کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان عزيزم
به همه تون تبريك مي گم ، انشاء الله شاهد ويزاي يكضرب شما باشيم و خلاصه سايت رو بتركونيم
بالاخره بعد از يك سال اين تاپيك هم رفت رو هوا
دوستان عزيز ، در خصوص دبي و ابوظبي و مصاحبه امري بود در خدمتم
در ضمن سفرنامه هم زياد بخونين ، خيلي كمك مي كنه ، فرمهاتون رو هم قبل از مصاحبه يكي 2 بار مرور كنين ، اشتباهي ، چيزي توش نباشه
براي بچه هاي ابوظبي مهترين مطلب فهميدن روز مصاحبه و گرفتن بليط هواپيما هست ، چون بليط هواپيما با قيمت مناسب خيلي سخت گير مياد ، ماهان و ايران اير گزينه هاي خوبي هستن و از 230 تومن (ارزانترين قيمت ايران اير) تا 480 تومن (گرانترين قيمت ايران اير) متغير هست ، پس بعنوان اولين كار بعد از گرفتن تاريخ مصاحبه تون ، بليط فراموش نشه ،
در مورد آنكارا علماي اونجا بايد راهنمائي كنن
كمربندهاتون رو سفت ببنديد كه انشاء الله عازميد
ارادتمند همه بچه هاي گل مهاجرسراCool
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، آرتين ، Sooshians ، Hornet ، mim ، ravian ، nahid.t ، tamanna ، goli20 ، final destination ، odiseh
به همه دوستان كارنت شده تبريك ميگم. بالاخره پرونده اين موضوع هم بعد از 11 ماه بسته شد و همه نگراني ها از نداشتن كيس نامبر گرفته تا نرسيدن نامه و كيس بالا و .... براي بچه هاي 2011 به پايان رسيد. اميدوارم بقيه مسير هم به خوبي براي همه طي بشه. تنها موضوعي كه هنوز نا تمام هست قضيه كليرنس هست كه اميدوارم اون هم تا آخر دوره براي همه به خوبي و خوشي به پايان برسه.

در مورد تاريخ مصاحبه هم از kcc پيگيري كنيد ولي طبق تجربه يكي دو ماه گذشته و نزديك شدن به آخر دوره، به احتمال خيلي زياد اكثر مصاحبه ها همون روزهاي اول سپتامبر خواهند بود.

موفق باشيد
تشکر کنندگان: sare ، Sooshians ، mim ، ravian ، nahid.t ، tamanna ، silia ، aghdam
(2011-07-13 ساعت 07:23)tamanna نوشته:  نمیدونم الان از خوشحالی چکار کنم.شدم ی بچه 2 ساله که گریش بند نمیاد.خیلی خوشحالم خیلی.به همه تبریک میگمShy

دوست عزيز خيلي خوشحالم كه بالاخره كارنت شديد و خيلي خيلي خوشحاليد از اين موضوع ولي بهتره كه خودتونو كاملا آماده كنيد نه فقط از نظر مدارك (اونا كه بايد مو لا درزش نره) ولي از نظر اينكه بر اساس موقعيتي كه داريد خودتونو براي سئوالهاي احتمالي كه آفيسر ازتون ميكنه آماده كنيد و يه جواب قاطع و بدون ابهام براش حاضر كنيد كه اونم ميتونيد براساس سفرنامه هاي دوستان كه نوشتند مهيا باشه كه خدايي نكرده كلير بهتون نخوره و يه ضرب ويزا بگيريد وگرنه بايد منتظر اضطراب بعد از مصاحبه هم باشيد . به اميد اينكه همه كارنتهاي جديد و اونايي كه هنوز مصاحبه نرفتند ويزاي يكضرب بگيرن و همچنين به اميد كلير همه بچه هاي مهاجر سرا كه توي اين هفته غوغا ميكنه هوووووووووورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، HOMAYON53 ، Sooshians ، Hornet ، mim ، nahid.t ، tamanna ، goli20 ، baz4baz ، final destination ، a.behzadi
سلام من هم به تمام کارنتی های جدید از صمیم دل تبریک می گم و همیشه می گفتم همه می ریم مصاحبه... برای هممون آرزوی ویزای یک ضرب از خدا دارم.
-----------------------------

اما خیلی ممنون دوست عزیز از اطلاع این خبر یعنی این آزمایش گرفته نمی شه؟از هیچ متقاضی مهاجرت چه لاتاری چه بقیه؟. 2 خواهش دارم. اولا این خبر کجا نوشته و به نقل کجاست و لطفا لینک آن را هم بزارید.
خیلی ممنون

عرض شود که واضح دیگه،، می گه:
Additionally, HIV testing will no longer be required for medical examinations for visa purposes

اینم لینکش: http://www.travel.state.gov/visa/frvi/in..._1364.html

Classes of Aliens Ineligible to Receive Visas

Important Notice: Effective January 4, 2010 HIV Infection is Removed from the CDC List of Communicable Diseases of Public Health Significance. Learn more.

بعد وارد Learn more بشید... همین متن میاد!
تشکر کنندگان: sare ، Sooshians ، Hornet ، final destination ، tamanna ، moeen
با عرض سلام و آرزوي شادي براي شما دوستان خوب و همراهان عزيز ، من هم خوشحالم از اينكه همه كارنت شدن. دوستان از كليرنس و... هم نترسيد به لطف حق همه ميريم. مگه نه اينه كه ما از همه جا بي خبر يه روزي اون پاكت زرد رنگ رو دريافت كرديم و... اگر هوشمندي كائنات داره ما رو به سمت رفتن هدايت مي كنه پس ما خواهيم رفت. اما اگر خداي نكرده به هر علتي كسي نتونست بره، دنيا به پايان نرسيده. من طي جلسات برو بچه هاي 2010 چند نفر رو ديم كه بنا به دلايلي تاييد نشده بودن ولي اميد و پويايي و لبخند حاكي از عشق به زندگي شون از يادم نميره. جا داره از مسئولين خوب مهاجرسرا و برو بچه هايي كه مار و در جريان چندو چون تجاربشون گذاشتن هم صميمانه تشكر كنيم. ما هم آنكارا ميريم اگه كمكي از دستم بياد در خدمت دوستان هستم. و اما توصيم به همراهان و همسفران عزيز:
• تكميل واكسن ها و اخذ تاييديه از انستيتو پاستور
• تكميل مدارك (مدارك شخصي، مدارك تحصيلي، سوابق كاري و آموزشي، مدارك اسپانور و مدارك تمكن مالي از بانك)
• اخذ تاريخ مصاحبه از KCC (البته نامه و اي ميل هم مياد)
• ارسال مدارك حدود 2 هفته قبل به سفارت خونه با DHL
• تهيه بليط از تور مطمئن
• اخذ وقت از پزشك معتمد و انجام آزمايشات مربوطه
• مصاحبه موفق
• بازگشت به ايران جهت بستن كوله بار سفر
اگه چيزي يادم رفته ، دوستان بگن؟؟؟ با آرزوي ديدار همه شما دوستان خوب و پر انرژي در سر زمين شانس ها...

در پناه حق، موفق باشيد
تشکر کنندگان: آرتين ، HAMEDMIM ، Sooshians ، bfarhadm ، maaref ، Hornet ، mim ، HOMAYON53 ، farzad.s ، ravian ، tamanna ، goli20 ، farnaz82 ، baz4baz ، ramin_ad ، silia ، aghdam ، Ehsan2011
بچه‌ها من تازه همین الان از شعبه‌ تجریش پاستور اومدم،،، خانوم دکتر مهربونه معروف چنتا سوزن بهم زد: dt/dtp, td,mmr, hepatitis Big GrinBig GrinBig Grinبعدم کارت بین المللی وکسینسین رو برام صادر کرد، کلشم ۱۹۵۰۰ تومن شد.CoolWink
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: maaref ، Hornet ، mim ، uxmal09 ، farzad.s ، tamanna ، coming soon ، farnaz82 ، ramin_ad ، silia ، Ehsan2011
سلام به همه دوستان کارنت شده مهاجر سرا
به همه دوستان تبریک میگم من از اون دسته از دوستانی که ناامید بودن میگم شیرینی ما فراموش نشود خوب دیگه باید با این تاپیک که یک مدت باهاش زندگی کردیم و چه انتظار های که کشیده شد و با تمام امید و نا امیدی و خوشحالی و دلواپسی و استرس و شب بیداری و هورا ها خداحافظی کرد .به امید دیدار اول در سفارت بعد در امریکا که بی صبرانه منتظر ما هستن ، موفق باشید .
CoolSmileRolleyes
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: Sooshians ، Hornet ، maaref ، bfarhadm ، mim ، nahid.t ، tamanna ، goli20 ، HAMEDMIM ، coming soon ، farnaz82 ، آمریکا ، moeen ، ramin_ad ، silia ، Ehsan2011 ، الی الی
یکی از دوستان تماس گرفته دیشب :بهش گفتن ۱۰ روز دیگه تاریخ مصاحبه در میاد
جواب ایمیل من رو هم ندادن:
تشکر کنندگان: Hornet ، mim ، nahid.t ، tamanna ، goli20 ، coming soon ، ramin_ad ، silia ، Ehsan2011
(2011-07-13 ساعت 11:16)bfarhadm نوشته:  یکی از دوستان تماس گرفته دیشب :بهش گفتن ۱۰ روز دیگه تاریخ مصاحبه در میاد
جواب ایمیل من رو هم ندادن:

معمولاً 10 روز بعد از بولتن تاريخ مصاحبه ها در مياد و تلفني هم تاريخ رو ميگن.
معمولاً ايميل هايي كه 8 روز 9 روز بعد از اعلام بولتن بزنيد جواب ميدن

موفق باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: bfarhadm ، mim ، nahid.t ، tamanna ، baz4baz ، ramin_ad ، Ehsan2011
(2011-07-13 ساعت 10:41)shadan نوشته:  با عرض سلام و آرزوي شادي براي شما دوستان خوب و همراهان عزيز ، من هم خوشحالم از اينكه همه كارنت شدن. دوستان از كليرنس و... هم نترسيد به لطف حق همه ميريم. مگه نه اينه كه ما از همه جا بي خبر يه روزي اون پاكت زرد رنگ رو دريافت كرديم و... اگر هوشمندي كائنات داره ما رو به سمت رفتن هدايت مي كنه پس ما خواهيم رفت. اما اگر خداي نكرده به هر علتي كسي نتونست بره، دنيا به پايان نرسيده. من طي جلسات برو بچه هاي 2010 چند نفر رو ديم كه بنا به دلايلي تاييد نشده بودن ولي اميد و پويايي و لبخند حاكي از عشق به زندگي شون از يادم نميره. جا داره از مسئولين خوب مهاجرسرا و برو بچه هايي كه مار و در جريان چندو چون تجاربشون گذاشتن هم صميمانه تشكر كنيم. ما هم آنكارا ميريم اگه كمكي از دستم بياد در خدمت دوستان هستم. و اما توصيم به همراهان و همسفران عزيز:
• تكميل مدارك (مدارك شخصي، مدارك تحصيلي، سوابق كاري و آموزشي، مدارك اسپانور و مدارك تمكن مالي از بانك)
• تهيه بليط از تور مطمئن
• مصاحبه موفق
اگه چيزي يادم رفته ، دوستان بگن؟؟؟ با آرزوي ديدار همه شما دوستان خوب و پر انرژي در سر زمين شانس ها...

در پناه حق، موفق باشيد

با سلام و تشکر از توضیحات کاملتون
مامان من برای سپتامبر کارنت میشه. به همراه پدرم میرن آتکارا. ولی راستش چون کیس نامبرشون بالا بود هنوز هیچ کاری واسه رفتن انجام ندادن. من هم خودم در مالزی درس می خونم و فقط تلفنی بهشون میگم که چکار کنن. می خواستم ازتون خواهش کنم اگر امکان داره به من بگید که از کجا شروع کنیم و لیست مدارک مورد نیاز رو از کجا تهیه کنم؟ در مورد فهمیدن تاریخ مصاحبه و گرفتن وقت از دکتر در انکارا. ممنون میشم از لطفتون.
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، Hornet ، miha ، tamanna ، ramin_ad ، Ehsan2011
(2011-07-13 ساعت 11:36)bahar_2300 نوشته:  
(2011-07-13 ساعت 10:41)shadan نوشته:  با عرض سلام و آرزوي شادي براي شما دوستان خوب و همراهان عزيز ، من هم خوشحالم از اينكه همه كارنت شدن. دوستان از كليرنس و... هم نترسيد به لطف حق همه ميريم. مگه نه اينه كه ما از همه جا بي خبر يه روزي اون پاكت زرد رنگ رو دريافت كرديم و... اگر هوشمندي كائنات داره ما رو به سمت رفتن هدايت مي كنه پس ما خواهيم رفت. اما اگر خداي نكرده به هر علتي كسي نتونست بره، دنيا به پايان نرسيده. من طي جلسات برو بچه هاي 2010 چند نفر رو ديم كه بنا به دلايلي تاييد نشده بودن ولي اميد و پويايي و لبخند حاكي از عشق به زندگي شون از يادم نميره. جا داره از مسئولين خوب مهاجرسرا و برو بچه هايي كه مار و در جريان چندو چون تجاربشون گذاشتن هم صميمانه تشكر كنيم. ما هم آنكارا ميريم اگه كمكي از دستم بياد در خدمت دوستان هستم. و اما توصيم به همراهان و همسفران عزيز:
• تهيه بليط از تور مطمئن
• مصاحبه موفق

در پناه حق، موفق باشيد

با سلام و تشکر از توضیحات کاملتون
مامان من برای سپتامبر کارنت میشه. به همراه پدرم میرن آتکارا. ولی راستش چون کیس نامبرشون بالا بود هنوز هیچ کاری واسه رفتن انجام ندادن. من هم خودم در مالزی درس می خونم و فقط تلفنی بهشون میگم که چکار کنن. می خواستم ازتون خواهش کنم اگر امکان داره به من بگید که از کجا شروع کنیم و لیست مدارک مورد نیاز رو از کجا تهیه کنم؟ در مورد فهمیدن تاریخ مصاحبه و گرفتن وقت از دکتر در انکارا. ممنون میشم از لطفتون.
fبا سلام
آدرس دكتر در لينك زير هست.:
http://www.doctorun.com/index.php?categoryid=20
و مدارك به فايل پيوست مراجعه كنيد.:
و اما براي تاريخ مصاحبه بايد به kcc ايميل بزنند. كه متن آن به شرح ذيل است.:

ase Number : 2011AS00XXX
PA NAME: XXXXXXX XXXXXX
Date of birth : dd/mm/yyyy
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran

Dear Sir/Madam

According to the “VISA Bulletin For august 2010” my case number is current.
I will appreciate if you send me a copy of the second letter via E-mail
for knowing the fixed date of my interview in embassy of the United States of
America in (U.A.E/Ankara)

Yours Truly
نام و اسم فامیلی شما

فایل‌های پیوست
.doc   ANKARA SHIPMENT CHECKLIST.doc (اندازه 80.77 KB / تعداد دانلود: 69)
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: Hornet ، nahid.t ، miha ، tamanna ، ravian ، Sooshians ، moeen ، نفس ، ramin_ad ، aghdam
در جواب اتوماتیک ابوظبی که الان برای ایمیلها میفرستند گفته شده 5 روز کاری دیگه جواب میدن البته طبق تجربه دوستان قبلی بیشتر از این میشه
اینم آدرس سایت ابوظبی که میتونید کیس نامبرتون را چک کنید البته الان خبری نیست و هنوز هم صبر لازم است

http://abudhabi.usembassy.gov/iv/faq.html

شماره کیستون را در قسمت Check Visa Status میتونید چک کنید
تشکر کنندگان: Hornet ، HAMEDMIM ، coming soon ، bfarhadm ، najibi ، ramin_ad
تبریک میگم به همههههههههههههههههههه.....انتظار به پایان رسیییید....روزای بلاتکلیفی تموم شدددددد......خیلی خوشحالمممممممممممممممممممم...هورااااااااااااااااااااااااااااااااا Smile
مهاجرسرا تو فوق العاده اییی....خیلی دوست داریم و بهت مدیونیییییییییییییییییییم... :-*
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: alisarshar ، HOMAYON53 ، HAMEDMIM ، bfarhadm ، Hornet ، arash004 ، Sooshians ، najibi ، tamanna ، moeen ، ramin_ad ، silia ، ravian
با سلام
دوستانی که برای مصاحبه به آنکارا تشریف می برند فراموش نکنند حداقل 4 قطعه عکس 5 * 5 جدید همراهتون باشه (2 تا دکتر و آزمایشگاه میخواد و 2 تا هم سفارت میگیره).
تا اونجا که یادم میاد عکس در فایل ANKARA SHIPMENT CHECKLIST نبود، صرفا جهت یادآوری عرض کردم.
تشکر کنندگان: coming soon ، Sooshians ، najibi ، tamanna ، ramin_ad ، silia ، ravian ، الی الی
(2011-07-13 ساعت 14:56)ravian نوشته:  در جواب اتوماتیک ابوظبی که الان برای ایمیلها میفرستند گفته شده 5 روز کاری دیگه جواب میدن البته طبق تجربه دوستان قبلی بیشتر از این میشه
اینم آدرس سایت ابوظبی که میتونید کیس نامبرتون را چک کنید البته الان خبری نیست و هنوز هم صبر لازم است

http://abudhabi.usembassy.gov/iv/faq.html

شماره کیستون را در قسمت Check Visa Status میتونید چک کنید

fببخشيد مگر براي گرفتن وقت مصاحبه و دريافت نامه دوم بايد به سفارت خانه اي كه مي خواهيم مصاحبه شويم بايد ميل بزنيم. چون من به kcc ايميل زدم؟
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، tamanna ، ramin_ad ، nahid.t

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان