موضوعها: 0
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
August 2011 (Coming Soon)
به سلامتی و دل خوش . . . .
دوستان عزیز کمربندها را محکم ببندید که اگر بار گران بودیم رفتیم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به بولتن عزیز
سلام به all current
دیدم خوابم نمیبره نگو بولتن اومده دیگه دوران انتظار تموم شد
حالا نوبته ماست
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
اقا گونده کیستون کیه ؟
45000 ؟ بالاتره ؟؟؟ بگو بیاد که داره کارنننت میشه
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-07 ساعت 11:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-07 ساعت 11:45 توسط coming soon.)
سلام کارنتی های چند روز دیگه
از اینکه این موج مثبت مکزیکی در تاپیک راه افتاده خیییییییییییلی خوشحالم و یاد جونیهای خودم میفتم . یادش بخیر . کارنت شدن خودمو میگم . این هنر ایرانیه که از هر مطلبی واسه شاد بودن سوژه میسازه . دینو گناهمون گردن این حضرات و اون حضرات و اینور کدو و اونور کدو و بالای کدو و خیت .... ای ببخشید متنم اشتباهی شد . آقا دم همتون گرم ما که گفتیم همه کارنت میشن ولی شما فکر کردین تریپه دلداریه . حالا خودتون دیدین . انشا الله ویزا یکضرب . در ضمن تاپیکهای مربوطه رو جهت ترتیب دادن کارهاتون برای مصاحبه ، مطالعه کنید . سئوال هم داشتین در حد بضاعت در خدمتیم .
برای منتظران کلیر هم دعای خیر فراموش نشود . بعدا خشکه حساب خواهد شد .
َASIA ----------------------------- CURRENT
شک نکنید.
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان خوب مهاجر سرا ،من چند تا سوال داشتم كه ممنون مي شم هر كي كه اطلاعات داره جواب بده:
1.من تاريخ مصاحبم 11/August -ابوظبي هستش،مي خواستم بدونم كه براي ترجمه مداركم مهر دادگستري حتما لازمه يا مهر دارالترجمه كفايت مي كنه. 2مبلغي رو كه بايد براي سفارت واريز كنيم چقدره،بايد درهم باشه يا دلار و آيا تو خود سفارت بايد پرداخت كنيم.3.من ايميل به kkc زدم وتاريخ مصاحبمو پرسيدم ، اونا هم اعلام كردن ولي نگفتن چه ساعتي بايد برم سفارت. ايا معمولا وقت مصاحبه صبح؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-07 ساعت 14:36)najibi نوشته: (2011-07-07 ساعت 13:54)mahya نوشته: سلام به دوستان خوب مهاجر سرا ،من چند تا سوال داشتم كه ممنون مي شم هر كي كه اطلاعات داره جواب بده:
1.من تاريخ مصاحبم 11/August -ابوظبي هستش،مي خواستم بدونم كه براي ترجمه مداركم مهر دادگستري حتما لازمه يا مهر دارالترجمه كفايت مي كنه. 2مبلغي رو كه بايد براي سفارت واريز كنيم چقدره،بايد درهم باشه يا دلار و آيا تو خود سفارت بايد پرداخت كنيم.3.من ايميل به kkc زدم وتاريخ مصاحبمو پرسيدم ، اونا هم اعلام كردن ولي نگفتن چه ساعتي بايد برم سفارت. ايا معمولا وقت مصاحبه صبح؟
1.به گفته خود سفارت ترجمه مترجم رسمی کفایت میکنه.ما بدون مهر دادگستری بردیم مشکلی پیش نیامد. تصمیم با خودتونه.
۲. مبلغ ۸۱۹ دلار هستش.به درهم نمیدونم چقدره،ضمن اینکه دوستان قبلا گفته اند که به دلار به صرفه تره.
۳. شما قبل از ۸ صبح حتما اونجا باشید.هر چه زودتر برید, توی صف جلو تر خواهید بود.
در تکمیل فرمایشات دوست ارجمندم جناب najibi عرض کنم که پول خرد فراموش نشود برای این منظور روز قبل از مصاحبه به یکی ار صرافی ها برید و 100 دلار خرد کنید چون پول خرد در سفارت کمیابه و شما ممکن معطل بشید .در ضمن شما به درهم هم میتونید پرداخت کنید و ضریب تبدیل هم حدودا 3.65هست .
کلیر باشید .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
یاران همیشگی
ماه گذشته چه قدر طول کشید تا coming soon به update تبدیل شد ؟
من خیلی هیجان دارم
یعنی تا ۲ روز دیگه میاد؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها کلی تبریک الان خیالمون راحته که به مصاحبه میریم،چقدر طول میکشه که update بشه؟ و comming soon رو بردارن؟ ،بعدش باید چیکار کنیم؟
،به ترتیب همه چیو مرور کنیم : ،به جای وقت حروم کردن و الکی تاپیکو شلوغ کردن در مورده ادامه کارا و مرحله های باقی مونده حرف بزنیم و ارتباطمون رو با هم گروهی هامون زیاد کنیم ،اینطوری هم زمان زود میگذاره هم مطمئن تر کارامونو انجام میدیم .بازم تبریک به هممون .منکه خیلی خوشحالم .
شماره کیس: 2011AS000420*0
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 04,2010
تاریخ ارسال نامه اول :June 27, 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای
تاریخ دریافت نامه دوم:خدا داند
تاریخ مصاحبه: 6 سپتامبر
تاریخ اخذ ویزا :????
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال