کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-06-15 ساعت 16:04)planetearth نوشته:  هيچ اجباري در عكس بي حجاب نيست و خواهشا اطلاعات غلط نديد .
عكس ديجيتال و غيره هم نداره فقط إندازه ٥ سانت در ٥ سانت با زمينه روشن و إز روبرو
باشه
عكس بايد جديد باشه پس عكس هايي كه با مدارك فرستاديد را قبول نمي كنند.
ترجمه ها و مدارك مالي را كامل كنيد.
اگر پاسپورتتون داره اعتبارش تموم ميشه حتما همين هفته تمديد كنيد .
خانم ها با كيس بالا هم نگران نباشن و اقايون هم ايشالا تا اخر سپتامبر جوابشون مياد .
اگر كار دولتي داريد بگيد شركت خصوصي هست تا جايي كه ميشه .سفر هاي خارجي هم فقط در ١٠ سال گذشته را مي خوان بدونن .

ولي توي سايت سفارت تركيه نوشته عكس ديجيتال قابل قبول نيست و بايد عكس با دوربين SLR كه فيلم ميخوره گرفته بشه!
(2011-06-15 ساعت 12:06)maaref نوشته:  
(2011-06-14 ساعت 20:58)Mojtabacazi نوشته:  ميدونم اينجا جاي اين سوال نيست ولي جاي بهتري پيدا نكردم. چون فكر ميكنم براي همه دوستان مهم باشه و اكثرا اين تاپيك رو دنبال ميكنن
توي مداركي كه بايد براي تركيه ارسال كنيم ٢قطعه عكس هم هست. درسته؟ توي سايت سفارت تركيه گفته عكس ديجيتال قبول نميكنن! تهران جايي هست كه به اين عكس و شرايتش (مثلا اينكه باعينك باشه يا نه، با حجاب باشه يا نه) اشنا باشه؟
------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز از اونجایی که پست هایی با بار تبلیغاتی خلاف قوانین سایت هستند خواهشمندم اینگونه اطلاعات را با پیام خصوصی رد و بدل نمایید.
ناظم

چشم! لطفا دوستان با پيام خصوصي يك عكاسي به من معرفي كنند! خواهش مي كنم
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان: najibi
(2011-06-13 ساعت 03:46)HAMEDMIM نوشته:  اینا رو باید از حالا اماده کنیم و البته اگه اصولا برای مصاحبه صدامون کنن!!!!!Smile)))
• کپی نامه تاریخ مصاحبه از kcc یا پرینت ایمیل تاریخ مصاحبه، حاوی اسامی مصاحبه شوندگان و کیس نامبر• اصل پاسپورت + دو کپی از همه صفحات!!! (پاسپورت قدیمی هم ممکنه لازم باشه پس همراهتون باشه)
• اصل شناسنامه+ یک کپی از همه صفحات / ترجمه شناسنامه+ یک کپی
• اصل کارت ملی+ یک کپی از دو طرف/ ترجمه کارت ملی + یک کپی
• اصل گواهی عدم سو پیشینه از کشوری که بعد از سن 16 سالگی و بیشتر از یکسال در اونجا ساکن بوده اید .برای سفارت ابوظبی، از ایران و امارات سو پیشینه نمیخوان ولی برای کشورهای دیگه باید به سفارت مربوطه مراجعه کرد و گواهی رو تهیه کرد. (مثل هند و مالزی و...)
• 2 قطعه عکس 5*5 جدید -پشت نویسی شده با خودکار نرم: اسم و فامیل - کیس نامبر- تاریخ تولد
• اصل آخرین مدرک تحصیلی + کپی / ترجمه آخرین مدرک تحصیلی + کپی (در اغلب موارد پیش دانشگاهی هم کافیه)
• اصل گواهی سابقه کار + یک کپی / ترجمه گواهی سابقه کار+ یک کپی ( سابقه کار برای افراد برنده اصلیِ زیر دیپلم (پیش دانشگاهی)، اجباریه و برای بقیه ، بستگی به وضعیتشون داره )
• کارت پایان خدمت آقایان + یک کپی / ترجمه کارت پایان خدمت+ یک کپی
• کپی فرمهایDS230 و DS122 که قبلا برای kcc فرستاده بودید بهتره همراهتون باشه که قبل از مصاحبه مرور کنید ، چون از همونا سوال میکنن . حواستون باشه متناقض جواب ندین که ردتون میکنن. مشخصاتتون را قبلا چک کنین ببینین درست نوشتین توی فرمها یا نه ، اگه درست نیست قبل از قسم خوردن بگین براتون تصحیح کنن. پایین فرم اصلی رو هم باید امضا بزنین ، یادتون باشه امضاتون با اونی که قبلا زدین یکی باشه .
• آدرس جایی که میخواین برین در آمریکا هم همراهتون باشه.
• پول - در حال حاضر 819 دلار (آنکارا یا ابوظبی) یا 3157 درهم (در ابوظبی) که موقع مصاحبه در سفارت باید پرداخت بشه
• مدارک مالی ، دوحالت داره :با اسپانسر یا بدون اسپانسر
برای اسپانسر (نقل شده از final destination عزیز ) :
A sponsor who is a U.S. citizen or LPR must provide an affidavit of support (form I-134), a job letter or pay stubs, a bank letter, forms 1040 and W2 for the most recent taxable year, and proof of U.S. citizenship or legal permanent residence. These documents must be less than one year old when the visa is issued
به علاوه یک کپی از پاسپورت اسپانسر
اگه اسپانسر ندارید، یک یا چند مورد از موارد زیر :
گواهی تمکن مالی به نام برنده از بانک به لاتین + کپی
یا سند ملکی یا وکالت به نام برنده +کپی / ترجمه سند ملکی یا وکالت به نام برنده +کپی (اگه ملک ارزشگذاری بشه بهتره ولی ممکنه در مواردی ضرورت نداشته باشه)
سند ماشین یا هر سند دیگه به نام برنده + کپی / ترجمه + کپی
برای اونایی که مجردن و سابقه کاری خوبی ندارن ، یعنی اونایی که افیسر احتمال بده که نتونن اونجا از عهده خرج و مخارجشون بربیان ، توصیه میشه اسپانسر داشته باشن . اگه ندارن سند ملکی ارزشگذاری شده یا حساب بانکی بالای 40 میلیون ببرن(این برداشت خودم بوده از مطالبی که توی مهاجرسرا خوندم)

با عرض سلام در مورد سو پیشنه آیا برای مصاحبه در ترکیه هم لازم داشته باشیم ؟ و برای تهیه کردنش باید از کجا اقدام کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-15 ساعت 16:04)planetearth نوشته:  هيچ اجباري در عكس بي حجاب نيست و خواهشا اطلاعات غلط نديد .
عكس ديجيتال و غيره هم نداره فقط إندازه ٥ سانت در ٥ سانت با زمينه روشن و إز روبرو
باشه
عكس بايد جديد باشه پس عكس هايي كه با مدارك فرستاديد را قبول نمي كنند.
ترجمه ها و مدارك مالي را كامل كنيد.
اگر پاسپورتتون داره اعتبارش تموم ميشه حتما همين هفته تمديد كنيد .
خانم ها با كيس بالا هم نگران نباشن و اقايون هم ايشالا تا اخر سپتامبر جوابشون مياد .
اگر كار دولتي داريد بگيد شركت خصوصي هست تا جايي كه ميشه .سفر هاي خارجي هم فقط در ١٠ سال گذشته را مي خوان بدونن .

ضمن تشکر از شما. ما روز مصاحبه عکس های قدیمی یعنی همونا که با فرمها ارسال کرده بودیم رو دادیم و ایرادی هم نگرفتند البته برای اطمینان عکس جدید هم برده بودیم که وقتی دیدیم گیر ندادن اونا رو نشون ندادیم .

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Sooshians ، najibi
(2011-06-15 ساعت 16:32)hosin2011 نوشته:  
(2011-06-13 ساعت 03:46)HAMEDMIM نوشته:  اینا رو باید از حالا اماده کنیم و البته اگه اصولا برای مصاحبه صدامون کنن!!!!!Smile)))
• کپی نامه تاریخ مصاحبه از kcc یا پرینت ایمیل تاریخ مصاحبه، حاوی اسامی مصاحبه شوندگان و کیس نامبر• اصل پاسپورت + دو کپی از همه صفحات!!! (پاسپورت قدیمی هم ممکنه لازم باشه پس همراهتون باشه)
...................

با عرض سلام در مورد سو پیشنه آیا برای مصاحبه در ترکیه هم لازم داشته باشیم ؟ و برای تهیه کردنش باید از کجا اقدام کنیم؟
ایرانیهای مقیم ایران نیازی به اخذ سوء پیشینه برای مصاحبه ندارن ولی اگر بیش از 6 ماه در یکی از کشورهای دیگه اقامت داشتید باید برای اون از پلیس اون کشور سوء پیشینه تهیه کنید

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: najibi ، farnaz82 ، tamanna ، farzad.s
سلام من با کیس 39000 برای ماه اگوست کارنت شدم و دیروز به KCC ایمیل زدم که زمان مصاحبه رو به من اعلام کنه و امروز در جواب من گفته وقتی مشخص شد شما نامه دوم را دریافت می کننین یعنی ما باید منتظر باشیم تا نامه مون بیاد؟ زودتر از طریق ایمیل اطلاع نمیدن؟
این هم متن جوابThank you for your inquiry .

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KC
تشکر کنندگان: coming soon
(2011-06-15 ساعت 19:26)matin2257 نوشته:  سلام من با کیس 39000 برای ماه اگوست کارنت شدم و دیروز به KCC ایمیل زدم که زمان مصاحبه رو به من اعلام کنه و امروز در جواب من گفته وقتی مشخص شد شما نامه دوم را دریافت می کننین یعنی ما باید منتظر باشیم تا نامه مون بیاد؟ زودتر از طریق ایمیل اطلاع نمیدن؟
این هم متن جوابThank you for your inquiry .

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KC

این معنیش اینه که چند بار دیگه باید ایمیل بزنی تا تاریخ مصاحبتو بهت بدن...

میتونی تماس هم بگیری

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: coming soon ، matin2257 ، najibi ، آمریکا

البته من مطمئن نیستم، شاید درست نباشه نظرم و بقیهٔ بهتر بدونن، ولی‌ فکر کنم عدم سوء پیشینه رو باید در هر صورت تهیه کرد،، چون برا کانادا که مطمئنم اینجوره....
مدارک لازم برای دريافت گواهي عدم سوء پيشينه:
1-دو قطعه عكس 4*3با زمينه سفيد
2-شناسنامه عكس دار
3-كارت ملي
4-معرفي نامه عكس دار يا گذرنامه به همراه كپي
5-مبلغ 10000ريال به حساب شماره 2171151307006 بانك ملي
6- تعرفه استعلام سوءپيشينه با احتساب هزينه پستي35000ريال
جزءیاتش رو در این اینک ببینید:
http://btn-ict.org/office/news.php

(2011-06-15 ساعت 17:00)coming soon نوشته:  
(2011-06-15 ساعت 16:32)hosin2011 نوشته:  
...................

ایرانیهای مقیم ایران نیازی به اخذ سوء پیشینه برای مصاحبه ندارن ولی اگر بیش از 6 ماه در یکی از کشورهای دیگه اقامت داشتید باید برای اون از پلیس اون کشور سوء پیشینه تهیه کنید

البته من مطمئن نیستم، شاید درست نباشه نظرم و بقیهٔ بهتر بدونن، ولی‌ فکر کنم عدم سوء پیشینه رو باید در هر صورت تهیه کرد،، چون برا کانادا که مطمئنم اینجوره....
مدارک لازم برای دريافت گواهي عدم سوء پيشينه:
1-دو قطعه عكس 4*3با زمينه سفيد
2-شناسنامه عكس دار
3-كارت ملي
4-معرفي نامه عكس دار يا گذرنامه به همراه كپي
5-مبلغ 10000ريال به حساب شماره 2171151307006 بانك ملي
6- تعرفه استعلام سوءپيشينه با احتساب هزينه پستي35000ريال
جزءیاتش رو در این اینک ببینید:
http://btn-ict.org/office/news.php
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: najibi ، 1979SAM
(2011-06-14 ساعت 22:22)ali.8888 نوشته:  
(2011-06-14 ساعت 00:20)1979SAM نوشته:  آخ جون من ايميلم روزدم باكلي ذوق و..... من نميدونم كه بره چي استرس داشته باشم چه چيزي بهترازهيجان اين روزها اينا استرس نيست هيجان وزندگيه كه فعلا توي شهروديارماها باعث ميشه كمترازتورم وكوفت وزهرماربناليم .....
بچه هاي بالاي 40000آماده باشن براي پرش به سمت استكبارجهاني !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(2011-06-13 ساعت 19:32)ali.8888 نوشته:  درود بر همه دوستان
پیشنهاد می کنم این بحث رو کنار بذاریم
خانم ها و آقایون کارنت شده کسی تصمیم نداره تماس بگیره برای تاریخ مصاحبه. من جمعه تماس گرفتم.گفتن هنوز در حال برنامه ریزیه . کسی خبر جدیدی نداره
خبر بدید لطفا
ایام به کام

شمارش روميتوني برام بذاري واينكه دقيقا موقع تماس چي بايد بگيم؟
درود بر شما دوست عزیز
7500-526-606-001
وقتی به اپراتور وصل شدی کیس نامبر و تاریخ تولد و اسمت را سوال میکنه بعدش درخواستت را سوال می کنه بگو برای تاریخ مصاحبه تماس گرفتم.
به همین سادگی. لطفا اگر اعلام کرد اطلاع رسانی کن .
موفق باشی[/align]

من تماس گرفتم گفتن که حتما هفته دیگه تماس بگیر وتاریخ وساعت مصاحبت رو ازمادریافت کن ....هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: آمریکا ، najibi ، aghdam
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا جواب ايميلم روهم دادند
تشکر کنندگان: najibi ، aghdam ، REZA1390 ، ravian ، farzad.s
(2011-06-15 ساعت 22:52)1979SAM نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا جواب ايميلم روهم دادند

سلام دوست عزیز
شما تاریخ مصاحبه رو گرفتین ؟؟؟ممنون میشم بیشتر توضیح بدید!!!!!

دوستان من چند بار به KCC ایمیل زدم ولی به من Information Received نمیده کسی میدونه چرا؟؟؟؟
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: moeen
(2011-06-15 ساعت 23:24)آمریکا نوشته:  
(2011-06-15 ساعت 22:52)1979SAM نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا جواب ايميلم روهم دادند

سلام دوست عزیز

دوستان من چند بار به KCC ایمیل زدم ولی به من Information Received نمیده کسی میدونه چرا؟؟؟؟
آدرس درست اینه.یه بار دیگه به این آدرس ایمیل بزنید.
KCCDV@state.gov
تشکر کنندگان: REZA1390 ، free_free ، farzad.s
آدرس درست اینه.یه بار دیگه به این آدرس ایمیل بزنید.
KCCDV@state.gov
[/quote]

دوست عزیز من به همین آدرس ایمیل زدم ولی Information Received نمیده!!!!!!!!
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: coming soon
(2011-06-15 ساعت 23:54)آمریکا نوشته:  آدرس درست اینه.یه بار دیگه به این آدرس ایمیل بزنید.
KCCDV@state.gov

[/quote]

موقع میل زدن چک کنید ببینید جمله your message has been sent و یا جملات مشابه رو دارید یا نه...

اگه ایمیلتون ارسال نشده باشه میره تو پوشه draft و یا اینکه اگه آدرس رو اشتباه زده باشید یک ایمیل failure براتوت ارسال میشه
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon
من هم به همین آدرس ایمیل زدم ولی Information Received نمیده!!!!!!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟ Sad
(2011-06-16 ساعت 09:50)free_free نوشته:  
(2011-06-15 ساعت 23:54)آمریکا نوشته:  آدرس درست اینه.یه بار دیگه به این آدرس ایمیل بزنید.
KCCDV@state.gov

موقع میل زدن چک کنید ببینید جمله your message has been sent و یا جملات مشابه رو دارید یا نه...

اگه ایمیلتون ارسال نشده باشه میره تو پوشه draft و یا اینکه اگه آدرس رو اشتباه زده باشید یک ایمیل failure براتوت ارسال میشه
[/quote]

ایمیل من ارسال شده و الان توی پوشه sent هستش و برام پیغام failure هم نداده ولی information Received هم برام نیومده.
کسی از بچه ها تو این یکی دو روز به kcc ایمیل زده که براش جوابInformation Received اومده باشه؟
Category: F2A
PD: Nov 2011
تشکر کنندگان: najibi ، free_free ، coming soon
(2011-06-15 ساعت 23:24)آمریکا نوشته:  

سلام دوست عزیز

تاريخش روبهم ندادند فقط نوشتن كه دعوتنامه اون تايك هفته ديگه ميل ميشه به ايميلم همون چيزي كه پشت گوشي هم بهم گفتن يعني يك هفته ديگه همه چيز درمورد تاريخ وساعت مصاحبه روشن ميشه البته من كه خيلي برام خوبه چون ترجمه مدارك وپاسپورتم و كارت واكسيناسيونم هم آماده ميشه
تشکر کنندگان: free_free ، ali.8888 ، coming soon ، Hornet ، najibi ، farzad.s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان