کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-08-23 ساعت 17:57)California نوشته:  سلام
من 1هفته است که دارم هر روز ایمیل میزنم Big Grin به KCC ولی جواب نمی دن با توجه به پایین بودن شماره کیس نگرانم چی کار کنم ؟

دوست عزیز تاریخ مصاحبه شما بین 3 تا 7 اکتبر خواهد بود.
kcc هم جواب شما را میدهد نگران نباشید.
ولی شما خودتون را برای این تایم اماده کنید.
موفق باشید.
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
تشکر کنندگان: California
(2010-08-22 ساعت 02:09)AmericanHamid نوشته:  
(2010-08-22 ساعت 00:40)hamid1243 نوشته:  من کیس نامبرم 49xx هر چی ایمیل میزنم جوابی که میگیرم :
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

Interviews for the DV 2011 program will begin in October 2010 and conclude on September 30, 2011. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2010, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter. If you are scheduled for an interview, KCC will send a notification letter via the address you provided on question three of the DSP 122.

دوست گرامی من هم که ایمیل زدم همین جواب رو دادند. این جواب یعنی اینکه اطلاعات شما با اطلاعات ثبت نام اولیه هماهنگ است و فرمهای شما هم رسیده و منتظر انجام مراحل اداری است .

سلام

براي من هم دقيقا همين جوابها آمده است. حالا مي خواهم بدونم كه من باز هم بايد نامه پيگيري بزنم؟ ايندفعه بايد چه نامه اي بنويسم؟

موفق باشيد
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: Linspire ، California
(2010-08-23 ساعت 21:49)kaveh1979 نوشته:  
من 1هفته است که دارم هر روز ایمیل میزنم Big Grin به KCC ولی جواب نمی دن با توجه به پایین بودن شماره کیس نگرانم چی کار کنم ؟

موفق باشید.

بله جواب دادن ولی مثل اینکه هنوز تکلیف من روشن نشده این جوابیه که برای من فرستادن:

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
Interviews for the DV 2011 program will begin in October 2010 and conclude on September 30, 2011. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2010, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter. If you are scheduled for an interview, KCC will send a notification letter via the address you provided on question three of the DSP 122.
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان:
(2010-08-23 ساعت 22:55)success نوشته:  سلام

براي من هم دقيقا همين جوابها آمده است. حالا مي خواهم بدونم كه من باز هم بايد نامه پيگيري بزنم؟ ايندفعه بايد چه نامه اي بنويسم؟

موفق باشيد
برای تایید اطلاعات فرم هاتون و راحت شدن خیالتان یک ایمیل از قسمت نمونه مکاتبه با kcc و سفارت به این آدرس http://mohajersara.com/showthread.php?ti...4#pid71424
انتخاب کنید و 2 هفته بعد از جواب ایمیل قبلی که برایتان آمده بفرستید
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، success
(2010-08-23 ساعت 21:49)kaveh1979 نوشته:  

موفق باشید.

بله جواب دادن ولی مثل اینکه هنوز تکلیف من روشن نشده این جوابیه که برای من فرستادن با توجه به پایین بودن شماره کیس من باید چی کار کنم ممکن است برای روز مصاحبه نتونم بلیت تهیه کنم:

Interviews for the DV 2011 program will begin in October 2010 and conclude on September 30, 2011. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2010, you may refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter. If you are scheduled for an interview, KCC will send a notification letter via the address you provided on question three of the DSP 122.
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان:
نگران نباشید. به احتمال زیاد مصاحبه شما دیرتر از اون چیزی که فکر می کنید انجام می شه. یعنی نوامبر یا دسامبر.

(2010-08-26 ساعت 13:36)California نوشته:  بله جواب دادن ولی مثل اینکه هنوز تکلیف من روشن نشده این جوابیه که برای من فرستادن با توجه به پایین بودن شماره کیس من باید چی کار کنم ممکن است برای روز مصاحبه نتونم بلیت تهیه کنم:

Interviews for the DV 2011 program will begin in October 2010 and conclude on September 30, 2011. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2010, you may refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter. If you are scheduled for an interview, KCC will send a notification letter via the address you provided on question three of the DSP 122.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: User ، California
من از کجا متوجه بشم که کارنت شدم تو سایت کی سی سی که همه شماره ها رو نزده پس من از کجا متوجه بشم ؟ ؟

میشه توضیح بدهید با تشکر .
تشکر کنندگان:
(2010-08-26 ساعت 23:50)vahid tavassol نوشته:  من از کجا متوجه بشم که کارنت شدم تو سایت کی سی سی که همه شماره ها رو نزده پس من از کجا متوجه بشم ؟ ؟

میشه توضیح بدهید با تشکر .

دوست عزیز شما بولتن هر ماه رو در این سایت میتونید چک کنید.
لازم نیست تک به تک عدد مشخص بشه. وقتی برای این ماه در آسیا تا 9000 اعلام شده یعنی تمام کیس های که تا این شماره هستن. شما هم با توجه به شمارتون میتونید متوجه بشید که جزو کارنتی ها هستید یا نه.
هر وقت تا بالای 122XX که شماره ی شماست, اعلام کردن شما هم جزو کارنت شده ها قرار میگیرید.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: rayan.s ، Ashkan78 ، 1979SAM ، mr.amir ، saman33 ، laili
سلام
همینطور که می بینید کیس نامبر من خیلی پایینه.اما من فرم های سری اول رو یک ماه پیش فرستادم.یعنی خیلی دیر!
از کجا بفهمم کارنت شدم یا نه؟! قائدتا باید برای ماه اکتبر نوبت مصاحبه می گرفتم اما حالا نمی دونم چی میشه!
شماره کیس: 2011AS00001XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می2010
محل دریافت نامه قبولی: تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:مرداد 1389
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
تشکر کنندگان:
(2010-08-28 ساعت 19:05)ehsan_gh نوشته:  سلام
همینطور که می بینید کیس نامبر من خیلی پایینه.اما من فرم های سری اول رو یک ماه پیش فرستادم.یعنی خیلی دیر!
از کجا بفهمم کارنت شدم یا نه؟! قائدتا باید برای ماه اکتبر نوبت مصاحبه می گرفتم اما حالا نمی دونم چی میشه!
تاریخ کارنت شدن کیس:

قاعدتاً هیچی نمیشه و شما با شماره کیس تان هم اکنون کارنت شدید(کیس نامبر های زیر 9000 ) و باید ایمیلی به kcc بزنید تا تاریخ مصاحبه شما را مشخص کرده و برای شما ایمیل کنند . تنها فرق آن این است که مثلاً یک ماه دیر تر از سایر هم کیس نامبری هایتان مصاحبه میشید.
متن ایمیل را هم می توانید از تایپیک زیر ، ارسال 250 دریافت کنید :
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2588&page=17
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: ehsan_gh
سلام دوستان عزيز
خواهش ميكنم يه نفر كمك كنه.كيس نامبر من 38xxx هست.چون اسپانسر نداشتيم ابوظبي رو انتخاب كرديم ولي به احتمال زياد كليرنس مي خوريم.بعضي ها عقيده دارند آنكارا زودترجواي كلير رو ميدن ولي اسپانسر براشون مهمه.
حالا نمي دونم چكار كنم!!!آنكارا يا ابوظبي؟؟!
تشکر کنندگان:
شما دو هفته يك بار به طور منظم با K.C.C تماس بگيريد.

(2010-08-28 ساعت 19:05)ehsan_gh نوشته:  سلام
تاریخ کارنت شدن کیس:

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: California
سلام.
بچه ها سری دوم کارنتها رو چه تاریخی اعلام می کنند؟
الان کسی هست که تو جواب ایمیل تاریخ و ساعت مصاحبه رو گرفته باشه؟
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان:
سلام، من کیس نامبرم زیر 9000 هست و کارنت شدم، باید چیکار کنم؟ منتظر نامه دوم بشم؟
تشکر کنندگان:
(2010-09-01 ساعت 12:30)Shervindv نوشته:  سلام، من کیس نامبرم زیر 9000 هست و کارنت شدم، باید چیکار کنم؟ منتظر نامه دوم بشم؟

به نمونه مکاتبه با KCC بروید : http://mohajersara.com/showthread.php?ti...5#pid72765
ارسال 310 rayan عزیز متن ایمیلی که باید به kcc بزنید را گذاشته ،تا زمان مصاحبه شما را با ایمیل اعلام کنند
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان