موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به كليه دوستان. از كليه دوستان تازه وارد خواهشمند است اطلاعاتتونو در جدول 2011 در يك نگاه تكميل و پر نماييد از طريق پيام خصوصي به فري فري
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیزم. من یکی از برندگان لاتاری 2011 هستم. شماره کیس 2011as00035xxx
شماره کیس من برای ماه july کارنت شده. مصاحبه هم ابوظبی هست. با این شماره چقدر احتمال داره بهم ویزا بدن؟؟ من خیلی نگرانم شنیدم ابوظبی به کیس بالا سخت ویزا میدن!! اگرمدارکم کامل باشه چه دلایلی میتونه باعث شه بهم ویزا ندن؟؟؟ کسی از دوستان هست که شماره کیسش مثل من باشه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-14 ساعت 11:31)melika64 نوشته: سلام بچهها ما سفارت رفتیم و گفتن ۲ روز دیگه بیاین ویزا بگیرین)))))
به به تبريك ميگم بهتون از صميم قلب
كدو كشور واسه سفارت رفتين ؟
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام الان یک ایمیل برام اومده به این صورت ازکی سی سی میتونین کمکم کنید که باید چه کار کنم :
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
من اطلاعاتم روجهت تعیین وقت مصاحبه به ایمیل کی سی سی فرستادم آیا درسته به این ایمیل :Email: KCCDV@state.gov
خواهش میکنم بهم بگین این ایمیل درسته؟ لطفا راهنماییم کنید.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من جواب برام اومده كه اطلاعاتت ناقصه چون تاريخ تولدم رو نفرستاده بودم توي ايميل ، دوباره براشون ميل زدم دوستاني كه تجربه دارن آياواقعا اگه يك قسمت اطلاعات رونفرستيم اونا نميتونن تاريخ مصاحبه روبهمون بگن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ميدونم اينجا جاي اين سوال نيست ولي جاي بهتري پيدا نكردم. چون فكر ميكنم براي همه دوستان مهم باشه و اكثرا اين تاپيك رو دنبال ميكنن
توي مداركي كه بايد براي تركيه ارسال كنيم ٢قطعه عكس هم هست. درسته؟ توي سايت سفارت تركيه گفته عكس ديجيتال قبول نميكنن! تهران جايي هست كه به اين عكس و شرايتش (مثلا اينكه باعينك باشه يا نه، با حجاب باشه يا نه) اشنا باشه؟
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-14 ساعت 20:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-14 ساعت 21:00 توسط 1979SAM.)
الان برای گرفتن وقت مصاحبه بایستی باسفارت ایمیل بزنم یابه کی سی سی لطفا ایمیلش روبرام بفرستید
البته من باکی سی سی تاالان درارتباط بودم