کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-11-01 ساعت 14:08)لیلا ج نوشته:  سلام،

شماره هایی که کارنت میشن رو شما تو مهاجرسرا هم میذارید؟

دوست من شما برای اطلاع از ویزا بولتن هر ماه به ادرس زیر مراجعه کرده و در قسمت ویزا بولتن کارنت های هر ماه را ببینید

http://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.htm
البته دوستان کاربر در این سایت نیز زحمت می کشند و در هنگام اعلام نتایج هر ماه در این سایت اعلام میکنند تا چه عددی اعلام گردیده ولی صرفا برای جشن و پای کوبی
موفق باشید
تشکر کنندگان: mahdi357 ، SH1A2R3
سلام،

دوستانی که تجربشو دارن میشه بگن من با کیس نامبر حدود 16000، تقریبا کی شمارم کارنت میشه؟
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام. ببخشيد منم يه همچين سوالي دارم که کيسم حدوداً کي ممکنه کارنت بشه؟
من 20000 هستم.
ممنون
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان:
(2010-11-01 ساعت 17:11)farshad_sh نوشته:  سلام. ببخشيد منم يه همچين سوالي دارم که کيسم حدوداً کي ممکنه کارنت بشه؟
من 20000 هستم.
ممنون
به نظرم فوريه كارنت بشي.

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، javidk
(2010-11-01 ساعت 17:22)final destination نوشته:  
(2010-11-01 ساعت 17:11)farshad_sh نوشته:  سلام. ببخشيد منم يه همچين سوالي دارم که کيسم حدوداً کي ممکنه کارنت بشه؟
من 20000 هستم.
ممنون
به نظرم فوريه كارنت بشي.
قابل توجه دوستان عزیز که فکر کارنت شدن ذهنشان را مشغول کرده است
عزیزانی که کیس نامبرشان تا زیر 20000 می باشند انتظار کارنت شدن را تا چند روز اینده داشته باشند
احتمال کارنت شدن این عزیزان 70% است
اما فقط احتمال است

تشکر کنندگان: AmericanHamid ، saman33
سلام
میشه لطفا بگین روی چه حسابی این رقمو پیش بینی کردین ؟ چون تفاوت دسامبر و ژانویه سال قبل فقط 1225 شمارست وامسال دسامبر 11600 اگر 1500 تا شماره هم اضافه بشه میشه 13100 . البته این پیش بینی شما اگر درست در بیاد منم کلی خوشحال میشم .Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام،

الان شماره های کارنت شده تو ماه دسامبر هم اعلام شده؟
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان:
یه نگاهی به کارنت های 2005 افریقا بندازید خیلی نزدیک به 2011 اسیا سات !!!
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._2007.html
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، AmericanHamid ، یاشار و ماری ، mr.amir ، Sooshians ، saman33 ، AMIN3Y ، SH1A2R3
ممنون از همهSmile

با این پیش بینی های خوب که کیس 20000 رو انداخته بهمن و اسفند امسال من هنوز هیچ کاری نکردم !! فقط فرمای اولیه رو فزستادم!دوستانی ک شماره کیسشون حدود 20000 هست لطفا بگین شما چیکار کردین؟ واکسن و ترجمه رو از الان شروع کنیم یا نه؟ بعضی گفته ها هست که میگن مدارک مالی باید کمتر از 1 ماه قبل از مصاحبه براورد بشه یا واکسن 3 ماه اعتبار داره که بخوایین ارائه کنین..منم منتظر موندم تا زمانی که سایت رسما اعلام کنه ما کی میریم مصاحبه تا کارامو شزوع کنم!!
ضمیمه 1: تو زمستون و سرما تو برف و بارون میریم مصاحبه... دلارم ک همش داره گرون تر میشه!! از اون طرفم با این شرایط و مشکلات سیاسی- اجتماعی هر چه زودتر بهتر!!
ضمیمه 2: خیلی وقته نیومدم تو سایت و مثه قدیم پست هارو نخوندم اگه مطلبم به موضوع تاپیک نمیخوره پاکش کنین..اما جوابشو میخوام!
Smile
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Linspire
وای بچه ها من تا دیشب که این تاپیک رو خوندم نمی دونستم ممکنه تو همین چند ماه آینده کارنت شم! طبق سال های گذشته رو تابستون حساب باز کرده بودم! حالا خدا کنه زودتر از اسفند کارنت نشم چون هنوز یک سری کارهام مونده (کیس نامبرم 20 هزار و خورده ایه)! شناسنامه ام نیاز به اصلاح داشته که خیلی زود زود آماده بشه آذره! تازه مهم تر از اون باید برای خانمم پلیس کلیرنس از روسیه بگیریم چون مدتی اونجا درس خونده! این روسیه هم خیلی سیستم اداریشون مصیبته. حالا سفارتشون درخواست دادیم، امیدوارم همون طور که وعده دادن تو دسامبر حاضر بشه.
خلاصه دعا کنید همه مون بتونیم بالاخره ویزاهه رو بگیریم. به قول چندتا از دوستان قضیه واقعاً رو اعصاب آدم می ره!
شماره کیس : 2011AS20xxx
دریافت نامه قبولی: اواسط خرداد، صندوق پستی دوستم در تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 25 جولای (1 هفته بعد رسید)
تاریخ کارنت شدن کیس: دست به دعاییم!
جمع تقریبی هزینه ها تا الآن: 12 عکس خودم و خانومم + 40 دی اچ ال + 85 گواهی عدم سوء پیشینه از روسیه برای خانومم + 80 ترجمه مدارک
تشکر کنندگان: Sooshians ، goli20 ، SH1A2R3
(2010-11-05 ساعت 21:36)goli20 نوشته:  ممنون از همهSmile

با این پیش بینی های خوب که کیس 20000 رو انداخته بهمن و اسفند امسال من هنوز هیچ کاری نکردم !! فقط فرمای اولیه رو فزستادم!دوستانی ک شماره کیسشون حدود 20000 هست لطفا بگین شما چیکار کردین؟ واکسن و ترجمه رو از الان شروع کنیم یا نه؟ بعضی گفته ها هست که میگن مدارک مالی باید کمتر از 1 ماه قبل از مصاحبه براورد بشه یا واکسن 3 ماه اعتبار داره که بخوایین ارائه کنین..منم منتظر موندم تا زمانی که سایت رسما اعلام کنه ما کی میریم مصاحبه تا کارامو شزوع کنم!!
ضمیمه 1: تو زمستون و سرما تو برف و بارون میریم مصاحبه... دلارم ک همش داره گرون تر میشه!! از اون طرفم با این شرایط و مشکلات سیاسی- اجتماعی هر چه زودتر بهتر!!
ضمیمه 2: خیلی وقته نیومدم تو سایت و مثه قدیم پست هارو نخوندم اگه مطلبم به موضوع تاپیک نمیخوره پاکش کنین..اما جوابشو میخوام!
Smile

این فایل دستورالعمل ها رو برای آنکارا کامل داره. پاسخ سؤالات شما هم توشه. برای معاینه پزشکی هم دو جا معرفی کرده که هر دو سایت دارن. بخصوص اولیش خیلی کامل تو سایتش توضیح داده:
http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/d...101510.pdf

این هم لینک صفحه ای که دستورالعمل ها و فرم ها رو (از جمله فایل فوق) توش هست:
http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html

دوستان حتماً به سایت کنسولگری خودشون توجه داشته باشند چون مدارک و رویه کار از این کنسولگری تا اون یکی خیلی فرق ها ممکنه داشته باشه!

تاریخ های مصاحبه رو هم تو این لینک می زنن:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
جمع تقریبی هزینه ها تا الآن: 12 عکس خودم و خانومم + 40 دی اچ ال + 85 گواهی عدم سوء پیشینه از روسیه برای خانومم + 80 ترجمه مدارک
تشکر کنندگان: goli20
آقا یه سؤال: تو این لینک که تاریخ مصاحبه های آنکارا رو زده:
شماره کیس نامبر های دسمامبر و حتی بعد از اون همه زیر 10 هزاره، در حالی که تو بولتین برای دسامبر شماره از 11 هزار گذشته! آیا معناش اینه که ممکنه کسی شماره اش در بولتین کارنت بشه ولی هنوزم برای اون ماه براش وقت مصاحبه نذارن؟ Sad یا این که شاید تو متقاضیان آنکارا اصلاٌ 10 هزار و 11 هزار نیست؟
تشکر کنندگان:
اين حالت پيش اومده كه فرضا كسي براي نوامبر Current شده و انتظار مي رفته توي همون ماه بره مصاحبه، اما مصاحبه اش افتاده به دسامبر يا حتي ژانويه. چند تا عامل روي اين قضيه تأثير گذارند:

1- چقدر سر سفارت شلوغ باشه
2- فرم ها رو كي فرستاده باشيد و K.C.C چقدر وقت بررسي فرم هاتون رو داشته
3- درخواست شخصي خودتون، بعضي ها به دلايلي درخواست تغيير تاريخ مصاحبه مي دن. هرچند آنكارا نوشته اين درخواست ها رو ترتيب اثر نمي ده، اما تجربه نشون داده هم آنكارا و هم ابوظبي به بيشتر اين درخواست ها پاسخ دادن و مصاحبه رو به تعويق انداختن.

ضمنا با نزديك شدن به ماه سپتامبر، اين حالت كمتر پيش مياد، چون 3 تا عاملي كه گفتم غير محتمل تر مي شن. يعني ماه هاي آخر سفارت هرچي سرش شلوغ باشه، كارمند اضافي مياره، فرم ها رو اگه دير هم فرستاده باشيد، K.C.C تا اون موقع بررسي كرده، و هيچ كس توي ماه هاي آخر ريسك نمي كنه مصاحبه اش رو عقب بندازه.

(2010-11-07 ساعت 03:08)keivan1983 نوشته:  آقا یه سؤال: تو این لینک که تاریخ مصاحبه های آنکارا رو زده:
شماره کیس نامبر های دسمامبر و حتی بعد از اون همه زیر 10 هزاره، در حالی که تو بولتین برای دسامبر شماره از 11 هزار گذشته! آیا معناش اینه که ممکنه کسی شماره اش در بولتین کارنت بشه ولی هنوزم برای اون ماه براش وقت مصاحبه نذارن؟ Sad یا این که شاید تو متقاضیان آنکارا اصلاٌ 10 هزار و 11 هزار نیست؟

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Linspire ، MOHSEN8766 ، keivan1983
سلام بر همه دوستان مهاجر
من برای اینکه بتونم زمان Current شدن خودم رو حدس بزنم از روی آمار سالهای پیش (به صورت کاملاً محافظه کارانه (بد بینانه)) یک مدل آماری ساختم که نتیجه آن را به شرح ذیل با شما به اشتراک می گذارم. اگه اشتباه درآمد پیشاپیش منو ببخشید.
January = 13,500
February = 15,000
March = 17,000
April = 19,500
May = 23,500
June = 28,000
July = 33,600
August = 36,900
September = Current

ضمناً یک جدول را اضافه می کنم که از روی اطلاعات یکی از دوستان همین سایت تهیه شده ( که با عرض پوزش اسمشون رو یادم رفته و هرچی دوباره گشتم که اسمشون رو پیدا کنم و بنویسم ، پیداش نکردم ، که همین جا عذر خواهی می کنم)، اعداد قرمز مندرج در این جدول تعداد شماره های کارنت شده در هر ماه می باشد. امید وارم برای پیش بینی به دردتون بخوره Wink

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، saman33 ، AmericanHamid ، Sooshians ، Ehsan2011 ، یاشار و ماری
(2010-11-07 ساعت 21:57)Hornet نوشته:  سلام بر همه دوستان مهاجر
من برای اینکه بتونم زمان Current شدن خودم رو حدس بزنم از روی آمار سالهای پیش (به صورت کاملاً محافظه کارانه (بد بینانه)) یک مدل آماری ساختم که نتیجه آن را به شرح ذیل با شما به اشتراک می گذارم. اگه اشتباه درآمد پیشاپیش منو ببخشید.
January = 13,500
February = 15,000
March = 17,000
April = 19,500
May = 23,500
June = 28,000
July = 33,600
August = 36,900
September = Current

ضمناً یک جدول را اضافه می کنم که از روی اطلاعات یکی از دوستان همین سایت تهیه شده ( که با عرض پوزش اسمشون رو یادم رفته و هرچی دوباره گشتم که اسمشون رو پیدا کنم و بنویسم ، پیداش نکردم ، که همین جا عذر خواهی می کنم)، اعداد قرمز مندرج در این جدول تعداد شماره های کارنت شده در هر ماه می باشد. امید وارم برای پیش بینی به دردتون بخوره Wink

اخه 36000 تا 45000 یکم زیاد نزاشتی واسش ؟؟/CoolCool

اولشو خیلی سفت امودی اخرشم ولش کردی به امان خدا هورنت جان
اینجوری باشه سفارت تو ماه اخر باید هروز کلی لاتاری ویزیت کنه تا به همه برسه
حالا برنامه تو یکم اصلاح کن که این سفارتچی ها تو ماه های اخر پوستشون کنده استBig GrinBig GrinBig Grin
بعد رو چه حسابی بعضی مه ها رو 5000 تا حساب کردی وسطش یه 2000 تای ول کردی ؟؟؟ Cool
بعد هم اینا روالشون اینجوریه که اول یه مشت زیاد بر میدارن تا 2-3 ماه خوراکشون کمه (9000) .دیدن که داره ته میکشه دیگه کسی نیست بزارنش سر کار (مصاحبه) بعد شروع میکنن برا اساس اماری که سفارت میده واسه ماه بعد نقشه میکشن تا یه سری رو زا به را کنن (کارنت)Cool
الانم دقیقا تو ماهی هستیم که داره خوراکش تمام میشه باید دید اینبار چند مشت کیس بر میداره Rolleyes
من نظرم رو 17 - 18 هزار تا میچرخه شما چه طور ؟؟؟
تشکر کنندگان: Hornet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان