کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-06-29 ساعت 00:33)silia نوشته:  42000 آنکارا دستا بالا....... :-p

44000 انکارا
(2011-06-29 ساعت 07:32)tamanna نوشته:  

من ن ن ن ن ن ن ن ن ن
(2011-06-29 ساعت 01:14)coming soon نوشته:  آخی یادش بخیر چه شبهایی رو این تاپیک گذروند و چه شبهایی داشت . چه شبهایی که تو سنگر پست میدادیم تا بولتن رو شکار کنیم ، مراسم استهلال حلول بولتن ، انواع و اقسام مراسمات معنوی و دعاها جهت تحویل بولتن و و و و . با لاخره همه چیز داره به آخر میرسه . دیگه حتی پیش بینی ها هم تمام شد .

تاپیک ویزا بولتن یادش بخیر
آن شبهای اضطراب یادش بخیر
سنگر خوب و قشنگی داشتیم
هی برای خود بهار میکاشتیم

به هر حال پرونده لاتاری 2011 داره بسته میشه و در پایان ما میمونیم و یک مشت خاطره . واقعا در کمک و دستگیری از همدیگه چقدر مفید بودیم و به خودمون چه نمره ای میدیم ؟ آیا من که همش از اطلاعات ناب این سایت استفاده کردم حاضر بودم یه خیری هم به یکی برسونم ؟ خودمون و وجدانمون . چون وجدان یگانه محکمه ای هست که نیاز به قاضی نداره .کمک کردن به دیگران باید تو ذات و خون آدما باشه . نمیشه به زور سرنیزه و کلاس درس و غیره بکنیش توی خون کسی . توی تاپیک های دیگه ، فکر کنم 2011 در یک نگاه بود بحث زیادی روی این بود که چرا بعضی ها حتی حاضر نبودن اطلاعات خودشون رو تو جدول بذارن تا یک کمکی باشه برای بقیه چه برسه به اطلاع رسانیهای فنی . خودشون و وجدانشون . بقیه بچه ها که اطلاع رسانی میکردن نه پولی میگرفتن نه امکاناتی . فقط به خاطر مرامی که داشتن داوطلبانه و با دل و جون برای بقیه دلسوزی میکردن . روی صحبتم با اون عده ایه که لطفشون رو از بقیه دریغ کردن . بقیه هم احساس تکلیف میکردن و معتقد بودن به تکلیف فارغ از نتیجه اون که آیا این دگر خواهی مورد توجه دیگران باشه یا خیر . به هر حال هیچ اجباری برای اونها یی که دست و دلشون تو اطلاع رسونی به بقیه لرزید وجود نداره چون :

تا که از جانب معشوق نباشد کششی
کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد

ببخشید اگه این درد و دل من زیاد با این تاپیک مرتیط نبود و چشماتون رو اذیت کرد . حذفش به اختیار مدیران محترم .

همیشه در تمام مراحل زندگی کلیر و موفق باشید . Shy Shy Shy
همتونو دوست دارم.شاید اگه مهاجرسرا نبود قید رفتنو میزدم.
ولی همه خیلی بی معرفتن!!!!!!!!ببین چجوری مارو تنها گذاشتنSad
اخه تنهایی سخته.جون تمنا مارو تنها نذارین.توی این وضعیت به همتون احتیاج داریم.
coming soon عزیز ممنون ازصحبت هاتون .ولی ماکیس بالایی ها انتظارداریم تاوقتی پرونده 2011بسته نشده ماروتنهانزاریم بازهم به این سایت شوروهیجان بدین .Sad

تشکر کنندگان: مونیکا ، coming soon ، tamanna ، najibi ، aghdam ، farnaz82 ، silia
يك پيش بيني دقيق ديگه

همه Current Tongue
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: مونیکا ، alisarshar ، coming soon ، tamanna ، farzad.s ، najibi ، Sooshians ، aghdam ، farnaz82
به نظر من چون ديگه همه كارنت شدن بهتره براي آمده كردن خودتون و مداركتون و سئوالهاي احتمالي كه در انتظارتونه حاضر بشين چون اگر كه يه ضرب ويزا بگيرين كه مباركتون باشه ولي اگه كلير بخورين زمان زيادي باقي نميمونه پس بهتره هر چه تمام تر مداركتون و خودتونو براي اين لحظات ملكوتي آماده كنيد
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، maxsoulfly ، coming soon ، tamanna ، farzad.s ، najibi ، aghdam ، farnaz82
دوستان عزيزم
نگران نباشين
همه ما هستيم ، چه با كيس ، چه بدون كيس
چه سفر كرده و چه سفر نكرده
خلاصه اينكه دلتون قرص باشه و به خدا توكل داشته باشين ، انشاء الله همه چيز طبق روال خودش پيش ميره
در خصوص كليرنس هم براي عزيزاني كه ماه هاي آخر مصاحبه ميشن ، اين روند كوتاه تره ، يادتون باشه تصميم گيرنده در خصوص شما و اينكه ويزا بهتون بدن يا نه بغير از تحقيقاتي كه قبل از مصاحبه انجام ميشه شخص آفيسر هست
بچه هاي گل لبخند ياتون نره ، سعي كنين آفيسر رو تحت تاثير رفتار مثبت و محترمانه خودتون قرار بدين
همتون كارنت هستين عزيزان
دوستون دارم ، ارادتمند هم و با آرزوي موفقيت همه شما
عليCool
تشکر کنندگان: alisarshar ، coming soon ، Hornet ، HAMEDMIM ، tamanna ، farzad.s ، najibi ، Sooshians ، aghdam ، nil2011 ، farnaz82 ، silia
کیس بالائیهای عزیز

هیچ نگران نباشید ما هستیم .

پیش بینی :

Asia ------------------------- Current
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: sare ، tamanna ، najibi ، aghdam ، farnaz82 ، silia
(2011-06-29 ساعت 00:15)bfarhadm نوشته:  سلام به روی گله همتون
من هم ۴۲۰۰۰ هستم اونهایکه aboozabi مصاحبه داران
بیاین بیشتر باهم آشنا بشیم
آهای بالای ۴۰۰۰۰ با شما هستم
راستی اون aghabihaحال میکنن؟

آزه حتما فکز خوبی... منم ابوظبیم...Cool
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، maaref ، najibi
(2011-06-29 ساعت 11:26)coming soon نوشته:  کیس بالائیهای عزیز

هیچ نگران نباشید ما هستیم .

پیش بینی :

Asia ------------------------- Current

آقا رو ما هم حساب كنيد
كيس بالايي، پاييني
با كيس، بدون كيس ....
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: sare ، tamanna ، coming soon ، HOMAYON53 ، najibi ، zohre61 ، aghdam ، farnaz82 ، nil2011 ، میناسیان ، bfarhadm ، silia ، HAMEDMIM
حالا دیگه باید به فکر تموم کردن کارامون باشیم.
واکسناتونو زدین؟کارت مدیکال گرفتین؟وقتی نداریما!!!هپاتیت-کزاز-mmr-ابله خروسی(اگه گرفتید باید تیت انتی بادی بدید که مهرشو توی کارت بزنن)با تمام واکسنای دوران طفولیتTongue
مدارکتونو ترجمه کردین؟شناسنامه-کارت ملی-اخرین مدرک تحصیلی-سند ازدواج یا طلاق.هر مدرکی که به درد میخوره.بقیشو شما بگین
تشکر کنندگان: alisarshar ، coming soon ، HOMAYON53 ، najibi ، HAMEDMIM ، Sooshians ، aghdam ، silia
(2011-06-29 ساعت 12:34)tamanna نوشته:  حالا دیگه باید به فکر تموم کردن کارامون باشیم.
واکسناتونو زدین؟کارت مدیکال گرفتین؟وقتی نداریما!!!هپاتیت-کزاز-mmr-ابله خروسی(اگه گرفتید باید تیت انتی بادی بدید که مهرشو توی کارت بزنن)با تمام واکسنای دوران طفولیتTongue
مدارکتونو ترجمه کردین؟شناسنامه-کارت ملی-اخرین مدرک تحصیلی-سند ازدواج یا طلاق.هر مدرکی که به درد میخوره.بقیشو شما بگین

اصل كاري يادتون نره نامه تمكين مالي يا مدارك اسپانسر كه از همه واجتره
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: coming soon ، HOMAYON53 ، najibi ، tamanna ، zohre61 ، Hornet ، aghdam ، Ehsan2011 ، silia
42000 آنکاراااااااااااااااااا نبود؟ همه ساک ها رو ببندین که جا نمونین... پیش بینی من All current
تشکر کنندگان: alisarshar ، aghdam ، najibi ، coming soon ، tamanna ، farnaz82
(2011-06-29 ساعت 17:35)Sooshians نوشته:  42000 آنکاراااااااااااااااااا نبود؟ همه ساک ها رو ببندین که جا نمونین... پیش بینی من All current
من 43000 آنکارا! همه همدیگرو میبینیم Smile

43000 آنکارا! Smile
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: 1979SAM ، najibi ، Sooshians ، hamed842 ، silia
(2011-06-29 ساعت 17:35)Sooshians نوشته:  42000 آنکاراااااااااااااااااا نبود؟ همه ساک ها رو ببندین که جا نمونین... پیش بینی من All current

صبر کن!!!!!منم 42000انکاراBig Grin
تشکر کنندگان: najibi ، Sooshians ، silia
(2011-06-29 ساعت 12:38)alisarshar نوشته:  
(2011-06-29 ساعت 12:34)tamanna نوشته:  حالا دیگه باید به فکر تموم کردن کارامون باشیم.

اصل كاري يادتون نره نامه تمكين مالي يا مدارك اسپانسر كه از همه واجتره

دوستای من بگید تا حالا چکار کردین؟از حالا به بعد چکارباید کرد؟
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
پیشاپیش من به همه دوستان که از انتظار خسته شدن تبریک میگم سختیش همین یک سال بود که تموم شد از این به بعد هم انقدر زمان سریع میگذره که متوجه اش نمی شین مبارک باشه برای ما هم دعا کنید که کارهامون خوب پیش بره
[b]All current[/b]
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، HAMEDMIM ، Ehsan2011 ، farnaz82 ، tamanna ، HOMAYON53 ، arash004 ، Sooshians ، silia
سلام دوستان عزیز

من هم تاریخ مصاحبه رو از طریق ایمیل گرفتم. اول آگوست، اول صبح ابو ظبی.

دوستانی که هم تاریخ ما هستند بفرمائید همراه بشیم. با آرزوی موفقیت برای دوستانی که منتظر کارنت شدن هستند. من فکر می‌کنم این ماه همه کارنت هستند.

شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet ، فردين ، HAMEDMIM

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان