کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام بر همگي
من كارنت شدم و شماره پرونده ام 53xx است .كارام هم اوكي شده عزيزان بزرگوار واقف به امر تو چه محدوده زماني( به شمسي ) براي من تصور مصاحبه ابوظبي مي كنند . ممنون

Smile مرسي
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان:
(2010-08-18 ساعت 12:42)maxsupermax نوشته:  سلام بر همگي
من كارنت شدم و شماره پرونده ام 53xx است .كارام هم اوكي شده عزيزان بزرگوار واقف به امر تو چه محدوده زماني( به شمسي ) براي من تصور مصاحبه ابوظبي مي كنند . ممنون

Smile مرسي

سلام
مصاحبه همه کارنت شده ها برای ماه اکتبر (جمعه 9 مهر تا یکشنبه 9 آبان) برنامه ریزی شده است. اما ترتیب زمانی مصاحبه ها الزاما با ترتیب کیس نامبرها مشابه نیست. این تفاوت به تاریخ ارسال فرم ها بر می گردد.
برای مثال: مصاحبه شماره کیس من 2300 برای اواخر اکتبر برنامه ریزی شده! در حالیکه اگر طبق کیس نامبر پیش می رفت، بایستی دست کم دهه اول اکتبر می بود.
(البته من فرم ها را دیر ارسال نکردم، در واقع نامه برنده شدن دیر به دست من رسیده که اون هم به خاطر اینه که نامه به ایران ارسال شده بود)

حالا اگر شما با این کیس نامبر حداکثر یک هفته بعد از دریافت نامه فرم ها را ارسال کرده اید، شاید بتوان در آخرین روزهای اکتبر (و یا حتامواه نوامبر) انتظار تاریخ مصاحبه شما را داشت.
تشکر کنندگان: maxsupermax ، Sooshians ، California
(2010-08-18 ساعت 07:28)rayan.s نوشته:  
(2010-08-17 ساعت 23:47)baz4baz نوشته:  
(2010-08-17 ساعت 22:15)alirezagh نوشته:  
(2010-08-17 ساعت 21:34)baz4baz نوشته:  سلام دوستان

کیس نامبر من 44XXX هست آیا برای مصاحبه بهم وقت میدن یا دیگه شانسی ندارم؟Sad

سلام دوست عزیز، کیس نامبر شما خیلی هم خوبه و اصلا نگران نباش
طبق تجربه دوستان سالهای قبل تا بحال کسی بخاطر کیس نامبر بالا از ایران رد نشده! به امید خدا امسال هم کسی پشت خط نمیمونه.
هیچ وقت نا امید نشو!

مرسی از راهنمائی و دلگرمیتون احتمالا تو سپتامبر نوبت ما میشه؟
اگه اینطور بشه وقت برای چک کردن ف بی آی کم نمیاریم؟

دوست عزیز؛ جواب سوال شما را کسی نمی تونه دقیقا" بگه. ممکن کیس نامبری کمتر از شما هم F.B.I چکش به موقع اعلام نشه.حالا با توجه به تجربه دوستان قدیمی چون سفارت آنکارا زمان پاسخ دهیش به F.B.I چک کمتره (چون مدارک رو حداکثر 15 روز قبل از مصاحبه براشون ارسال می کنید) بهتره محل مصاحبه رو آنکارا انتخاب کنید.

ممنون از راهنمائيتون من هم سفارت آنكارا رو انتخاب كردم.
آيا امكان داره براي سپتامبر سال ديگه وقت مصاحبه بهم بدن؟
تشکر کنندگان:

دوست من اصلا جای نگرانی نیست.
تا به حال سابقه نداشته که از ایران کسی کارنت نشه. با توجه به اینکه امسال هم ایران سهمیه مازاد نداره شما حتما کارنت میشین و وقت مصاحبه هم بهتون میدن.

Smile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Sooshians ، maxsupermax ، California
دوستان سلام
می خواستم بدونم اولاٌ چطور ميتوان وارد سايت بولتن ويزاشدوکی نامه دوم ميرسه وآيا اول ايميل ميرسه يا نامه
تشکر کنندگان:
(2010-08-19 ساعت 00:18)SHNARIMAN نوشته:  دوستان سلام
می خواستم بدونم اولاٌ چطور ميتوان وارد سايت بولتن ويزاشدوکی نامه دوم ميرسه وآيا اول ايميل ميرسه يا نامه

میتونید به این آدرس مراجعه کنید:http://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html

بعد از اینکه کارنت شدید میتونید به kcc ایمیل بزنید و تاریخ مصاحبه رو از اونا بپرسید اینجوری دیگه نیازی به نامه دوم هم ندارید (میتونید از نامه های اسکن شده بقیه بچه ها تو سایت استفاده کنید)

دنیا به کام

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: rayan.s ، maxsupermax ، California
(2010-08-18 ساعت 22:23)free_free نوشته:  

تا به حال سابقه نداشته که از ایران کسی کارنت نشه. با توجه به اینکه امسال هم ایران سهمیه مازاد نداره شما حتما کارنت میشین و وقت مصاحبه هم بهتون میدن.

Smile

مرسي از راهنمائي و دلگرميتون
آره ديدم كه امسال مازاد نداريم Cool
حالا شما فكر ميكنيد براي سپتامبر سال ديگه وقت مصاحبه ميدن يا معلوم نيست؟

تشکر کنندگان: California
پس با این حساب کیس نامبر حدود 26000 برای طرفای می میوفته ؟

سلام دوستان

من برای اطلاع از کارنت شدن رفتم به سایت www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_5113.html و در قسمت C وارد شدم.می خواستم ببینم که کارنت شدن های 2011 در همین جا اعلام می شه؟یعنی باید 15ام هر ماه به همین قسمت مراجعه کنم؟
سوال دوم این که اگر امکان داره یک توضیحی در مورد قسمت D بهم بدید ممنون میشم.
ممنون از لطفتون
تشکر کنندگان: California ، AMIN3Y
اون آدرس فقط بولتن سپتامبر 2010 رو بهت می ده. شما بهتره به این آدرس بری تا خبردار بشی جدید ترین بولتن مال چه تاریخیه و از همون جا با یه کلیک باش کنی.

بخش D در مورد راه های رسیدن به Visa Bulletin هست. یکیش از طریق http://travel.state.gov، ورود به بخش ویزا و کلیک روی لینک Visa bulletin.

دومیش ارسال E-Mail به listserv@calist.state.gov هست. توی متن E-Mail برای عضویت باید بنویسی:

[en]
Subscribe Visa Bulletin نام خانوادگی / نام
[/en]

مثلا:

[en]
Subscribe Visa-Bulletin Bill Gates
[/en]

و برای لغو عضویت:

[en]
Unsubscribe Visa Bulletin
[/en]

البته من چند سالیه اینجا عضوم. قدیما هر سه ماهی یه دونه E-Mail ازشون می گرفتم و مرتب نمی فرستادن. الان هم مدتهاست که خودشون رو راحت کردن و اصلا هیچی نمی فرستن. بهترین حالت پیگیری روی سایت هست.
(2010-08-20 ساعت 03:16)ali.sh نوشته:  سلام دوستان

من برای اطلاع از کارنت شدن رفتم به سایت www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_5113.html و در قسمت C وارد شدم.می خواستم ببینم که کارنت شدن های 2011 در همین جا اعلام می شه؟یعنی باید 15ام هر ماه به همین قسمت مراجعه کنم؟
سوال دوم این که اگر امکان داره یک توضیحی در مورد قسمت D بهم بدید ممنون میشم.
ممنون از لطفتون

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: mh_hshk ، California
(2010-08-19 ساعت 23:58)shivah نوشته:  پس با این حساب کیس نامبر حدود 26000 برای طرفای می میوفته ؟
سلام شیوا جان
ضمن تبریک فراوان به مناسبت قبول شدنتون در یکی از بزرگترن قرعه کشی های زندگیتون
نمیشه دقیق گفت چه ماهی کارنت میشید ولی اگر بر روال ویزا بولتن سال گذشته اروپا توجه کنید که کارنت های امسال اسیا بسیار به ان شبیه است
حدودا میتوان حدس زد که برای فروردین ماه کارنت میشید.
با تشکر
امیر

(2010-08-19 ساعت 10:00)baz4baz نوشته:  
(2010-08-18 ساعت 22:23)free_free نوشته:  

Smile

مرسي از راهنمائي و دلگرميتون
آره ديدم كه امسال مازاد نداريم Cool
حالا شما فكر ميكنيد براي سپتامبر سال ديگه وقت مصاحبه ميدن يا معلوم نيست؟
سلام
به امید خدا نیمه دوم آگوست وقت مصاحبه می گیرید.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من بعد از اينكه جهت مطلع شدن از تاريخ مصاحبه ام 2 تا نامه به kcc فرستادم و هيچ جوابي نگرفتم پيش خودم گفتم چون براي ماه اكتبر كارنت شدم ممكن است كه پرونده ام به تركيه فرستاده شده است به خاطر همين يك نامه به سفارت آمريكا در تركيه فرستادم و اونها گفتند كه مدارك ما هنوز براي آنها ارسال نشده و اگر سوالي دارم بايد با kcc تماس بگيرم. جهت اطلاع دوستان متن جواب نامه را هم در زير قرار دادم.

موفق باشيد

Dear Applicant:

Since the DV-2011 immigrant visa program has not yet begun and this office has no file/record of your case, you need to contact KCC in order to find out the present status of your case. You may reach KCC at kccdc@state.gov.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: maxsupermax ، California
(2010-08-21 ساعت 00:05)success نوشته:  سلام دوستان

من بعد از اينكه جهت مطلع شدن از تاريخ مصاحبه ام 2 تا نامه به kcc فرستادم و هيچ جوابي نگرفتم پيش خودم گفتم چون براي ماه اكتبر كارنت شدم ممكن است كه پرونده ام به تركيه فرستاده شده است به خاطر همين يك نامه به سفارت آمريكا در تركيه فرستادم و اونها گفتند كه مدارك ما هنوز براي آنها ارسال نشده و اگر سوالي دارم بايد با kcc تماس بگيرم. جهت اطلاع دوستان متن جواب نامه را هم در زير قرار دادم.

موفق باشيد

Dear Applicant:

Since the DV-2011 immigrant visa program has not yet begun and this office has no file/record of your case, you need to contact KCC in order to find out the present status of your case. You may reach KCC at kccdc@state.gov.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

من هم تو مکاتبه با ابوظبی تقریبا همین جواب رو دریافت کردم
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، California
سلام کیس نامبر پدر من 10000 است می خواستم بدونم که از چه طریقی میشه فهمید کیس کارنت شده لطفا راهنمایی کنید

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان