کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
اگر اینجوری پیش بره من هم فکر کنم فروردین اینا کارنت بشم درسته ؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوست من شما برای ماه بهمن امیدوارم که کارنت بشید البته تمامییه اینها حدس و گمانی بیش نیست ولی بر اساس یک سری امار و ارقام به دست امده و در نظر گرفتن روال کارنت شدن ها و کیس نامبر ها میتوان تا حدودی درست حدس زد و تا اینجای کار هم پیش بینی کارنت شدن ها بر اساس مدل پیش بینی شده اشکان عزیز تا حد خیلی زیاد درست بوده است
تشکر کنندگان: mr.amir ، Linspire ، Hornet
با سلام

می خوام یه موضوعی رو با دوستان عزیز در میون بذارم اونم اینه که بعضی از دوستان بیان میکنن که روند کارنت شدن امسال قاره آسیا شبیه پارسال اروپاست ولی من میخواستم این خبر خوش رو بدم که روند کارنت شدن امسال آسیا از پارسال اروپا قدری بهتره چرا که در ویزابولتن اکتبر 2009 تا کیس 9100 کارنت شدن واین درحالیه که در ویزا بولتن اکتبر امسال تا کیس نامبر 10750 کارنت شدن که یک مقدارجای امیدواری داره که حتی روند کارنت شدن امسال آسیا نه تنها مثل پارسال اروپا نباشه بلکه بهتر هم باشه .البته باید خاطر نشان کنم که همه این اظهار نظر ها فقط در حد فرضیه هست و هیچ سندیتی ندارد و فقط به لحاظ آنالیز آماری قابل توجه هستش و میتونه امید بخش باشه.فقط همونطوری که میدونید با توجه به اینکه سهمیه امسال ایران هنوز زیر 7درصدسهمیه قانونی هستش من قول میدم که همه کیس نامبرها کارنت میشن(البته در صورت نداشتن مشکل اداری و پزشکی) پس نگران نباشید واز همین الان دنبال کارهای بعدی باشید تا خدایی نکرده زمان رو از دست ندید.مثلا مدارک مورد نیاز رو ترجمه کنید وآزمایشات پزشکی رو انجام بدید چون مثلا آزمایش هپاتیت در چند مرحله باید انجام وبه اتمام برسه ودیگه اینکه دنبال کارهای اسپانسر باشید البته اگه دارید .

case number: 2011AS00023xxx

خداوندا مرا آن ده که آن به
تشکر کنندگان: Amir78 ، User ، mr.amir ، satusa ، taraneh@mini
من میخام بگم مهاجر سرا متشکرم
و بچها متشکریم
و اما من با اینهمه مشکلات بعد از بردم کی کارنت میشم ؟
کنسولگری:ابوظبی
شماره کیس:حدود40000
در میان هرگزها روییدم و ترانه خوشی را بوییدم زنده ماندن صدایش را هنوز میشنوم و امید دارم به پرنده تا ما را به اسمان ابی برساند
تشکر کنندگان: Hornet
(2010-09-10 ساعت 13:37)saman.saman نوشته:  با سلام می خواستم بپرسم چه متنی رو برای KCCباید میل کرد تا زمان مصاحبه رو فهممید.و اینکه آیا قبل از مصاحبه باید کپی تمام مدارک رو برای KCC یا جای دیگه میل کرد؟ مصاحبه من آنکارا هست و شماره سریال6XXX ممنون میشم جواب درست بگیرم

Case Number : 2011ASxxxx
PA NAME:
Date of birth :
Dear Sir,
According to the “VISA BULLETIN FOR MAY 2011” my case number is current. I will appreciate it if you could send me a copy of the second letter via e-mail for knowing the fixed date of our interview in embassy of the united state of America in Ankara
این متن نامه ای هست که میتونی برای kcc بفرستی و تاریخ مصاحبه خودتو بگیری.فقط اون ماه می بکن ماه کارنت خودت فکر کنم سپتامبر باشه
بعد تمامه مدارک مورد نیاز به آدرس سفارت آنکارا پست میکنید طوری که 20 روز قبل از تاریخ مصاحبه مدارک برسه سفارت
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
تبریک به بچه های زیر 10750. به نظر همه چی داره خوب پیش میره. به اون پیش بینی اول خودم هم یه کم امیدوار شدمSmile ماه اول هم همیشه زیاد نوسان داشته. ماه اکتبر: 7600 نوامبر:10500 دسامبر:13200 ژانویه:16100 فوریه:19000مارچ:21900 آوریل:26200 می: 32000 ژوئن:39000 جولای:44600 آگوست:49300 سپتامبر:CURRENT

سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: Sooshians ، Hornet ، سعید28 ، javidk ، 1979SAM
سلام.من کارنت برای ماه اکتبرشدم اما به kcc که ایمیل زدم تاریخ مصاحبه رو بهم نگفتند و نوشتند پذیرفته شدم و هر وقت که کارنت بشم برام نامه دوم رو میفرستند.تا چه زمانی باید برای نامه دوم صبر کنم.
تشکر کنندگان: javidk
(2010-09-11 ساعت 12:05)saman33 نوشته:  تبریک به بچه های زیر 10750. به نظر همه چی داره خوب پیش میره. به اون پیش بینی اول خودم هم یه کم امیدوار شدمSmile ماه اول هم همیشه زیاد نوسان داشته. ماه اکتبر: 7600 نوامبر:10500 دسامبر:13200 ژانویه:16100 فوریه:19000مارچ:21900 آوریل:26200 می: 32000 ژوئن:39000 جولای:44600 آگوست:49300 سپتامبر:CURRENT

سامان اکسپوننشنال حساب کردی ؟

Big GrinCoolSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Hornet ، javidk
(2010-09-10 ساعت 12:55)satusa نوشته:  اشکان جان با اینکه میدونیم مشغله فکری کلیرنس و ویزای امارات و .... داری ولی منتظریم بر اساس اطلاعات جدید مدل خودت رو آپدیت کنی و حد بالا و پایین کارنت برای ماه دسامبر رو اعلام کنی.

جناب اشكان
ما منتظريم پيش بيني دقيقت رو بصورت حد بالا و پايين براي ماه آينده ارائه بدي.
تشكر
تشکر کنندگان: moeen ، javidk
(2010-09-11 ساعت 22:18)free_free نوشته:  
(2010-09-11 ساعت 12:05)saman33 نوشته:  تبریک به بچه های زیر 10750. به نظر همه چی داره خوب پیش میره. به اون پیش بینی اول خودم هم یه کم امیدوار شدمSmile ماه اول هم همیشه زیاد نوسان داشته. ماه اکتبر: 7600 نوامبر:10500 دسامبر:13200 ژانویه:16100 فوریه:19000مارچ:21900 آوریل:26200 می: 32000 ژوئن:39000 جولای:44600 آگوست:49300 سپتامبر:CURRENT

سامان اکسپوننشنال حساب کردی ؟

Big GrinCoolSmile

یه چیز تو همین مایه ها Smile)
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: free_free ، javidk

سلام بچه ها
شماره کیس من 97XX هست و فکر می کنم توی آپدیتی که بولتن ویزا کرده برای ماه نوامبر هست اگه اشتباه می کنم بهم بگین بعد من یک مروری می کنم کارهایی که باید انجام بدیم رو :
گرفتن کارت واکسن بین المللی
ترجمه کردن تمامی مدارک که توی بقیه پست ها نوشته شده
کار کردن یک حساب و گرفتن پرینت برای خودم که برنده هستم و همسرم
اسپانسر هم که نتونستیم تا حالا جور کنیم
ترجمه کردن مدارک سند خونه

راستی الان باید نامه دوم رو به kcc بزنیم یا باید بذاریم ماه بعد؟
برای مدارک هم باید کپی شون رو یک هفته قبل بفرستیم سفارت یا اصل مدارک رو؟
محل مصاحبه مون هم آنکارا هست
یه سوال دیگه برای مانده حساب حداقل چقدر و چند وقت باید توی حسابمون پول باشه
بچه ها خواهش می کنم از دوستان جوابمون رو بدین از استرس نفسم توی سینه حبس شده.
تشکر کنندگان: javidk
(2010-09-12 ساعت 12:40)vafa628 نوشته:  سلام بچه ها
شماره کیس من 97XX هست و فکر می کنم توی آپدیتی که بولتن ویزا کرده برای ماه نوامبر هست اگه اشتباه می کنم بهم بگین بعد من یک مروری می کنم کارهایی که باید انجام بدیم رو :

شما در تایپیک " اطلاعات مربوط به دریافت نامه دوم " صفحه سوم ارسال 45 نوشته شده توسط USER عزیز و ارسال شماره 127 ASHKAN عزیز رو در تایپیک " اسپانسر و مدارک مرتبط با آن " رو مطالعه کنید حتما" استرستون ازبین میره و اطلاعات جامع و کاملی بدست میارید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: vafa628 ، User ، javidk
(2010-09-12 ساعت 13:02)rayan.s نوشته:  
(2010-09-12 ساعت 12:40)vafa628 نوشته:  سلام بچه ها

شما در تایپیک " اطلاعات مربوط به دریافت نامه دوم " صفحه سوم ارسال 45 نوشته شده توسط USER عزیز و ارسال شماره 127 ASHKAN عزیز رو در تایپیک " اسپانسر و مدارک مرتبط با آن " رو مطالعه کنید حتما" استرستون ازبین میره و اطلاعات جامع و کاملی بدست میارید.

دوست عزيز شما درست فكر ميكنيد. در حال حاضر براي بولتن ماه نوامبر كارنت شده ايد و طي اون ماه بايد بريد مصاحبه. سريعاً اطلاعاتتون رو تكميل كنيد و كارهاتون رو پيش ببريد و وقت رو هدر نديد.
تشکر کنندگان: vafa628 ، javidk
با سلام لطفا برای برندگان لاتاری 2010 یک سمینار بزارین چون اولین جلسه که اطلاع رسانی ضعیف بود
شماره کیس:****2011AS0003
دریافت نامه قبولی: 2010/MAY/21
ارسال فرمهای سری اول: JUNE/27/2010
اعلام کارنت:JUNE 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:
مصاحبه:آنکارا
تاریخ دریافت
ورود به امریکا:1sep 2011
تشکر کنندگان:
بچه ها مرسی به خاطر این همه همراهی
واقعا اصلا فکر نمی کنم تنها هستم اگه مهاجر سرا نبود ما باید چی کار می کردیم با این اوضاع عالی زبانمون

حالا من باید نامه رو بفرستم دیگه یا نه منتظر بشم توی سایت بولتن بنویسه نوامبر ؟

از قبل از پاسختون ممنونمWink
تشکر کنندگان: 1979SAM ، javidk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان