کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-07-09 ساعت 02:30)HAMEDMIM نوشته:  خوب با توجه به اینکه امروز 9 جولای هست و نامه ای که امروز از kcc گرفتم حداکثر تا 6 روز دیگه بولتن اعلام میشه...

حالا کیا میگن زودتر اعلام می شه؟؟؟؟؟

من که میگم,,زودتر اعلام می شه.....SmileCool

بازم به امید کارنت شدن همه و ویزای یکضرب...Cool

زودتراعلام میشه!! به نظرم 12 جولای اعلام میشهBig Grin ماه های قبل هم زودتراعلام میشد. همه هم کارنت میشن 100 % Big Grin
شماره کیس:2011as00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:11may2010
کنسولگری :ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای اول: 5july2010
تاریخ کارنت شدن: july2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 21june2011
تاریخ مصاحبه:4 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: یکضرب روز مصاحبهBig Grin
تاریخ ورود به آمریکا: 18 آگوست 2011
دریافت سوشیال:30 آگوست 2011
تشکر کنندگان: bfarhadm ، sare ، tamanna ، najibi ، HAMEDMIM ، REZA1390 ، aghdam
(2011-07-08 ساعت 21:52)shabtab1345 نوشته:  من بالایه45000 هستم
اشالا همه کارنت و ویزا آمادست
نگرانی برای چی ؟
تا الان چقدر از کارا روخودمون کردیم
کسی دیگه کرده
پس بقیشم گردن خودش
راحت بخوابین
تنها وظیفه ما تهیه مدارک هست وصبر و امید
خدایا
یا کسی رو به چیزی امیدوار نکن
و اگر کردی نامید نکن
که مطمئنم نمیکنه
مگه بالای 45000هم داریم؟!!!!کیس لاتاری هست ؟
تشکر کنندگان: tamanna ، REZA1390
من فکر می کنم که امشب یا فردا شب اعلام بشه.
تا جایی که یادمه فقط یک بار 11 ام ماه اعلام شده و همیشه بولتن ها تا دهم اعلام می شن.
پیشاپیش all current رو به همه سپتامبری ها تبریک میگم.
به امید ویزای یکضرب برای همه مون.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: Hornet ، آرتين ، alirezagh ، tamanna ، Sooshians ، AmericanHamid ، najibi ، HAMEDMIM ، REZA1390 ، aghdam ، mim ، silia
(2011-07-09 ساعت 09:45)baz4baz نوشته:  
(2011-07-08 ساعت 21:52)shabtab1345 نوشته:  من بالایه45000 هستم
اشالا همه کارنت و ویزا آمادست
نگرانی برای چی ؟
تا الان چقدر از کارا روخودمون کردیم
کسی دیگه کرده
پس بقیشم گردن خودش
راحت بخوابین
تنها وظیفه ما تهیه مدارک هست وصبر و امید
خدایا
یا کسی رو به چیزی امیدوار نکن
و اگر کردی نامید نکن
که مطمئنم نمیکنه
مگه بالای 45000هم داریم؟!!!!کیس لاتاری هست ؟

آره من بالایه45000 هستم
تشکر کنندگان: tamanna ، moeen ، maxsoulfly ، najibi ، sare ، REZA1390 ، aghdam ، mim ، maaref ، silia
دوستاني كه منتظر كارنت هستند، يه نگاهي به جدول تاريخ مصاحبه آنكارا بياندازيد ميبينيد كه اون ازدحامي كه در ماههاي پيش بود وجود نداره و آخرين تاريخ مصاحبه آسيا 11 آگوست هست. اين مي تونه به اين معني باشه كه تعداد خيلي كمي باقي مونده و اون تعداد توي سپتامبر كارنت مي شوند و متعاقبا مصاحبه شون هم روزهاي اول سپتامبر خواهد بود.
پس نگران نباشيد و 2 شنبه-3 شنبه منتظر all current باشيد.
تشکر کنندگان: farnaz82 ، HAMEDMIM ، AmericanHamid ، REZA1390 ، alirezagh ، tamanna ، aghdam ، mim ، maaref ، Hornet ، silia ، sepinod ، goli20
(2011-07-09 ساعت 10:06)یاشار و ماری نوشته:  من فکر می کنم که امشب یا فردا شب اعلام بشه.
تا جایی که یادمه فقط یک بار 11 ام ماه اعلام شده و همیشه بولتن ها تا دهم اعلام می شن.
پیشاپیش all current رو به همه سپتامبری ها تبریک میگم.
به امید ویزای یکضرب برای همه مون.

درود

امروز و فردا اعلام نمیشه تعطیل اخه امریکا دوشنبه به احتمال زیاد اعلام می شود.

سپاس
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، Hornet ، bfarhadm ، farnaz82 ، najibi ، REZA1390 ، tamanna ، aghdam ، mim ، maaref ، silia ، ramin_ad
سلام به همه بر و بچز گل مهاجرسرا، مخصوصا ته صفيا (بالاي 40،مثل خودم،البته من 44 ام!) كه 1 سال و اندي هست منتظريم.
باورم نميشه اما راستي راستي روزاي آخره! دم همه ي بچه هايي كه تو اين مدت طولاني بهمون دلگرمي دادن،!wait for it گرم!
البته بچه ها همه ي گفتني هارو گفتن، فقط ميخواستم بگم تو اين روزها پخش و گوش دادن به آهنگ final countdown اثر گروه europe بي مناسبت نيست،اونهايي كه شنيدن دوباره گوش بدن(البته به شعرش هم توجه كنند)،اونهايي هم كه نشنيدن حتما پيدا كنيد و گوش كنيد تا حالشو ببرين!Wink
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
کسی ایمیل نزده؟
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان: coming soon ، nahid.t ، Hornet ، ramin_ad
(2011-07-10 ساعت 07:24)Mojtabacazi نوشته:  کسی ایمیل نزده؟

چرا من ایمیل زدم گفتن همون 15 جولای اعلام می کنیم....Rolleyes

اندکی صبر..... سحر نزدیک است.SmileCool
تشکر کنندگان: tamanna ، mim ، farnaz82 ، maaref ، Hornet ، coming soon ، nahid.t ، ramin_ad ، najibi ، goli20
فک کنم اینا درگیر لاتاری ۲۰۱۲ هستن! به خاطر همین ۱۵ جولای اعلام می کنن.
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان: maaref ، coming soon ، nahid.t ، sare ، tamanna ، Hornet ، silia ، ramin_ad ، HAMEDMIM ، najibi
اگه ماهای قبل توجه کرده بودین همیشه میگفتن 15 اعلام میکنیم ولی همیشه حداکثر تا 10 اعلام کردند
شنبه و یکشنبه اونا تعطیل هستن
پس حتما"دوشنبه شب ما
یعنی دوشنبه صبح اونا اعلام میشه
فردا شب
تشکر کنندگان: Hornet ، aghdam ، tamanna ، ramin_ad ، maaref ، najibi
به احتمال زياد فردا شب اعلام ميشه، حدود ساعت 1 شب Cool
دوستان عزيزم خواهشاً به خودتون استرس وارد نكنيد، بالاخره با يكي دو روز عقب و جلو اعلام ميشه و همه كارنت خواهيد شد، مطمئن باشيد Big Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: alisarshar ، aghdam ، coming soon ، maxsoulfly ، tamanna ، silia ، bfarhadm ، ramin_ad ، HAMEDMIM ، naeiji1974 ، najibi ، sare ، sepinod
(2011-07-10 ساعت 17:43)Hornet نوشته:  به احتمال زياد فردا شب اعلام ميشه، حدود ساعت 1 شب Cool
دوستان عزيزم خواهشاً به خودتون استرس وارد نكنيد، بالاخره با يكي دو روز عقب و جلو اعلام ميشه و همه كارنت خواهيد شد، مطمئن باشيد Big Grin

يه پيشنهاد حالا كه بچه ها حرفه اي شدن توي اعلام بولتن بياين در مورد اعلام زمان كلير بحث كنيم شايد اين استرس لعنتي هم از بچه ها دور بشه!!!!WinkWink
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: aghdam ، coming soon ، Hornet ، tamanna ، bfarhadm ، ramin_ad ، HAMEDMIM ، maaref ، najibi ، Donantonio ، sepinod
(2011-07-10 ساعت 17:46)alisarshar نوشته:  
(2011-07-10 ساعت 17:43)Hornet نوشته:  به احتمال زياد فردا شب اعلام ميشه، حدود ساعت 1 شب Cool

يه پيشنهاد حالا كه بچه ها حرفه اي شدن توي اعلام بولتن بياين در مورد اعلام زمان كلير بحث كنيم شايد اين استرس لعنتي هم از بچه ها دور بشه!!!!WinkWink
آره فکر بعدی نیست، منم به همین فکر می‌کردم توی چند روز گذشته!

با دوستم که از برندگان پارسال بود صحبت می‌کردم، که میگفت، توی آوریل کلیر شد. میگفت سرعت کلیر شدن توی آگوست و سپتامبر خیلی‌ بالا میره و خلاصه کلی‌ بهم امیدواری داد.

دیگه به آخری انتظار کشیدن رسیدیم بچها و تا ۴۸ ساعت دیگه ALL CURRENTرو میبینیم جلوی آسیا بالاخره.

مهاجرسرا شده تنها دلخوشی واسهٔ من از چند ماه پیش. از همتون ممنونم که اینقد باحالید و امیدوار.
تشکر کنندگان: aghdam ، Linspire ، Hornet ، tamanna ، Sooshians ، silia ، bfarhadm ، arash004 ، ramin_ad ، HAMEDMIM ، maaref ، najibi ، sare ، sepinod ، goli20
سلام . ما هم منتظر کارنتیم.
ی سوال : پاسم تا 12/90 اعتبار داره ، عوضش کنم ؟
شماره کیس: 2011AS00042000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 31/4/2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/7/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: sep
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، ramin_ad ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان