کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-06-28 ساعت 15:37)نفس نوشته:  '

سلام
شما در مورد ابوظبی هم اطلاعات دارین؟

در مورد ابوظبي همون مداركي كه توي تاپيك مدارك مورد نياز براي مصاحبه رو كامل كنيد كافيه و همچنين نيازي به ارسال مدارك قبل از مصاحبه نيست و روز مصاحبه همراه خودتون ببريد
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، vahidvm60 ، tamanna ، najibi
(2011-06-28 ساعت 15:43)alisarshar نوشته:  
(2011-06-28 ساعت 15:37)نفس نوشته:  '

سلام
شما در مورد ابوظبی هم اطلاعات دارین؟

در مورد ابوظبي همون مداركي كه توي تاپيك مدارك مورد نياز براي مصاحبه رو كامل كنيد كافيه و همچنين نيازي به ارسال مدارك قبل از مصاحبه نيست و روز مصاحبه همراه خودتون ببريد

ممنون ایشالا زودتر کلیر بشین.
میشه بدونم شما شغلتون دولتی یا نه ؟{برای fbi check}
تشکر کنندگان:
(2011-06-28 ساعت 16:06)نفس نوشته:  ممنون ایشالا زودتر کلیر بشین.
میشه بدونم شما شغلتون دولتی یا نه ؟{برای fbi check}

من تو یه شرکت خصوصی کار میکنم
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi
سلام به همه علي الخصوص 40000 به بالايي ها نظرتون چيه شروع كنيم به ايميل زدن امروز 28 است كيس نامبر هاي پايين تر تو همين حوالي شروع به ايميل زدن ميكردند
تشکر کنندگان: najibi ، Sooshians
(2011-06-28 ساعت 17:31)nahid.t نوشته:  سلام به همه علي الخصوص 40000 به بالايي ها نظرتون چيه شروع كنيم به ايميل زدن امروز 28 است كيس نامبر هاي پايين تر تو همين حوالي شروع به ايميل زدن ميكردند

سلام موافقم .هرکس زودتراطلاعی پیداکردخبربده .کیس من 44000هست کاش بچه هایی که کیس نامبر41 یا42000هستندایمیل بزنند
تشکر کنندگان: najibi ، aghdam
با سلام . من شمارم خيلي نزديك هست متنش را بديد من بزنم.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: Hornet ، HAMEDMIM
(2011-06-28 ساعت 18:08)HOMAYON53 نوشته:  با سلام . من شمارم خيلي نزديك هست متنش را بديد من بزنم.

Subject: Date Of Interview

Case number:2011000AS20xxx
First Name:xxxxxxxxxxx
Last Name:xxxxxxxxxxx
Date of birth:xxxxxxxxxxxx
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign state Chargeability:Iran

Dear Sir/Madam
Could you let me know my Case Number is now Current for interview processing or not?
If yes،Please Let me know the relevant Date.
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: najibi ، HOMAYON53
(2011-06-28 ساعت 17:50)baz4baz نوشته:  
(2011-06-28 ساعت 17:31)nahid.t نوشته:  سلام به همه علي الخصوص 40000 به بالايي ها نظرتون چيه شروع كنيم به ايميل زدن امروز 28 است كيس نامبر هاي پايين تر تو همين حوالي شروع به ايميل زدن ميكردند

سلام موافقم .هرکس زودتراطلاعی پیداکردخبربده .کیس من 44000هست کاش بچه هایی که کیس نامبر41 یا42000هستندایمیل بزنند

من 42000ام.هفته ی پیش با اعتماد به نفس کامل به سفارت میل زدم.
اونام خیلی مودبانه گفتن به کجا چنین شتابان!!!!Big Grin
بگید چی بگیم حالا؟؟؟؟؟؟چشمم کور دندم نرم بازم میل میزنمShy
(2011-06-28 ساعت 19:22)Hornet نوشته:  
(2011-06-28 ساعت 18:08)HOMAYON53 نوشته:  با سلام . من شمارم خيلي نزديك هست متنش را بديد من بزنم.

Subject: Date Of Interview

Case number:2011000AS20xxx
First Name:xxxxxxxxxxx
Last Name:xxxxxxxxxxx
Date of birth:xxxxxxxxxxxx
Foreign state Chargeability:Iran

Dear Sir/Madam
Could you let me know my Case Number is now Current for interview processing or not?
If yes،Please Let me know the relevant Date.

منم میفرستمShy
تشکر کنندگان: najibi ، aghdam
(2011-06-28 ساعت 19:37)tamanna نوشته:  منم میفرستمShy

تو رو خدا خبرای خوب بدین
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi
دوستای خوبم متن نامه ای که می نویسین می تونه اینجوری باشه:
ولی الان خیلییییییی زوده... بزارید از 2 july یعنی 4 روز دیگه....

Subject: Application status

Case number:2011AS000xxxxx
اول نام خانوادگی ویرگول نام کوچک: PA Name
Foreign state Chargeability: Iran

Dear Sir/Madam
I am a selectee of 2011 Diversity Immigrant Visa program (2011 DV- lottery), with the above information.
I Would appreciate if you could please inform me about the status of my application and kindly let me know if my case number is now current for interview processing or not?
Best Regards

اندکی صبر..... سحر نزدیک است.SmileCool
تشکر کنندگان: coming soon ، matin2257 ، najibi ، tamanna ، Hornet ، farzad.s ، alierfan
سلام به روی گله همتون
من هم ۴۲۰۰۰ هستم اونهایکه aboozabi مصاحبه داران
بیاین بیشتر باهم آشنا بشیم
آهای بالای ۴۰۰۰۰ با شما هستم
راستی اون aghabihaحال میکنن؟
تشکر کنندگان: hamed842 ، tamanna ، HAMEDMIM
42000 آنکارا دستا بالا....... :-p
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، Sooshians
آخی یادش بخیر چه شبهایی رو این تاپیک گذروند و چه شبهایی داشت . چه شبهایی که تو سنگر پست میدادیم تا بولتن رو شکار کنیم ، مراسم استهلال حلول بولتن ، انواع و اقسام مراسمات معنوی و دعاها جهت تحویل بولتن و و و و . با لاخره همه چیز داره به آخر میرسه . دیگه حتی پیش بینی ها هم تمام شد .

تاپیک ویزا بولتن یادش بخیر
آن شبهای اضطراب یادش بخیر
سنگر خوب و قشنگی داشتیم
هی برای خود بهار میکاشتیم

به هر حال پرونده لاتاری 2011 داره بسته میشه و در پایان ما میمونیم و یک مشت خاطره . واقعا در کمک و دستگیری از همدیگه چقدر مفید بودیم و به خودمون چه نمره ای میدیم ؟ آیا من که همش از اطلاعات ناب این سایت استفاده کردم حاضر بودم یه خیری هم به یکی برسونم ؟ خودمون و وجدانمون . چون وجدان یگانه محکمه ای هست که نیاز به قاضی نداره .کمک کردن به دیگران باید تو ذات و خون آدما باشه . نمیشه به زور سرنیزه و کلاس درس و غیره بکنیش توی خون کسی . توی تاپیک های دیگه ، فکر کنم 2011 در یک نگاه بود بحث زیادی روی این بود که چرا بعضی ها حتی حاضر نبودن اطلاعات خودشون رو تو جدول بذارن تا یک کمکی باشه برای بقیه چه برسه به اطلاع رسانیهای فنی . خودشون و وجدانشون . بقیه بچه ها که اطلاع رسانی میکردن نه پولی میگرفتن نه امکاناتی . فقط به خاطر مرامی که داشتن داوطلبانه و با دل و جون برای بقیه دلسوزی میکردن . روی صحبتم با اون عده ایه که لطفشون رو از بقیه دریغ کردن . بقیه هم احساس تکلیف میکردن و معتقد بودن به تکلیف فارغ از نتیجه اون که آیا این دگر خواهی مورد توجه دیگران باشه یا خیر . به هر حال هیچ اجباری برای اونها یی که دست و دلشون تو اطلاع رسونی به بقیه لرزید وجود نداره چون :

تا که از جانب معشوق نباشد کششی
کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد

ببخشید اگه این درد و دل من زیاد با این تاپیک مرتیط نبود و چشماتون رو اذیت کرد . حذفش به اختیار مدیران محترم .

همیشه در تمام مراحل زندگی کلیر و موفق باشید . Shy Shy Shy
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

(2011-06-29 ساعت 00:33)silia نوشته:  42000 آنکارا دستا بالا....... :-p

من ن ن ن ن ن ن ن ن ن
(2011-06-29 ساعت 01:14)coming soon نوشته:  آخی یادش بخیر چه شبهایی رو این تاپیک گذروند و چه شبهایی داشت . چه شبهایی که تو سنگر پست میدادیم تا بولتن رو شکار کنیم ، مراسم استهلال حلول بولتن ، انواع و اقسام مراسمات معنوی و دعاها جهت تحویل بولتن و و و و . با لاخره همه چیز داره به آخر میرسه . دیگه حتی پیش بینی ها هم تمام شد .

تاپیک ویزا بولتن یادش بخیر
آن شبهای اضطراب یادش بخیر
سنگر خوب و قشنگی داشتیم
هی برای خود بهار میکاشتیم

به هر حال پرونده لاتاری 2011 داره بسته میشه و در پایان ما میمونیم و یک مشت خاطره . واقعا در کمک و دستگیری از همدیگه چقدر مفید بودیم و به خودمون چه نمره ای میدیم ؟ آیا من که همش از اطلاعات ناب این سایت استفاده کردم حاضر بودم یه خیری هم به یکی برسونم ؟ خودمون و وجدانمون . چون وجدان یگانه محکمه ای هست که نیاز به قاضی نداره .کمک کردن به دیگران باید تو ذات و خون آدما باشه . نمیشه به زور سرنیزه و کلاس درس و غیره بکنیش توی خون کسی . توی تاپیک های دیگه ، فکر کنم 2011 در یک نگاه بود بحث زیادی روی این بود که چرا بعضی ها حتی حاضر نبودن اطلاعات خودشون رو تو جدول بذارن تا یک کمکی باشه برای بقیه چه برسه به اطلاع رسانیهای فنی . خودشون و وجدانشون . بقیه بچه ها که اطلاع رسانی میکردن نه پولی میگرفتن نه امکاناتی . فقط به خاطر مرامی که داشتن داوطلبانه و با دل و جون برای بقیه دلسوزی میکردن . روی صحبتم با اون عده ایه که لطفشون رو از بقیه دریغ کردن . بقیه هم احساس تکلیف میکردن و معتقد بودن به تکلیف فارغ از نتیجه اون که آیا این دگر خواهی مورد توجه دیگران باشه یا خیر . به هر حال هیچ اجباری برای اونها یی که دست و دلشون تو اطلاع رسونی به بقیه لرزید وجود نداره چون :

تا که از جانب معشوق نباشد کششی
کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد

ببخشید اگه این درد و دل من زیاد با این تاپیک مرتیط نبود و چشماتون رو اذیت کرد . حذفش به اختیار مدیران محترم .

همیشه در تمام مراحل زندگی کلیر و موفق باشید . Shy Shy Shy
همتونو دوست دارم.شاید اگه مهاجرسرا نبود قید رفتنو میزدم.
ولی همه خیلی بی معرفتن!!!!!!!!ببین چجوری مارو تنها گذاشتنSad
اخه تنهایی سخته.جون تمنا مارو تنها نذارین.توی این وضعیت به همتون احتیاج داریم.
تشکر کنندگان: coming soon ، elena ، maaref ، farzad.s ، najibi ، Sooshians ، aghdam ، farnaz82 ، silia
آخي....داره تموم ميشه!آخرين پيش بيني...البته ديگه پيش بيني لازم نيست.همه كارنت ميشن ديگه.بچه ها بياين واسه 2012 ايها پيش بيني كنيم.Big Grin
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، nil2011 ، coming soon ، tamanna ، farzad.s ، najibi ، aghdam ، farnaz82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان