کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
من رفتم پلیس +۱۰ پرسیدم. گفتن واسه عوض کردن پاس باید تو ۶ ماه آخر اعتبارش اقدام کنین. در غیر این صورت (یعنی‌ اگه بخواین زودتر عوض کنین) باید برین (نمیدونم کجا، یادم نیستTongue) و این پاس رو باطل کنین، بعدش تازه برین واسه پاس جدید اقدام کنین. به نظرم به درد سرش نمی‌ارزهWink
.
غرق شدن ، زیر آب رفتن نیست. زیر آب ماندن است.
.
تشکر کنندگان: tamanna ، ramin_ad ، maaref ، najibi ، sepinod
(2011-07-10 ساعت 19:52)maxsoulfly نوشته:  من رفتم پلیس +۱۰ پرسیدم. گفتن واسه عوض کردن پاس باید تو ۶ ماه آخر اعتبارش اقدام کنین. در غیر این صورت (یعنی‌ اگه بخواین زودتر عوض کنین) باید برین (نمیدونم کجا، یادم نیستTongue) و این پاس رو باطل کنین، بعدش تازه برین واسه پاس جدید اقدام کنین. به نظرم به درد سرش نمی‌ارزهWink
اگراشناداشته باشید2سال هم اعتبارداشته باشه می شه.

تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet ، ramin_ad ، maaref ، najibi
(2011-07-10 ساعت 17:43)Hornet نوشته:  به احتمال زياد فردا شب اعلام ميشه، حدود ساعت 1 شب Cool
دوستان عزيزم خواهشاً به خودتون استرس وارد نكنيد، بالاخره با يكي دو روز عقب و جلو اعلام ميشه و همه كارنت خواهيد شد، مطمئن باشيد Big Grin

مگه کسی استرس داره؟؟؟؟فقط ی ذره بگی نگی داره قلبمون از جا در میاد!!!!!
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای من خیلی خوشحالم بالاخره 1سال و 3ماه انتظار داره تموم میشهههههههههههههههههه.
تشکر کنندگان: Hornet ، Sooshians ، aghdam ، bfarhadm ، ramin_ad ، HAMEDMIM ، maaref ، najibi ، sepinod
(2011-07-10 ساعت 19:52)maxsoulfly نوشته:  من رفتم پلیس +۱۰ پرسیدم. گفتن واسه عوض کردن پاس باید تو ۶ ماه آخر اعتبارش اقدام کنین. در غیر این صورت (یعنی‌ اگه بخواین زودتر عوض کنین) باید برین (نمیدونم کجا، یادم نیستTongue) و این پاس رو باطل کنین، بعدش تازه برین واسه پاس جدید اقدام کنین. به نظرم به درد سرش نمی‌ارزهWink

دوست عزیز دردسر نداره
من این کارو کردم
باید با شناسنامه، کارت ملی، پاسپورت و کارت پایان خدمت تشریف ببرید اداره های اصلی گذر نامه (که یکیش تو تهرانپارسه)، یک فرم هست، پر میکنید که درخواست تعویض گذر نامه است، بعد میبرید اتاق رئیس به راحتی امضاء میشه و بعد با اون نامه ادامه کار از دفاتر پلیس + 10 انجام میشه
کلاً مال من با درخواست و کارهای تمدید و ... 9از صبح تا 12 طول کشید

موفق باشید
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: vahidvm60 ، maxsoulfly ، tamanna ، aghdam ، یاشار و ماری ، bfarhadm ، ramin_ad ، HAMEDMIM ، maaref ، najibi ، sepinod
بچه ها من فکر میکنم نباید کسی نگران این باشه که آیا all current میزنه یا نه.این مثل روز روشنه که هممون کارنت میشیم.نگران نباشین.از الان این تاپیک را بسته فرض کنین. :-)
ولی چیزی که فکر منو مشغول کرده اینه که اولا کی تاریخ مصاحبمه و بعدم چند درصد احتمال داره که کلیر بخورم.
فکر میکنم الان دیگه باید به این چیزا فکر کنیم.چون تکلیف بولتن مشخصه. :-)

ای خدا کی میشه این نگرانیها و دلشوره های این یک سال و اندی تمام شه و مثل آدم به زندگیمون برسیم.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، goli20 ، tamanna ، HOMAYON53 ، maaref ، najibi ، sare ، Hornet ، aghdam ، ravian ، bfarhadm ، sepinod ، samadi2050
(2011-07-10 ساعت 19:32)mim نوشته:  سلام . ما هم منتظر کارنتیم.
ی سوال : پاسم تا 12/90 اعتبار داره ، عوضش کنم ؟

با سلام پاس من تا فروردین 91 اعتبار داشت من از خود سفارت آمریکا تلفنی پرسیدم گفتن بهتره تمدیدش کنی و من هم تمدیدش کردم اگه میتونی تمدیدش کن تا خیالت راحت بشه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، tamanna ، maaref ، najibi ، frozen mind ، sepinod ، Sooshians ، mim
(2011-07-10 ساعت 17:35)shabtab1345 نوشته:  اگه ماهای قبل توجه کرده بودین همیشه میگفتن 15 اعلام میکنیم ولی همیشه حداکثر تا 10 اعلام کردند
شنبه و یکشنبه اونا تعطیل هستن
پس حتما"دوشنبه شب ما
یعنی دوشنبه صبح اونا اعلام میشه
فردا شب

آره مثلا ایالت کنتاکی که ما باهاش سر و کار داریمWink الان 5:44عصر یکشنبه است درحالیکه الان تهران 2:14 صبح دوشنبه است..Cool....
7 ساعت و ربع دیگه یعنی 9:30 صبح دوشنبه ما تازه می شه 1 صبح دوشنبه کنتاکی..... و اگه ظهر دوشنبشون هم بخوان اعلام کنن میشه 8:30 شب دوشنبه ما!Cool.. معما طرح می کنم!Big Grin
تشکر کنندگان: tamanna ، HOMAYON53 ، maaref ، najibi ، sare ، baz4baz ، نفس ، matin2257 ، bfarhadm ، Hornet ، Sooshians
9:51 صبح دوشنبه 11 جولای به وقتkentucky.....دوشنبه 6:21 عصر تهران فعلا خبری از بولتن نیست!!!Sad
بابا kcc بجنب،خستم کردی!!!Cool
اندکی صبر..... سحر نزدیک است.CoolCool
تشکر کنندگان: coming soon ، ahmadzareii ، farnaz82 ، Hornet ، Sooshians ، matin2257 ، tamanna ، najibi
تا ساعت 1 شب تحمل کنید دوستان عزیزم
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
من با اینکه واسه آگوست بصورت ناپلئونی کارنت شدم ولی تو این چند روزه و مخصوصا امروز مرتب دارم سایتو چک می کنم تا all current رو ببینم چون مطمئنم ظرف امروز و فردا همه کارنتند این رو از این بابت گفتم که دوستانی که کارنت نشدند بدونند بقیه بچه های کارنت شده مثل من پیگیر هستند و منتظر تا اینکه کارنت شدن همه رو ببینیم (همه با تمام انرژی در کنار هم هستیم)
ضمنا چون امروز همه کارنت میشوند پیشنهاد میدم این تاپیک فعال و با حال رو تا گرفتن ویزای همه بچه ها تعطیل نکنیم هر کی موافقه بزنه اون دست قشنگه روووووووووووووووووووووووووووووBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin 
میخوام از همین الان به همه تبریک بگم.ی خسته نباشید جانانه هم بگم به همه ی اونایی که صبر ایوب داشتن.Shy
تشکر کنندگان: baz4baz ، HAMEDMIM ، Sooshians ، coming soon ، aghdam ، goli20 ، najibi
(2011-07-11 ساعت 20:13)Hornet نوشته:  تا ساعت 1 شب تحمل کنید دوستان عزیزم
باورکنیدکم کم دیگه دارام خسته می شم
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، coming soon ، tamanna ، najibi
(2011-07-11 ساعت 22:50)baz4baz نوشته:  
(2011-07-11 ساعت 20:13)Hornet نوشته:  تا ساعت 1 شب تحمل کنید دوستان عزیزم
باورکنیدکم کم دیگه دارام خسته می شم

بچه ها دلسرد نشین!!!!! چیزی نموده به امید خدا.
اندکی صبر..... سحر نزدیک است.CoolCool
تشکر کنندگان: alirezagh ، Sooshians ، nahid.t ، baz4baz ، coming soon ، tamanna ، goli20 ، najibi
دوستان عزيز، من الان آنكارا هستم و از دوستان خوبي كه امروز سفارت بودند پرسيدم، سفارت به شدت شلوغ بوده و ميشه اين خبر رو به kcc و بقيه سفارت ها هم بسط داد. پس اصلا نگرون نباشيد، چون بخاطر مشغله سفارت ها براي ويزاهاي توريستي اين فصل ممكنه يكم با تاخير دارن اعلام ميكنند، مهم اينه كه all current ميخوان اعلام كنند.
تشکر کنندگان: Sooshians ، nahid.t ، HAMEDMIM ، coming soon ، tamanna ، najibi
سلام
همه خسته نباشین.
پس چرا اعلام نمیشه .{الان صبر اومد} ایشالا میشه.
(2011-07-11 ساعت 22:32)tamanna نوشته:  میخوام از همین الان به همه تبریک بگم.ی خسته نباشید جانانه هم بگم به همه ی اونایی که صبر ایوب داشتن.Shy

والا فک کنم ایوبم کم میاورد تا الان
تشکر کنندگان: Sooshians ، coming soon ، HAMEDMIM ، nahid.t ، tamanna ، goli20 ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان