کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-07-04 ساعت 23:36)bfarhadm نوشته:  سلام سلام سلام ۱۰۰ تا سلام
تا آخره هفته طاقت بیارین
همه all current هستیم .ما هم میریم مصاحبه .visa میگیریم یک ضرب،
بچهها بیاین به ۲ دسته تقسیم بشیم .ابوظبی و آنکارا
بیاین حدس بزنیم تاریخه مصاحبه ها چجوریه
میدونید که ۳۹۷۵۰ تا ۱۵ اوگست مصاحبه daran
برادر يكي از دوستان من روز 21 آگوست در ابوظبي مصاحبه دارند.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: Hornet ، coming soon ، mim ، aghdam ، ali_ho ، sare ، tamanna ، SH1A2R3
(2011-07-05 ساعت 07:44)HOMAYON53 نوشته:  اين قضيه كارنت شدن كه تمام شده ولي براي من خيلي زور داشت من با حدود50 شماره بالاتر كرنت نشدم.

انشاء الله شما هم كارنت هستين ، نگران نباشين ، اما سخته ، دركتون مي كنمCool
تشکر کنندگان: aghdam ، farnaz82 ، tamanna ، najibi ، HOMAYON53 ، SH1A2R3
(2011-07-05 ساعت 07:44)HOMAYON53 نوشته:  اين قضيه كارنت شدن كه تمام شده ولي براي من خيلي زور داشت من با حدود50 شماره بالاتر كرنت نشدم.

همايون عزيز

دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره.
در به در امضاتم
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: aghdam ، farnaz82 ، tamanna ، najibi ، HOMAYON53 ، SH1A2R3

سلام
همایون ۵۳ عزیز
واقعا خیلی زور داره ولی آوازش این ماه تو جزو اولین نفری
ماها هم همه پشت سر تو
Rolleyes
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، coming soon ، mim ، farnaz82 ، najibi ، HOMAYON53 ، SH1A2R3
(2011-07-05 ساعت 15:08)Hornet نوشته:  

همايون عزيز

دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره.
در به در امضاتم

سلام
واقعا خیلی سخته ولی حتما یه صلاحی دبوده نگران نباشین به جاش ایشالا ویزاتون یه ضرب میشه
تشکر کنندگان: Hornet ، آرتين ، tamanna ، mim ، najibi ، HOMAYON53 ، SH1A2R3
بچه ها من از صبح ۱۰۰۰ بار به visa bultin سر زدم
بیچاره دیگه نخ نما شده دیگه باید coming soon بشه
این آمریکایی ها زرفیاته تعطیلی ندارن ی روز تعطیل باشن کلی کارشون عقب میوفته
اونور clear ها اینور هم ما
kcc baby come on
تشکر کنندگان: Linspire ، Hornet ، tamanna ، coming soon ، mim ، aghdam ، silia ، sepinod ، najibi ، HAMEDMIM ، SH1A2R3
میگم نکنه ویزاهاشون ته کشیده و مثل پیش بینی های منفی که یه عده می کردند ... 39750 اخرین اعلامشون بوده؟؟؟؟؟Sad

من غیر از نامه هایی که زدم و بی جواب مونده..... عموم هم از خود آمریکا دائم پیگیری می کنه.... تا حالا یه جوابی می دادن ولی حالا یه جواب درست و درمون هم نمی دن!!!!!SadSad

ولی من هنوزم میگم:

اندکی صبر..... سحر نزدیک است.
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، bfarhadm ، coming soon ، mim ، aghdam ، sepinod ، najibi
(2011-07-05 ساعت 17:24)bfarhadm نوشته:  بچه ها من از صبح ۱۰۰۰ بار به visa bultin سر زدم
بیچاره دیگه نخ نما شده دیگه باید coming soon بشه
این آمریکایی ها زرفیاته تعطیلی ندارن ی روز تعطیل باشن کلی کارشون عقب میوفته
اونور clear ها اینور هم ما
kcc baby come on

سلام به دوستانBig GrinBig Grin
بیخود به خودتون استرس وارد نکنید، اگه یادتون باشه 2 ماه پیش بدون Coming Soon ویزا بولتن اعلام شد.Wink
2011 سال شگفتی هاستRolleyes

خوب و خوش باشید
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: آرتين ، tamanna ، bfarhadm ، coming soon ، mim ، farnaz82 ، aghdam ، silia ، sepinod ، najibi ، HAMEDMIM
(2011-07-05 ساعت 17:37)HAMEDMIM نوشته:  میگم نکنه ویزاهاشون ته کشیده و مثل پیش بینی های منفی که یه عده می کردند ... 39750 اخرین اعلامشون بوده؟؟؟؟؟Sad

من غیر از نامه هایی که زدم و بی جواب مونده..... عموم هم از خود آمریکا دائم پیگیری می کنه.... تا حالا یه جوابی می دادن ولی حالا یه جواب درست و درمون هم نمی دن!!!!!SadSad

ولی من هنوزم میگم:

اندکی صبر..... سحر نزدیک است.
نه دوست عزیز انقدر منفی فکر نکن شما که یک سال و خورده ای صبر کردی یه چند روز دیگه هم روش مطمعن باش که کارنت میشی و ویزا یک ضرب همSmile میگیری فقط شیرینی ما هم نگه دار اگه اوکی شد امریکا هم که باشی پیدات میکنم و شیرینی از میگیرمBig GrinCool . امید به خدا باشه موفق باشی .
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: tamanna ، bfarhadm ، coming soon ، mim ، farnaz82 ، aghdam ، sepinod ، najibi ، آمریکا
آهای مردم دنیا گله دارم گله دارم
من از kcc گله دارم گله دارم
ما خسته نمیشیم همینجا هستیم سرحال پر از انرژی

یعنی چی visa تموم شده ؟
اصل کار مائیم با دوستانی که منتظره clear شدن هستن
نه جانم بزودی اعلام میشه
خیالت راحت تا آخره هفته طاقت بیار
تشکر کنندگان: coming soon ، mim ، farnaz82 ، aghdam ، silia ، tamanna ، najibi ، Hornet ، HAMEDMIM
سلام به همه
شماره ما هم 42000 که میدونم همین روزا اعلام میشه (همه شماره ها)
ی سوال دارم که میدونم جاش اینجا نیست ولی چون این تاپیک خیلی بیننده داره اینجا سوال میکنم اگه از نظر مدیران عزیز ایراد داشت لطفا جاشو همراه با جواب عوض کنن. خیلی ممنونم.
میشه واکسنارو تو یک کلینیک خصوصی تو انکارا بزنیم؟
شماره کیس: 2011AS00042000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 31/4/2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/7/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: sep
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تشکر کنندگان: tamanna
(2011-07-05 ساعت 19:08)mim نوشته:  سلام به همه
شماره ما هم 42000 که میدونم همین روزا اعلام میشه (همه شماره ها)
ی سوال دارم که میدونم جاش اینجا نیست ولی چون این تاپیک خیلی بیننده داره اینجا سوال میکنم اگه از نظر مدیران عزیز ایراد داشت لطفا جاشو همراه با جواب عوض کنن. خیلی ممنونم.

[b]دوست عزیز یک سری از واکسنها زمان بر هستش مثل (هپاتیت ) که حداقل 6 ما باید با قبلیش فاصله داشته باشه شما باید تائیده اینها رو از ایران بگیری و بقیه اش رو اگه دوست داشتی دکتر اونگان در آنکار با قیمت عالی برات میزنه نیازی به کلینیک خصوصی نداری دوست منBig Grin و مطمعن باش دکتر اونگان ازت استقبال میکنه
Big GrinWink
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: aghdam ، silia ، Hornet ، tamanna ، najibi ، آمریکا

[/quote]

دوست عزیز یک سری از واکسنها زمان بر هستش مثل (هپاتیت ) که حداقل 6 ما باید با قبلیش فاصله داشته باشه شما باید تائیده اینها رو از ایران بگیری و بقیه اش رو اگه دوست داشتی دکتر اونگان با قیمت عالی برات میزنه نیازی به کلینیک خصوصی نداری دوست من Big GrinWink

[/quote]
ممنون از جوابتون
ما الانم واکسن بزنیم فاصلش با مصاحبه 6 ماه نمیشه که!
یک کلینیک دیگه نه دکتر اونگان عزیز

تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna
(2011-07-05 ساعت 19:20)mim نوشته:  میشه واکسنارو تو یک کلینیک خصوصی تو انکارا بزنیم؟

دوست عزیز یک سری از واکسنها زمان بر هستش مثل (هپاتیت ) که حداقل 6 ما باید با قبلیش فاصله داشته باشه شما باید تائیده اینها رو از ایران بگیری و بقیه اش رو اگه دوست داشتی دکتر اونگان با قیمت عالی برات میزنه نیازی به کلینیک خصوصی نداری دوست من Big GrinWink

[/quote]
ممنون از جوابتون
ما الانم واکسن بزنیم فاصلش با مصاحبه 6 ماه نمیشه که!
یک کلینیک دیگه نه دکتر اونگان عزیز

[/quote]
دوست من شما واکسنهاتو شروع کن به زدن بعد هم تائیدیوشون رو انستیتو پاستور میزنه تویه کارت بین المللی زرد رنگت . حالا اگه شما نوبت ها رو کامل زده باشی که هیچی وی اگر هر نوبت دیگه ای مونده باشه وقتی برای مصاحبه تشریف میبری و قبلش میری کیلینیک برای آزمایشها با دیدن کارت واکسنت به این مطلب میرسه که چند نوبت از واکسنهات مونده و نوبت های بعدی رو برات مینویسه روی کپی ریپرت آزمایشات که انشاالله تو آمریکا بزنی و توی ریپرت آزمایشات میزنه که واکسن ها کامل انجام نشده .

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، najibi ، آرتين

[/quote]
دوست من شما واکسنهاتو شروع کن به زدن بعد هم تائیدیوشون رو انستیتو پاستور میزنه تویه کارت بین المللی زرد رنگت . حالا اگه شما نوبت ها رو کامل زده باشی که هیچی وی اگر هر نوبت دیگه ای مونده باشه وقتی برای مصاحبه تشریف میبری و قبلش میری کیلینیک برای آزمایشها با دیدن کارت واکسنت به این مطلب میرسه که چند نوبت از واکسنهات مونده و نوبت های بعدی رو برات مینویسه روی کپی ریپرت آزمایشات که انشاالله تو آمریکا بزنی و توی ریپرت آزمایشات میزنه که واکسن ها کامل انجام نشده .
[/quote]

مرسی از جواب کاملتون coming soon
آخه ما الان تهران نیستیم و تا زمان مصاحبه هم نمیریم تهران.
دایی همسرم آنکارا کلینیک داره گفتیم اگه بشه واکسنامونو اونجا بزنیم ؛ میشه؟
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان