کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
ما که لب مرز نیستیم از زندگی افتادیم و رفرش می زنیم اونایی که لب مرزن چه حسی دارند. فکر کنم دیگه رفت تا دوشنبه بعداز ظهر بولتن این ماه!!!!
تشکر کنندگان:
بچه ها متاسفانه اعلام شد
اسیا
13300
بر خلاف تمام پیش بینی ها
تشکر کنندگان: laili ، WIKIMAN ، rayan.s ، arshida ، mehran626 ، naeiji1974 ، Vahid-DV2011 ، Sooshians ، satusa ، maryam sadafi ، R.F
با سلام به دوستان عزیز

بالاخره این ویزا بولتن هم اومد بیرون وهمه پیش بینی ها رو نقش بر آب کرد
بهر حال ضمن تبریک به بچه های کارنت شده که کیس نامبرشون زیر 13300 هست برای همشون آرزوی موفقیت میکنم و ما موندیم و این ویزا بولتن فرسایشی .ضمنا برای بالا بردن صبر وشکیبائیتون گوش دادن کلیپ صبر ایوب جواد یساری میتونه مشکل گشا باشه.Big Grin

case number:2011AS00023XXX
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Linspire ، Sooshians ، satusa ، free_free
خوب من میرم ادامه سریالمو ببینم
فکر کنم تا 24 - دکستر -فرندز رو ببینم منم کارنت شم

تشکر کنندگان:
13300Smile
کیس نامبر : **362
تاریخ نامه اول : 28/03/89
ارسال مدارک : تیر ماه
سفارت : ابوظبی
تاریخ مصاحبه : august 07 2011
تاریخ دریافت نامه دوم :NA
تاریخ ویزا : سپتامبر 2011
تاریخ ورود به امریکا : 6 اکتبر 2011

تشکر کنندگان:
Sad
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان:
خوبه دیگه اگه هر ماه هزار نفر کارنت بشن فکر می کنم تا 4 سال دیگه همه اونجاییم. البته اگه کلیر نخوریم Sad
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: Sooshians
تبریک میگم به کارنت شده ها
یادمه ماه قبل یکی از دوستان که لب مرز بود کارنت نشد و ناراحت از اون، اما الان خوشحاله!

مطمءنا وضعیت ناراحت کننده ای هست برای دوستان، اما امیدوار باشیم که ماه های بعد سرعت کارشون بیشتر بشه.
دوستان فراموش نکنید هنوز بسیاری از کارنت شده های اولین بولتن حتا تاریخ مصاحبه هم ندارند از یک طرف هم به خاطر تعطیلات ژانویه انتظار عدد بالایی نبود.

بنابراین امیدوار باشید و صبور
که فعلا کار دیگه ای از دستمون ساخته نیست!

‏@فری فری، اون آیه الزرق وبرق رو خوب اومدی! هرچند که اون زرق و برق دنیوی شتریست که ...
یه دو سه تا دعای استثنایی (در حد لالیگا) برای منتظران بنویس شاید فرجی بشه

یوزر
عضو منتظر
تشکر کنندگان: laili ، saman33 ، Sooshians ، satusa ، Amir78
میتونه اساس پیش بینی ذیل ارائه میگردد:
Oct 9,000
Nov 10,750
Dec 11,600
Jan 13,300
Feb 16,500
Mar 20,000
Apr 25,000
May 29,300
Jun 34,000
Jul 38,600
Aug 42,100
Sep Current
دوستان خوش باشید که اگر قرار بود بد بیاریم الان کیس نامبر نداشتیم
[/quote]

به نظرم این پیش بینی از بقیه واقعی تر به نظر میاد.
شماره کیس: 2011AS000317xx
دریافت نامه قبولی:25 می 2010
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: جون 2011
مصاحبه: 31 جولای
دریافت ویزا: 2 آگوست
تشکر کنندگان: Sooshians ، mehran626 ، Linspire ، maryam sadafi
(2010-11-13 ساعت 09:16)User نوشته:  تبریک میگم به کارنت شده ها
یادمه ماه قبل یکی از دوستان که لب مرز بود کارنت نشد و ناراحت از اون، اما الان خوشحاله!

مطمءنا وضعیت ناراحت کننده ای هست برای دوستان، اما امیدوار باشیم که ماه های بعد سرعت کارشون بیشتر بشه.
دوستان فراموش نکنید هنوز بسیاری از کارنت شده های اولین بولتن حتا تاریخ مصاحبه هم ندارند از یک طرف هم به خاطر تعطیلات ژانویه انتظار عدد بالایی نبود.

بنابراین امیدوار باشید و صبور
که فعلا کار دیگه ای از دستمون ساخته نیست!

‏@فری فری، اون آیه الزرق وبرق رو خوب اومدی! هرچند که اون زرق و برق دنیوی شتریست که ...
یه دو سه تا دعای استثنایی (در حد لالیگا) برای منتظران بنویس شاید فرجی بشه

یوزر
عضو منتظر
ببخشيد اين آيه كجاست من علاقه خاصي به آيات فري فري دارم.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: Linspire
به نظر مي رسه روند امسال آسيا خيلي غير قابل پيش بيني شده و حساب و كتاب من هم كلا به هم ريخته. البته جاي نگراني نيست و شكي نيست كه توي ماه هاي آينده سريعتر مي شه.

اما من فعلا تا يك دو هفته بايد يه سري اصلاحات و و تجديد نظر در نحوه محاسباتم انجام بدم.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: rayan.s ، saman33 ، Sooshians ، satusa ، laili ، Linspire ، WIKIMAN ، Amir78 ، moeen

ابر سیاه رفتنی
خورشید دوباره درمیاد
دوباره باغچه گل میده
از عاشقا خبر میاد
تشکر کنندگان:
current شد! 13300! من فکر میکردم دیگه تا 15000 بالا میاد! پس آفریقا چرا اینقد خوب داره پیش میره!؟ چه جوری با این شماره ها تا 45000 میخواد کارنت کنه؟ من یه کم نا امید شدم Sad
شماره کیس: ***43
کنسولگری: آنکارا
تبریییییییک واسه اونایی که کارنت شدن...!!! Smile
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: moeen
سلام دوستان عزيز

من در مورد كارنت شدن مناطق و قاره هاي مختلف كمي فكر كردم و به اين نتيجه رسيدم كه انتخاب تعداد كارنت شده ها در هر ما يا در كل بگم در هر سال براي قره ها مختلف هست چطوري البته اين يه فرضيست ببينيد kcc مياد محاسبه ميكنه كه مردم قاره ها و كوچكتر از اون مردم هر كشور عمدتا داراي چه شغلهاي در امريكا هستن و چون بيشتر از 50 هزار ويزا نميتونن بدن بسته به نياز جامعه و تعادل اقوام مختلف اينو برنامه ريزي ميكنن بازم چطوري ببينين ايراني هاي كه به امريكا ميرن عمدتا افراد تحصيل كرده يا از نظر مالي خوب يا داري تخصص خاصي هستن و جايگاهشون در جامعه اي مثل امريكا مشخصه و حاظر به هر كاري نميشن اما حالا بيايم كشورهاي ظعيف آسيا مثل بنگلادش كه از نظر قبولي از ايرانيها خيلي بيشترن يا كشورهاي افريقاي مردم اين كشورها بدليل زندگي ساده و ضعيفي كه دارن حاظرن كارهاي سخت انجام بدن با حقوق خيلي كم پس شايد اين بتونه قانع كننده باشه كه كشور امريكا با اين ركود اقتصادي دنبال نيروي كاري هستش كه هم حاظر به هر كاري باشه هم حقوق كمي بخوان اگه كمي توجه كنيم ميبينيم اروپا سهم خيلي كمتري از قاره هاي ديگه داره و شايد اين مسائلي كه گفتم خدمتتون براي اونها هم صادق باشه
تشکر کنندگان:
13300 اوووووووووووووووووو کو تا 42000 من بهتره با این آب و هوای سرد همدان برم تو خواب زمستانی... بچه ها نوبه من شد بیدارم کنین...CoolBig Grin
تشکر کنندگان: moeen

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان