کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-08-10 ساعت 09:32)مونیکا نوشته:  بچه هایی که نامه رو گرفتین کدوم مناطق بودین؟ من شهرک غربم کسی این منطقه بوده؟؟

مگه به منطقه ربط داره؟Cool

فکر نکنم اصلا ربطی به منطقه داشته باشه....Cool

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
تشکر کنندگان:
(2011-08-10 ساعت 09:32)مونیکا نوشته:  بچه هایی که نامه رو گرفتین کدوم مناطق بودین؟ من شهرک غربم کسی این منطقه بوده؟؟

ربطي به منطقه نداره دوست عزيز

كتگوري f4
تاريخ اپلاي:1 مي 1999
priority date:27april2000
approval notice:27january2006
(تكميل پرونده) دريافت نامه مصاحبه 3 اكتبر 2011
تاريخ مصاحبه 17 نوامبر 2011
قبول براي دريافت ويزا 17 نوامبر 2011
دريافت ويزا 19 نوامبر 2011Wink
تشکر کنندگان: frozen mind ، matin2257 ، Hornet ، HAMEDMIM
سلام به دوستان خوب مهاجرسرایی
ما امروز 10 آگوست آنکارا مصاحبه داشتیم و به لطف خدا یک ضرب ویزامون رو گرفتیم(من ، همسرم و پسر کوچولوم)

هورررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

این رو هم اضافه کنیم که مهاجرسرا و بچه های خوب این سایت بیشترین سهم رو تو گرفتن ویزای ما داشتند و تمام اطلاعات مورد نیاز رو از اینجا کسب کردم ممنون از همهههههههههههه
در اولین فرصت سفرناممون رو بطور کامل می نویسم
(2011-08-10 ساعت 16:40)matin2257 نوشته:  سلام به دوستان خوب مهاجرسرایی
ما امروز 10 آگوست آنکارا مصاحبه داشتیم و به لطف خدا یک ضرب ویزامون رو گرفتیم(من ، همسرم و پسر کوچولوم)

هورررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

این رو هم اضافه کنیم که مهاجرسرا و بچه های خوب این سایت بیشترین سهم رو تو گرفتن ویزای ما داشتند و تمام اطلاعات مورد نیاز رو از اینجا کسب کردم ممنون از همهههههههههههه
در اولین فرصت سفرناممون رو بطور کامل می نویسم

خيلي تبريك مي گم به شما. شرايط تحصيلي شما مثل مهندسي مكانيك هست واقعا تبريك . اميد زيادي را براي بچه هاي مهاجر سرا آورديد.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: نفس ، Linspire ، zohreh36 ، Hornet ، matin2257 ، baz4baz ، ozone
سلام
مام امروز ناممونو گرفتیم ازمون خواسته طبق مدارک گفته شده در سایت: مدارک رو اماده کنیم و اسم هر دومون در نامه هست.
منزلمونم در جردنه دوست عزیز.
(2011-08-10 ساعت 11:49)HAMEDMIM نوشته:  

مگه به منطقه ربط داره؟Cool

فکر نکنم اصلا ربطی به منطقه داشته باشه....Cool

سلام
مام امروز ناممونو گرفتیم:هم اسم من و هم اسم همسرم نوشته شده و گفته مدارکو از روی سایت اماده کنیم.
دوست عزیز منزل ما جردنه
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، nahid.t ، HOMAYON53 ، tamanna
شماره کیس: 2011AS000404XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 10/خرداد/89
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 07/تير/89
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه: sep / 12
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها: 800000 ريال

با سلام به تمام دوستان عزیز
متاسفانه انقدر درگیر نامه نگاری با kcc بودم که یادم رفته بود تاریخ مصاحبه را اعلام کنم . دوستان قبل از کارنت شدن از kcc خواستم تا محل مصاحبه من به مالزی تغییر داده شود و ظاهرا هم طی یک نامه قبول کرده وپرونده مرا اپدیت کردند . ولی در جواب ایمیل زمان مصاحبه محل ان ابوظبی بود که مدتی مرا درگیر کرد ومتاسفانه به نتیجه هم نرسید به هر حال باتوجه به محدودیتهای زمانی پذیرفتیم که بار سفر از مالزی بسته وبه دبی برویم . از تمام دوستان عزیزی که قبلا مرا یاری کردند متشکرم وبرای همه ارزوی موفقیت دارم
راستی کسی از دوستان ادرس ایمیل سفارت ابو ظبی را برای دریافت نامه دوم داره ؟ وفکر میکنید الان جواب میدن ؟
تشکر کنندگان: javidk ، HAMEDMIM ، nahid.t ، baz4baz ، aghdam ، tamanna ، farnaz82
(2011-08-11 ساعت 00:05)NOVIN نوشته:  شماره کیس: 2011AS000404XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 10/خرداد/89
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 07/تير/89
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه: sep / 12
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها: 800000 ريال

با سلام به تمام دوستان عزیز
متاسفانه انقدر درگیر نامه نگاری با kcc بودم که یادم رفته بود تاریخ مصاحبه را اعلام کنم . دوستان قبل از کارنت شدن از kcc خواستم تا محل مصاحبه من به مالزی تغییر داده شود و ظاهرا هم طی یک نامه قبول کرده وپرونده مرا اپدیت کردند . ولی در جواب ایمیل زمان مصاحبه محل ان ابوظبی بود که مدتی مرا درگیر کرد ومتاسفانه به نتیجه هم نرسید به هر حال باتوجه به محدودیتهای زمانی پذیرفتیم که بار سفر از مالزی بسته وبه دبی برویم . از تمام دوستان عزیزی که قبلا مرا یاری کردند متشکرم وبرای همه ارزوی موفقیت دارم
راستی کسی از دوستان ادرس ایمیل سفارت ابو ظبی را برای دریافت نامه دوم داره ؟ وفکر میکنید الان جواب میدن ؟

خوب پس هم سفریم...Cool
در ضمن برا دریافت نامه‌ دوم باید به kcc ایمیل بزنید نه ابوظبیShy

تشکر کنندگان: tamanna
سلامی گرم به همه دوستان. نامه دوم ما هم رسید . اسم من و همسرم و گفته از روی سایت مدارک رو اماده کنید
تشکر کنندگان: matin2257 ، HOMAYON53 ، nahid.t ، HAMEDMIM ، moeen ، tamanna
با عرض سلام وخسته نباشید به کلیه دوستان من 2 سوال دارم
1-با توجه به اینکه تاریخ مصاحبه من 6 SEP اگر نامه دوم تا 5 روز دیگه نرسه من برای فرستادن مدارک به سفارت آنکار چیکار باید بکنم؟
2- من از دکتر وقت گرفتم ولی هیچ email در تایید گرفتن وقت دریافت نکردم
(2011-08-11 ساعت 09:22)hosin2011 نوشته:  با عرض سلام وخسته نباشید به کلیه دوستان من 2 سوال دارم
1-با توجه به اینکه تاریخ مصاحبه من 6 SEP اگر نامه دوم تا 5 روز دیگه نرسه من برای فرستادن مدارک به سفارت آنکار چیکار باید بکنم؟

با سلام
1- اگر یک ماه از تاریخ ارسال نامه دومتون از کی سی سی به آدرس شما گذشته باشه به کی سی سی ایمیل بزنید تا نامه دوم رو واستون امیل کنند خیلی از دوستان با ایمیل نامه دوم رو دریافت کردند و هیچ مشکلی هم ندارد
2- اگر تا 3 روز بعد از گرفتن وقت از دکتر ایمیل تاییدیه نیومد دوباره (ترجیحا با یک آدرس ایمیل دیگه از خودتون) وقت بگیرید من به yahoo تاییدیه نیومد ولی به gmail م اومد در غیر اینصورت تماس بگیرید

با تشکر

تشکر کنندگان: nahid.t ، HAMEDMIM ، moeen ، tamanna ، Masoudpish
(2011-08-11 ساعت 09:22)hosin2011 نوشته:  با عرض سلام وخسته نباشید به کلیه دوستان من 2 سوال دارم

دوست عزیز شماره کیس شما در روز مصاحبه در برگه ای دست نگهبان جلوی در سفارت هستش، فقط نامه اول که شماره کیس نامبرت روشه همراهت باشه.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

دوستان عزیز نامهٔ دوم من هم اومد...

فقط این جملش که میگه: If you fail to obtian DV-2011 visa by September 30,2011, your registration will expire

گرچه همه از روز اول می دونستیم...ولی‌ بدجوری تو ذوقم میزنه...
برای همین موندم از رسیدن نامه دومم خوشحال باشم یا...؟
ایشالا ما سپتامبری ها هم ویزا بگیریم...Cool

تشکر کنندگان: hamed842 ، الی الی ، silia ، nahid.t ، Sooshians ، Hornet ، REZA1390 ، aghdam ، HOMAYON53 ، nimahoboot ، tamanna
نامه دوم ما هم امروز پنج شنبه 20تیر رسید!!
زمان مصاحبه مون هم 6 سپتامبر ساعت 8:30
وقت دکتر هم گرفتیم به تاریخ جمعه دوم سپتامبر!!Cool
امیدوارم یه ضرب ویزا بگیریم تا تمام کسانیکه تو سالهای اینده با کیس نامبر بالا برنده میشن امیدوار باشن که مثل بقیه شانس دارن تا ویزا بگیرن!!Big Grin
دريافت نامه قبولي: پنجشنبه 6خرداد1389
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390
تشکر کنندگان: nahid.t ، Sooshians ، HAMEDMIM ، Hornet ، REZA1390 ، bfarhadm ، silia ، aghdam ، naeiji1974 ، tamanna
(2011-08-11 ساعت 23:27)moeen نوشته:  نامه دوم ما هم امروز پنج شنبه 20تیر رسید!!
زمان مصاحبه مون هم 6 سپتامبر ساعت 8:30
وقت دکتر هم گرفتیم به تاریخ جمعه دوم سپتامبر!!Cool
امیدوارم یه ضرب ویزا بگیریم تا تمام کسانیکه تو سالهای اینده با کیس نامبر بالا برنده میشن امیدوار باشن که مثل بقیه شانس دارن تا ویزا بگیرن!!Big Grin

پس احتمالا همسفريم ما هم همانروز 2 سپتامبرنوبت دكتر و همانروز 6سپتامبرنوبت مصاحبه داريم ولي هنوز نامه دوم را دريافت نكرديم
تشکر کنندگان: Hornet ، moeen ، tamanna
سلام دوستان

نامه ی دوم من هم سه شنبه 18 مرداد به دستم رسید .

میخواستم مطمین شوم که درست فهمیدم ؟! برای ابوظبی که نیازی به پست مدارک قبل از مصاحبه نیست ؟ روز مصاحبه فقط باید همراهمون باشه ؟

مصاحبه ی من یکشنبه است . جمعه ها nmc باز است ؟ یا اینکه من باید 5 شنبه برای مدیکال برم ؟

با آرزوی ویزای یک ضرب برای همه ی دوستان مهاجر سرایی

میناسیان
تشکر کنندگان: nahid.t ، tamanna ، HAMEDMIM

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان