیدونستم چون هدفم چیز دیگه ای بوده.من کاری به هدف دوستان دیگه ندارم ولی به عنوان یک دوست صمیمانه ازتون میخوام درکنار امید وانتظار کمی هم واقعبین باشین،خیلی ادمارو میشناسم که مثل شماها رویای رفتن داشتن وبا کلی تلاش به ارزوشون رسیدن ولی ...
واقعا از ته دل ارزو میکنم همه دوستان برنده لاتاری بتونن ویزاشون رو بگیرن ومعذرت میخوام ازاینکه واقعا ناخواسته دوستان رو ناراحت وناامید کردم.به امید موفقیت تک تک دوستان

شاید توی دنیای واقعی بر اساس اطلاعات غلط، حرفی بزنی و چیزی نشه ولی تو این دنیا (اینترنت) باید حواست رو جمع کنی چون تعارفی وجود نداره و اینجوری می شه که دیدی.
خدا انشاا.. به شما مدرک پروفسوری بده به ما هم گرین کارت! درضمن دمت گرم که نمیایی!
احساس می کنم کیس نامبرمون تو KCC کپک زده!!!!
اون فرم هایی که پر کرده بودیم رو هم موریانه خورده دیگه تاحالا Big Grin
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان: alirezagh ، Linspire ، nima.nabizadeh ، najibi ، REZA1390 ، نفس ، Sooshians ، farnaz82 ، آرتين ، farzad.s ، free_free ، shitili ، moeen
درود بر همه دوستان
پیشنهاد می کنم این بحث رو کنار بذاریم
خانم ها و آقایون کارنت شده کسی تصمیم نداره تماس بگیره برای تاریخ مصاحبه. من جمعه تماس گرفتم.گفتن هنوز در حال برنامه ریزیه . کسی خبر جدیدی نداره
خبر بدید لطفا
ایام به کام
تشکر کنندگان: drmahmoodi ، najibi ، REZA1390 ، 1979SAM ، Sooshians ، farnaz82 ، آرتين ، solanje ، farzad.s
سلام بچه‌ها فردا ما داریم میریم سفارت برامون دعا کنید
بچه ها پيش بيني قبلي من هم داره درست از آب در مي آيد خدا به دادمون برسه احتمال ويزا نگرفتن بچه اي بالاي 40000 به 90 درصد افزايش پيدا كرد.
متاسفانه سرعت كارنت شدن امسال نسبت به پارسال بسيار پايين بودو با توجه به عدد 39750 كه اعلام شد واقعا من رو شوكه كرد حداقل حدس ميزدم تا 41000 بياد با توجه به اين عدد حدس من اين هست كه ماه ديگه يا تا 43000 مي گن بياد مصاحبه يا اينكه اگر بكن همه بياد مصاحبه خيلي ها ويزا نمي دن البته دلايل خيلي قانع كننده هم دارم كه در زير نوشتم البته ميدونم كه خيلي دوستان وقتي اين رو مي خونن ميگن ناميد نكن يا از .... ولي بدونيد هدف من ناميد كردن نيست هدف من اينه كه دوستان خودشون براي يك واقعن تلخ اماده كنند.
با توجه به اينكه امسال يك سري از افراد از طريق اينترنت فهميدند كه در لاتاري قبول شدن در حالي كه در سال هاي قبل چنين چيزي نبوده يعني اينكه يك سري ها قبول مي شدند ولي به دليل اينكه نمي فهميدندكه قبول شدند سفارت نمي رفتند و شانس كيس هاي كه شمارشون بالاتر بود براي دريافت ويزا بيشتر مي شد پيشبيني من اين است كه امسال بسياري از افراد كه كيس بالا دارند احتمال ويزا گرفتنشون خيلي خيلي كم هست و مثل پارسال و حتي بيشتر، افرادي كه كيس بالا دارند يا بدليل كلير نشدن يا به دليل اتمام ويزا بهشون ويزا نمي دهند يعني قضيه پارسال عدم گرفتن ويزا براي كيس هاي بالا به شدت افزايش مي يابد وهمچنين با توجه به پيش بيني هاي قبليم كه درست از اب در امد eroupa همه كارنت شدن يعني اون ها برند وزا بگيرند اگر چيزي باقي موند براي asia
تشکر کنندگان:
(2011-06-13 ساعت 21:42)salam100 نوشته:  با توجه به اينكه امسال يك سري از افراد از طريق اينترنت فهميدند كه در لاتاري قبول شدن ...

شما یکبار دیگه هم این فرضیه غلط خودتون رو مطرح کردید و علاوه بر تکذیبش توسط دوستان با تجربه سایت، با خیل انتقادات هم مواجه شدید.
جدا" نمی دونم دنبال چی هستید ...!!!
تشکر کنندگان: najibi ، REZA1390 ، nima.nabizadeh ، نفس ، Sooshians ، farnaz82 ، aghdam ، آرتين ، solanje ، farzad.s ، free_free ، matin2257 ، HAMEDMIM ، moeen
امسال هم همه کارنت میشن
الکی هم جوسازی نکنین
پارسال هم ماه های اخر نجومی کارنت میکردن 5 6 هزار تا که چیزی نیست
موفق باشین دوستان
تشکر کنندگان: reza12 ، najibi ، REZA1390 ، Vahidn ، Sooshians ، farnaz82 ، aghdam ، آرتين ، farzad.s ، free_free ، matin2257 ، HAMEDMIM ، moeen
آخ جون من ايميلم روزدم باكلي ذوق و..... من نميدونم كه بره چي استرس داشته باشم چه چيزي بهترازهيجان اين روزها اينا استرس نيست هيجان وزندگيه كه فعلا توي شهروديارماها باعث ميشه كمترازتورم وكوفت وزهرماربناليم .....
بچه هاي بالاي 40000آماده باشن براي پرش به سمت استكبارجهاني !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(2011-06-13 ساعت 19:32)ali.8888 نوشته:  درود بر همه دوستان
پیشنهاد می کنم این بحث رو کنار بذاریم
خانم ها و آقایون کارنت شده کسی تصمیم نداره تماس بگیره برای تاریخ مصاحبه. من جمعه تماس گرفتم.گفتن هنوز در حال برنامه ریزیه . کسی خبر جدیدی نداره
خبر بدید لطفا
ایام به کام

شمارش روميتوني برام بذاري واينكه دقيقا موقع تماس چي بايد بگيم؟
تشکر کنندگان: Sooshians ، farnaz82 ، farzad.s
(2011-06-13 ساعت 23:36)najibi نوشته:  
(2011-06-13 ساعت 21:42)salam100 نوشته:  بچه ها پيش بيني قبلي من هم داره درست از آب در مي آيد خدا به دادمون برسه احتمال ويزا نگرفتن بچه اي بالاي 40000 به 90 درصد افزايش پيدا كرد.
متاسفانه سرعت كارنت شدن امسال نسبت به پارسال بسيار پايين بودو با توجه به عدد 39750 كه اعلام شد واقعا من رو شوكه كرد حداقل حدس ميزدم تا 41000 بياد با توجه به اين عدد حدس من اين هست كه ماه ديگه يا تا 43000 مي گن بياد مصاحبه يا اينكه اگر بكن همه بياد مصاحبه خيلي ها ويزا نمي دن البته دلايل خيلي قانع كننده هم دارم كه در زير نوشتم البته ميدونم كه خيلي دوستان وقتي اين رو مي خونن ميگن ناميد نكن يا از .... ولي بدونيد هدف من ناميد كردن نيست هدف من اينه كه دوستان خودشون براي يك واقعن تلخ اماده كنند.
با توجه به اينكه امسال يك سري از افراد از طريق اينترنت فهميدند كه در لاتاري قبول شدن در حالي كه در سال هاي قبل چنين چيزي نبوده يعني اينكه يك سري ها قبول مي شدند ولي به دليل اينكه نمي فهميدندكه قبول شدند سفارت نمي رفتند و شانس كيس هاي كه شمارشون بالاتر بود براي دريافت ويزا بيشتر مي شد پيشبيني من اين است كه امسال بسياري از افراد كه كيس بالا دارند احتمال ويزا گرفتنشون خيلي خيلي كم هست و مثل پارسال و حتي بيشتر، افرادي كه كيس بالا دارند يا بدليل كلير نشدن يا به دليل اتمام ويزا بهشون ويزا نمي دهند يعني قضيه پارسال عدم گرفتن ويزا براي كيس هاي بالا به شدت افزايش مي يابد وهمچنين با توجه به پيش بيني هاي قبليم كه درست از اب در امد eroupa همه كارنت شدن يعني اون ها برند وزا بگيرند اگر چيزي باقي موند براي asia

ولی دوست گرامی اون چیزائی رو که من مقایسه میکنم در رابطه با ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ امسال وضعیت بهتره. چند مثال نغز:
شماره کیس ۲۵۰۰۰ پارسال توی ماه آگوست رفته واسه مصاحبه در حالی که امسال توی ماه جون رفته یعنی ۲ ماه زودتر
۲۱۰۰۰ پارسال توی ماه جولای رفته امسال توی ماه می یعنی ۲ ماه زودتر.
۲۷۰۰۰ پارسال توی آگوست رفته در حالی که امسال توی جون رفته یعنی ۱ ماه زودتر.
اخه این که حساب ۲ ,۲ تا هستش دوست عزیز.چرا خودتون یه سر به لینک های پایین نمیزنید. پس دوستان همه اطمینان داشته باشد که امسال وضعیت بهتره مگر اینکه یه اتفاق عجیب و غریب بیفته یا یه چیزای دیگه باشه که من از اون بی اطلاعم !
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3283
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1147&page=2
سلام
از همه ممنونم.
من از پارسال ماهی 1 بار می اومدم و به خاطر عدم اطلاع و عدم استفاده درست از مطالب به اشتباه نا امید میشدم و میرفتم تا ماه بعد ولی الان چند ماهه که عضو شدم و با کمک دوستان طرز استفاده از سایتو یاد گرفتم و واقعا این چند ماه اخرو با امید واری شما گذروندم و میگذرونم.
در ضمن خیلی کم اظهار نظر می کنم ولی الان واقعا عصبانی شدم وقتی میبینم کسانی که از شانس و لطف خدا ایطوری ناشکری میکنن و میخواستم خواهش کنم کسانی که کیسمای پایین داشتن و رفتن به زندگیشون برسن و از کیسهای پایین که ما رو راهنمایی میکنن از صمصم قلب ممنونم.
این اقای فوق لیسانسم بره درساشو بخونه ایشالا بره کربلا .
(2011-06-13 ساعت 17:41)farnaz82 نوشته:  

عزیزم لازم نبود این همه توضیح بدی از خودت،برنده که هیچی ویزا گرفته و سفر کرده و ساکن همه به این تاپیک سر میزنن چون حال میکنند (مثل خودم)
من تا حالا خیلی از تاپیک ها رو از اول تا ته خوندم،نه از سر بیکاری ها واسه اطلاعات گرفتن تا حالا همچین اطلاعتی که شما میدی را ندیدم،به شخصه هم از هر کس چه عمومی چه خصوصی سوالی پرسیدم جواب گرفتم اونم جواب معقول و درست
اگه اینجا تاپیک کوچیک است تعجبم چطور وقت عزیزت را تلف میکنی،بهتر نیست بشینی سر درست ،به خصوص که الان وقت امتحان ها است
اینجا هم که میبینی همه با هم دوست هستند اصلآ جای غریبه ها نیست چون شما حال کسی را درک نمیکنی,چون برنامه زندگی شما فرق فوکوله
حرف آخرم بگم،باریکلا به دختر عمت ،خدا حفظش کنه براتون

همجین کوجولو ام نبود
تشکر کنندگان: Sooshians ، Linspire ، farnaz82 ، aghdam ، nastaran86 ، farzad.s
دوست عزيز همينطور كه قبلا نيز جواب kcc را گذاشته بودم تعداد افرادي كه در هر ماه كارنت ميشوند بر اساس تعداد ويزاي موجود در اون ماه مشخص ميشه پس زمانيكه all curent بشه به تعداد همه اونها ويزا موجود هستش اينطور نيست كه همرو كارنت كنند بعد به خيلي ها ويزا ندن سال گذشته هم تقريبا همه كيس بالايي ها ويزا گرفتن متاسفانه اون دوستاني هم كه نگرفتن كيس پايين بودن كه به نظر من بخاطر طول كشيدن كليرنس موفق نشدن و فكر ميكنم تمام شدن ويزا بهانه است(اگه دوستان امار تعداد ويزاي صادر شده در 2010 را دارن بذارن ببينيم سقف 50,000 پر شده يا نه) طبق ايميل زير وقتي كارنت ميكنند براي اون تعداد ويزا موجود است:

Thank you for your inquiry
Interviews for the DV 2011 program will begin in October 2010 and conclude on September 30, 2011. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2010, you may refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter

من فكر ميكنم براي 2009 هم همين اتفاق افتاد كه يه تعدادي موفق نشدن ويزا بگيرن در صورتيكه كل تعداد ويزاي صادز شده در اون سال 48.030 عدد بود كه زير سقف 50,000 تا بود
تشکر کنندگان: نفس ، farnaz82 ، coming soon ، arash004 ، aghdam ، solanje ، میناسیان ، farzad.s ، Sooshians ، HAMEDMIM ، najibi ، moeen
دوستان منتظر ، سلام

در پاسخ به صحبتهایی که در پستهای بالاتر ارسال شده ، می خواستم بگم که :

اولا مگه صبر کردن و انتظار بده ! هرکی به هرجا رسیده از صبر و استقامت و انتظار بوده . . .
ثانیا من نمی فهمم که چرا بعضی ها انقدر از شانس کم صحبت می کنند . . . این یه قسمت لاتاری دیگه شانسی نیست و بستگی به شرایط هر شخص داره . . . و حالا فرضا هم شانسی باشه ! از شانس لاتاری که کمتر نیست . . .
من فکر می کنم باخت واقعی مال کسی هست که امید نداشته باشه و در راهش استقامت به خرج نده . . .
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: آرتين ، nastaran86 ، farnaz82 ، tamanna ، miha ، farzad.s ، Sooshians ، najibi ، HAMEDMIM
(2011-06-13 ساعت 21:09)melika64 نوشته:  سلام بچه‌ها فردا ما داریم میریم سفارت برامون دعا کنید

melika64 دوست عزیز آرزو میکنم که یک ضرب ویزات رو بگیری فقط ما رو بی خبر نزار موفق باشیییییییییییییییییی.CoolSmile

Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: farnaz82 ، tamanna ، Sooshians ، najibi ، REZA1390 ، aghdam ، آمریکا
دوستان من واقعا یه عذر خواهی بزرگ به تمام اعضای مهاجرسرا بدهکارم.من دقیقا تو یه سایتی خوانده بودم کلمه current که در پارسال در ماه سپتامبر اعلام کردن به این معنی نیست که همه کارنت شدن ومیتونن برن ویزا بگیرن،اگه بخواهین لینکش رو هم میتونم پیدا کنم واینجا بزارم.من رو حساب همین حرف و گفته های دیگر دوستان اینطور فکر میکردم که در ماه سپتامبر شماره ای اعلام نمیکنن.من خودم بارها پیام خصوصی فرستادم واسه ارشدهای این سایت که ببینم این مطلب درست هست یا نه.راستش خودم هم رو حساب همین اخبار به قول شما غلط بیخیال گرین کارت شدم.ولی از دیروز که این همه مطلبم باعث حرف وحدیث شد،رفتم تحقیقات اساسی تری کردم و متوجه شدم کاملا اشتباه میکردم.
من واقعا عذر میخوام از همه بچه های کیس بالا از جمله خودم
من مطمئنم که ماه سپتامبر همه کارنت خواهند شد وشانسی که بچه های کیس بالا دارن اینه که شانس گرفتن ویزای یک ضرب واسه اونها خیلی بیشتر از کیسهای پایین تر هست،هرچند که اضطراب اینکه بهشون ویزا نرسه خیلی زیادتره ولی چیزی که من متوجه شدم اینه که خیلی بعیده کسی برای مصاحبه بره ودست خالی برگرده.
هرچند که نرفتن من برای مصاحبه حق کسی رو تلف نمیکنه که هیچ،به کیسهای بالاتر از من(هرچند که خیلی زیاد نیستن) شانس بیشتری میده ولی شاید من هم تصمیم عوض شد وبرای مصاحبه رفتم و ازفرصت بدست امده استفاده بهتری کردم .
بچه ها من غریبه از صمیم قلب براتون ارزو میکنم تا اخر سپتامبر همتون ویزا بدست و باخوشحالی اینجا پیام گذاشته باشین.به امید موفقیت همه ی دوستان
تشکر کنندگان: tamanna ، free_free ، nima.nabizadeh ، Sooshians ، HAMEDMIM ، najibi ، REZA1390 ، aghdam
سلام بچه‌ها ما سفارت رفتیم و گفتن ۲ روز دیگه بیاین ویزا بگیرینSmile)))))
قبل از مصاحبه چه مداركي رو بايد بفرستيم براي سفارت تركيه؟
من يه جا خوندم كه ١٥ روز قبل از مصاحبه بايد مدارك فرستاده بشه! درسته؟

به همه اونايي كه وقت سفارت گرفتن تبريك مي گم Smile
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان: tamanna ، REZA1390

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان