کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-07-28 ساعت 02:23)sinswimer نوشته:  
(2010-05-31 ساعت 17:03)cky نوشته:  

شما از کجا میدونین امسال تا 50000 نفر به آسیا ویزا بدن.
کارنت شدن 50000 نفر به معنی ویزا شدن 50000 نفر نیست و از دوستان عزیز تقاضا میشود به عبارتها با دقت بیشتری توجه کنند.

۵۰۰۰۰ هزار تا ویزا کلا صادر می‌شه برا کل کرهٔ زمین، نه آسیا!
اینم نه من بگم،، هم تو نامه هاشون هست هم تو سایتشون!
سال ۲۰۱۱، ۱۰۶۰۰۰ نفر قبول شدن، ولی‌ از بینشون نهایتان فقط ۵۰۰۰۰ نفر ویزا میگیرن، که ایشالا همهٔ ما جزوشون باشیمCoolWink
بازم میگم از ۱۰۶۰۰۰ نفر برنده فقط ۵۰۰۰۰ نفر در کل کرهٔ زمین نهایتا ویزا میگیرند! نه اسیا.... کارنت شدن هم بر اساس موجود بودن ویزاست و وقت مصاحبه.. ولی تضمین ویزا نیست.

به امید خدا برا همهٔ ایرانیها امید هست، اگه ارسال من رو در چند صفحه قبل ملاحظه کنید اشاره کردم که دهها هزار نفر در سراسر دنیا بخصوص کشورهای افریقایی و شرق اسیا حذف میشن، دلا‌ئلش رو هم اونجا ذکر کردم، برای همین شانس ایرانیها بسیار بالاست، لاقل تا‌حالا که اینجور بوده. نگران نباشید.....

این هم که هر سال برای خودش داستان جداگانه ای داره کاملا درست.
جناب cky هم البته اون موقع که گفتن من بیشتر از 35000 در سال های پیش ندیدم کم توجهی کردن، چون 2010 تا 39000 رو حداقل مطمئنم که کارنت شدن.. چون یکشون از دوستان خودم بود که آخرای 39000 بود و کارنت شد، امسال هم که شکر ایزد 45000 هم کارنت شد.Cool

بعد هم از تمام دوستان مهاجرسرای عزیز به عنوان یه عضو کوچکِ این محفل نورانیBig GrinWink استدعا دارم... عاجزانه میخوام بجای طرح سوال هایی که موجب تردید و دو دل شدن و نامیدی می‌شه، رو کارهایی که باید انجام بدین تمرکز کنید و انرژی مثبت بهم بدین. ممنونCool

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
تشکر کنندگان: arash004 ، Linspire ، tamanna ، nahid.t ، silia ، Rainy ، aghdam ، bfarhadm ، moeen ، میناسیان
(2011-07-28 ساعت 15:29)2011e man نوشته:  
(2011-07-28 ساعت 14:32)HAMEDMIM نوشته:  
(2011-07-28 ساعت 11:23)2011e man نوشته:  سرانجام من هم تاریخم رو گرفتم 12 سپتامبر /امید دارم تا همه دوستان مخصوصا ته دیگای 2011 مثل من یکضرب ویزا بگیرن / یک نکته در باره ابوضبی میخوام بگم چون خیلی از بچها فکر کنم اشتباه میکنن : تاریخ و محل و مدارک کاری نتنها تا 10 سالو میخوان بلکه همه شو از ما میخوان پس مدارکو هم همراه داشته باشین
http://abudhabi.usembassy.gov/note-to-iranians.html

آره '2011e man' عزیز متن رو کامل از رو لینکی‌ که لطف کردی و گذاشتی‌ خوندم و کاملا حق با شماست...

ولی‌ خوب میگه: اگر بیش از ۱۰ سال سابقه کار دارین.The applicant's entire employment history is needed, not just the past ten years.
در مورد افرادی مثل من که فقط ۷ سال سابقه کار تو یک شرکت خصوصی به صورت مستمر دارن این اصلا مصداق پیدا نمیکنه...

بازم مرسی‌ برا اطلاعت...

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
تشکر کنندگان: tamanna ، coming soon
دوستان عزیز

وقت مصاحبه تعیین شده پس نگرانش نباشید دیگه.

در ماه‌های آخر ، زمان کلرنس شدیدا میاد پائین و دیگه اکثر وقت بچه‌های گمنام امام زمان آمریکا میره برای برسی‌ سوابق ما و ایشالا همه تا ۳۰ کلیر میشن

مدارکتون را کامل کنید و تست پزشکی‌ را انجام بدید و سعی‌ کنید ۳ روز آخر یعنی‌ ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ سپتامبر را که ۴ شنبه تا جمعه هست را در آنکارا یا ابوظبی باشید...کسی‌ می‌دونه که ۳۰ سپتامبر که جمعه هست آیا سفارت باز هست یا بسته؟
تشکر کنندگان: coming soon ، nahid.t ، arash004 ، tamanna ، Ashkan78 ، Sooshians ، aghdam ، bfarhadm
بعد از ۱۳ سپتامبر کسی مصاحبه نداره!؟ یعنی ما اخرین نفرا هستیم؟!!
۱۳هم FBI بخوریم کی کلیر میشیم؟ مگه وقتی میمونه؟ Sad من حالم بده
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، SH1A2R3
(2011-07-30 ساعت 00:25)Mojtabacazi نوشته:  بعد از ۱۳ سپتامبر کسی مصاحبه نداره!؟ یعنی ما اخرین نفرا هستیم؟!!

دوست عزیز، به نظر من وقتی کارنت می کنند خودشون حساب این چیزها رو دارند. پس نگران نباشید، روند کاری سفارت ها برای کیس های لاتاری در سپتامبر کاملا" فرق میکنه. تازه شانس ویزا یکضرب هم زیادهWink
(2011-07-30 ساعت 00:25)Mojtabacazi نوشته:  بعد از ۱۳ سپتامبر کسی مصاحبه نداره!؟ یعنی ما اخرین نفرا هستیم؟!!

سلام نگران نباشيد ويزاي يك ضرب ميگيريد به اندازه كافي فرصت چك كردنمون را داشتندTongue
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، Ashkan78 ، HOMAYON53 ، Mojtabacazi ، alirezagh ، aghdam ، tamanna ، ravian ، maaref ، vahidvm60
(2011-07-28 ساعت 12:26)رضاحبیبی نوشته:  سلام دوستان
ازوقتی که آخرین شماره ها رو اعلام کردن 2 بارایمیل زدم به KCC که تاریخ مصاحبم رو بهم بگن ولی یه ایمیل برام مفرستن که به شرح زیره:
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email dated
7/21/2011. This email address, KCCDV@state.gov is for case-specific
Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of
your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC. This website
is the definitive means of determining whether or not you were selected
for possible further processing.

For inquiries about specific cases, please ensure that you have included
your case number, first and last name, and date of birth with your
inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will
be unable to process your inquiry
این سایتی که میگن رو رفتم ولی مربوط به برنده های 2012 میشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین تا بتونم تاریخ مصاحبم رو بفهمم
باتشکر

دوست عزیز ، سلام
این یک ایمیل اتوماتیک هستش که معنیش اینه که ایمیل شما به دستشون رسیده . . . هرچند محتویات ایمیل چرت و پرت هستش Wink
من هم همین ایمیل رو بلافاصله بعد از ارسالم دریافت کردم ولی جواب اصلی بعد از 3 روز اومد .
دوستان سلام

بالاخره من تونستم یک نامه از KCC بگیرم Big Grin
نامه دوم من امروز رسید البته به آدرسی داخل آمریکا و همونطور که به همه گفتن ، تاریخ ارسالش 25 جولای هست . . .
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: coming soon ، HAMEDMIM ، Ashkan78 ، Hornet ، tamanna ، ravian ، maaref ، SH1A2R3
سلام بر و بچز ته صف!
منم تاریخ مصاحبمو گرفتم! 6sep آنکاراBig Grin
آه! بالاخره یک نفس راحت کشیدیم بعد مدتی! نفس راحت اول رو بعد از یک سال و اندی وقتی کارنت شدیم کشیدیم(تقریبا که چه عرض کنم،کاملا جونمون در اومد تا کارنت شدیم!) نفس بعدی رو هم وقتی تاریخ مصاحبرو گرفتیم،نفس راحت سوم رو(آخرین نفس!) ایشالا بعد از گرفتن ویزا در خاک آنکارا میکشیم. اون سوت بلبلی قشنگرو به افتخار خودتون بزنید. ماشاا...Big Grin
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
اینجا کسی بالای ۵۰ سال هست؟ روند کار برای ۵۰ سال به بالا فرقی نمی کنه؟
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان: tamanna ، nimahoboot ، maaref
سلام سلام به همیه دوستان خوبم که current شدن

من هم تاریخ مصاحبه گرفتم ۱۱ سپتامبر بهم نخندید که چه روزی دارم میرم مصاحبه
امیدوارم همه visay یک ضرب بگیران
تشکر کنندگان: alisarshar ، nahid.t ، aghdam ، HOMAYON53 ، moeen ، arash004 ، Sooshians ، HAMEDMIM ، tamanna ، ravian ، coming soon ، maaref ، silia ، behzad7 ، SH1A2R3
سلام
میشه لطفآ راهنمایی کنید برای اینکه نامرو از طریق ایمیل دریافت کنم به kcc ایمیل بزنم یا abudhabi ؟
تشکر کنندگان: tamanna ، maaref
(2011-07-30 ساعت 14:12)bfarhadm نوشته:  سلام
میشه لطفآ راهنمایی کنید برای اینکه نامرو از طریق ایمیل دریافت کنم به kcc ایمیل بزنم یا abudhabi ؟

دوست عزیز تبریک میگم شما باید حداقل یک ماه از زمان ارسال نامتون صبرکنید و اگر به دستتون نرسید به کی سی سی ایمیل بزنید اگر الان ایمیل بزنید جوابتون رو نمی دن Cool
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: Hornet ، alirezagh ، arash004 ، tamanna ، HAMEDMIM ، maaref ، bfarhadm ، آمریکا
(2011-07-30 ساعت 14:12)bfarhadm نوشته:  سلام

سلام دوست عزیز
شما باید به kcc ایمیل بزنید تا تاریختون رو بهتون بگن و ایشالا نامه دومم با پست به دستتون میرسه.اول یک جواب اتوماتیک و بهد از چند روز جواب اصلی می یاد.
تشکر کنندگان: tamanna ، maaref ، bfarhadm ، SH1A2R3
(2011-07-30 ساعت 01:13)aghdam نوشته:  [quote='رضاحبیبی' pid='122736' dateline='1311839764']
سلام دوستان
ازوقتی که آخرین شماره ها رو اعلام کردن 2 بارایمیل زدم به KCC که تاریخ مصاحبم رو بهم بگن ولی یه ایمیل برام مفرستن که به شرح زیره:
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email dated
7/21/2011. This email address, KCCDV@state.gov is for case-specific
Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of
your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC. This website
is the definitive means of determining whether or not you were selected
for possible further processing.

For inquiries about specific cases, please ensure that you have included
your case number, first and last name, and date of birth with your
inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will
be unable to process your inquiry
این سایتی که میگن رو رفتم ولی مربوط به برنده های 2012 میشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین تا بتونم تاریخ مصاحبم رو بفهمم
باتشکر

دوست عزیز ، سلام
این یک ایمیل اتوماتیک هستش که معنیش اینه که ایمیل شما به دستشون رسیده . . . هرچند محتویات ایمیل چرت و پرت هستش Wink
من هم همین ایمیل رو بلافاصله بعد از ارسالم دریافت کردم ولی جواب اصلی بعد از 3 روز اومد .

باتشکرازهمه دوستان
تاریخ مصاحبه منم 12 سپتامبر ابوظبی

باآرزوی موفقیت برای هممون
تشکر کنندگان: aghdam ، نفس ، tamanna ، Hornet ، coming soon ، maaref ، HAMEDMIM
(2011-07-30 ساعت 14:00)bfarhadm نوشته:  سلام سلام به همیه دوستان خوبم که current شدن

من هم تاریخ مصاحبه گرفتم ۱۱ سپتامبر بهم نخندید که چه روزی دارم میرم مصاحبه
امیدوارم همه visay یک ضرب بگیران

سلام مصاحبتون ابوظبي هست يا انكارا ؟چون ما هم 11 سپتامبر ابوظبي هستيم.
تشکر کنندگان: نفس ، tamanna ، HAMEDMIM ، Hornet ، maaref ، nahid.t

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان