(2011-06-29 ساعت 00:33)silia نوشته: 42000 آنکارا دستا بالا....... :-p
44000 انکارا
(2011-06-29 ساعت 07:32)tamanna نوشته:coming soon عزیز ممنون ازصحبت هاتون .ولی ماکیس بالایی ها انتظارداریم تاوقتی پرونده 2011بسته نشده ماروتنهانزاریم بازهم به این سایت شوروهیجان بدین .(2011-06-29 ساعت 00:33)silia نوشته: 42000 آنکارا دستا بالا....... :-p
من ن ن ن ن ن ن ن ن ن
(2011-06-29 ساعت 01:14)coming soon نوشته: آخی یادش بخیر چه شبهایی رو این تاپیک گذروند و چه شبهایی داشت . چه شبهایی که تو سنگر پست میدادیم تا بولتن رو شکار کنیم ، مراسم استهلال حلول بولتن ، انواع و اقسام مراسمات معنوی و دعاها جهت تحویل بولتن و و و و . با لاخره همه چیز داره به آخر میرسه . دیگه حتی پیش بینی ها هم تمام شد .همتونو دوست دارم.شاید اگه مهاجرسرا نبود قید رفتنو میزدم.
تاپیک ویزا بولتن یادش بخیر
آن شبهای اضطراب یادش بخیر
سنگر خوب و قشنگی داشتیم
هی برای خود بهار میکاشتیم
به هر حال پرونده لاتاری 2011 داره بسته میشه و در پایان ما میمونیم و یک مشت خاطره . واقعا در کمک و دستگیری از همدیگه چقدر مفید بودیم و به خودمون چه نمره ای میدیم ؟ آیا من که همش از اطلاعات ناب این سایت استفاده کردم حاضر بودم یه خیری هم به یکی برسونم ؟ خودمون و وجدانمون . چون وجدان یگانه محکمه ای هست که نیاز به قاضی نداره .کمک کردن به دیگران باید تو ذات و خون آدما باشه . نمیشه به زور سرنیزه و کلاس درس و غیره بکنیش توی خون کسی . توی تاپیک های دیگه ، فکر کنم 2011 در یک نگاه بود بحث زیادی روی این بود که چرا بعضی ها حتی حاضر نبودن اطلاعات خودشون رو تو جدول بذارن تا یک کمکی باشه برای بقیه چه برسه به اطلاع رسانیهای فنی . خودشون و وجدانشون . بقیه بچه ها که اطلاع رسانی میکردن نه پولی میگرفتن نه امکاناتی . فقط به خاطر مرامی که داشتن داوطلبانه و با دل و جون برای بقیه دلسوزی میکردن . روی صحبتم با اون عده ایه که لطفشون رو از بقیه دریغ کردن . بقیه هم احساس تکلیف میکردن و معتقد بودن به تکلیف فارغ از نتیجه اون که آیا این دگر خواهی مورد توجه دیگران باشه یا خیر . به هر حال هیچ اجباری برای اونها یی که دست و دلشون تو اطلاع رسونی به بقیه لرزید وجود نداره چون :
تا که از جانب معشوق نباشد کششی
کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد
ببخشید اگه این درد و دل من زیاد با این تاپیک مرتیط نبود و چشماتون رو اذیت کرد . حذفش به اختیار مدیران محترم .
همیشه در تمام مراحل زندگی کلیر و موفق باشید .
ولی همه خیلی بی معرفتن!!!!!!!!ببین چجوری مارو تنها گذاشتن
اخه تنهایی سخته.جون تمنا مارو تنها نذارین.توی این وضعیت به همتون احتیاج داریم.