کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-09-10 ساعت 02:00)alirezagh نوشته:  
(2010-09-10 ساعت 01:53)Amir78 نوشته:  دوستان همون طور که پیش بینی شده بود در ماه نوامبر تعداد کارنتی ها نصبت به ماه اکتبر خیلی کمتر می باشد تا کیس نامبر 10750 برای ماه نوامبر تشریف میبرند برای مصاحبه
البته نگران نباشید ماه های اتی دوباره بر میگرده سر جاش
بازم تبریکککککککککک به همه ی دوستان کارنت شده

امیر جان اگه اشتباه نکنم نسبت به پارسال همین ماه بیشتره، درسته؟
علی رضا جان تا نصبت به چی حساب کنی؟
نصبت به کارنت های پارسال اروپا که بخواهیم اسیای امسال را حساب کنیم
ماه اول کارنت های پارسال اروپا 9100 تا بود که طبق پیش بینی های اشکان عزیز با توجه به کیس نامبر های بالا و بعد احراض این فرضیه اسیا امسال کارنت ماه اکتبرش بود 9000
ماه دوم را هم بر حسب کارنت های پارسال اروپا پیش بینی کردیم که نوامبر پارسال اروپا بود 9500 و اسیای امسال کارنت های ماه نوامبرش شد 10750
خوب پس تا حدودی پی بردیم امسال کارنت های اسیا بر حسب کارنت های پارساله اروپاست
دلیل اینکه کمی بیشتر اعلام شده همون طور که قبلا توضیحش را خدمتتون عرض کردم در کامنت های قبلی امسال شماره کیس نامبر های اعلام شده برای اسیا از سوی kcc
خیلی بیشتر از شماره کیس نامبرهای پارسال اسیا میباشد
پس به این نتیجه میرسیم که این 1250 کیس نامبری که بیشتر اعلام کرده اند به دلیل شماره کیس نامبر های بالای اسیا در سال 2011 میباشد
و همین جا جا داره از اشکان عزیز با این ذهن فعالش تشکر کنیم برای پیش بینی هاش
با تشکر

تشکر کنندگان: taraneh@mini ، ahmadzareii ، alirezagh
(2010-08-11 ساعت 17:49)Ashkan78 نوشته:  سلام
بر مبناي مدل خود من، در ماه آينده وضعيت اينگونه خواهد بود:
حد پايين (Lower Limit): برابر با 9200
حد بالا (Upper Limit): برابر با 11000

اما دوستان فراموش نكنند كه پارسال همه قاره ها و كشورها (به جز مصر) تا ماه اخر همه برندگانشون Current شدند.

ظاهرا يك تصميماتي واسه اتيوپي گرفتند و اتيوپي هم در آخربن لحظات Current شد و چند تا مصري بخت برگشته پشت خط موندند (رجوع كنيد به Visa Bulletin سپتامبر 2010، بند B).

پس نبينم كسي اينجا ابراز نگراني كنه ها. هركس ابراز نگراني كنه و دم از Current نشدن بزنه، با اخطار و محروميت مواجه خواهد شدى

اشکان عزیز! پیش بینی شما درست از آب درآمد! 10750 دقیقا در دامنه پیشنهادی شما بود!

تبریک فراوان به کارنت های جدید!
موفق باشید
تشکر کنندگان: Amir78 ، taraneh@mini ، ahmadzareii ، b!ta ، laili ، Hornet ، moeen
(2010-09-10 ساعت 01:53)Amir78 نوشته:  دوستان همون طور که پیش بینی شده بود در ماه نوامبر تعداد کارنتی ها نصبت به ماه اکتبر خیلی کمتر می باشد تا کیس نامبر 10750 برای ماه نوامبر تشریف میبرند برای مصاحبه

با اجاره امیر جان
بله دوست عزیز سال قبل برای ماه دوم تعداد افراد کارنت شده در آسیا 200نفر و در اروپا 400 نفر بو ده در حالی که امسال آسیا 1750 نفر و اروپا 2900 نفر کارنت شده داریم.
تشکر کنندگان: Amir78 ، taraneh@mini ، ahmadzareii ، b!ta ، Hornet
سلام به همه ی دوستان مهاجرسراییم
تبریک میگم به همه عزیزانی که کارنت شدند.من که خیلی خوشحالم،ماه پیش تا 9000 این ماه هم که 1750 تا،به نظرم تا حالا که خیلی خوب بوده،امیدوارم بعد از این هم خوب باشه.Smile
چند وقتیه غایب بودم البته غایب همیشه حاضر!،به این معنی که می خوندم اما پستی نمیذاشتم چون سرعت dial up را که میدونید چطوریه!!!
امیدوارم این موضوع اعلام کیس نامبر از طریق ایمیل صحت داشته باشه تا جشنمون تکمیل بشه،و نگرانی دوستانی که نامه نگرفتند از بین بره.و کیس نامبرهای کارنت شده بهشون تعلق بگیره.
با اعلام بولتن جدید یاد این شعر افتادم، کمی با حال و هوای ما می خونه:
رندان سلامت می کنند جان را غلامت می کنند //// مستی ز جامت می کنند مستان سلامت می کنند
ای ابر خوش باران بیا ای مستی یاران بیا ///////// ای شاه طراران بیا مستان سلامت می کنند

از اشکان عزیز هم تشکر می کنم واقعا پیش بینی هاشون عالی بود و حرف نداشت.من که بی صبرانه منتظر پیش بینی های بعدیشون هستم،امیدوارم هر چه زودتر خبر خوش کلیر شدن ایشان و دیگر دوستان 2010 را هم بشنویم.

ببخشید که پرحرفی کردم ،مثل اینکه دارم تلافی می کنم این مدت سکوت صغری را!!!!!!
پاینده باشید.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Sooshians ، alirezagh ، User ، Hornet ، Amir78 ، AmericanHamid
(2010-09-10 ساعت 09:38)b!ta نوشته:  سلام به همه ی دوستان مهاجرسراییم
تبریک میگم به همه عزیزانی که کارنت شدند.من که خیلی خوشحالم،ماه پیش تا 9000 این ماه هم که 1750 تا،به نظرم تا حالا که خیلی خوب بوده،امیدوارم بعد از این هم خوب باشه.Smile
چند وقتیه غایب بودم البته غایب همیشه حاضر!،به این معنی که می خوندم اما پستی نمیذاشتم چون سرعت dial up را که میدونید چطوریه!!!
امیدوارم این موضوع اعلام کیس نامبر از طریق ایمیل صحت داشته باشه تا جشنمون تکمیل بشه،و نگرانی دوستانی که نامه نگرفتند از بین بره.و کیس نامبرهای کارنت شده بهشون تعلق بگیره.
با اعلام بولتن جدید یاد این شعر افتادم، کمی با حال و هوای ما می خونه:
رندان سلامت می کنند جان را غلامت می کنند //// مستی ز جامت می کنند مستان سلامت می کنند
ای ابر خوش باران بیا ای مستی یاران بیا ///////// ای شاه طراران بیا مستان سلامت می کنند

از اشکان عزیز هم تشکر می کنم واقعا پیش بینی هاشون عالی بود و حرف نداشت.من که بی صبرانه منتظر پیش بینی های بعدیشون هستم،امیدوارم هر چه زودتر خبر خوش کلیر شدن ایشان و دیگر دوستان 2010 را هم بشنویم.

ببخشید که پرحرفی کردم ،مثل اینکه دارم تلافی می کنم این مدت سکوت صغری را!!!!!!
پاینده باشید.

b!ta جان خیلی خوشحالم که اومدی، من شماره کیست رو نمی دونم اما امیدوارم کارنت شده باشی و دیگه قصدی برای سکوت کبری حداقل نداشته باشیWink.
من هم به نوبه خودم آرزو میکنم تاپیک برندگان بدون کیس# بزودی متروکه شه و ما بی کیس# ها تکلیفمون روشن شه.
تشکر کنندگان: b!ta ، mr.amir

aslan nemishe parsalo ba emsal moghayese kard chon emsal shomare case haye kheili balatary darim nesbat be parsal

اصلا نمیشه پارسال رو با امسال مقایسه کرد چون امسال شماره کیس ها خیلی بالاتر داریم نسبت به پارسال(((لطفا دوست عزیز فارسی تایپ کنید ..متشکرم)))
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان: mr.amir
من و همسرم هم به کارنت شدگان تبریک میگیم و امیدواریم موفق باشند. از اشکان هم تشکر میکنیم که پیش بینی های دقیق و علمی انجام می دهند.
ظاهرا KCC تصمیم گرفته بگه یالا زود باشید بیایید برید ویزا ها تون رو بگیرید.
امیدوارم این روند توی بقیه کارها از جمله کارنت شدن و کلیرنس بچه های 2011 و علی الخصوص کلیرنس بچه های 2010 هم مشاهده بشه.
برای 2012 هم که یه بهبود اساسی دادند و این نشون میده ک س س کارش رو خوب میدونه و رو به بهبوده
تشکر کنندگان: b!ta ، mr.amir ، Amir78 ، Hornet
(2010-09-10 ساعت 10:47)alirezagh نوشته:  وای b!ta جان خیلی خوشحالم که اومدی، من شماره کیست رو نمی دونم اما امیدوارم کارنت شده باشی و دیگه قصدی برای سکوت کبری حداقل نداشته باشیWink.
من هم به نوبه خودم آرزو میکنم تاپیک برندگان بدون کیس# بزودی متروکه شه و ما بی کیس# ها تکلیفمون روشن شه.

ممنون از لطفت علیرضای عزیز،کیس نامبرم 16xxx هست،اگه از دست این اینترنت لاک پشتی خلاص بشم صغری و کبری را میذاریم کنار! Tongue
سپاس.
راستی ravian عزیز هم مدتهاست پستی نداشتند،امیدوارم هر جا هستند سلامت باشند.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: mr.amir ، alirezagh ، User
به نظر دوستان عزیز الان شماره کیس من کارنت میشه یا فعلا زوده ؟

2011AS000122##
تشکر کنندگان:
(2010-09-10 ساعت 12:34)vahid tavassol نوشته:  به نظر دوستان عزیز الان شماره کیس من کارنت میشه یا فعلا زوده ؟

2011AS000122##

وحید جان اگه منظورت از الان ماه دسامبر باشه انشا ا...

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
اشکان جان با اینکه میدونیم مشغله فکری کلیرنس و ویزای امارات و .... داری ولی منتظریم بر اساس اطلاعات جدید مدل خودت رو آپدیت کنی و حد بالا و پایین کارنت برای ماه دسامبر رو اعلام کنی.

یعنی شماره ما 2011AS000122## دسامبر کارنت میشه ؟ 3 ماه دیگه ؟؟ ????

I

تشکر کنندگان:
با سلام می خواستم بپرسم چه متنی رو برای KCCباید میل کرد تا زمان مصاحبه رو فهممید.و اینکه آیا قبل از مصاحبه باید کپی تمام مدارک رو برای KCC یا جای دیگه میل کرد؟ مصاحبه من آنکارا هست و شماره سریال6XXX ممنون میشم جواب درست بگیرم
تشکر کنندگان:
به احتمال 99/9 درصد تقریبا بله
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
(2010-09-10 ساعت 12:34)vahid tavassol نوشته:  به نظر دوستان عزیز الان شماره کیس من کارنت میشه یا فعلا زوده ؟

2011AS000122##
دوست من شما برای ماه اینده میتونی برنامه ریزی کنی
البته نه به طور قطعی
ولی احتمالش خیلی زیاده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان