کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوست من شما واکسنهاتو شروع کن به زدن بعد هم تائیدیوشون رو انستیتو پاستور میزنه تویه کارت بین المللی زرد رنگت . حالا اگه شما نوبت ها رو کامل زده باشی که هیچی وی اگر هر نوبت دیگه ای مونده باشه وقتی برای مصاحبه تشریف میبری و قبلش میری کیلینیک برای آزمایشها با دیدن کارت واکسنت به این مطلب میرسه که چند نوبت از واکسنهات مونده و نوبت های بعدی رو برات مینویسه روی کپی ریپرت آزمایشات که انشاالله تو آمریکا بزنی و توی ریپرت آزمایشات میزنه که واکسن ها کامل انجام نشده .
[/quote]

مرسی از جواب کاملتون coming soon
آخه ما الان تهران نیستیم و تا زمان مصاحبه هم نمیریم تهران.
دایی همسرم آنکارا کلینیک داره گفتیم اگه بشه واکسنامونو اونجا بزنیم ؛ میشه؟
[/quote]

از شدن که میشه فقط از لحاظ هزینه ای بالاست به صرفه نیست منتهی انتخاب با شماست .
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna

از شدن که میشه فقط از لحاظ هزینه ای بالاست به صرفه نیست منتهی انتخاب با شماست .
[/quote]

خوب هزینه مهم . ممنونم از راهنماییت

شماره کیس: 2011AS00042000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 31/4/2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/7/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: sep
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet
دوستای عزیزم،

نگران نباشید اصلا، همه کارنت می شیم و همه هم ویزا خواهیم گرفت، اگر به صفحه کلیر ها هم یک صر بزنید می بینید که همین دیروز خیلیا کلیر شدن و دارن میرن برای گرفتن ویزاشون، پس صبر کن و امید وار باش،

امیدتون رو از دست ندین و بدونید داشتن امید تنها چیزی هستش که ما باید داشته باشیم ، پس همه با هم انرژی مثبت بدید

نیما
کیس نامبر: 40XXX
تشکر کنندگان: Hornet ، alisarshar ، آرتين ، mim ، nil2011 ، najibi ، coming soon ، HAMEDMIM ، Sooshians ، tamanna
(2011-07-05 ساعت 15:08)Hornet نوشته:  
(2011-07-05 ساعت 07:44)HOMAYON53 نوشته:  اين قضيه كارنت شدن كه تمام شده ولي براي من خيلي زور داشت من با حدود50 شماره بالاتر كرنت نشدم.

همايون عزيز

دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره.
در به در امضاتم

iهورنت عزيز من شما را نديدم- متاسفانه- ولي احساس مي كنم از اون بچه هاي باحال باشي . دمت گرم كه به همه روحيه ميدي . البته 980 % بچه هاي اين سايت كه معمولا در ارائه اطلاعات پيش قدم هستن همشون باحال و با معرفتن.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، najibi ، mim ، farnaz82 ، aghdam ، tamanna ، آرتين
باسلام
من با کیس شماره 40xxxx ایمیل زدم و امروز جوابم رو دادن ،اینم جوابم. باشد که خوشایند واقع شود.
Thank you for your inquiryX.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of August below 39,750. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
تشکر کنندگان: rayan.s ، Hornet ، najibi ، bfarhadm ، HAMEDMIM ، mim ، farnaz82 ، aghdam ، tamanna ، آرتين
ماه آگوست که الان اعلام شده 39750! به غیر آفریقا و آسیا همه رو کارنت کردن. مبارک باشه
من تو جریان نیستم یعنی بدون کامینگ سون شدن اعلام کردن؟

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: coming soon ، ali_ho ، Hornet ، najibi ، Linspire ، HOMAYON53 ، mim ، aghdam ، tamanna ، آرتين ، Ehsan2011
(2011-07-06 ساعت 08:37)HOMAYON53 نوشته:  iهورنت عزيز من شما را نديدم- متاسفانه- ولي احساس مي كنم از اون بچه هاي باحال باشي . دمت گرم كه به همه روحيه ميدي . البته 980 % بچه هاي اين سايت كه معمولا در ارائه اطلاعات پيش قدم هستن همشون باحال و با معرفتن.

همايون جانBig Grin
اتفاقاً منم شما رو نديدم ! با حالي از خدوتونه، ‌البته ما ديگه بچه نيستيم، بزرگ شديم Tongue
به نظر من، اين روزا مياد و ميره، مهم اينه كه آدمها تو اين روزها به هم كمك كنن و به همديگه كمك كنيم تا مقاطع سخت در زندگي راحت تر بگزره.
هممون اين تجربه رو داشتيم، كه هميشه آدمهايي كه تو روزاي سخت به ما كمك كردن تو خاطر آدم ميمونن.Big Grin

خوب و خوش باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: najibi ، Linspire ، bfarhadm ، HOMAYON53 ، mim ، farnaz82 ، aghdam ، tamanna ، آرتين
(2011-07-06 ساعت 09:59)rayan.s نوشته:  ماه آگوست که الان اعلام شده 39750! به غیر آفریقا و آسیا همه رو کارنت کردن. مبارک باشه
من تو جریان نیستم یعنی بدون کامینگ سون شدن اعلام کردن؟

rayan.s عزيز
بولتن August هنوز اعلام نشده،‌همين روزا مياد و مقابل ASIA نوشته CURRENT Big Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: najibi ، bfarhadm ، rayan.s ، mim ، farnaz82 ، HAMEDMIM ، aghdam ، tamanna ، آرتين ، Ehsan2011
[quote='ارمان دیار' pid='116640' dateline='1309929608']
باسلام
من با کیس شماره 40xxxx ایمیل زدم و امروز جوابم رو دادن ،اینم جوابم. باشد که خوشایند واقع شود.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of August below 39,750. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
سلام
[/یعنی چی؟
پس ما چی؟این جواب که فایدهای نداره خودمون اینو می دونستیم< این kcc دیگه داره...................................
تشکر کنندگان:
حداكثر دوشنبه هفته آينده بولتن آگوست هم مياد و ان شا... آسيا هم كارنت ميشه و تكليف آخرين مصاحبه هاي 2011 روشن ميشه. اميدوارم اين لاتاري امسال به خير بگذره و به خوشي تموم بشه.
تشکر کنندگان: ahmadzareii ، coming soon ، Hornet ، frozen mind ، alisarshar ، HOMAYON53 ، HAMEDMIM ، mim ، farnaz82 ، najibi ، nil2011 ، aghdam ، sepinod ، آرتين
(2011-07-05 ساعت 17:57)آرتين نوشته:  
(2011-07-05 ساعت 17:37)HAMEDMIM نوشته:  میگم نکنه ویزاهاشون ته کشیده و مثل پیش بینی های منفی که یه عده می کردند ... 39750 اخرین اعلامشون بوده؟؟؟؟؟Sad

من غیر از نامه هایی که زدم و بی جواب مونده..... عموم هم از خود آمریکا دائم پیگیری می کنه.... تا حالا یه جوابی می دادن ولی حالا یه جواب درست و درمون هم نمی دن!!!!!SadSad

ولی من هنوزم میگم:

اندکی صبر..... سحر نزدیک است.
نه دوست عزیز انقدر منفی فکر نکن شما که یک سال و خورده ای صبر کردی یه چند روز دیگه هم روش مطمعن باش که کارنت میشی و ویزا یک ضرب همSmile میگیری فقط شیرینی ما هم نگه دار اگه اوکی شد امریکا هم که باشی پیدات میکنم و شیرینی از میگیرمBig GrinCool . امید به خدا باشه موفق باشی .

خدا از دهنتون بشنفه بشهBig GrinCool چشم شما دعا کن واسمون... شیرینی هم رو چشممونWink
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: farnaz82 ، Hornet ، najibi ، aghdam ، tamanna ، آرتين
(2011-07-06 ساعت 09:50)ارمان دیار نوشته:  باسلام

ای ول چه خوب!CoolBig Grin پس چرا جواب منو ندادن؟؟؟Shy
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، tamanna
بالاخره بولتن ماه آگوست هم coming soon شد،به امید اینکه همه کارنت بشن و یکضرب وازا بگیرن
تشکر کنندگان: فردين ، hamed842 ، alirezagh ، arash004 ، nil2011 ، zohreh36 ، baz4baz ، najibi ، Sooshians ، HAMEDMIM ، nahid.t ، aghdam ، sepinod ، mim ، Hornet ، tamanna ، آرتين ، farzad.s ، samadi2050
بي صبرانه منتظره all current هستيم كه هم خبر خوش براي كيسهاي بالاست هم براي تمام منتظران كه هنوز موفق به دريافت ويزا نشدن چون:
all current =ويزا به همه ميرسه
تشکر کنندگان: arash004 ، nil2011 ، najibi ، Sooshians ، nahid.t ، aghdam ، REZA1390 ، sepinod ، mim ، Hornet ، tamanna ، coming soon ، آرتين
(2011-07-07 ساعت 00:05)فردين نوشته:  بي صبرانه منتظره all current هستيم كه هم خبر خوش براي كيسهاي بالاست هم براي تمام منتظران كه هنوز موفق به دريافت ويزا نشدن چون:
all current =ويزا به همه ميرسه
ایشالا.اره واقعااین بی صبرانه روخیلی به جاگفتین .چه خوب بودالان all currentمی شدوراحت می رفتیم به سوی خواب !
تشکر کنندگان: najibi ، Sooshians ، arash004 ، REZA1390 ، sepinod ، mim ، Hornet ، tamanna ، coming soon ، آرتين

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان