کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
براي مصاحبه مدرك تحصيلي برنده و همسر كافيه ترجمه بشه يا براي فرزندان دوره راهنمايي هم مدرك ترجمه بشه؟
تشکر کنندگان: ramin_ad
(2011-07-13 ساعت 17:30)nahid.t نوشته:  براي مصاحبه مدرك تحصيلي برنده و همسر كافيه ترجمه بشه يا براي فرزندان دوره راهنمايي هم مدرك ترجمه بشه؟

فقط برنده اصلي نياز هست
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: nahid.t ، Hornet ، najibi ، tamanna ، ramin_ad ، ravian
دوستان سلام
من دیشب E MAIL به KCCزدم و امشب انو جواب داده

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KCC.
کیس شما کارنت شده زمانی که تاریخ مصاحبه مشخص شد به شما اطلاع خواهیم داد
تشکر کنندگان: Hornet ، HAMEDMIM ، tamanna ، najibi ، bfarhadm ، ramin_ad ، goli20 ، ravian
(2011-07-13 ساعت 16:54)HOMAYON53 نوشته:  
(2011-07-13 ساعت 14:56)ravian نوشته:  در جواب اتوماتیک ابوظبی که الان برای ایمیلها میفرستند گفته شده 5 روز کاری دیگه جواب میدن البته طبق تجربه دوستان قبلی بیشتر از این میشه
اینم آدرس سایت ابوظبی که میتونید کیس نامبرتون را چک کنید البته الان خبری نیست و هنوز هم صبر لازم است

http://abudhabi.usembassy.gov/iv/faq.html

شماره کیستون را در قسمت Check Visa Status میتونید چک کنید

fببخشيد مگر براي گرفتن وقت مصاحبه و دريافت نامه دوم بايد به سفارت خانه اي كه مي خواهيم مصاحبه شويم بايد ميل بزنيم. چون من به kcc ايميل زدم؟
برای نامه دوم و زمان مصاحبه باید به kcc ایمیل زد. ولی بعد از چند روز که سفارتخانه ها هم از تاریخ مطلع شدند بعضی از دوستان برای چک کردن تاریخ با سفارت هم مکاتبه میکنند. و تایید تاریخ رو از سفارت میگیرند.
تشکر کنندگان: najibi ، ramin_ad ، nahid.t ، goli20 ، SH1A2R3
(2011-07-13 ساعت 23:08)AmericanHamid نوشته:  
(2011-07-13 ساعت 14:56)ravian نوشته:  در جواب اتوماتیک ابوظبی که الان برای ایمیلها میفرستند گفته شده 5 روز کاری دیگه جواب میدن البته طبق تجربه دوستان قبلی بیشتر از این میشه
اینم آدرس سایت ابوظبی که میتونید کیس نامبرتون را چک کنید البته الان خبری نیست و هنوز هم صبر لازم است

fببخشيد مگر براي گرفتن وقت مصاحبه و دريافت نامه دوم بايد به سفارت خانه اي كه مي خواهيم مصاحبه شويم بايد ميل بزنيم. چون من به kcc ايميل زدم؟
برای نامه دوم و زمان مصاحبه باید به kcc ایمیل زد. ولی بعد از چند روز که سفارتخانه ها هم از تاریخ مطلع شدند بعضی از دوستان برای چک کردن تاریخ با سفارت هم مکاتبه میکنند. و تایید تاریخ رو از سفارت میگیرند.

ببخشيد كيس نامبر را چه جوري بايد وارد كرد كامل يافقط شماره اصلي

كيس نامبر چه جوري بايد براي چك كردن وارد بشه كامل يا فقط شماره اصلي
تشکر کنندگان: tamanna ، ramin_ad
CoolSmileWinkفکر کنم از17،18 جولای نامه بزنیم تاریخامون رو بهمون بدن!!!
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: Sooshians ، bfarhadm ، REZA1390 ، ahmadzareii ، tamanna ، Hornet ، najibi ، ramin_ad
(2011-07-14 ساعت 02:30)HAMEDMIM نوشته:  CoolSmileWinkفکر کنم از17،18 جولای نامه بزنیم تاریخامون رو بهمون بدن!!!

دوست عزيز ، تلفني زودتر جواب مي گيرين، حتماً زنگ بزنين ،
تا جواب ايميل مارو بدن حدود 2 هفته طول كشيد!!!
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، farnaz82 ، HAMEDMIM ، najibi ، ramin_ad
kcc جواب ايميل من را داده و گفته :

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KCC.
مي گه كيس شما كارنت شده. خب اين و كه خودم مي دونم. و مي گه يكي از تاريخ ا را براي مصاحبه شما در نظر مي گيريم و در آينده براتون ارسال مي كنم. خب حالا من چي كار كنم.؟
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: Hornet ، bfarhadm ، tamanna ، arash004 ، aghdam ، najibi ، ramin_ad
خوب
حالا دوباره یک دوره انتظار کوتاه د اریم ta تاریخ مصاحبه ما هم معلوم شه
از ۳ شنبه ایمیل بزنیم یا دیرتر
تشکر کنندگان: tamanna ، ramin_ad
(2011-07-14 ساعت 10:58)HOMAYON53 نوشته:  kcc جواب ايميل من را داده و گفته :

مي گه كيس شما كارنت شده. خب اين و كه خودم مي دونم. و مي گه يكي از تاريخ ا را براي مصاحبه شما در نظر مي گيريم و در آينده براتون ارسال مي كنم. خب حالا من چي كار كنم.؟
دوست عزيز تبريك ميگم براي كارنت شدنتون.لازم نيست فعلا كاري بكنين.بنده يك ماه پيش تا 20 جون صبر كردم و بعد ايميل زدم كه تاريخه مصاحبه رو دادند.به KCC اي ميل زدم. شما هم همين كار رو بكنين از دو سه روز ديگه مي تونين ايميل بزنين.به اميد موفقيت براي همه

کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، tamanna ، arash004 ، farnaz82 ، aghdam ، najibi ، ramin_ad
(2011-07-14 ساعت 10:58)HOMAYON53 نوشته:  kcc جواب ايميل من را داده و گفته :

دوست عزيز حتماً حتماً زنگ بزنين و تلفني تاريخ مصاحبه رو بگيرين
تا ايميل رو جواب بدن طول مي كشه
تلفني خيلي سريع جواب مي دن
4-5 روز بعد از كارنت شدنتون كه 12 جولاي بوده ، زنگ بزنين كي سي سي و تاريخ رو بگيرين ، موفق باشين
در ضمن تاريخ مصاحبه هاي ابوظبي معمولاً زودتر از آنكارا معلوم ميشن
موفق باشينCool
تشکر کنندگان: tamanna ، farnaz82 ، HAMEDMIM ، aghdam ، najibi ، ramin_ad ، bfarhadm ، میناسیان
سلام به همه بالاخره نوبت ما هم رسيد به همه تبريك ميگم .
فقط يه سوال چند وقت بعد از كارنت شدن نامه دوم بدستمون ميرسه؟ ممنون ميشم حدودشو بهم بگيد كه بدونم.
تشکر کنندگان: ramin_ad
(2011-07-14 ساعت 15:47)انا نوشته:  سلام به همه بالاخره نوبت ما هم رسيد به همه تبريك ميگم .
فقط يه سوال چند وقت بعد از كارنت شدن نامه دوم بدستمون ميرسه؟ ممنون ميشم حدودشو بهم بگيد كه بدونم.

دوست عزیز بستگی به کرم پست داره
معمولاً 1 حدود یک ماه بعد از اعلام بولتن،
برای بعضی ها هم مثل من اصلاً نمیاد، که اونوقت ایمیل میزنید به KCC تا نامه دوم رو براتون بفرستند

موفق باشید
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: farnaz82 ، aghdam ، tamanna ، najibi ، ramin_ad ، bfarhadm
(2011-07-14 ساعت 10:52)sare نوشته:  
(2011-07-14 ساعت 02:30)HAMEDMIM نوشته:  CoolSmileWinkفکر کنم از17،18 جولای نامه بزنیم تاریخامون رو بهمون بدن!!!

دوست عزيز ، تلفني زودتر جواب مي گيرين، حتماً زنگ بزنين ،
تا جواب ايميل مارو بدن حدود 2 هفته طول كشيد!!!

آره درست... مرسی... حالا میشه هم ایمیل زد هم تلفن....CoolWink
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: tamanna ، ramin_ad ، bfarhadm
چه مدارکی را برای سفارت آنکارا باید بفرستیم ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان