کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
واااااااااای!!!!این دوروبر چقدر تار عنکبوت زده!!!!!!!بس که بی حال و حوصله ایم!!!خودم اینجارو ابو جارو میکنم فقط قدم رو چشم بنده ی حقیر بذاریدو بیاین!!!!کجایید پس س س س س س س س س س س س س س ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
تشکر کنندگان: Hornet ، فردين ، Sooshians ، aghdam ، silia
(2011-06-30 ساعت 03:04)Ehsan2011 نوشته:  سلام دوستان عزیز

من هم تاریخ مصاحبه رو از طریق ایمیل گرفتم. اول آگوست، اول صبح ابو ظبی.

دوستانی که هم تاریخ ما هستند بفرمائید همراه بشیم. با آرزوی موفقیت برای دوستانی که منتظر کارنت شدن هستند. من فکر می‌کنم این ماه همه کارنت هستند.

سلام. ای کاش زمان مصاحبه شما با من یکی بود. من 2روز بعداز شما مصاحبه دارم. من هم نامه دوم رو گرفتم و هم ایمیل.
تشکر کنندگان: tamanna ، Ehsan2011
منم امیدوارم همه کارنت بشن /یک پیشنهاد هم دارم : اینکه خانواده مهاجرسرا بعد از گرفتن ویزا هم گردهمای داشته باشن در امریکا تا بیشتر دوستان با هم در ارتباط باشن چون شاید خیلی از دوستان اونسمت اشنای نداشته باشن و با این کار همراه خوب پیدا میکنن هرکس با پیشنهادم موافقه اعلام کنه
Tongueزمین را دوست داشته باشیم
شماره کیس: 2011AS000041xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: May-2010
محل دریافت نامه: مشهد
کنسول: ابوظبی
ارسال فرمهای اول:june-2010
کارنت : 12/9/2011
تاريخ مصاحبه:12 -september
نامه دوم:nemidonam
کلیر: 15/9/2011
تشکر کنندگان: Hornet ، HAMEDMIM ، matin2257 ، Sooshians ، aghdam ، bfarhadm ، silia
(2011-06-30 ساعت 10:19)2011e man نوشته:  منم امیدوارم همه کارنت بشن /یک پیشنهاد هم دارم : اینکه خانواده مهاجرسرا بعد از گرفتن ویزا هم گردهمای داشته باشن در امریکا تا بیشتر دوستان با هم در ارتباط باشن چون شاید خیلی از دوستان اونسمت اشنای نداشته باشن و با این کار همراه خوب پیدا میکنن هرکس با پیشنهادم موافقه اعلام کنه

من موافقم.چون منم اونجا اشنایی ندارم.
تشکر کنندگان: nil2011 ، Hornet
(2011-06-29 ساعت 12:38)alisarshar نوشته:  
(2011-06-29 ساعت 12:34)tamanna نوشته:  حالا دیگه باید به فکر تموم کردن کارامون باشیم.
واکسناتونو زدین؟کارت مدیکال گرفتین؟وقتی نداریما!!!هپاتیت-کزاز-mmr-ابله خروسی(اگه گرفتید باید تیت انتی بادی بدید که مهرشو توی کارت بزنن)با تمام واکسنای دوران طفولیتTongue
مدارکتونو ترجمه کردین؟شناسنامه-کارت ملی-اخرین مدرک تحصیلی-سند ازدواج یا طلاق.هر مدرکی که به درد میخوره.بقیشو شما بگین

اصل كاري يادتون نره نامه تمكين مالي يا مدارك اسپانسر كه از همه واجتره

همه چیزو آماده کردم فقط مدارک اسپانسر هنوز به دستم نرسیده!! اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هم دست دانشگاه هست که آخر این ماه میرم ببینم قرض میدن بهم یا نه !! ترجمشو دارم اصلشو ندارم!!!!!!!!!!
(2011-06-30 ساعت 10:24)tamanna نوشته:  
(2011-06-30 ساعت 10:19)2011e man نوشته:  منم امیدوارم همه کارنت بشن /یک پیشنهاد هم دارم : اینکه خانواده مهاجرسرا بعد از گرفتن ویزا هم گردهمای داشته باشن در امریکا تا بیشتر دوستان با هم در ارتباط باشن چون شاید خیلی از دوستان اونسمت اشنای نداشته باشن و با این کار همراه خوب پیدا میکنن هرکس با پیشنهادم موافقه اعلام کنه

من موافقم.چون منم اونجا اشنایی ندارم.

منم موافقم با اینکه آمریکا آشنا زیاد دارم!! اما مهاجرسراییها یه چیزه دیگه هستن!!!Big Grin
تشکر کنندگان: maxsoulfly ، Hornet ، coming soon ، tamanna ، najibi ، aghdam ، silia
(2011-06-29 ساعت 21:26)tamanna نوشته:  
(2011-06-29 ساعت 12:38)alisarshar نوشته:  
(2011-06-29 ساعت 12:34)tamanna نوشته:  حالا دیگه باید به فکر تموم کردن کارامون باشیم.
واکسناتونو زدین؟کارت مدیکال گرفتین؟وقتی نداریما!!!هپاتیت-کزاز-mmr-ابله خروسی(اگه گرفتید باید تیت انتی بادی بدید که مهرشو توی کارت بزنن)با تمام واکسنای دوران طفولیتTongue
مدارکتونو ترجمه کردین؟شناسنامه-کارت ملی-اخرین مدرک تحصیلی-سند ازدواج یا طلاق.هر مدرکی که به درد میخوره.بقیشو شما بگین

اصل كاري يادتون نره نامه تمكين مالي يا مدارك اسپانسر كه از همه واجتره

دوستای من بگید تا حالا چکار کردین؟از حالا به بعد چکارباید کرد؟

من که هنوز هیچ کاریمو نکزدم.....Big GrinCoolWink
(2011-06-30 ساعت 08:10)tamanna نوشته:  واااااااااای!!!!این دوروبر چقدر تار عنکبوت زده!!!!!!!بس که بی حال و حوصله ایم!!!خودم اینجارو ابو جارو میکنم فقط قدم رو چشم بنده ی حقیر بذاریدو بیاین!!!!کجایید پس س س س س س س س س س س س س س ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad

ما انقدر استرس داریم که چی می شه... لال شدیمBig Grin مثل تماشای یه بازی حساس فوتبال که 5 دقیقه مونده به سوت پایان بازی!!!Big GrinWink
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، maxsoulfly ، najibi ، tamanna ، aghdam ، nimahoboot
زود باش دوست من!!!!!!اول واکسن بعد ترجمه ها.خوب؟
مدارک اسپانسر یادتون نرهShy
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، aghdam
کسی با ایمیل نامه دومشو گرفته بچه ها؟
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان:
(2011-06-30 ساعت 20:11)farnaz82 نوشته:  کسی با ایمیل نامه دومشو گرفته بچه ها؟

بله من با ایمیل نامه دوم گرفتم.
تشکر کنندگان: farnaz82 ، Hornet ، aghdam ، Ehsan2011
من یه سوال دارم اونم اینکه مدارکی رو که باید 15 روز پیش از مصاحبه ارسال کنیم باید حتما به همراه اصل ترجمه باشه یا کپی ترجمه ها کفایت میکنه؟
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh
(2011-06-30 ساعت 18:51)tamanna نوشته:  زود باش دوست من!!!!!!اول واکسن بعد ترجمه ها.خوب؟
مدارک اسپانسر یادتون نرهShy

آره حتما/مرسی.... من یکی باید بجنبممممم...... از شنبه!
تشکر کنندگان: tamanna ، aghdam
(2011-06-30 ساعت 22:06)saint نوشته:  
(2011-06-30 ساعت 21:24)Naghmeh Ghazanfari نوشته:  من یه سوال دارم اونم اینکه مدارکی رو که باید 15 روز پیش از مصاحبه ارسال کنیم باید حتما به همراه اصل ترجمه باشه یا کپی ترجمه ها کفایت میکنه؟

باید اصل ترجمه ها رو ارسال کنید Big Grin
از جدول USER عزیز که به همین منظور تهیه کردن میتونید مدارک مورد نیاز رو ببینین

ولی تا جایی یادم هست ی جا خوندم که اگه کپی هم بفرستیم مشکلی پیش نمیاد.نظر بقیه چیه؟Shy
تشکر کنندگان:
(2011-06-30 ساعت 22:23)tamanna نوشته:  
(2011-06-30 ساعت 22:06)saint نوشته:  
(2011-06-30 ساعت 21:24)Naghmeh Ghazanfari نوشته:  من یه سوال دارم اونم اینکه مدارکی رو که باید 15 روز پیش از مصاحبه ارسال کنیم باید حتما به همراه اصل ترجمه باشه یا کپی ترجمه ها کفایت میکنه؟

باید اصل ترجمه ها رو ارسال کنید Big Grin
از جدول USER عزیز که به همین منظور تهیه کردن میتونید مدارک مورد نیاز رو ببینین

ولی تا جایی یادم هست ی جا خوندم که اگه کپی هم بفرستیم مشکلی پیش نمیاد.نظر بقیه چیه؟Shy

نه دوست عزیز، احتمالا" شما با کپی مدارک اشتباه گرفتید. شما باید اصل ترجمه ها+کپی مدارک رو ارسال کنید.
اگه نگرانید که اصل ترجمه ها رو ارسال کنید بهتره در زمان ترجمه بگید دو نسخه لازم دارید.
تشکر کنندگان: najibi ، Linspire ، coming soon ، nima.nabizadeh ، aghdam ، matin2257
دوست عزیز به نظر من بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که یک نسخه ترجمه کنید و بعد از اون یه کپی‌ بگیرید و بدید به خود مترجم که کپی‌ را برابر با اصل کنه واستون(هیچ هزینه اضافی هم نداره)من خودم هم همین کارو کردم،البته اینم واسه محکم کاری بود ولی‌ دوستانی بودن که فقط کپی‌ فرستادن هیچ مشکلی‌ هم پیش نیومده

CASE NUMBER:33xxxBig Grin

, What you believe from bottom of your heart will come true
تشکر کنندگان: najibi ، maxsoulfly ، aghdam ، tamanna ، coming soon ، nil2011
(2011-06-29 ساعت 20:51)مهسا ح نوشته:  
(2011-06-29 ساعت 17:35)Sooshians نوشته:  42000 آنکاراااااااااااااااااا نبود؟ همه ساک ها رو ببندین که جا نمونین... پیش بینی من All current
من 43000 آنکارا! همه همدیگرو میبینیم Smile

(2011-06-29 ساعت 00:33)silia نوشته:  42000 آنکارا دستا بالا....... :-p

43000 آنکارا! Smile

میبینم پرچمه آنکارا کلی بالاست منم آنکارا هستم با ۴۲۰۰۰
شماره کیس: 2011AS000420*0
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 04,2010
تاریخ ارسال نامه اول :June 27, 2010
کنسولگری: آنکاراCool
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای
تاریخ دریافت نامه دوم:خدا داند
تاریخ مصاحبه: 6 سپتامبر
تاریخ اخذ ویزا :????