کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-08-02 ساعت 15:36)lolita نوشته:  [quote='Hornet' pid='117950' dateline='1310530164']
دوستان عزيز
اينگونه پرونده كارنت هاي 2011 قاره آسيا نيز به پايان رسيد
October = 9,000
November = 10,750
December = 11,600
January = 13,300
February = 14,850
March = 17,200
April = 19,250
May = 23,500
June = 28,600
July = 33,775
August = 39,750
September = Current

ضمناً جدول مربوط به روند كارنت شدن سه سال اخير را جهت اطلاع پيوست كردم
[/quote

دوست عزیز ممنون از این پست
من فقط کمی گیج شدم
من کیس نامبرم 8000 هست و برنده سال 2012 هستم آیا این یعنی اینکه من احتمالاً در اکتبر 2012 کارنت می شم؟
اگر اینطور باشه معمولاً فاصله بین کارنت شدن و تاریخ مصاحبه چقدر هست؟
سلام دوست عزيز
برنده شدنتون رو تبريك مي گم
به احتمال 99 درصد اگر روال طبق سال 2011 باشه شما اكتوبر كارنت مي شيد و توي نوامبر يا نهايتاً دسامبر تشريف مي برين مصاحبه
نكته اي كه مهم اينه كه فرمهارو هر چه سريعتر با دقت تمام پر كنين و ارسال كنين ، زمان مصاحبه تون زودتر خواهد بود
مثلاً اگر شما همين جولاي يا آگوست فرمهاتون رو پر و ارسال كرده باشين ، زودتر از كسي كه كيس نامبرش مثل شماست و فرمهاشو توي سپتامبر پر كرده باشه ، مصاحبه تشريف مي برين
چون خودشون يه زماني رو اختصاص مي دن به پروسس و بررسي كيس شما
بنابراين در پركردن با دقت فرمها و فرستادن اونها شتاب كنين
موفق باشينCool
تشکر کنندگان: Hornet ، lolita ، nahid.t
(2011-08-02 ساعت 15:36)lolita نوشته:  [quote='Hornet' pid='117950' dateline='1310530164']
دوستان عزيز
اينگونه پرونده كارنت هاي 2011 قاره آسيا نيز به پايان رسيد
.
.
.
ضمناً جدول مربوط به روند كارنت شدن سه سال اخير را جهت اطلاع پيوست كردم
[/quote

دوست عزیز ممنون از این پست
من فقط کمی گیج شدم
من کیس نامبرم 8000 هست و برنده سال 2012 هستم آیا این یعنی اینکه من احتمالاً در اکتبر 2012 کارنت می شم؟
اگر اینطور باشه معمولاً فاصله بین کارنت شدن و تاریخ مصاحبه چقدر هست؟

لطفاً براي پاسختون به اينجا مراجعه فرماييد.
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: mim ، tamanna ، nahid.t
با عرض سلام و آرزوي شادي براي شما دوست خوب،
تاريخ مصاحبه ما 12sep مقارن با 21 شهريور است. خوشحال مي شيم در جمع همسفران و همراهان خوبمون باشيم.
موفق باشيد
نام و نام خانوادگي: نسرين ....
شماره كيس: 2011AS00041xxx

مجيد و نسرين. باقي بقايتان و بدرود...

با عرض سلام و آرزوي شادي براي شما دوستان خوب و همراهان عزيز ، من هم خوشحالم از اينكه همه كارنت شدن. دوستان از كليرنس و... هم نترسيد به لطف حق همه ميريم. مگه نه اينه كه ما از همه جا بي خبر يه روزي اون پاكت زرد رنگ رو دريافت كرديم و... اگر هوشمندي كائنات داره ما رو به سمت رفتن هدايت مي كنه پس ما خواهيم رفت. اما اگر خداي نكرده به هر علتي كسي نتونست بره، دنيا به پايان نرسيده. من طي جلسات برو بچه هاي 2010 چند نفر رو ديم كه بنا به دلايلي تاييد نشده بودن ولي اميد و پويايي و لبخند حاكي از عشق به زندگي شون از يادم نميره. جا داره از مسئولين خوب مهاجرسرا و برو بچه هايي كه مار و در جريان چندو چون تجاربشون گذاشتن هم صميمانه تشكر كنيم. ما هم آنكارا ميريم اگه كمكي از دستم بياد در خدمت دوستان هستم. و اما توصيم به همراهان و همسفران عزيز:
• تكميل واكسن ها و اخذ تاييديه از انستيتو پاستور
• تكميل مدارك (مدارك شخصي، مدارك تحصيلي، سوابق كاري و آموزشي، مدارك اسپانور و مدارك تمكن مالي از بانك)
• اخذ تاريخ مصاحبه از KCC (البته نامه و اي ميل هم مياد)
• ارسال مدارك حدود 2 هفته قبل به سفارت خونه با DHL
• تهيه بليط از تور مطمئن
• اخذ وقت از پزشك معتمد و انجام آزمايشات مربوطه
• مصاحبه موفق
• بازگشت به ايران جهت بستن كوله بار سفر
اگه چيزي يادم رفته ، دوستان بگن؟؟؟ با آرزوي ديدار همه شما دوستان خوب و پر انرژي در سر زمين شانس ها...

در پناه حق، موفق باشيد
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، HAMEDMIM ، alirezamk ، tamanna ، Sooshians ، aghdam ، baz4baz ، silia ، SH1A2R3
ما چون یک پسر 4 ساله داریم و تاریخ مصاحبه ما 6 سمپتامبر زنگ زدیم دکتر بهمون گفتند بعد مصاحبه بیاین دکتر.
تشکر کنندگان: tamanna ، moeen ، HAMEDMIM
(2011-08-03 ساعت 13:53)ahmadroshan نوشته:  ما چون یک پسر 4 ساله داریم و تاریخ مصاحبه ما 6 سمپتامبر زنگ زدیم دکتر بهمون گفتند بعد مصاحبه بیاین دکتر.

شما مطمئن هستین بعد از مصاحبه باید برین دکتر؟!!!Shy
مدارک مربوط به مدیکال (پزشکی)حتما باید زمان مصاحبه همراهتون باشه!!Cool
ما هم 6 سپتامبر مصاحبه داریم و دوتا بچه 7 و4 ساله داریم و فکر میکنم بخاطر تست سل که از بچه ها میگیرن حتما باید روز جمعه اول سپتامبر مدیکال رو انجام بدیم!!!Big Grin
دريافت نامه قبولي: پنجشنبه 6خرداد1389
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390
تشکر کنندگان: tamanna
ماهم مشكل شما را داريم پسر ما 12 ساله است ولي شما در نظر داشته باشيد پنجشنبه اول سپتامبر تعطيله وجمعه دوم سپتامبر نميتونيد بريد چرا كه جوابش ميشه دوشنبه5سپتامبر كه باز تعطيله نميشه
به هر حال تورو به خدا هر فكري كرديد به ماهم خبر بديد راستش من فكر ميكنم اگر چهار شنبه 31 اگوست مطب باز باشه و حضوري بريم چون وقتها پر شده و جمعه 3 جواب بگيريم به شرطي كه اين دوروز تعطيل نباشه بهترين موقعيته من امروز به دكتر زنگ زدم ولي متاسفانه چون تركي بلد نبودم اون ها هم انگليسي بلد نبو دند نتونستم به نتيجه اي برسم اگه كسي تركي بلده زنگ بزنه و راجع به باز بودن مطب در اين دو روز سوال كنم ممنون ميشم البته دوستان مهاجر سرايي عازم تركيه هم هستند كه قراره اگر توانستند پيگيري كنند اگر هر خبري شد اطلاع ميدم
تشکر کنندگان: moeen ، tamanna
من فردا با دکتر تماس میگیرم امیدوارم بتونم وقت بگیرم !
هرچند همه دوستان گفتن که دکتر بدون وقت قبلی هم پذیرش میگیره !
به هر حال من تماس میگیرم ومیپرسم که پنج شنبه تعطیله یا نه!!
از کجا میدونین که دوشنبه تعطیله!؟؟؟
دريافت نامه قبولي: پنجشنبه 6خرداد1389
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390
تشکر کنندگان: nahid.t ، tamanna
(2011-08-03 ساعت 16:44)moeen نوشته:  من فردا با دکتر تماس میگیرم امیدوارم بتونم وقت بگیرم !
توي سايت انكارا ودكتر روز هاي تعطيل هست شما هم چك كنيد متوجه ميشويد در ضمن دكتر امروز هم تا ساعت 6:30 هست اين تنها چيزي بود كه منشي تونست بگه يكي از دوستان مهجر سرا با نام كاربري Ehaqiqi كه تو اين چند روزه با توجه به داشتن استرس مصاحبه به من خيلي كمك كرد و همين جا از ايشان سپاسگذاري ميكنم الان اين پيغام را براي من فرستاد و من براي اطلاع دوستان روي سايت ميگذارم:
«ما رفتيم براي شما وقت بگيريم ولي گفتند بايد حتما اينترنتي باشه چون سفارت چك ميكنه.و در اون تاريخ كه شما خواستيد هم نميشه چون تعطيلات رسمي تركيه هست گفتند كه سفارت اينو ميدونه و شما مي تونيد بريد مصاحبه و بعد بريد براي ازمايشات پزشكي.مشكلي پيش نمياد »
تشکر کنندگان: tamanna ، moeen ، Hornet ، HOMAYON53 ، mim
دوستان عزیز ، سلام

سفارت در آنکارا لیست مصاحبشو آپدیت کرده و بالاخره شماره ما هم واسه مصاحبه رفت توی لیست سفارت آنکارا . . .
ویزا ها هم تو نوبته . . . داره صادر میشه و میاد ، آخه ماله ما ته تاغاری هارو می خوان موقع مصاحبه بدن . . . Big Grin
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
سلام به همه خوش شانسای خوش اقبال مثبت اندیش
کسی هستش از دوستان که نامه دومشو دریافت کرده باشه البته اونهایی که کارنت ماه سپتامبر هستن ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
كسي از آقايون و خانمها واسه 12 سپتامبر مصاحبه نداره؟
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
(2011-08-04 ساعت 08:20)nimahoboot نوشته:  سلام به همه خوش شانسای خوش اقبال مثبت اندیش
کسی هستش از دوستان که نامه دومشو دریافت کرده باشه البته اونهایی که کارنت ماه سپتامبر هستن ها

دوست عزیز ، سلام
من نامه دومم رو 29 جولای گرفتم که 25 جولای ارسال شده بود ! البته به آدرسی در آمریکا ارسال شده بود
(2011-08-04 ساعت 15:04)silia نوشته:  سلام دوستان
كسي از آقايون و خانمها واسه 12 سپتامبر مصاحبه نداره؟

دوست عزیز ، سلام
من و همسرم 12 سپتامبر مصاحبه داریم و بلیط و هتل رو هم از یه آژانس خوب تهیه کردیم .. . اگه خواستید ، پیغام خصوصی بدید تا شمارش رو بهتون بدم
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
(2011-08-04 ساعت 08:20)nimahoboot نوشته:  سلام به همه خوش شانسای خوش اقبال مثبت اندیش

بله من نامه ام 3 روز پیش در آمریکا رسید 25 جولای پست شده بود
(2011-08-03 ساعت 17:08)nahid.t نوشته:  
(2011-08-03 ساعت 16:44)moeen نوشته:  من فردا با دکتر تماس میگیرم امیدوارم بتونم وقت بگیرم !
توي سايت انكارا ودكتر روز هاي تعطيل هست شما هم چك كنيد متوجه ميشويد در ضمن دكتر امروز هم تا ساعت 6:30 هست اين تنها چيزي بود كه منشي تونست بگه يكي از دوستان مهجر سرا با نام كاربري Ehaqiqi كه تو اين چند روزه با توجه به داشتن استرس مصاحبه به من خيلي كمك كرد و همين جا از ايشان سپاسگذاري ميكنم الان اين پيغام را براي من فرستاد و من براي اطلاع دوستان روي سايت ميگذارم:
«ما رفتيم براي شما وقت بگيريم ولي گفتند بايد حتما اينترنتي باشه چون سفارت چك ميكنه.و در اون تاريخ كه شما خواستيد هم نميشه چون تعطيلات رسمي تركيه هست گفتند كه سفارت اينو ميدونه و شما مي تونيد بريد مصاحبه و بعد بريد براي ازمايشات پزشكي.مشكلي پيش نمياد »
سلام
چون آزمایشها اصلا در دادن ویزا نقش نداره و فقط در زمان ورود به آمریکا نباید شش ماه از اون گذشته باشه
پس میتونه مصاحبه بدون اون انجام بشه و در زمان ویزا گرفتن ببرین
معاینه پزشکی شامل واکسن هست و آزمایش
و تایید دکتر
که زمان ویزا گرفتن واکسنها باید کامل باشه
وبیمار هم نباشین ( سل واسه بچه ها و vdrl واسه بزرگا)
که اگه این بیماریها رو هم داشته باشین فقط باید دارو بگیرین و ویزا لغو نمیشه
پس به نظر من احتمالا بعد از مصاحبه هم میشه جواب پزشکی رو برد

تشکر کنندگان: tamanna ، nahid.t ، REZA1390 ، moeen
سلام
من ايميل دكتر شوكلا تو ان ام سي دبي رو ميخوام ممنون ميشم برام هر كي ميدونه بذاره. راستي ادرس ان ام سي را هم نميدونم لطف كنيد ان را هم برام بذاريد.

تشکر کنندگان: Hornet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان