کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام

من هم سپتامبری هستم . ابوظبی . وقت دکتر را از کجا باید بگیرم ؟ ممنون میشوم اگه کسی از دوستان پرواز و یا تور مناسبی را معرفی کند ( کیفیت و قیمت ).
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، tamanna
سلام

تاریخ مصاحبه من ۱۱ سپتامبر است
تشکر کنندگان: REZA1390 ، tamanna ، aghdam
(2011-08-06 ساعت 23:48)میناسیان نوشته:  سلام

من هم سپتامبری هستم . ابوظبی . وقت دکتر را از کجا باید بگیرم ؟ ممنون میشوم اگه کسی از دوستان پرواز و یا تور مناسبی را معرفی کند ( کیفیت و قیمت ).

سلام دوست عزیز

به این صفحه: http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2601 سفرنامه های ابوظبی برید،، تمام این اطلاعتی که میخواین هست،

موفق باشید.

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
تشکر کنندگان: tamanna ، arash004 ، میناسیان
سلام دوستان عزیز من 11 روزه در آنکارا هستم نقص مدارک داشتم کسی امشب یعنی 16 مرداد پرواز به آنکارا نداره؟ مدارک رو به دستش برسونیم؟ ممنون میشم منتظر پیغام خصوصیتون هستم ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2011-08-06 ساعت 23:48)میناسیان نوشته:  سلام

دوست عزیز (میناسیان) و بقیه دوستان ابو ظبی فقط چند نکته رو خدمتتون عرض کنم، اونم اینکه:

۱. تمام کار پزشکی‌ و مدیکال در دوبی انجام می‌شه ولی .... ابوظبی هم هست مراکزی برای مدیکال سفارت.

۲. دوستان در سفر نامهاشون توصیه می‌کنن که برا مدیکال برید بیمارستان NMC تو ساختمان جاسمن jassmene روبروی هتل رامادا کانتیننتال، میگن ارزونتر هستش و مودب هستن و کارشون هم خیلی خوبه. عکسش‌ رو اونجا در سفر نامه ها اتچ کردند دوستان، وقت قبلی‌ هم تااا اونجا که من فهمیدم نمی خواد. صبحش زنگ می زنین می گه برای عصر بیاین... ولی‌ بعضی‌ دوستان میگن بهتره قبل از رفتنتون وقت بگیرید، چون بعضی وقتا شلوغ میشه.

۳. پلیکیلنیک دیگه آزمایش برا سفارت انجام نمی ده.

۴. میدیست هم میگن گرون هست.

5. یادتون باشه پاسپورت و نامه دوم و کارت واکسیناسیون و سه قطعه عکس رو با خودتون ببرین برا مدیکال. کارت هتل یا آدرس و تلفن جایی که تو دوبی اقامت دارین و داشته باشید چون اونجا یه آدرس و تلفن میخوان ازتون.

تشکر کنندگان: tamanna ، ravian ، میناسیان
سایت مربوط به دکتر کار نمی کنهSad
تشکر کنندگان:
(2011-08-08 ساعت 09:45)hosin2011 نوشته:  سایت مربوط به دکتر کار نمی کنهSad

الان شروع كرده به كار
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: tamanna
برای 6 sep از کی شروع به دادن وقت می کنه
تشکر کنندگان: matin2257
(2011-08-08 ساعت 16:58)hosin2011 نوشته:  برای 6 sep از کی شروع به دادن وقت می کنه
از الان وقت مي دن.

تشکر کنندگان:
ما برای 6 sep وقت مصاحبه داریم وچون یک بچه کوچک هم داریم از دکتر پرسیدیم بهمون گفتند باید بعد از مصاحبه بیاید معاینه پزشکی تو سایت دکتر هم وقتی تاریخ مصاحبه رو 6 sep انتخاب می کنم نمی زاره از 2 sep به بعد گزینه ای نمی آید من باید چیکار کنم؟
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، matin2257
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره نامه رو دریافت کردم :-)))))
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان: arash004 ، vahidvm60 ، Hornet ، HAMEDMIM ، Sooshians ، ravian ، nahid.t ، nimahoboot ، HOMAYON53 ، bfarhadm ، nil2011 ، matin2257
(2011-08-09 ساعت 21:05)silia نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره نامه رو دریافت کردم :-)))))

سلام و تبریک!

نامه رو تو ایران دریافت کردین دیگه؟؟؟

آخه آدرس پست بعضی‌ از دوستان عزیزِ مهاجرسرا خارج از کشور هست..

در این صورت شما اولین کسی هستین که نامهٔ دوم در ایران رو دریافت کرده، چون بقیه هیچ خبری ندادن..

بازم تبریک، موفق باشین..

تشکر کنندگان: nimahoboot ، aghdam ، tamanna ، bfarhadm ، matin2257 ، ozone ، silia
سلام بچه ها من نامه دوم اومد. فقط توي نامه تاريخ مصاحبه عنوان شده و كلا 2 برگه هست كه مشخصات خودم و خانواده در آن درج شده. چيز ديگري هم همراهش نيست. در ضمن آدرس آنكارا رو هم داده.
من تهرانم.

يك سوال: آيا مدرك تحصيلي فقط بايد براي برنده اصلي تهيه و ارسال گردد.؟ ببخشيد جوابش در مدرك IV_DV_INSTRUCTIONS_052011-1 مشخص شده است. عبارت نيز به شرح ذيل مي باشد.:
DIPLOMA: A copy of the last diploma of the principle applicant is required. If the principle applicant is not a high school graduate he/she must provide the proof of his/her employment during the last five years.

تشکر کنندگان: Hornet ، aghdam ، nahid.t ، tamanna ، HAMEDMIM ، bfarhadm ، arash004 ، matin2257 ، mim
(2011-08-10 ساعت 07:52)HOMAYON53 نوشته:  سلام بچه ها من نامه دوم اومد. فقط توي نامه تاريخ مصاحبه عنوان شده و كلا 2 برگه هست كه مشخصات خودم و خانواده در آن درج شده. چيز ديگري هم همراهش نيست. در ضمن آدرس آنكارا رو هم داده.
من تهرانم.

يك سوال: آيا مدرك تحصيلي فقط بايد براي برنده اصلي تهيه و ارسال گردد.؟

سلام دوست عزیز
ما هفته پیش مصاحبه داشتیم و فقط آخرین مدرک تحصیلی همسرم که برنده اصلی بود را خواستند. البته من زمان ارسال مدارک 15 روز قبل از مصاحبه کپی آخرین مدرک تحصیلی خودمو هم فرستاده بودم.پیشنهاد می کنم با توجه به اینکه تو روزهای آخر لاتاری 2011 هستیم در مورد تهیه مدارک کم و کاستی به خرج ندین.
موفق باشید.
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، tamanna ، matin2257 ، Hornet ، mim
بچه هایی که نامه رو گرفتین کدوم مناطق بودین؟ من شهرک غربم کسی این منطقه بوده؟؟
تشکر کنندگان: matin2257

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان