موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-13 ساعت 18:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-13 ساعت 18:51 توسط Mojtabacazi.)
(2011-06-13 ساعت 17:26)afroozgol66 نوشته: اوه خدای من،این همه سروصدا بخاطر یه تاپیک کوچیک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان برنده انگار هیچ کار دیگری ندارن جز خواندن تاپیک وانتظارررررررررررررررر
من که چیزی نگفتم،همه ی اطلاعاتم هم از همین سایت گرفتم و اگه اشتباهه به این دلیله که دوستان دیگه مطالب اشتباهی گذاشتن وهیچ کس بهشون این همه اعتراض نکرده.من بارها به مدیران و افراد فعال این سایت پیام دادم وازشون راهنمایی خواستم ولی دریغ از یه نیمچه خط.حالا این همه موج اعتراض...
واقعا تعجب میکنم.قرار نیست همه امیدها وارزوهامون تو یه کشور دیگه خلاصه بشه که این همه از یه تاپیک ساده شاکی بشیم.
من برنامه ام عوض نشده،چون از اول هم برنامه ای برای رفتن نداشتم.من از طریق دخترعمه ام که در امریکا زندگی میکنه در لاتاری شرکت داده شدم بدون اینکه بدونم یا حتی بخوام.من حتی تا یک ماهه پیش شماره کیسم رو هم نمیدونستم چون هدفم چیز دیگه ای بوده.من کاری به هدف دوستان دیگه ندارم ولی به عنوان یک دوست صمیمانه ازتون میخوام درکنار امید وانتظار کمی هم واقعبین باشین،خیلی ادمارو میشناسم که مثل شماها رویای رفتن داشتن وبا کلی تلاش به ارزوشون رسیدن ولی ...
بگذریم،الان یه چیزی میگم سیل اعتراضات به سمتم روان میشه.
واقعا از ته دل ارزو میکنم همه دوستان برنده لاتاری بتونن ویزاشون رو بگیرن ومعذرت میخوام ازاینکه واقعا ناخواسته دوستان رو ناراحت وناامید کردم.به امید موفقیت تک تک دوستان
شاید توی دنیای واقعی بر اساس اطلاعات غلط، حرفی بزنی و چیزی نشه ولی تو این دنیا (اینترنت) باید حواست رو جمع کنی چون تعارفی وجود نداره و اینجوری می شه که دیدی.
خدا انشاا.. به شما مدرک پروفسوری بده به ما هم گرین کارت! درضمن دمت گرم که نمیایی!
احساس می کنم کیس نامبرمون تو KCC کپک زده!!!!
اون فرم هایی که پر کرده بودیم رو هم موریانه خورده دیگه تاحالا
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر همه دوستان
پیشنهاد می کنم این بحث رو کنار بذاریم
خانم ها و آقایون کارنت شده کسی تصمیم نداره تماس بگیره برای تاریخ مصاحبه. من جمعه تماس گرفتم.گفتن هنوز در حال برنامه ریزیه . کسی خبر جدیدی نداره
خبر بدید لطفا
ایام به کام
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچهها فردا ما داریم میریم سفارت برامون دعا کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها پيش بيني قبلي من هم داره درست از آب در مي آيد خدا به دادمون برسه احتمال ويزا نگرفتن بچه اي بالاي 40000 به 90 درصد افزايش پيدا كرد.
متاسفانه سرعت كارنت شدن امسال نسبت به پارسال بسيار پايين بودو با توجه به عدد 39750 كه اعلام شد واقعا من رو شوكه كرد حداقل حدس ميزدم تا 41000 بياد با توجه به اين عدد حدس من اين هست كه ماه ديگه يا تا 43000 مي گن بياد مصاحبه يا اينكه اگر بكن همه بياد مصاحبه خيلي ها ويزا نمي دن البته دلايل خيلي قانع كننده هم دارم كه در زير نوشتم البته ميدونم كه خيلي دوستان وقتي اين رو مي خونن ميگن ناميد نكن يا از .... ولي بدونيد هدف من ناميد كردن نيست هدف من اينه كه دوستان خودشون براي يك واقعن تلخ اماده كنند.
با توجه به اينكه امسال يك سري از افراد از طريق اينترنت فهميدند كه در لاتاري قبول شدن در حالي كه در سال هاي قبل چنين چيزي نبوده يعني اينكه يك سري ها قبول مي شدند ولي به دليل اينكه نمي فهميدندكه قبول شدند سفارت نمي رفتند و شانس كيس هاي كه شمارشون بالاتر بود براي دريافت ويزا بيشتر مي شد پيشبيني من اين است كه امسال بسياري از افراد كه كيس بالا دارند احتمال ويزا گرفتنشون خيلي خيلي كم هست و مثل پارسال و حتي بيشتر، افرادي كه كيس بالا دارند يا بدليل كلير نشدن يا به دليل اتمام ويزا بهشون ويزا نمي دهند يعني قضيه پارسال عدم گرفتن ويزا براي كيس هاي بالا به شدت افزايش مي يابد وهمچنين با توجه به پيش بيني هاي قبليم كه درست از اب در امد eroupa همه كارنت شدن يعني اون ها برند وزا بگيرند اگر چيزي باقي موند براي asia
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
امسال هم همه کارنت میشن
الکی هم جوسازی نکنین
پارسال هم ماه های اخر نجومی کارنت میکردن 5 6 هزار تا که چیزی نیست
موفق باشین دوستان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منتظر ، سلام
در پاسخ به صحبتهایی که در پستهای بالاتر ارسال شده ، می خواستم بگم که :
اولا مگه صبر کردن و انتظار بده ! هرکی به هرجا رسیده از صبر و استقامت و انتظار بوده . . .
ثانیا من نمی فهمم که چرا بعضی ها انقدر از شانس کم صحبت می کنند . . . این یه قسمت لاتاری دیگه شانسی نیست و بستگی به شرایط هر شخص داره . . . و حالا فرضا هم شانسی باشه ! از شانس لاتاری که کمتر نیست . . .
من فکر می کنم باخت واقعی مال کسی هست که امید نداشته باشه و در راهش استقامت به خرج نده . . .
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-13 ساعت 21:09)melika64 نوشته: سلام بچهها فردا ما داریم میریم سفارت برامون دعا کنید
melika64 دوست عزیز آرزو میکنم که یک ضرب ویزات رو بگیری فقط ما رو بی خبر نزار موفق باشیییییییییییییییییی.
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من واقعا یه عذر خواهی بزرگ به تمام اعضای مهاجرسرا بدهکارم.من دقیقا تو یه سایتی خوانده بودم کلمه current که در پارسال در ماه سپتامبر اعلام کردن به این معنی نیست که همه کارنت شدن ومیتونن برن ویزا بگیرن،اگه بخواهین لینکش رو هم میتونم پیدا کنم واینجا بزارم.من رو حساب همین حرف و گفته های دیگر دوستان اینطور فکر میکردم که در ماه سپتامبر شماره ای اعلام نمیکنن.من خودم بارها پیام خصوصی فرستادم واسه ارشدهای این سایت که ببینم این مطلب درست هست یا نه.راستش خودم هم رو حساب همین اخبار به قول شما غلط بیخیال گرین کارت شدم.ولی از دیروز که این همه مطلبم باعث حرف وحدیث شد،رفتم تحقیقات اساسی تری کردم و متوجه شدم کاملا اشتباه میکردم.
من واقعا عذر میخوام از همه بچه های کیس بالا از جمله خودم
من مطمئنم که ماه سپتامبر همه کارنت خواهند شد وشانسی که بچه های کیس بالا دارن اینه که شانس گرفتن ویزای یک ضرب واسه اونها خیلی بیشتر از کیسهای پایین تر هست،هرچند که اضطراب اینکه بهشون ویزا نرسه خیلی زیادتره ولی چیزی که من متوجه شدم اینه که خیلی بعیده کسی برای مصاحبه بره ودست خالی برگرده.
هرچند که نرفتن من برای مصاحبه حق کسی رو تلف نمیکنه که هیچ،به کیسهای بالاتر از من(هرچند که خیلی زیاد نیستن) شانس بیشتری میده ولی شاید من هم تصمیم عوض شد وبرای مصاحبه رفتم و ازفرصت بدست امده استفاده بهتری کردم .
بچه ها من غریبه از صمیم قلب براتون ارزو میکنم تا اخر سپتامبر همتون ویزا بدست و باخوشحالی اینجا پیام گذاشته باشین.به امید موفقیت همه ی دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
قبل از مصاحبه چه مداركي رو بايد بفرستيم براي سفارت تركيه؟
من يه جا خوندم كه ١٥ روز قبل از مصاحبه بايد مدارك فرستاده بشه! درسته؟
به همه اونايي كه وقت سفارت گرفتن تبريك مي گم
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep