کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-06-14 ساعت 11:31)melika64 نوشته:  سلام بچه‌ها ما سفارت رفتیم و گفتن ۲ روز دیگه بیاین ویزا بگیرینSmile)))))

هورااااااااااااااااااا،ملیکاااا 64 واقعا تبریک میگم بهتون Cool
امیدوارم همیشه موفق باشید
بچه ها نوبت بعدی کیه براش هورااااااااا بکشیم؟Rolleyes

(2011-06-14 ساعت 12:11)Mojtabacazi نوشته:  قبل از مصاحبه چه مداركي رو بايد بفرستيم براي سفارت تركيه؟
من يه جا خوندم كه ١٥ روز قبل از مصاحبه بايد مدارك فرستاده بشه! درسته؟

به همه اونايي كه وقت سفارت گرفتن تبريك مي گم Smile

دوست عزیز با اینکه جای این سوال اینجا نیست و ممکن است دوستان تذکر بدند اما من این فایل را داشتم براتون آپلود کردم از همین جا قبلا پیدا کرده بودم

http://032.img98.net/out.php/i401698_a69...ffb520.png

بله باید کپی مدارکتون را بفرستیدCool
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: najibi ، REZA1390 ، aghdam
خوب من باید همین الان یه هورااای دیگه بفرستم واسه آقا احسان و خانومشون که همین الان بهم خبر دادند یک ضرب ویزاشونو از سفارت مالزی گرفتند هوراااااااااا
دیگه نبود کسی؟
هوراااااااااااSmile
انشاالله یکی یکی ویزا هاتونو بگیرید من همین جور یه ضرب پشت سر هم هوراااا بفرستم براتون Big Grin
(2011-06-14 ساعت 11:29)afroozgol66 نوشته:  دوستان من واقعا یه عذر خواهی بزرگ به تمام اعضای مهاجرسرا بدهکارم.من دقیقا تو یه سایتی خوانده بودم کلمه current که در پارسال در ماه سپتامبر اعلام کردن به این معنی نیست که همه کارنت شدن ومیتونن برن ویزا بگیرن،اگه بخواهین لینکش رو هم میتونم پیدا کنم واینجا بزارم.من رو حساب همین حرف و گفته های دیگر دوستان اینطور فکر میکردم که در ماه سپتامبر شماره ای اعلام نمیکنن.من خودم بارها پیام خصوصی فرستادم واسه ارشدهای این سایت که ببینم این مطلب درست هست یا نه.راستش خودم هم رو حساب همین اخبار به قول شما غلط بیخیال گرین کارت شدم.ولی از دیروز که این همه مطلبم باعث حرف وحدیث شد،رفتم تحقیقات اساسی تری کردم و متوجه شدم کاملا اشتباه میکردم.
من واقعا عذر میخوام از همه بچه های کیس بالا از جمله خودم
من مطمئنم که ماه سپتامبر همه کارنت خواهند شد وشانسی که بچه های کیس بالا دارن اینه که شانس گرفتن ویزای یک ضرب واسه اونها خیلی بیشتر از کیسهای پایین تر هست،هرچند که اضطراب اینکه بهشون ویزا نرسه خیلی زیادتره ولی چیزی که من متوجه شدم اینه که خیلی بعیده کسی برای مصاحبه بره ودست خالی برگرده.
هرچند که نرفتن من برای مصاحبه حق کسی رو تلف نمیکنه که هیچ،به کیسهای بالاتر از من(هرچند که خیلی زیاد نیستن) شانس بیشتری میده ولی شاید من هم تصمیم عوض شد وبرای مصاحبه رفتم و ازفرصت بدست امده استفاده بهتری کردم .
بچه ها من غریبه از صمیم قلب براتون ارزو میکنم تا اخر سپتامبر همتون ویزا بدست و باخوشحالی اینجا پیام گذاشته باشین.به امید موفقیت همه ی دوستان

دوست عزیز امیدوارم شما هم موفق باشی و بتونی ویزای یک ضرب بگیری
در ضمن به جمع امیدواران خوش امدی
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: tamanna ، gadfly ، farzad.s ، hamed842 ، آرتين ، Sooshians ، HAMEDMIM ، najibi ، REZA1390 ، aghdam
با سلام به كليه دوستان. از كليه دوستان تازه وارد خواهشمند است اطلاعاتتونو در جدول 2011 در يك نگاه تكميل و پر نماييد از طريق پيام خصوصي به فري فري
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: gadfly ، farnaz82 ، coming soon ، free_free ، najibi ، REZA1390 ، aghdam
سلام به دوستان عزیزم. من یکی از برندگان لاتاری 2011 هستم. شماره کیس 2011as00035xxx
شماره کیس من برای ماه july کارنت شده. مصاحبه هم ابوظبی هست. با این شماره چقدر احتمال داره بهم ویزا بدن؟؟ من خیلی نگرانم شنیدم ابوظبی به کیس بالا سخت ویزا میدن!! اگرمدارکم کامل باشه چه دلایلی میتونه باعث شه بهم ویزا ندن؟؟؟ کسی از دوستان هست که شماره کیسش مثل من باشه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2011-06-14 ساعت 15:20)nil2011 نوشته:  سلام به دوستان عزیزم. من یکی از برندگان لاتاری 2011 هستم. شماره کیس 2011as00035xxx
شماره کیس من برای ماه july کارنت شده. مصاحبه هم ابوظبی هست. با این شماره چقدر احتمال داره بهم ویزا بدن؟؟ من خیلی نگرانم شنیدم ابوظبی به کیس بالا سخت ویزا میدن!! اگرمدارکم کامل باشه چه دلایلی میتونه باعث شه بهم ویزا ندن؟؟؟ کسی از دوستان هست که شماره کیسش مثل من باشه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز خوش امدی
از این دست نگرانی ها تو کیس لاتاری نباید به خودت وارد کنی،شما مدارکت را هر چه بیشتر کامل کن و با اعتماد به نفس کامل و با دید بسیار مثبت برو جلو،انشااله که ویزاتون را یک ضرب میگیرید
وقت هم زیاد هست شمارتون هم خیلی خوبه اصلآ نگران نباش دوستم
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: Hornet ، آرتين ، HAMEDMIM ، najibi ، REZA1390 ، aghdam
(2011-06-14 ساعت 11:31)melika64 نوشته:  سلام بچه‌ها ما سفارت رفتیم و گفتن ۲ روز دیگه بیاین ویزا بگیرینSmile)))))
به به تبريك ميگم بهتون از صميم قلب
كدو كشور واسه سفارت رفتين ؟

کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، REZA1390 ، aghdam
(2011-06-14 ساعت 15:20)nil2011 نوشته:  سلام به دوستان عزیزم. من یکی از برندگان لاتاری 2011 هستم. شماره کیس 2011as00035xxx

من نمیدونم این اطلاعات اشتباه رو این دوستان از کجا میارن؟ از کی شنیدید؟ ...

اگر با پست های مثل پست شما مخالفت نشه سرمنشا گمراهی و اطلاعات اشتباه زیادی میشه برای افرادی که د رآینده این پست ها رو میخونن...آخه مگه سفارت آمریکا در ابوظبی با کیس بالاها پدرکشتگی داره؟؟؟...؟؟

متاسفانه موج حملات افراد نا آگاه و گاه مغرض به این تاپیک تو این چند روزه زیاد شده و به نظر من بایستی یجوری جلو این قضیه گرفته بشه...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: alirezagh ، Hornet ، Ali Sepehr ، nastaran86 ، nima.nabizadeh ، farnaz82 ، Sooshians ، HAMEDMIM ، najibi ، shitili ، REZA1390 ، aghdam ، farzad.s
(2011-06-13 ساعت 10:42)afroozgol66 نوشته:  منم کیسم 44500 هست وتعجب میکنم که بچه ها انقدر روحیه دارن و هنوز منتظرن.چون بنظر میرسه امسال هم مثل سال قبل برای ماه سپتامبر هیچ شماره ای رو کارنت نکنن و در واقع این اخرین شماره کارنت شده باشه.بهرحال من که خیلی وقته بیخیال سفر شدم و خداروشکر اینجا ارشد قبول شدم و دیگه حتی اگه شماره ام کارنت هم بشه خیال رفتن ندارم.این شانس به بقیه دوستان مشتاق میدم.انشاءالله که همه بتونن ویزا بگیرن.

سلام دوستان،

خواستم واسهٔ آقای ناامید یه‌سری چیزا بگم و گله کنم که دیدم به جامعه ما امیدوارا اضافه شد ایشونم، و خوشحالم از اینببت و بهت قول میدم دوست عزیز که اشتباه نکردی و همگی‌ کارنت خواهیم شد بزودی، دست کم تا ۴۵،۰۰۰.

من وکیل دارم توی لوسانجلس و باهاش صحبت می‌کنم مرتب. دوست من پارسال برنده شد لتری و همین وکیل بود که کاراشو انجام داد، دوست من ۱۵،۰۰۰ بود کیس نامبرش.

به هر حل که وکیل من بهم اطمینان داده که کارا خود به خود انجام میشن و اصلا جای نگرانی نیست. تنها کاری که ما باید بکنیم اینه که مدرکمون آماده باشه.

برای همتون، شماها ک مثل خودم هستین با کیس بالا آرزوی موفقیت می‌کنم.

من مدیون این سایت و بچه‌هاش هستم، بازم مرسی‌ و دم همهٔ شما گرم!
تشکر کنندگان: farnaz82 ، matin2257 ، Sooshians ، najibi ، shitili ، REZA1390 ، aghdam ، farzad.s ، moeen
(2011-06-14 ساعت 11:29)afroozgol66 نوشته:  دوستان من واقعا یه عذر خواهی بزرگ به تمام اعضای مهاجرسرا بدهکارم.من دقیقا تو یه سایتی خوانده بودم کلمه current که در پارسال در ماه سپتامبر اعلام کردن به این معنی نیست که همه کارنت شدن ومیتونن برن ویزا بگیرن،اگه بخواهین لینکش رو هم میتونم پیدا کنم واینجا بزارم.من رو حساب همین حرف و گفته های دیگر دوستان اینطور فکر میکردم که در ماه سپتامبر شماره ای اعلام نمیکنن.من خودم بارها پیام خصوصی فرستادم واسه ارشدهای این سایت که ببینم این مطلب درست هست یا نه.راستش خودم هم رو حساب همین اخبار به قول شما غلط بیخیال گرین کارت شدم.ولی از دیروز که این همه مطلبم باعث حرف وحدیث شد،رفتم تحقیقات اساسی تری کردم و متوجه شدم کاملا اشتباه میکردم.
من واقعا عذر میخوام از همه بچه های کیس بالا از جمله خودم
من مطمئنم که ماه سپتامبر همه کارنت خواهند شد وشانسی که بچه های کیس بالا دارن اینه که شانس گرفتن ویزای یک ضرب واسه اونها خیلی بیشتر از کیسهای پایین تر هست،هرچند که اضطراب اینکه بهشون ویزا نرسه خیلی زیادتره ولی چیزی که من متوجه شدم اینه که خیلی بعیده کسی برای مصاحبه بره ودست خالی برگرده.
هرچند که نرفتن من برای مصاحبه حق کسی رو تلف نمیکنه که هیچ،به کیسهای بالاتر از من(هرچند که خیلی زیاد نیستن) شانس بیشتری میده ولی شاید من هم تصمیم عوض شد وبرای مصاحبه رفتم و ازفرصت بدست امده استفاده بهتری کردم .
بچه ها من غریبه از صمیم قلب براتون ارزو میکنم تا اخر سپتامبر همتون ویزا بدست و باخوشحالی اینجا پیام گذاشته باشین.به امید موفقیت همه ی دوستان
امیدوارم شما هم موفق باشی خوشحالم که شما هم به جمع منتظران پیوستی وجدی تردارین برای اینده خودتون برنامه ریزی می کنید.به امیدگرفتن ویزا.
تشکر کنندگان: farnaz82 ، Sooshians ، najibi ، REZA1390 ، aghdam

سلام
ضمن تبریک برای ویزای یکضرب،
از پست شما میشه حدس زد که شما به همراه همسر یا پدر و مادرتان تشریف بردید، ممکنه شرایط همراهتان رو هم بفرمایید؟ در جدول فقط مشخصات شما ذکر شده.
تشکر کنندگان: nastaran86 ، farnaz82 ، najibi ، REZA1390 ، aghdam
سلام الان یک ایمیل برام اومده به این صورت ازکی سی سی میتونین کمکم کنید که باید چه کار کنم :
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

من اطلاعاتم روجهت تعیین وقت مصاحبه به ایمیل کی سی سی فرستادم آیا درسته به این ایمیل :Email: KCCDV@state.gov
خواهش میکنم بهم بگین این ایمیل درسته؟ لطفا راهنماییم کنید.

تشکر کنندگان:
سلام
من جواب برام اومده كه اطلاعاتت ناقصه چون تاريخ تولدم رو نفرستاده بودم توي ايميل ، دوباره براشون ميل زدم دوستاني كه تجربه دارن آياواقعا اگه يك قسمت اطلاعات رونفرستيم اونا نميتونن تاريخ مصاحبه روبهمون بگن؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-14 ساعت 20:42)1979SAM نوشته:  سلام
من جواب برام اومده كه اطلاعاتت ناقصه چون تاريخ تولدم رو نفرستاده بودم توي ايميل ، دوباره براشون ميل زدم دوستاني كه تجربه دارن آياواقعا اگه يك قسمت اطلاعات رونفرستيم اونا نميتونن تاريخ مصاحبه روبهمون بگن؟

درسته دوست عزیز، شما باید اطلاعات زیر را هنگام مکاتبه با KCC یا سفارت ضمیمه کنید.

Case Number:
FIRST NAME:
LAST NAME:
Date of birth:
Country Chargeability:
Preference Category: DV DIVERSITY

موفق باشید.
تشکر کنندگان: farnaz82 ، shitili ، najibi ، REZA1390 ، free_free
ميدونم اينجا جاي اين سوال نيست ولي جاي بهتري پيدا نكردم. چون فكر ميكنم براي همه دوستان مهم باشه و اكثرا اين تاپيك رو دنبال ميكنن
توي مداركي كه بايد براي تركيه ارسال كنيم ٢قطعه عكس هم هست. درسته؟ توي سايت سفارت تركيه گفته عكس ديجيتال قبول نميكنن! تهران جايي هست كه به اين عكس و شرايتش (مثلا اينكه باعينك باشه يا نه، با حجاب باشه يا نه) اشنا باشه؟
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان:
الان برای گرفتن وقت مصاحبه بایستی باسفارت ایمیل بزنم یابه کی سی سی لطفا ایمیلش روبرام بفرستید
البته من باکی سی سی تاالان درارتباط بودم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان