2011-08-12 ساعت 20:23 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-12 ساعت 20:23 توسط HAMEDMIM.)
(2011-08-12 ساعت 03:57)میناسیان نوشته: سلام دوستان
نامه ی دوم من هم سه شنبه 18 مرداد به دستم رسید .
میخواستم مطمین شوم که درست فهمیدم ؟! برای ابوظبی که نیازی به پست مدارک قبل از مصاحبه نیست ؟ روز مصاحبه فقط باید همراهمون باشه
مصاحبه ی من یکشنبه است . جمعه ها nmc باز است ؟ یا اینکه من باید 5 شنبه برای مدیکال برم ؟
با آرزوی ویزای یک ضرب برای همه ی دوستان مهاجر سرایی
میناسیان
درمورد باز بودن nmc در روز جمه شک دارم،
ولی من میخوام ریسک نکنم و زودتر برم، به شما هم پیشنهاد میکنم همین کار رو بکنید.
میخواستم مطمین شوم که درست فهمیدم ؟! برای ابوظبی که نیازی به پست مدارک قبل از مصاحبه نیست ؟ روز مصاحبه فقط باید همراهمون باشه ؟
مصاحبه ی من یکشنبه است . جمعه ها nmc باز است ؟ یا اینکه من باید 5 شنبه برای مدیکال برم ؟
میناسیان
نیازی به ارسال مدارک نیست.
کلینیک جمعه ها برای مدیکال پذیرش ندارد. شما مثل ما پنجشنبه برید تا شنبه جوابتون آماده باشه. موفق باشید . در ضمن تاریخ مصاحبه رو لطفا به free-free ارسال کنید.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل خلاصه وضعیت کیس
سلام به همه دوستان عزیز
نامه دوم ما هم امروز صبح رسید در اصفهان چون من آدرس منزل پدرم را در اصفهان داده بودم . راستی از دوستان کسی برای 13 سپتامبر مصاحبه نداره در ابوظبی ؟
(2011-08-14 ساعت 14:38)ravian نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
نامه دوم ما هم امروز صبح رسید در اصفهان چون من آدرس منزل پدرم را در اصفهان داده بودم . راستی از دوستان کسی برای 13 سپتامبر مصاحبه نداره در ابوظبی ؟
(2011-08-12 ساعت 03:57)میناسیان نوشته: سلام دوستان
نامه ی دوم من هم سه شنبه 18 مرداد به دستم رسید .
میخواستم مطمین شوم که درست فهمیدم ؟! برای ابوظبی که نیازی به پست مدارک قبل از مصاحبه نیست ؟ روز مصاحبه فقط باید همراهمون باشه
میناسیان
درمورد باز بودن nmc در روز جمه شک دارم،
ولی من میخوام ریسک نکنم و زودتر برم، به شما هم پیشنهاد میکنم همین کار رو بکنید.
دوستان عزیز ، سلام
میبینم که همتون مشغول جمع آوری مدارک هستید و این تاپیک فعلا خلوطه
بالاخره کار جمع آوری من تمام شد و تمام مدارک زندگیمو فرستادم واسه سفارت . . .
امیدوارم که به دردشون بخوره
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
(2011-08-14 ساعت 14:38)ravian نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
2011-08-15 ساعت 05:43 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-15 ساعت 05:44 توسط nahid.t.)
من هنوز نامه دوم را در يافت نكردم و حدود 22روز ديگه مصاحبه دارم با اين تعطيلات رمضان تركيه ايا مدارك به موقع به سفارت ميرسه؟ ميشه من كه 4-5روز جلوتر ميرسم خودم مدارك را ببرم سفارت تحويل بدم كسي اين كار را كرده؟