2011-07-12 ساعت 00:59
ساعت یک بامداد صدای ما را از پشت بولتن آگوست میشنوید... پس کو این بولتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (:
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
|
2011-07-12 ساعت 00:59
ساعت یک بامداد صدای ما را از پشت بولتن آگوست میشنوید... پس کو این بولتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (:
2011-07-12 ساعت 01:06
خدا رو شکر یکی هست اینجا .
میشه ایشالا
2011-07-12 ساعت 01:17
(2011-07-11 ساعت 21:15)matin2257 نوشته: من با اینکه واسه آگوست بصورت ناپلئونی کارنت شدم ولی تو این چند روزه و مخصوصا امروز مرتب دارم سایتو چک می کنم تا all current رو ببینم چون مطمئنم ظرف امروز و فردا همه کارنتند این رو از این بابت گفتم که دوستانی که کارنت نشدند بدونند بقیه بچه های کارنت شده مثل من پیگیر هستند و منتظر تا اینکه کارنت شدن همه رو ببینیم (همه با تمام انرژی در کنار هم هستیم) من هم با اینکه برای آگوست کارنت شدم ولی همش پیگیر هستم و من هم منتظرم که all current را ببینم تا خیالم از بابت بقیه دوستان هم راحت بشه انشاالله همین امشب و فردا اعلام میشه و به امید خدا همگی با خیالی راحت میریم برای مصاحبه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011 تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012 تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
2011-07-12 ساعت 01:38
سلام
این رو دارم مینوسم تا شما دوستان کیس بالایی بدونید ما کیس وسطیها هم هنوز به فکر شمائیم ومنتظریم ببینیم این از خدا بی خبرها کی عرضه میکنن و این آخرین بولتن رو ولش میکنن بیاد بالا . ساعت 1:32 دقیقه بامداد روز سه شنبه 12 جولای 2011 و همچنان از بولتن خبری نیست بیاد قدیما : WANTED
کارنت باشید .
Augest 2011 Visa Bulletin 1000000$
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011 تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز ) سفارت : ابوظبی دریافت ویزا : 25 آگوست تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
2011-07-12 ساعت 02:07
ساعت 2:05 دقیقه صبح و از بولتن خبری نیست...آااااااااااااااااااای جماعت هوشیار... مردم همیشه در صحنه با اجازه من رفتم بخوابم... (:
اقا ساعت 2:23 صبح است
تا الان که خبری از بولتن جدید نیست انکارا هم ابدیت نکرد این لاتاری همش شده انتظار ............. Upcoming month's visa bulletin: August 2011 (Coming Soon)
2011-07-12 ساعت 02:57
ساعت ۲:۴۹ صبحه روزه ۳ شنبه هستش و دیگه طاقت ندارم دیگه شورشو در آوردن ،از استرس مردیم،شده عینه وقتی که منتظر بودیم اعلام کنن که سربازی معاف شدیم یا باید بریم .درسته گفتن ۱۵ july ولی میمیرن مثله هر ماه همون ۱۱-۱۲ هر ماه اعلام کنن ؟اینطوری بیشتر قدرشو میدونیم ؛) موقعی هم که کلیر خوردیم زیاد عجله نمیکنیم بچه ها،دیرو زود داره ولی سوختو سوز نداره ،ماکه یک سال و خوردیی صبر کردیم این ۳ روز هم روش.در عوض ایشاله همه یه ضرب ویزا میگیریم .
شماره کیس: 2011AS000420*0
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 04,2010 تاریخ ارسال نامه اول :June 27, 2010 کنسولگری: آنکارا تاریخ کارنت شدن کیس:جولای تاریخ دریافت نامه دوم:خدا داند تاریخ مصاحبه: 6 سپتامبر تاریخ اخذ ویزا :????
2011-07-12 ساعت 02:59
ساعت 3 شد . اما هنوز بولتن جدید نشده.
(2011-07-12 ساعت 02:57)hamed842 نوشته: ساعت ۲:۴۹ صبحه روزه ۳ شنبه هستش و دیگه طاقت ندارم دیگه شورشو در آوردن ،از استرس مردیم،شده عینه وقتی که منتظر بودیم اعلام کنن که سربازی معاف شدیم یا باید بریم .درسته گفتن ۱۵ july ولی میمیرن مثله هر ماه همون ۱۱-۱۲ هر ماه اعلام کنن ؟اینطوری بیشتر قدرشو میدونیم ؛) موقعی هم که کلیر خوردیم زیاد عجله نمیکنیم بچه ها،دیرو زود داره ولی سوختو سوز نداره ،ماکه یک سال و خوردیی صبر کردیم این ۳ روز هم روش.در عوض ایشاله همه یه ضرب ویزا میگیریم . الان کنتاکی امریکا هنوز 11 جولای هست، 6:47 عصر....... ولی ایران 12 جولای هست 3:18 صبح.... من پیش بینیم اینه که تا ظهر 12 جولای آمریکا یعنی حداکثر تا 17 ساعت دیگه اعلام می کنن..... منم با این پنجاهمین ارسال از عضو تبدیل به عضو فعال شدم.. اینم به نیت خیر می گیرم و چون نفسم حق پس ایشاا همین میشه که گفتم!!! اندکی صبر..... سحر نزدیک است.
2011-07-12 ساعت 07:34
تشکر کنندگان: nahid.t ، ahmadzareii ، coming soon ، REZA1390 ، najibi
2011-07-12 ساعت 08:38
دوستان عزيزم
من شرمنده ام بابت پيشبيني كه كردم(اعلام بولتن تا ساعت 1 شب دوشنبه) فكر كنم، كلاً سقط شدن، نه بولتن اعلام ميكنن، نه كلير ميكنن !!
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
بولتن آگوست باز آید توی سایت غم مخور / / / کلبه تاپیک شود فردا گلستان غم مخور
ای دل غم دیده حالت به شود هی چک بکن / / / وین سر شوریده کارنت میشود هی غم مخور گر بهار عمر باشد باز در ابو ظبی / / / چتر گل بر سر کشی توی سفارت غم مخور دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / / / این دفعه ویزا یه ضرب باشد برامون غم مخور هان مشو نومید چون واقف نه ای از کا سی سی / / / باشد اندر کنتاکی بازی پنهان غم مخور ای دل ار سیل فنا بنیاد بولتن برکند / / / چون تو را نوح است کشتیبان ز آپدیت غم مخور
من دیگه کامپوتر رو خاموش نمیکنم
از امروز هم فامیلیمو عوض میکنم میذارم ایوب زاده همه این یک سال و اندی یک طرف این روزشمار ۱۵ july هم یک طرف . زندگی من ۲ قسمت داره ۱.قبل از بولتن و کلر august ۲. بعد از اینا بهاره گارسیا مارکز شدیم مثل ۱۰۰ سال تنهایی همه این یک سال و اندی یک طرف این روزشمار ۱۵ july هم یک طرف . زندگی من ۲ قسمت داره ۱.قبل از بولتن و کلر august ۲. بعد از اینا بهاره گارسیا مارکز شدیم مثل ۱۰۰ سال تنهایی |