کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
واااااااااااااااااااااای من الان از بیرون اومدم... عجب سوپرایززززززززززززززززی... به امید ویزای یکضرب و یا دو ضرب Cool همه بچه های مهاجرسرااااااااااااااااااااااا... DBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: bfarhadm ، HAMEDMIM ، nahid.t ، moeen ، farnaz82 ، tamanna ، Hornet ، HOMAYON53 ، najibi ، silia ، Ehsan2011
من بعد از بولتن ایمیل زدم ولی حتا پاسخ received هم که همیشه بلا فاصله میومد .
نیومد. ؟
هر چی شد زود خبر میدم
تشکر کنندگان: arash004 ، nahid.t ، HAMEDMIM ، tamanna ، Hornet ، najibi ، aghdam
[quote='نفس' pid='117896' dateline='1310499675']
(2011-07-12 ساعت 21:36)bfarhadm نوشته:  
(2011-07-12 ساعت 21:03)HAMEDMIM نوشته:  دوستان از این جمله که اخر بولتن این ماه اومده چی می فهمین؟؟؟؟ من با اینکه خودم مترجمم مطمئن نیستم درست فهمیدم یانه.....
Heavy applicant demand for numbers in the Family First preference could require retrogression of some of the September Family First preference cut-off dates. This action may be necessary to keep visa issuances within the respective annual preference numerical limits. If this were to occur they could be expected to return to the previous cut-off date for October, the first month of the new fiscal y

اونطور که من فهمیدم فکر کنم به دلیل حجم زیاد مصاحبه شوندگان تعدادی از خانواده ها برای اکتبر مصاحبه میشوند
نظر
شما چیه؟

سلام با تبریک و یه عالمه هورارررررررررررررااااااااااااااااااااااا
به نظر منم همیتطور

نه دوستان در مورد متنی که ارسال کردم و نظرتون رو پرسیدم:

خودم با نظر shabtab1345 موافقم، به نظرم برداشت shabtab1345 درست هست، این اشاره به ماها نداره، مخاطبش افرادی هست که از طرقی غیر ازDV-Lottery اقدام کردن... تا اونجایی که بنده می دونم تاریخ اخر سپتامبر اخرین روز مصاحبست و قابل تمدید و تغییر نیست، و به امید خدا مام همهمون اولای سپتامبر مصاحبه داریم!
Cool

ایشالا اوائل سپتامبر همه میریم برا ویزای یک ضرب!!!

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش!!!
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: moeen ، میناسیان ، tamanna ، maaref ، REZA1390 ، bfarhadm ، ravian ، najibi ، silia ، aghdam
(2011-07-13 ساعت 01:13)bfarhadm نوشته:  من بعد از بولتن ایمیل زدم ولی حتا پاسخ received هم که همیشه بلا فاصله میومد .
نیومد. ؟
هر چی شد زود خبر میدم

بابا زود هنوز!!! فکر می کردم من کم طاقتمSmile

منم که امروز برام نامه اومد علتش این بود که عضو بولتن kcc بودم...

تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، maaref ، REZA1390 ، bfarhadm ، najibi ، aghdam ، Ehsan2011
سلام دوستان

بالاخره همه کارنت شدیم . با آرزوی موفقیت و گرفتن ویزای یک ضرب برای همگیمون .
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، Hornet ، maaref ، REZA1390 ، bfarhadm ، alisarshar ، آرتين ، Sooshians ، nahid.t ، Ashkan78 ، aghdam ، Ehsan2011
بچها این رو بخونبد در مورد مدیکالمون جالبه من نمی دونستمWink
یه آزمایش هم کمتر، بهتر!Cool
تو وقتمون صرفه جویی می شه!Big Grin

Effective January 4, 2010 HIV Infection is Removed from the CDC List of Communicable Diseases of Public Health Significance

On November 2, the Department of Health and Human Services, Centers for Disease Control and Prevention (HHS/CDC), published a Final Rule in the Federal Register, titled Medical Examination of Aliens - Removal of Human Immunodeficiency Virus (HIV) Infection from Definition of Communicable Disease of Public Health Significance (HIV Final Rule). This Final Rule amends Title 42 of the Code of Federal Regulations (CFR), Part 34, and will remove HIV infection from the list of communicable diseases of public health significance and remove references to HIV from the scope of medical examinations for foreign citizens seeking to travel to the United States. Review the CDC website guidance and Federal Register Final Rule which will go into effect January 4.

[b]Therefore, starting January 4, 2010, HIV infection will no longer be an ineligibility when foreign citizens apply for a visa to travel to the United States. Additionally, HIV testing will no longer be required for medical examinations for visa purposes. Further, applicants who are HIV-positive will no longer require waiver processing by the Department of Homeland Security (DHS). Review the HIV Questions & Answers to learn more.

تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، maaref ، REZA1390 ، bfarhadm ، ravian ، respina31 ، آرتين ، Sooshians ، moeen ، silia ، aghdam
ضمن تبریک به تمام دوستان کارنت شده و آرزوی موفقیت در ادامه راه... فقط دلم برای دلهرههای این تایپیک تنگ میشه.موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، HAMEDMIM ، HOMAYON53 ، maaref ، REZA1390 ، bfarhadm ، ravian ، آرتين ، Sooshians ، mim ، nahid.t ، farzad.s ، goli20 ، aghdam ، Ehsan2011
دوستان عزیز تبریک
دیگه استرس بولتن تمام شد
امیدوارم همین طوری، دلشوره ها و انتظارهای کلیرنس هم تمام شه

خوب و خوش باشید
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، maaref ، REZA1390 ، bfarhadm ، alisarshar ، آرتين ، Sooshians ، mim ، goli20 ، baz4baz ، aghdam
نمیدونم الان از خوشحالی چکار کنم.شدم ی بچه 2 ساله که گریش بند نمیاد.خیلی خوشحالم خیلی.به همه تبریک میگمShy
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، maaref ، REZA1390 ، ravian ، HAMEDMIM ، آرتين ، Sooshians ، nahid.t ، farzad.s ، goli20 ، silia ، فردين ، odiseh
(2011-07-13 ساعت 07:23)tamanna نوشته:  نمیدونم الان از خوشحالی چکار کنم.شدم ی بچه 2 ساله که گریش بند نمیاد.خیلی خوشحالم خیلی.به همه تبریک میگمShy

امیدوارم تو زندگیت هر وقتگریه میکنی یا از شوق باشه یا خوشحالیSmile
تشکر کنندگان: maaref ، REZA1390 ، ravian ، HAMEDMIM ، آرتين ، Sooshians ، nahid.t ، tamanna ، goli20 ، silia ، فردين ، odiseh
سلام به همهٔ دوستای از گٔل عزیزترم،

عین آدمی‌ که سوار ترن هوائی شده باشه دهنمو قرص بسته بودم اما از تو میلرزیدم تا این روز بیاد، حالا که تو سرپأیینی افتاده دارم جیغ میزنم، تبریک به همه، خوب حالا دیگه باید آماده شد برای مصاحبه با اون مامورهای دوست داشتنی که باید از ما انرژی مثبت بگیرن و قبل از صحبت با ما تو اولین نگاه بگه یک ویزا بذاریم کنار واسش

به سلامتی‌
تشکر کنندگان: REZA1390 ، HOMAYON53 ، HAMEDMIM ، آرتين ، Sooshians ، mim ، nahid.t ، tamanna ، goli20 ، silia ، فردين
(2011-07-12 ساعت 21:36)bfarhadm نوشته:  [quote='HAMEDMIM' pid='117842' dateline='1310488386']
دوستان از این جمله که اخر بولتن این ماه اومده چی می فهمین؟؟؟؟ من با اینکه خودم مترجمم مطمئن نیستم درست فهمیدم یانه.....
Heavy applicant demand for numbers in the Family First preference could require retrogression of some of the September Family First preference cut-off dates. This action may be necessary to keep visa issuances within the respective annual preference numerical limits. If this were to occur they could be expected to return to the previous cut-off date for October, the first month of the new fiscal y

اونطور که من فهمیدم فکر کنم به دلیل حجم زیاد مصاحبه شوندگان تعدادی از خانواده ها برای اکتبر مصاحبه میشوند
نظر
شما چیه؟
از علماي اعلام خواهشمند است متن فوق را ترجمه و تفسير نمايتد. با تشكر
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: bfarhadm ، tamanna
(2011-07-13 ساعت 05:59)HAMEDMIM نوشته:  
بچها این رو بخونبد در مورد مدیکالمون جالبه من نمی دونستمWink
یه آزمایش هم کمتر، بهتر!Cool
تو وقتمون صرفه جویی می شه!Big Grin

Effective January 4, 2010 HIV Infection is Removed from the CDC List of Communicable Diseases of Public Health Significance

On November 2, the Department of Health and Human Services, Centers for Disease Control and Prevention (HHS/CDC), published a Final Rule in the Federal Register, titled Medical Examination of Aliens - Removal of Human Immunodeficiency Virus (HIV) Infection from Definition of Communicable Disease of Public Health Significance (HIV Final Rule). This Final Rule amends Title 42 of the Code of Federal Regulations (CFR), Part 34, and will remove HIV infection from the list of communicable diseases of public health significance and remove references to HIV from the scope of medical examinations for foreign citizens seeking to travel to the United States. Review the CDC website guidance and Federal Register Final Rule which will go into effect January 4.

Therefore, starting January 4, 2010, HIV infection will no longer be an ineligibility when foreign citizens apply for a visa to travel to the United States. Additionally, HIV testing will no longer be required for medical examinations for visa purposes. Further, applicants who are HIV-positive will no longer require waiver processing by the Department of Homeland Security (DHS). Review the HIV Questions & Answers to learn more.

سلام من هم به تمام کارنتی های جدید از صمیم دل تبریک می گم و همیشه می گفتم همه می ریم مصاحبه... برای هممون آرزوی ویزای یک ضرب از خدا دارم.
-----------------------------

اما خیلی ممنون دوست عزیز از اطلاع این خبر یعنی این آزمایش گرفته نمی شه؟از هیچ متقاضی مهاجرت چه لاتاری چه بقیه؟. 2 خواهش دارم. اولا این خبر کجا نوشته و به نقل کجاست و لطفا لینک آن را هم بزارید.
خیلی ممنون
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، آرتين ، tamanna
(2011-07-13 ساعت 08:13)HOMAYON53 نوشته:  
(2011-07-12 ساعت 21:36)bfarhadm نوشته:  [quote='HAMEDMIM' pid='117842' dateline='1310488386']
دوستان از این جمله که اخر بولتن این ماه اومده چی می فهمین؟؟؟؟ من با اینکه خودم مترجمم مطمئن نیستم درست فهمیدم یانه.....

نظر
شما چیه؟
از علماي اعلام خواهشمند است متن فوق را ترجمه و تفسير نمايتد. با تشكر
family first preference مربوط ميشه به ويزاي خانوادگي F1.پس خيلي بهش فكر نكنيد و بيفتيد دنبال كاراتون.
Family First Preference (F1): Unmarried sons and daughters of U.S. citizens, and their minor children, if any. (23,400)

برگرفته از لينك:
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1306.html

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، frozen mind ، mim ، tamanna ، HAMEDMIM ، silia
دوستان عزيز
اينگونه پرونده كارنت هاي 2011 قاره آسيا نيز به پايان رسيد
October = 9,000
November = 10,750
December = 11,600
January = 13,300
February = 14,850
March = 17,200
April = 19,250
May = 23,500
June = 28,600
July = 33,775
August = 39,750
September = Current

ضمناً جدول مربوط به روند كارنت شدن سه سال اخير را جهت اطلاع پيوست كردم

فایل‌های پیوست
.pdf   Modeling_Final.pdf (اندازه 13.86 KB / تعداد دانلود: 299)
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان