کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
هوراااااااااااااااااا.... منم الان بولتن رو دیدم....SmileSmile
Upcoming month's visa bulletin: August 2011 (Coming Soon)
جیگرم حال اوووووووووومد!!Big GrinCoolWink دیگه کم کم داشتم ناامید می شدم!Shy
به امید ویزای یکضرب برا همموننننننننن!WinkWink
دیگه واقعا:
اندکی صبر..... سحر نزدیک است. Smile
تشکر کنندگان: najibi ، aghdam ، Sooshians ، farnaz82 ، REZA1390 ، sepinod ، mim ، Hornet ، tamanna ، coming soon ، آرتين ، farzad.s ، Ehsan2011
August 2011 (Coming Soon)

به سلامتی و دل خوش . . . .
دوستان عزیز کمربندها را محکم ببندید که اگر بار گران بودیم رفتیم
تشکر کنندگان: Sooshians ، farnaz82 ، REZA1390 ، sepinod ، mim ، nil2011 ، zohreh36 ، alirezagh ، Hornet ، Linspire ، tamanna ، coming soon ، آرتين ، najibi ، farzad.s ، aghdam ، HAMEDMIM
سلام به بولتن عزیز
سلام به all current
دیدم خوابم نمیبره نگو بولتن اومده دیگه دوران انتظار تموم شد
حالا نوبته ماست
تشکر کنندگان: REZA1390 ، sepinod ، nil2011 ، Sooshians ، coming soon ، Hornet ، آرتين ، najibi ، ravian ، aghdam
اقا گونده کیستون کیه ؟
45000 ؟ بالاتره ؟؟؟ بگو بیاد که داره کارنننت میشه
تشکر کنندگان: coming soon ، آرتين ، mim ، aghdam ، میناسیان ، tamanna ، alirezagh
سلام کارنتی های چند روز دیگه Big Grin Big Grin

از اینکه این موج مثبت مکزیکی در تاپیک راه افتاده خیییییییییییلی خوشحالم و یاد جونیهای خودم میفتم . یادش بخیر . کارنت شدن خودمو میگم . این هنر ایرانیه که از هر مطلبی واسه شاد بودن سوژه میسازه . دینو گناهمون گردن این حضرات و اون حضرات و اینور کدو و اونور کدو و بالای کدو و خیت .... ای ببخشید متنم اشتباهی شد .Big Grin آقا دم همتون گرم ما که گفتیم همه کارنت میشن ولی شما فکر کردین تریپه دلداریه . حالا خودتون دیدین . انشا الله ویزا یکضرب . در ضمن تاپیکهای مربوطه رو جهت ترتیب دادن کارهاتون برای مصاحبه ، مطالعه کنید . سئوال هم داشتین در حد بضاعت در خدمتیم .

برای منتظران کلیر هم دعای خیر فراموش نشود . بعدا خشکه حساب خواهد شد .

َASIA ----------------------------- CURRENT

شک نکنید.
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: نگار 65 ، آرتين ، mim ، najibi ، Sooshians ، ramin_ad ، ravian ، aghdam ، nil2011 ، baz4baz ، nahid.t ، Linspire ، farnaz82 ، tamanna ، alirezagh ، REZA1390
(2011-07-05 ساعت 17:37)HAMEDMIM نوشته:  میگم نکنه ویزاهاشون ته کشیده و مثل پیش بینی های منفی که یه عده می کردند ... 39750 اخرین اعلامشون بوده؟؟؟؟؟Sad

من غیر از نامه هایی که زدم و بی جواب مونده..... عموم هم از خود آمریکا دائم پیگیری می کنه.... تا حالا یه جوابی می دادن ولی حالا یه جواب درست و درمون هم نمی دن!!!!!SadSad

ولی من هنوزم میگم:

اندکی صبر..... سحر نزدیک است.

دوست عزیز تبریک میگم شیرینی ما هم یادت نره فکر نکنی یادم میره ازت بگیرم ما منتظریم Big GrinCoolBig Grin

تبریک میگم به همه دوستان بالاخره این انتظارها تموم شد من که خیلی خوشحال و برای تک تکتون آروزی موفقیت دارم .Big GrinBig GrinCool[/b]
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: alisarshar ، coming soon ، hamed842 ، mim ، najibi ، baz4baz ، آمریکا ، nahid.t ، HAMEDMIM ، farnaz82 ، tamanna
سلام به دوستان خوب مهاجر سرا ،من چند تا سوال داشتم كه ممنون مي شم هر كي كه اطلاعات داره جواب بده:
1.من تاريخ مصاحبم 11/August -ابوظبي هستش،مي خواستم بدونم كه براي ترجمه مداركم مهر دادگستري حتما لازمه يا مهر دارالترجمه كفايت مي كنه. 2مبلغي رو كه بايد براي سفارت واريز كنيم چقدره،بايد درهم باشه يا دلار و آيا تو خود سفارت بايد پرداخت كنيم.3.من ايميل به kkc زدم وتاريخ مصاحبمو پرسيدم ، اونا هم اعلام كردن ولي نگفتن چه ساعتي بايد برم سفارت. ايا معمولا وقت مصاحبه صبح؟
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-07-07 ساعت 13:54)mahya نوشته:  سلام به دوستان خوب مهاجر سرا ،من چند تا سوال داشتم كه ممنون مي شم هر كي كه اطلاعات داره جواب بده:
1.من تاريخ مصاحبم 11/August -ابوظبي هستش،مي خواستم بدونم كه براي ترجمه مداركم مهر دادگستري حتما لازمه يا مهر دارالترجمه كفايت مي كنه. 2مبلغي رو كه بايد براي سفارت واريز كنيم چقدره،بايد درهم باشه يا دلار و آيا تو خود سفارت بايد پرداخت كنيم.3.من ايميل به kkc زدم وتاريخ مصاحبمو پرسيدم ، اونا هم اعلام كردن ولي نگفتن چه ساعتي بايد برم سفارت. ايا معمولا وقت مصاحبه صبح؟

سلام دوست عزیز Big Grin
1. من و تعداد زیادی از دوستان مدارک ترجمه شده را ممهور به مهر وزارت امور خارجه کردیم، ولی دوستانی هم بوده اند که مدارک رو به تایید امور خارجه نرسوندند و فقط مهر دارالترجمه داشته و اشکالی هم بهشون نگرفتن.
2.در روز مصاحبه شما برای هر نفر باید 819 دلار آمریکا در سفارت پرداخت نمایید، که واریز اون با دلار به صرفه است.
3. مصاحبه ساعت 8 است و شما اگه با خانم ملیکا برید که خودش باهاتون هماهنگ میکنه. اگه حدود 5 از دبی راه بیوفتید حدود 6:30 اونجایید، که معمولاً نفر اول یا دوم خواهید بود. برای راههای رفتن به ابوظبی به تاپیک مربوطه مراجعه نمایید، اطلاعات کافی اونجا هست

نامه دوم رو گرفتی ؟ اگه نه، باید یک ایمیل به KCC بزنی و از اونا کپیشو بخوای
موفق باشید
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: aghdam ، mim ، mahya ، tamanna
(2011-07-07 ساعت 13:54)mahya نوشته:  سلام به دوستان خوب مهاجر سرا ،من چند تا سوال داشتم كه ممنون مي شم هر كي كه اطلاعات داره جواب بده:

1.به گفته خود سفارت ترجمه مترجم رسمی کفایت میکنه.ما بدون مهر دادگستری بردیم مشکلی پیش نیامد. تصمیم با خودتونه.
۲. مبلغ ۸۱۹ دلار هستش.به درهم نمیدونم چقدره،ضمن اینکه دوستان قبلا گفته اند که به دلار به صرفه تره.
۳. شما قبل از ۸ صبح حتما اونجا باشید.هر چه زودتر برید, توی صف جلو تر خواهید بود.
تشکر کنندگان: frozen mind ، aghdam ، coming soon ، Hornet ، tamanna
(2011-07-07 ساعت 14:36)najibi نوشته:  

1.به گفته خود سفارت ترجمه مترجم رسمی کفایت میکنه.ما بدون مهر دادگستری بردیم مشکلی پیش نیامد. تصمیم با خودتونه.
۲. مبلغ ۸۱۹ دلار هستش.به درهم نمیدونم چقدره،ضمن اینکه دوستان قبلا گفته اند که به دلار به صرفه تره.
۳. شما قبل از ۸ صبح حتما اونجا باشید.هر چه زودتر برید, توی صف جلو تر خواهید بود.

در تکمیل فرمایشات دوست ارجمندم جناب najibi عرض کنم که پول خرد فراموش نشود برای این منظور روز قبل از مصاحبه به یکی ار صرافی ها برید و 100 دلار خرد کنید چون پول خرد در سفارت کمیابه و شما ممکن معطل بشید .در ضمن شما به درهم هم میتونید پرداخت کنید و ضریب تبدیل هم حدودا 3.65هست .
کلیر باشید .

تشکر کنندگان: Hornet ، nastaran86 ، mim ، bfarhadm ، tamanna ، najibi
(2011-07-07 ساعت 11:58)آرتين نوشته:  
(2011-07-05 ساعت 17:37)HAMEDMIM نوشته:  اندکی صبر..... سحر نزدیک است.

دوست عزیز تبریک میگم شیرینی ما هم یادت نره فکر نکنی یادم میره ازت بگیرم ما منتظریم Big GrinCoolBig Grin

تبریک میگم به همه دوستان بالاخره این انتظارها تموم شد من که خیلی خوشحال و برای تک تکتون آروزی موفقیت دارم .Big GrinBig GrinCool[/b]

ای به چشم،، شیرینی‌ هم میدم توپWinkRolleyes b
تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، mim ، tamanna ، najibi
یاران همیشگی
ماه گذشته چه قدر طول کشید تا coming soon به update تبدیل شد ؟
من خیلی هیجان دارم
یعنی تا ۲ روز دیگه میاد؟
تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، mim ، tamanna
(2011-07-07 ساعت 17:42)HAMEDMIM نوشته:  
(2011-07-07 ساعت 11:58)آرتين نوشته:  
(2011-07-05 ساعت 17:37)HAMEDMIM نوشته:  اندکی صبر..... سحر نزدیک است.

ای به چشم،، شیرینی‌ هم میدم توپ!WinkRolleyes

میگم برادر HAMEDMIM خوب این امضای ما رو هاپولی کردی یک آب هم روش ها. Big Grin

تشکر کنندگان: Hornet ، mim ، HAMEDMIM ، tamanna ، najibi ، aghdam
سلام بچه ها کلی تبریک الان خیالمون راحته که به مصاحبه میریم،چقدر طول میکشه که update بشه؟ و comming soon رو بردارن؟ ،بعدش باید چیکار کنیم؟
،به ترتیب همه چیو مرور کنیم : ،به جای وقت حروم کردن و الکی تاپیکو شلوغ کردن در مورده ادامه کارا و مرحله های باقی مونده حرف بزنیم و ارتباطمون رو با هم گروهی هامون زیاد کنیم ،اینطوری هم زمان زود میگذاره هم مطمئن تر کارامونو انجام میدیم .بازم تبریک به هممون .منکه خیلی خوشحالم .
شماره کیس: 2011AS000420*0
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 04,2010
تاریخ ارسال نامه اول :June 27, 2010
کنسولگری: آنکاراCool
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای
تاریخ دریافت نامه دوم:خدا داند
تاریخ مصاحبه: 6 سپتامبر
تاریخ اخذ ویزا :????
تشکر کنندگان: bfarhadm ، mim ، Hornet ، tamanna ، najibi ، silia ، aghdam
من هم موافقم
من case ۴۲۰۰۰ هستم
و در abudhabi مصاحبه دارم