کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-09-12 ساعت 16:43)vafa628 نوشته:  بچه ها مرسی به خاطر این همه همراهی
واقعا اصلا فکر نمی کنم تنها هستم اگه مهاجر سرا نبود ما باید چی کار می کردیم با این اوضاع عالی زبانمون

حالا من باید نامه رو بفرستم دیگه یا نه منتظر بشم توی سایت بولتن بنویسه نوامبر ؟

از قبل از پاسختون ممنونمWink

شما 15 روز قبل از زمان مصاحبتون باید موارد خواسته شده رو بفرستید به سفارت آنکارا.پس فعلا نمی خوادWink
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
تشکر کنندگان: rayan.s ، javidk
مرسی ترانه جون
می خواستم بدونم ایمیل رو چی ایمیل برای KCC باید الان بفرستم یا نه برای دونستن تاریخ مصاحبه؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: taraneh@mini ، javidk
(2010-09-12 ساعت 17:25)vafa628 نوشته:  مرسی ترانه جون
می خواستم بدونم ایمیل رو چی ایمیل برای KCC باید الان بفرستم یا نه برای دونستن تاریخ مصاحبه؟؟؟؟؟

شما هر نوع ایمیل با هر مضمون و هر هدفی رو می تونید تو تاپیک مکاتبه با کی سی سی پیدا کنیدWink
(2010-09-12 ساعت 17:25)vafa628 نوشته:  مرسی ترانه جون

شما هر نوع ایمیل با هر هدف و مضمونی رو می تونید از تو تاپیک مکاتبه با کی سی سی پیدا کنیدWink
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
تشکر کنندگان: User ، rayan.s ، Linspire ، javidk
[عکس: i325723_curent.bmp]
درود
من برای اینکه ببینم تاریخ مصاحبم کی هست چند شب نشستم و شماره کارنت شدگان سالهای قبل را بررسی کردم . بعد گفتم که اونا رو به صورت جدول در اختیار دیگر دوستان قرار بدم تا اونها هم استفاده بکنند.
من خودم چند تا نتیجه گرفتم
1- کارنت شدن هیچ روال خاصی نداره و به صورت قطعی نمیشه در مورد زمان شماره خاصی نظر داد.
2- در سه سال گذشته تمام شمارههای آسیا در اخرین ماه ویا حتی سه ماه زودتر کارنت شده اند. پس دوستانی که شماره بالا دارند نگران نباشند حتما کارنت میشوند.
3- کارنت شدن امسال اسیا نزدیک به کارنت شدن سال قبل اروپا هست ولی با سرعت بیشتری چو ن در اسیا میبینیم که تا شماره 45.000 هم کیس نامبر داریم

و اینکه اگردر جدول اشتباهی میبینید اول ببخشید وبعد تذکر بدید تا درستش کنم
(2010-09-13 ساعت 04:03)AmericanHamid نوشته:  [عکس: i325723_curent.bmp]
درود
من برای اینکه ببینم تاریخ مصاحبم کی هست چند شب نشستم و شماره کارنت شدگان سالهای قبل را بررسی کردم . بعد گفتم که اونا رو به صورت جدول در اختیار دیگر دوستان قرار بدم تا اونها هم استفاده بکنند.
من خودم چند تا نتیجه گرفتم
1- کارنت شدن هیچ روال خاصی نداره و به صورت قطعی نمیشه در مورد زمان شماره خاصی نظر داد.
2- در سه سال گذشته تمام شمارههای آسیا در اخرین ماه ویا حتی سه ماه زودتر کارنت شده اند. پس دوستانی که شماره بالا دارند نگران نباشند حتما کارنت میشوند.
3- کارنت شدن امسال اسیا نزدیک به کارنت شدن سال قبل اروپا هست ولی با سرعت بیشتری چو ن در اسیا میبینیم که تا شماره 45.000 هم کیس نامبر داریم

و اینکه اگردر جدول اشتباهی میبینید اول ببخشید وبعد تذکر بدید تا درستش کنم

ضمن تشکر از زحمات شما و کلیه دوستان مهاجرسرا، ا ز ارائه این همه مطالب مفید، پیشنهاد می کنم بازه شماره کیسهای ثبت شده ایرانیها ( پایین ترین شماره کیس نامبر و بالا ترین آن را) به جدول مربوط به هر سال اضافه کنید.
چون به نظر من بازه شماره کیسها به تاریخ کارنت شدن مربوط می باشد.
باز هم از این اطلاعات مفید تشکر می کنمShy
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: Amir78 ، 1979SAM ، California ، javidk
(2010-09-13 ساعت 22:36)Hornet نوشته:  ضمن تشکر از زحمات شما و کلیه دوستان مهاجرسرا، ا ز ارائه این همه مطالب مفید، پیشنهاد می کنم بازه شماره کیسهای ثبت شده ایرانیها ( پایین ترین شماره کیس نامبر و بالا ترین آن را) به جدول مربوط به هر سال اضافه کنید.

دوست عزیز ما اصلا شماره کیسهای ایرانیها رو نداریم . فقط افرادی که در این سایت عضو شده اند و شماره هاشون رو اعلام کردند میتونیم دسته بندی کنیم. که اون رو هم چشم اگر تونستم انجام میدم.
تشکر کنندگان: Hornet ، moeen ، California ، javidk
با سلام خدمت تمام دوستان که واقعا وقت صرف میکنن و این اطلاعات رو جمع آوری می کنند . شما فکر میکنید با اطلاعات موجود کیس نامبر بالای 13000 برای دسامبر کارنت میشه یا ژانویه .
تشکر کنندگان: California ، javidk
(2010-09-10 ساعت 12:55)satusa نوشته:  اشکان جان با اینکه میدونیم مشغله فکری کلیرنس و ویزای امارات و .... داری ولی منتظریم بر اساس اطلاعات جدید مدل خودت رو آپدیت کنی و حد بالا و پایین کارنت برای ماه دسامبر رو اعلام کنی.

اشكان جان با اينكه مشغله فراوان داريد منتظريم حد بالا و پایین کارنت برای ماه دسامبر رو اعلام کنی.

تشكر
تشکر کنندگان: javidk
(2010-09-14 ساعت 13:03)satusa نوشته:  
(2010-09-10 ساعت 12:55)satusa نوشته:  اشکان جان با اینکه میدونیم مشغله فکری کلیرنس و ویزای امارات و .... داری ولی منتظریم بر اساس اطلاعات جدید مدل خودت رو آپدیت کنی و حد بالا و پایین کارنت برای ماه دسامبر رو اعلام کنی.

اشكان جان با اينكه مشغله فراوان داريد منتظريم حد بالا و پایین کارنت برای ماه دسامبر رو اعلام کنی.

تشكر

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، California ، javidk
(2010-09-14 ساعت 02:23)AmericanHamid نوشته:  
(2010-09-13 ساعت 22:36)Hornet نوشته:  ضمن تشکر از زحمات شما و کلیه دوستان مهاجرسرا، ا ز ارائه این همه مطالب مفید، پیشنهاد می کنم بازه شماره کیسهای ثبت شده ایرانیها ( پایین ترین شماره کیس نامبر و بالا ترین آن را) به جدول مربوط به هر سال اضافه کنید.

دوست عزیز ما اصلا شماره کیسهای ایرانیها رو نداریم . فقط افرادی که در این سایت عضو شده اند و شماره هاشون رو اعلام کردند میتونیم دسته بندی کنیم. که اون رو هم چشم اگر تونستم انجام میدم.

دوست عزیز من هم همین منظورم بود
این جدول برای تخمین و برآورد ، واقعاً به من که خیلی کمک کرد
خیلی خیلی ممنون
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: A.K ، AmericanHamid ، California ، javidk
پيش بيني تقريبا با دقت خوبي انجام شده است.

پارسال اروپا براي November 2009 تا شماره 9500 Current شد كه با 10750 براي امسال آسيا، 1250 تا اختلاف داره كه خلاي قابل قبوليه.

از طرفي عدد 10750 بين حد پايين (يعني 9200) و حد بالا يعني 11000 قرار داشت كه بيشتر به سمت حد بالا متمايل بود و اين نمايانگر Under-Estimate بودن مدل مي باشد. سعي دارم اين حالت Under-Estimate بودن رو براي ما ههاي بعد اصلاح كنم (البته اگه دقت مدل كلا از دست نره!!!).

(2010-08-11 ساعت 17:49)Ashkan78 نوشته:  پيش بيني مي كنم در ماه بعدي (نوامبر)، سرعت روند Current شدن به شدت كم بشه. اگه بخوايم باز هم با پارسال اروپا مقايسه كنيم، مي بينيم كه پارسال اروپايي ها رو در ماه نوامبر تا شماره 9500 Current كردند.

بر مبناي مدل خود من، در ماه آينده وضعيت اينگونه خواهد بود:

حد پايين (Lower Limit): برابر با 9200
حد بالا (Upper Limit): برابر با 11000

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: satusa ، rayan.s ، taraneh@mini ، A.K ، Linspire ، AMIN3Y ، javidk
به نظر مي رسه روند Current شدن در ماه آينده خزش آرامي خواهد داشت و اندكي سريعتر خواهد شد.

براي December 2009 در اروپا تا شماره 12400 Current شدند كه به نظر من اين عدد بيشتر به كف عددي كه در ماه آينده براي December 2010 قاره آسيا اعلام خواهد شد نزديك خواهد بود تا سقف آن.

بر مبناي اين توضيحات، براي December 2010 پيش بيني مي شود:

حد پايين (Lower Limit): برابر با 12000
حد بالا (Upper Limit): برابر با 14500
تشکر کنندگان: Amir78 ، rayan.s ، taraneh@mini ، Linspire ، A.K ، Hamid55 ، AmericanHamid ، satusa ، Sooshians ، saman33 ، goli20 ، AMIN3Y ، javidk ، SH1A2R3
با این حسابها شماره کیس ما که بالاست میره برای حدود بعد از خرداد ماه سال آینده

یعنی اون موقع ها باید منتظر نامه دوم باشم ؟؟
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
تشکر کنندگان: javidk ، SH1A2R3
به احتمال زياد شما توي همون خرداد نامه تون رو دريافت مي كنيد و تيرماه تشريف مي بريد مصاحبه. دقت كنيد كه بعد از عيد نوروز ما روال Current شدن كه در حال حاضر كند هست، به شدت سرعت خواهد گرفت.

(2010-09-14 ساعت 23:11)A.K نوشته:  با این حسابها شماره کیس ما که بالاست میره برای حدود بعد از خرداد ماه سال آینده

تشکر کنندگان: AmericanHamid ، taraneh@mini ، A.K ، Amir78 ، goli20 ، AMIN3Y ، javidk ، SH1A2R3
(2010-09-14 ساعت 23:50)Ashkan78 نوشته:  به احتمال زياد شما توي همون خرداد نامه تون رو دريافت مي كنيد و تيرماه تشريف مي بريد مصاحبه. دقت كنيد كه بعد از عيد نوروز ما روال Current شدن كه در حال حاضر كند هست، به شدت سرعت خواهد گرفت.

(2010-09-14 ساعت 23:11)A.K نوشته:  با این حسابها شماره کیس ما که بالاست میره برای حدود بعد از خرداد ماه سال آینده

اشكان جان با تشكر از جنابعالي و تبريك بابت دريافت كليرنست.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: javidk ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان