کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-11-13 ساعت 17:21)satusa نوشته:  من فكر ميكنم عليرغم مشكل كليرنسي كه براي 2010 بوجود آمد، باز هم درصد موفقيت 2010 به مراتب بيشتر از سالهاي قبل بوده باشد. به نظر من مهمترين دليل براي سالهاي قبل مي تواند عدم اطلاع از برنده شدن بوده باشد در حاليكه از سال قبل، از طريق سايت عده بيشتري از قبولي شان مطلع شدند.

به هر حال بايد منتظر بود تا آمار 2010 رسما منتشر شود.

البته من با اين نظريه كه خيلي از قبول نشدگان از وضعيت خود خبرنداشتن مخالف هستم و آمار سال 2000 به نظر من تاييد كننده اين مطلب هست. به هر حال بايد قبول كرد كه تعداد نسبتا زيادي به هر دليل ( كه شايد يكي از اونها دعوت نشدن به مصاحبه باشه) ويزا نمي گيرن. كه اين آمار ها يي كه مال سالهاي قبل هست نيز اين مطلب را نشان مي دهد. بهر حال من خودم اميدوارم كه امسال نفرات زيادي كه به مصاحبه ميرن ويزا بگيرن و پول كه خرج مي كنن هدر نره.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان:
دعوت نشدن به مصاحبه دلیله خواصی داره ؟؟
ایا این میتونه شامل همه کیس نامبر ها بشه ؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
متين جان نگران نباش...

توي سال هاي گذشته، هرچي به آخراش نزدكتر شديم سرعت بيشتر شده.

(2010-11-13 ساعت 17:38)matin2257 نوشته:  با سلام خدمت کلیه دوستان
این ماه از بس بولتن ویزا رو رفرش کردم خسته شدم اخر سر هم که آمار ماه دسامبر از خجالت همه دراومد کلی حالمون رو گرفت . لطفا با تجربه ها صادقانه جواب بدهند آیا امیدی برای کارنت شدن ما با کیس نامبر 39000 است؟

با تشکر از همه دوستان که تجربیاتشون رو در اختیار اعضاء قرار میدندSad

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Sooshians
(2010-11-13 ساعت 17:38)matin2257 نوشته:  با سلام خدمت کلیه دوستان
این ماه از بس بولتن ویزا رو رفرش کردم خسته شدم اخر سر هم که آمار ماه دسامبر از خجالت همه دراومد کلی حالمون رو گرفت . لطفا با تجربه ها صادقانه جواب بدهند آیا امیدی برای کارنت شدن ما با کیس نامبر 39000 است؟

با تشکر از همه دوستان که تجربیاتشون رو در اختیار اعضاء قرار میدندSad

دوستان عزیز؛ پاسخ قاطع به این تیپ سوالات امکان پذیر نیست یعنی حتی مدیر kcc هم نمیتونه جواب قطعی بده ولی از لحاظ مقایسه با سال پیش آسیا دو ماه ژانویه و آگوست (ماه قبل از کارنت شدن تمام کیس نامبرها) خودتان نتیجه گیری نمایید.
ژانویه 2010 آسیا 9475
ژانویه 2011 آسیا 13300 یعنی 40 درصد افزایش.
آگوست 2010 آسیا 28700
آگوست 2011 آسیا ؟؟؟؟؟

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: satusa ، laili ، bita-p ، Sooshians

.pdf   current_2009_2010.pdf (اندازه 51.89 KB / تعداد دانلود: 287) -->
.pdf   current_2009_2010.pdf (اندازه 51.89 KB / تعداد دانلود: 287) من جدولی رو از اعلام کیس نامبرها در سال گذشته و مقایسه با امسال تهیه دیدم که امیدوارم مورد توجه و استفاده شما نیز قرار بگیره

تشکر کنندگان: mehran626 ، Linspire ، rezakln ، Sooshians ، melika64
(2010-11-13 ساعت 17:47)HOMAYON53 نوشته:  
(2010-11-13 ساعت 17:21)satusa نوشته:  من فكر ميكنم عليرغم مشكل كليرنسي كه براي 2010 بوجود آمد، باز هم درصد موفقيت 2010 به مراتب بيشتر از سالهاي قبل بوده باشد. به نظر من مهمترين دليل براي سالهاي قبل مي تواند عدم اطلاع از برنده شدن بوده باشد در حاليكه از سال قبل، از طريق سايت عده بيشتري از قبولي شان مطلع شدند.

به هر حال بايد منتظر بود تا آمار 2010 رسما منتشر شود.

البته من با اين نظريه كه خيلي از قبول نشدگان از وضعيت خود خبرنداشتن مخالف هستم و آمار سال 2000 به نظر من تاييد كننده اين مطلب هست. به هر حال بايد قبول كرد كه تعداد نسبتا زيادي به هر دليل ( كه شايد يكي از اونها دعوت نشدن به مصاحبه باشه) ويزا نمي گيرن. كه اين آمار ها يي كه مال سالهاي قبل هست نيز اين مطلب را نشان مي دهد. بهر حال من خودم اميدوارم كه امسال نفرات زيادي كه به مصاحبه ميرن ويزا بگيرن و پول كه خرج مي كنن هدر نره.

دوست عزيز
اينكه روي دعوت نشدن به مصاحبه تاكيد مي كنيد، من نميدانم بر چه مبنايي اين را مي گوييد (اگر بنا بر تجربه شخصي يك دوست مي باشد در آنصورت نيز قطعا دلايل ديگري براي آن وجود داشته).
چيزي كه مشخص است اينست كه پروسه لاتاري يك procedure مشخص دارد كه در كليه دستورالعملها ارائه شده. اينگونه نيست كه يك كيسي همه كارها را بطور منظم و بدون تاخير انجام داده باشد و بعد كه كارنت شد بگويند ببخشيد براي بعضي از شماها وقت نداريم!
بررسي بولتنهاي سالهاي قبل هم نشان دهنده اين مطلب هست كه همواره كليه كيسهاي آسيا تا پايان سپتامبر كارنت شده اند و نتيجتا براي همه آنها زمان مصاحبه تعيين شده است. مگر اينكه كسي خودش پيگيري نكرده و يا كيسش را دنبال نكرده باشد.
حتي يكي از كيسهاي سال قبل از برنده شدنش مطلع نشده بود و به قول خودش بعد از مدتها اتفاقي متوجه شده بود كه كارنت شده و زمان مصاحبه برايش تعيين شد و الان هم ويزايش را گرفته.
تشکر کنندگان: rayan.s ، Sooshians

آقا همايون گل...

شايد سال 2000 يك حالت خاص بوده. به خصوص كه در اونموقع، شرايط 30ياC ايران نسبت به سال هاي بعدي وضعيت پايدارتري داشت و توزيع مرسولات پستي (چه از نظر مبادلات خارجي پست ايران با ساير كشورها و چه از نظر توزيع داخلي مرسولات خارجي) هم در سايه همون وضعيت منظم تر بود.

جدا از مساله فوق، رسيدن نامه ها به مسايل ديگه اي بستگي داره كه قابل پيش بيني و تجزيه نيست... مثلا سياست هاي محدود رئيس پس منطقه محل زندگي يا ميزان سواد و حسادت پستچي مربوطه ... (ممكنه پستچي باسواد باشه و بفهمه نامه براي چي هست و از روي حسادت نامه رو نرسونه و ممكنه اينقدر بي سواد باشه كه نتونه حتي از روي آدرس ترجمه شده نامه شما رو برسونه!!!!)

نظريه دعوت نشدن به مصاحبه رو كلا رد مي كنم چون وقتي در ماه هاي آخر جلو يه قاره مي نويسن Current، به اين معني هست كه هركسي مونده، بياد براي مصاحبه.

اما با نيمه الكترونيك شدن فرآيند اطلاع رساني به برندگان در سال هاي 2010 و 2011 و كاملا الكترونيكي شدنش در سال 2012، اين نگراني ها خيلي كمتر مي شه.

(2010-11-13 ساعت 17:47)HOMAYON53 نوشته:  البته من با اين نظريه كه خيلي از قبول نشدگان از وضعيت خود خبرنداشتن مخالف هستم و آمار سال 2000 به نظر من تاييد كننده اين مطلب هست. به هر حال بايد قبول كرد كه تعداد نسبتا زيادي به هر دليل ( كه شايد يكي از اونها دعوت نشدن به مصاحبه باشه) ويزا نمي گيرن. كه اين آمار ها يي كه مال سالهاي قبل هست نيز اين مطلب را نشان مي دهد. بهر حال من خودم اميدوارم كه امسال نفرات زيادي كه به مصاحبه ميرن ويزا بگيرن و پول كه خرج مي كنن هدر نره.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Linspire ، satusa ، mr.amir ، mahmood_eng ، Sooshians
سلام :
فكرميكنم كارنت ماهها ي بعد تاانتهاي پروسه امسال به صورت زير باشه:

FEB;14770
MAR;16800
APR;19040
MAY;22960
JUN;27370
JUL;32900
AUG;40180
SEP;CURRENT
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mahmood_eng ، Hornet ، maryam sadafi
دوستان من درست دیدم شماره منم کارنت شد ؟؟ Big Grin

درسته ؟
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mahmood_eng ، laili ، Linspire ، arash004 ، HOMAYON53 ، Sooshians ، maryam sadafi
من هم كارنت شدم .. انشالله ماه بعدي شماره هاي بيشتري كارنت مي شه
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: Amir78 ، Linspire ، arash004 ، mr.amir ، Sooshians ، maryam sadafi
دوستان اگر قابل بدونید من هم پیش بینی خودم را نسبت به کارنت های ماه های آتی اعلام نمایم:
feb: 18200
mar:21800
apr:24600
may:26000
jun:29100
jul:33500
aug:35200
sep:current
تشکر کنندگان: Hornet ، maryam sadafi ، melika64
فكرنميكنيد يه كم فاصله بين فوريه وژانويه زياده يك نگاه به بولتنهاي گذشته بندازيد درماهها آخرحجم بيشترافزايش پيدا ميكنه
تشکر کنندگان:
(2010-11-14 ساعت 00:00)1979SAM نوشته:  فكرنميكنيد يه كم فاصله بين فوريه وژانويه زياده يك نگاه به بولتنهاي گذشته بندازيد درماهها آخرحجم بيشترافزايش پيدا ميكنه
دوست من مرسی از توجهتان این پرش از jan به feb از نظر من ببایست ماه گذشته انجام می گرفت
البته این ها همه پیش بینی بیش نیست
ولی حدث می زنم 75% درست از اب در بیاد
اامید وارم

تشکر کنندگان:
(2010-11-13 ساعت 14:24)لیلا ج نوشته:  سلام دوستان،

با توجه به اینکه تا 13300 برای ژانویه کارنت شدند، شما فکر می کنید من با شماره کیس 16000 برای فوریه کارنت شده شمارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما به احتمال 90%درماه مارچ كارنت ميشيد ان شاءالله
تشکر کنندگان:
دوستان اگر پیش بینی میکنید لطفا دلیلش رو هم بنویسید
بعضی از دوستان خیلی رو پیش بینی ها حساب میکنن و خلاصه .....
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان