کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
با سلام

آقا بچه هایی که هی گفتن یکی ایمیل بزنه ببینه وضعیت ویزا بولتن این ماه چطوریه ما رو تو بد هچلی انداختن .میگید چطور اینطور . ما به این یارو آمریکاییه ایمیل زدیم .هر چی دلش خواست بار ما کرد گفت آقا اگه خودتون ایرانی ها رو سفره هفت سین نشسته باشین یکی بتون زنگ بزنه وجدانن مبایلو نمی کوبید تو دیوار . بابا ما نشستیم زیر درخت کاج مون داریم هدیه های بابا نوئلو باز میکنیم هی فرت وفرت از ایران برامون ایمیل میاد ! بابا شما ایرانی ها چقدر کم حوصله هستید میخوام این ویزا بولتن آتیش بگیره . بعدش گفت اگه دستم به تو یکی برسه کیس نامبرتو میترکونم . میدم کاریت کنن که تو مصاحبه بگی اینا دو تا سور زدن به نکیر و منکر خودمون و خلاصه دیدم هوا پسه اومدم در برم که یه دفعه ای با صدای برخورد سرم به زمین از خواب پریدم تو نگو از تخت خواب افتاده بودم پایین و وقتی دیدم یه خواب بود یه نفس راحتی کشیدم الان هم به گرفتن ویزا امیدوارم .Big Grin
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: User ، Linspire ، Sooshians ، ساشا ، free_free ، kianoush ، farzad.s
سلام به دوستان
من از طریق ایمیل تاریخ مصاحبم 1 فبریه است ولی تو سایت آنکارا که میرم با توجه به اینکه تاریخ آپدیتش 16 دسامبر هست اگه اشتباه نکنم و اینکه تاریخ 18 فبریه هم تو تاریخاش هست یعنی چیBig Grin ؟ پس ما کی میشیم ، ممکن عوض بشه ؟ یا دیرتر بشه خیلی؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2011-01-01 ساعت 14:35)meysam_rsh نوشته:  سلام به دوستان
من از طریق ایمیل تاریخ مصاحبم 1 فبریه است ولی تو سایت آنکارا که میرم با توجه به اینکه تاریخ آپدیتش 16 دسامبر هست اگه اشتباه نکنم و اینکه تاریخ 18 فبریه هم تو تاریخاش هست یعنی چیBig Grin ؟ پس ما کی میشیم ، ممکن عوض بشه ؟ یا دیرتر بشه خیلی؟
ممنون

دوست عزيز
تاريخهاي بعد از آخر ژانويه توي سايت آنكارا مربوط به كيسهاي جا مونده و يا كساني كه تاريخ مصاحبه رو عوض كرده اند مي باشد.
تا 2-3 روز ديگه ليست مصاحبه آپديت مي شود و مي توانيد كيس خود را ببينيد.

ضمنا به جدول 2011 در يك نگاه مراجعه كنيد و داده هاي مربوط به خودتون رو به دوستمون free_free بفرستيد تا در جدول اضافه شود.

موفق باشيد
تشکر کنندگان: User ، coming soon ، Sooshians ، free_free
(2011-01-01 ساعت 14:34)ladan نوشته:  سلام دوستان
من از ديروز عضو سايت شدم و زياد وارد نيستم که چي رو کجا بايد نوشت و از اين حرفا
فقط ديدم يکي از سوالات من مربوط به عقب افتادن ويزا بولتن گفتم اگر کسي اطلاعي داره من رو راهنمائي کنه
من دوتا سوال دارم:
پدر من آگوست 2004 برام با پر کردن فرم I130 اقدام کردن و برادرم که سيتيزن هستش توي مهرماه بهم گفت که نامه قبولي اومده و يه سري مدارک ازم خواست که براش بفرستم.
گفت ازش خواستن بايد اصل شناسنامه و کپيش رو براش بفرستم.
سوال اولم اينه که آيا اين روال کاره که اصل شناسنامه رو مي‌خوان؟
دوم اينکه کسي مي‌دونه کي ويزا بولتن به حالت قبل برمي‌گرده؟
ممنون مي‌شم اگه من رو راهنمائي کنيد.
با تشکر. لادن

دوست عزيز
شما بايد به تالار مهاجرت خانوادگي مراجعه كنيد:
http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=30
در اين تالار موضوعي به نام Current شدن در Visa Bulletin وجود دارد كه دقيقا به بحث در همين باره مي پردازد: http://mohajersara.com/showthread.php?ti...4#pid90614

به اين تالار مراجعه كنيد.
تشکر کنندگان: satusa ، coming soon ، armido ، saman33 ، Sooshians ، free_free
سلام

میگم این ویزا بولتن خدائیش داره تار عنکبوت میزنه بابا پس اون شور و حالتون کجا رفت یالا یه تکونی به خودتون بدید و پیشگویی هاتون رو بفرستید رو سایت تو رو خدا.دیگه موقعش رسیده.من یکبار گفتم یکبار دیگه هم میگم

19875Big GrinBig Grin
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: ساسان ، Linspire ، AmericanHamid ، Sooshians
آقا 20100.00000 بدون چونه..!

5 رقم اعشار رو حال میکنید؟..Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Linspire ، AmericanHamid ، satusa ، coming soon
چند درصد احتمال داره زیر 20 باشه و چند در صد بالای 20 ؟؟؟
تشکر کنندگان: free_free ، AmericanHamid ، coming soon
دوستان من خواب دیدم و در راستای اینکه خوابهام همیشه ترکونده میگم 22000.777689 با 6 رقم اعشار
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، free_free
سلام دوستان من کسی نامبرم 36xxx هست کسی می دونه احتمال کارت شدن من هست یا نه یک نکته دیگه در قسمت کارت سایت شماره 14,850 هست این یعنی که اخرین شماره کارت شده در آسیا این هست؟ اگر اینطوری هست که بد بخت شدیم رفت راستی در قبول شدگان شیرازی هم داریم خوشحال می شم باهاشون آشنا بشم ایمیلم واسه ارتباط amirnotalone1304@gmail.com اگر کسی اطلاعاتی داره راجب بولتن لطفا ما را بی خبر نگذاره ممنونم
تشکر کنندگان:

دوست عزیز

قبولی شما را تبریک می گوییم

همه کارنت میشن

14850 آخرین شماره کارنت شده ها هست

جهت اطلاع از وضعیت بولتن و کارنت شدها همیشه همین تاپیک رو مطالعه کنید.

لطفا اطلاعات خودتون رو جهت درج در جدول بصورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید.

با تشکر

(2011-01-02 ساعت 01:58)amir0cool نوشته:  سلام دوستان من کسی نامبرم 36xxx هست کسی می دونه احتمال کارت شدن من هست یا نه یک نکته دیگه در قسمت کارت سایت شماره 14,850 هست این یعنی که اخرین شماره کارت شده در آسیا این هست؟ اگر اینطوری هست که بد بخت شدیم رفت راستی در قبول شدگان شیرازی هم داریم خوشحال می شم باهاشون آشنا بشم ایمیلم واسه ارتباط amirnotalone1304@gmail.com اگر کسی اطلاعاتی داره راجب بولتن لطفا ما را بی خبر نگذاره ممنونم

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: coming soon ، saman33
(2011-01-01 ساعت 12:50)free_free نوشته:  حلول ماه مبارک ژانویه را بر تمام کارنتیون و عاشقان آمریکا تبریک و تحنیت عرض مینماییم.امید است به یاری حضرت حق کمال استفاده را از روزها و شب های گرانقدر این ماه بویژه شبهای هفتم تا دهم ماه(شب نزول بولتن) ببریم.
ضمنا مراسم پیش بینی و جادوگری و رمالی و ....هم با تقریب 5 رقم اعشار همه شب در همین صفحه دایر است (وسیله ایاب و ذهاب و صبحانه هم مهیاست)

Smile

برادران و خواهران همیشه حاضر در سایت
خواهش میکنم اینقدر التماس نکنید من به هیچ وجه شماره کارنت شدگان این ماه را نمیگم . فکر کردید میتونید با این وعده های ایاب و ذهاب و صبحانه به صرف ساندیس و اینجور چیزا زبونم رو باز کنید. شرمنده!Big Grin
تشکر کنندگان: free_free ، rayan.s ، coming soon ، Linspire ، Sooshians ، Ashkan78 ، mehdi47
(2011-01-02 ساعت 01:58)amir0cool نوشته:  سلام دوستان من کسی نامبرم 36xxx هست کسی می دونه احتمال کارت شدن من هست یا نه یک نکته دیگه در قسمت کارت سایت شماره 14,850 هست این یعنی که اخرین شماره کارت شده در آسیا این هست؟ اگر اینطوری هست که بد بخت شدیم رفت راستی در قبول شدگان شیرازی هم داریم خوشحال می شم باهاشون آشنا بشم ایمیلم واسه ارتباط amirnotalone1304@gmail.com اگر کسی اطلاعاتی داره راجب بولتن لطفا ما را بی خبر نگذاره ممنونم

درود .
دوست گرامی پیش بینی کارنت بسیار مشگل هست و نمیشه دقیق گفت ولی احتمالا شما در اوایل تابستان کارنت خواهید شد. و بله آخرین شماره اعلام شده 14850 میباشد.
تشکر کنندگان: coming soon ، Linspire ، Ashkan78 ، free_free ، DLT
من هرچي زور زدم خواب نديدم هر چي منتظر وحي و يا الهام غيبي هم شدم ،‌باز هم خبري نشد.Cool
پس همينجوري بر اساس مدل آماري ( يك فايل اكسل كوچولو): Big Grin
براي اين ماه شماره كارنت شده ها بین 16,500 تا 17,000 میباشدSad
امممما؛ سونامي شماره کارنتها در راه است و به احتمال زیاد در کارنت شده های June و به احتمال کم در May اتفاق می افتد.

ارادتShy
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، success ، rayan.s ، satusa ، gadfly ، coming soon ، Linspire ، farzad.s ، Sooshians ، AmericanHamid ، naeiji1974 ، Ashkan78 ، free_free
سلام
من وقت مصاحبه برای 3 فوریه گرفتم ولی هنوز نامه ی دوم بهم نرسیده.اگر کلا این نامه به من نرسه مشکلی تو کار پیش میاد و من نمی تونم مصاحبه بشم؟
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
تشکر کنندگان: satusa
(2011-01-02 ساعت 12:52)ehsan_gh نوشته:  سلام
من وقت مصاحبه برای 3 فوریه گرفتم ولی هنوز نامه ی دوم بهم نرسیده.اگر کلا این نامه به من نرسه مشکلی تو کار پیش میاد و من نمی تونم مصاحبه بشم؟

خير مشكلي بوجود نمي آيد.
نامه ها معمولا بين 20-30 روز پس از ارسال به دستتان مي رسد.
در صورت عدم دريافت نامه، پرينت ايميل دريافتي از kcc مبني بر مشخص شدن تاريخ مصاحبه را همراه ببريد. تا چند روز ديگر هم در سايت تاريخ ها اعلام مي گردد.
داده هاي مربوط به خودتون رو براي free_free بفرستيد تا جدول 2011 در يك نگاه آپديت شود.

موفق باشيد
تشکر کنندگان: gadfly ، User ، coming soon ، rayan.s ، saman33 ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان