کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-08-21 ساعت 11:29)heli نوشته:  سلام کیس نامبر پدر من 10000 است می خواستم بدونم که از چه طریقی میشه فهمید کیس کارنت شده لطفا راهنمایی کنید

سلام
ضمن تبریک، شما می توانید به این سایت مراجعه نمایید و لیست کارنت شده های ماه بعد را مشاهده کنید.

http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html

مثلا الان با مراجعه به این سایت می توانید لینک کارنت شده های ماه سپتامبر را مشاهده فرمایید. که با کلیک روی این لینک و مراجعه به قسمت C لیست کارنت شده های آسیا را می توانید ببینید که تا 9000 می باشد.
این لیست از دهم تا پانزدهم هر ماه میلادی به روز می شود.
شما با کیس 10000 به احتمال بسیار زیاد برای ماه بعد کارنت می شوید، باز هم تبریک.
تشکر کنندگان: California
Cool
(2010-08-20 ساعت 12:38)Ali43 نوشته:  
(2010-08-19 ساعت 10:00)baz4baz نوشته:  
(2010-08-18 ساعت 22:23)free_free نوشته:  
(2010-08-17 ساعت 21:34)baz4baz نوشته:  سلام دوستان

کیس نامبر من 44XXX هست آیا برای مصاحبه بهم وقت میدن یا دیگه شانسی ندارم؟Sad

دوست من اصلا جای نگرانی نیست.
تا به حال سابقه نداشته که از ایران کسی کارنت نشه. با توجه به اینکه امسال هم ایران سهمیه مازاد نداره شما حتما کارنت میشین و وقت مصاحبه هم بهتون میدن.

Smile

مرسي از راهنمائي و دلگرميتون
آره ديدم كه امسال مازاد نداريم Cool
حالا شما فكر ميكنيد براي سپتامبر سال ديگه وقت مصاحبه ميدن يا معلوم نيست؟
سلام
به امید خدا نیمه دوم آگوست وقت مصاحبه می گیرید.

دوست عزیز شماره منم 45xxxهستش شما نگران نباش آخرین نفر نیستید به امید خدا هممون کارنت میشیم !
اینجور که دوستان باتجربه تر میگن سفارت انکارا کارهای کلرینس رو سریعتر از ابوظبی انجام میده!
پس کاملا امیدوار باشین!!Big Grin
دريافت نامه قبولي: پنجشنبه 6خرداد1389
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390
من فرمهای خودم را 2 ماهه ارسال کردم . 3 هفته پبش ایمیل زدم و جواب دادن که فعلا صبر کنید . من چکار کنم بازهم ایمیل بزنم یا نه ؟؟
(2010-08-21 ساعت 13:50)vahid tavassol نوشته:  من فرمهای خودم را 2 ماهه ارسال کردم . 3 هفته پبش ایمیل زدم و جواب دادن که فعلا صبر کنید . من چکار کنم بازهم ایمیل بزنم یا نه ؟؟

سلام

اول اینکه ارسال همزمان یک پست در دو تاپیک ممنوع است. لطفا ارسال خود در تاپیک نمونه مکاتبات :
(2010-08-21 ساعت 13:30)vahid tavassol نوشته:  من فرمهای خودم را 2 ماهه ارسال کردم . 3 هفته پبش ایمیل زدم و جواب دادن که فعلا صبر کنید . من چکار کنم بازهم ایمیل بزنم یا نه ؟؟
را حذف کنید.

اما جواب شما:
شما باید ایمیل بزیند و از رسیدن فرم ها مطلع شوید.
بعد دوباره ایمیل بزنید و بپرسید فرم ها قابل قبول بوده یا خیر.
تا اگر مشکلی وجود داشت پیش از مصاحبه آن را حل کنید.
و زمانی که شماره شما کارنت شد، باید ایمیل بزنید و تاریخ دقیق مصاحبه رو بپرسید.
موفق باشید
تشکر کنندگان: mr.amir ، California
خب من یه ضرب و تقسیم کردم برای کارنت شدن
اگر اخرین شماره قبولی 2010 35000 باشه و امسال ما کیس نامبر هایی با حدود 45000 داشته باشیم و شماره کیس من هم 19000 باشه پس با یه تناسب میشه گفت زمان کارنت شدن من میشه زمان کارنت شدن شماره کیس 15000 در سال 2010
یعنی (19000*35000)/45000
این فقط یه حساب کتاب سر انگشتی بود و نمیدونم چه قدر درست باشه
در هر صورت چیزی که ثابته بازه زمانی تا سپتامبر سال اینده است و امار قبول شده ها
فقط تناسب کیس نامبر ها فرق میکنه
سلام
من هر ایمیلی که به کی سی سی می زنم برای مطمئن شدن از رسیدن مدارکم یا فهمیدن زمان مصاحبم این جوابو میدن که یه همچین اطلاعاتی وجود نداره. اینایی که میگن منو نگران میکنه چه باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جوابشون اینه:
Thank you for your inquiry.

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

کیس نامبرم:2011AS00001xxx
تاریخ دریافت نامه اول:26 اوریل 2010
تاریخ پست مدارکم 20 جولای
(2010-08-21 ساعت 22:18)samira sharif نوشته:  سلام
من هر ایمیلی که به کی سی سی می زنم برای مطمئن شدن از رسیدن مدارکم یا فهمیدن زمان مصاحبم این جوابو میدن که یه همچین اطلاعاتی وجود نداره. اینایی که میگن منو نگران میکنه چه باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جوابشون اینه:
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

دوست عزیز
شما باید هر چه سریعتر با مکاتبه، تماس تلفنی یا با کنترل کردن اطلاعات "نام و نام خانوادگی" و تاریخ تولدی که موقع ثبت نام داده اید با همین اطلاعات که در فرم ها اعلام کرده اید موارد عدم تطابق را پیدا کنید.
با توجه به کیس نامبر پایین شما، باید هر چه سریعتر مشکل موجود در پرونده را حل کنید و هنگان مصاحبه مکاتبات ان را همراه داشته باشید.

دلیل اینکه به شما اعلام عدم تطابق اطلاعات می کنند یکی از موارد زیر است:

-تاریخ تولدی که موقع ثبت نام اینترنتی اعلام کرده اید با تاریخ تولدی که در فرم ها اعلام کرده اید یکی نیست.
-نام و نام خانوادگی در ثبت نام اینترنتی با فرمهای ارسالی یکی نیست.
-اطلاعاتی که هنگام ارسال ایمیل ارائه می کنید صحیح نیست.

لطفا متن کامل ایمیلی که برای کی سی سی ارسال می کنید را پس از حذف اطلاعات شخصی اینجا در تاپیک نمونه مکاتبات بگذارید تا درصورتی که مشکلی دارد ان را تصحیح کنیم.
(2010-08-21 ساعت 22:18)samira sharif نوشته:  سلام
جوابشون اینه:

دوست عزیز شما احتمالا اختلافی در فرم ثبت نام اولیه لاتاری و فرم های مرحله اول دارید ، به این معنی که اطلاعات این دو قسمت با هم جور در نمیاد و باید یه جوری به اونا اطلاعات درست رو برسونید.
یکی از دوستان بنام آقای دکتر محمودی هم همین مشکل رو داشتند میتونید با مراجعه به ایشون از تجربیاتشون استفاده کنید فکر کنم آیدیشون این بود
اینم آدرس پروفایا ایشون
http://mohajersara.com/member.php?action...e&uid=6390

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
من کیس نامبرم 49xx هر چی ایمیل میزنم جوابی که میگیرم :

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

Interviews for the DV 2011 program will begin in October 2010 and conclude on September 30, 2011. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2010, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter. If you are scheduled for an interview, KCC will send a notification letter via the address you provided on question three of the DSP 122.

(2010-08-22 ساعت 00:40)hamid1243 نوشته:  من کیس نامبرم 49xx هر چی ایمیل میزنم جوابی که میگیرم :

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

Interviews for the DV 2011 program will begin in October 2010 and conclude on September 30, 2011. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2010, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter. If you are scheduled for an interview, KCC will send a notification letter via the address you provided on question three of the DSP 122.

دوست گرامی من هم که ایمیل زدم همین جواب رو دادند. این جواب یعنی اینکه اطلاعات شما با اطلاعات ثبت نام اولیه هماهنگ است و فرمهای شما هم رسیده و منتظر انجام مراحل اداری است .
تشکر کنندگان: maxsupermax
دوستان عزیز
لطفا بحث در مورد مکاتبه با KCC را در تاپیک مربوط به خود (http://mohajersara.com/showthread.php?ti...pid70674در تاپیک نمونه مکاتبات) دنبال کنید.
متشکرم
فرم ها رسیده ولی هنوز بررسی نشده. شما دو هفته دیگه دوباره E-Mail بزن.

(2010-08-22 ساعت 10:41)shivah نوشته:  Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

Iبرای منم همین جواب اومده...این یعنی اینکه فرمهای ارسالی با فرم ثبت نام تطبیق داشته؟
یا باید توی یک ایمیل دیگه بپرسم؟

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
(2010-08-21 ساعت 13:02)moeen نوشته:  Cool
(2010-08-20 ساعت 12:38)Ali43 نوشته:  
(2010-08-19 ساعت 10:00)baz4baz نوشته:  
(2010-08-18 ساعت 22:23)free_free نوشته:  
(2010-08-17 ساعت 21:34)baz4baz نوشته:  سلام دوستان

کیس نامبر من 44XXX هست آیا برای مصاحبه بهم وقت میدن یا دیگه شانسی ندارم؟Sad

دوست من اصلا جای نگرانی نیست.
تا به حال سابقه نداشته که از ایران کسی کارنت نشه. با توجه به اینکه امسال هم ایران سهمیه مازاد نداره شما حتما کارنت میشین و وقت مصاحبه هم بهتون میدن.

Smile

مرسي از راهنمائي و دلگرميتون
آره ديدم كه امسال مازاد نداريم Cool
حالا شما فكر ميكنيد براي سپتامبر سال ديگه وقت مصاحبه ميدن يا معلوم نيست؟
سلام
به امید خدا نیمه دوم آگوست وقت مصاحبه می گیرید.

دوست عزیز شماره منم 45xxxهستش شما نگران نباش آخرین نفر نیستید به امید خدا هممون کارنت میشیم !
اینجور که دوستان باتجربه تر میگن سفارت انکارا کارهای کلرینس رو سریعتر از ابوظبی انجام میده!
پس کاملا امیدوار باشین!!Big Grin

مرسي شماره هامون نزديك همه شايد وقت سفارت با هم باشيم
اگه كارنت شديم خبر بديد با هم باشيم شايد بتونيم بهم كمك كنيم.
به اميد آيندهWink
سلام
من 1هفته است که دارم هر روز ایمیل میزنم Big Grin به KCC ولی جواب نمی دن با توجه به پایین بودن شماره کیس نگرانم چی کار کنم ؟
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان:
(2010-08-23 ساعت 17:57)California نوشته:  سلام
من 1هفته است که دارم هر روز ایمیل میزنم Big Grin به KCC ولی جواب نمی دن با توجه به پایین بودن شماره کیس نگرانم چی کار کنم ؟

معمولا سه چهار روز طول میکشه ایمیلها رو جواب بدن. فورا که جواب نمیدن.
شما که کیستون پایین هست اگه براتون امکان داره باهاشون تماس تلفنی بگیرید و از جریان پروندتون آگاه بشید.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان