کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-01-05 ساعت 11:11)لیلا ج نوشته:  تا جمعه فکر کنم اعلام شه، نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جمعه 7 ژانويه هست و به نظر خيلي زود مياد (البته اگه بياد كه كولاك كرده).
ولي خودتون رو براي سه شنبه 1:40 بامداد آماده كنيد (دوشنبه آخر وقت)

موفق باشيد
تشکر کنندگان: Amir78 ، Linspire ، AmericanHamid ، free_free
من آمده ام وای وای ، COMING SOON شدم
همه را کلیر کنم
من آمده ام كه همه را خوش حال کنم
من آمده ام

اي دلبر من الهي هر ماه بیایی
در پهلوی ما نشسته ویزامون دهی
همسايه شوي هوامونا داشته باشی
شايد كه نصيب من بيچاره شوی

من آمده ام وای وای، COMING SOON شدم
همه را ویزا دهم
من آمده ام كه شماره اعلام کنم
من آمده ام

لاتاری امد و خيمه زد به صحرای دلم
زنجير رفتن فكنده در پای دلم
KCC اگر به فرياد دل ما نرسد
ای وای دلم واي دلم وای دلم

من آمده ام وای وای COMING SOON شدم
شماره اعلام کنم
من آمده ام

بيا كه برويم از اين ولايت من و تو
تو دست منو بگير و من ویزا تو
جايي برسيم كه همه ویزا بگیریم
تو از انکارا و من از ابوظبی تو

شماره اعلام کنم
من آمده ام كه به همه ویزا بدم
من آمده ام
تشکر کنندگان: satusa ، armido ، javidk ، Linspire ، HOMAYON53 ، narcis_ala ، saman33 ، usa ، AmericanHamid ، mehran626 ، Sooshians ، matin2257 ، free_free
(2011-01-05 ساعت 02:33)sh-b نوشته:  [quote='ffmmp' pid='91167' dateline='1294136384']
خوش به حال کسایی که کارنت شدن.دست راستشون روسرمااااا!فکرکنم تا10روزدیگه آپ دیت شه سایت آمریکا.بایدشروع کنیم به حدس زدن!؟به نظرمن این ماه حداقل تانزدیک 1600 بیاد...Cool

یادش بخیر این پستهارو که میبینم یاد خودمون میوفتم

بچه‌ها اینقدر غصه این بولتن رو نخورید اینقدر زود میگذره که همش میگید ‌ای کاش هنوز بولتن اعلام نشده بودSad

[/
اميدوارم سال ديگه نوبت ما باشه كه از اين پستها بذاريم در لاتاري 2012
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، Sooshians ، free_free
(2011-01-05 ساعت 11:30)Amir78 نوشته:  من آمده ام وای وای ، COMING SOON شدم
همه را کلیر کنم
من آمده ام

اي دلبر من الهي هر ماه بیایی
در پهلوی ما نشسته ویزامون دهی
همسايه شوي هوامونا داشته باشی
شايد كه نصيب من بيچاره شوی

من آمده ام وای وای، COMING SOON شدم
همه را ویزا دهم
من آمده ام كه شماره اعلام کنم
من آمده ام

لاتاری امد و خيمه زد به صحرای دلم
زنجير رفتن فكنده در پای دلم
KCC اگر به فرياد دل ما نرسد
ای وای دلم واي دلم وای دلم

شماره اعلام کنم
من آمده ام

بيا كه برويم از اين ولايت من و تو
تو دست منو بگير و من ویزا تو
جايي برسيم كه همه ویزا بگیریم
تو از انکارا و من از ابوظبی تو

شماره اعلام کنم
من آمده ام كه به همه ویزا بدم
من آمده ام

سلام Amir78 عزيز

بابا تو ديگه كي هستي دل مارو كه بستي خوشگل گفتي حال كرديم هميشه كارت درسته Amir78 شيطون
تشکر کنندگان: Amir78 ، parastoo2011
(2011-01-05 ساعت 01:10)Ali-J نوشته:  Coming Soon شد ... امیدوارم که تا ۱۹۰۰۰ باشه Sad

سلام
من دارم فکر می کنم که یک جوراب سیاه زنونه بگیرم بکشم روی سرم، بعدش بیام دزدکی دم پنجره شما بشینم ببینم که شما چیکار می کنین که همیشه اولین نفر هستین که آپدیت شدن اون صفحه رو اعلام می کنین.
دیشب من تقریبا تا 1 صبح نشستم خبری نبود. صبح سر کار صفحه رو باز کردم دیدم مثل ماه پیش شما اعلام کردین که coming soon شد. امیدوارم اعلام بولتن رو خودم اعلام کنم. وگرنه یا خودم رو می کشم یا شما رو!!!Big Grin
از شوخی گذشته، مرسی از اینقدر آپدیت بودن و خوش خبر بودن.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: parastoo2011 ، Linspire ، Sooshians ، free_free
امیدوارم این ماه تعداد زیادی از کیس نامبرها کارنت بشه
تشکر کنندگان: satusa ، parastoo2011 ، Sooshians ، Hornet ، free_free
خوش به حال کسایی که کارنت شدن.دست راستشون روسرمااااا!فکرکنم تا10روزدیگه آپ دیت شه سایت آمریکا.بایدشروع کنیم به حدس زدن!؟به نظرمن این ماه حداقل تانزدیک 1600 بیاد...Cool
[/quote]

یادش بخیر این پستهارو که میبینم یاد خودمون میوفتم

بچه‌ها اینقدر غصه این بولتن رو نخورید اینقدر زود میگذره که همش میگید ‌ای کاش هنوز بولتن اعلام نشده بودSad

sh-b عزیز بابت راهنمایی هات و انرژی دادنت خیلی خیلی ممنون،دمت گرم.
ولی شما ویزاتو گرفتی خیالت راحته،بابا ما به خدا دیگه جونی واسمون نمونده،خسته،داغون،نابود... بدبختی شماره کیسمونم بالاس.Sad شما یه راهی چیزی پیش پای ما بذار بلکه یه کم حالمون بهتر بشه!بازم دمت گرم!
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: Linspire ، Sooshians ، free_free
امیدوارم یه عدد قلمبه سولمبه اعلام کنن تا چند رو سرمون گیج بخوره

زود باش زود باش ما 20 می خوایم زود باش Sad
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، free_free
دوستان من به کی سی سی ایمیل زده بودم, در مورد وضعیت ماه بعد سوال کردم.امروز جواب دادند. به نظرتون کسی این ماه کارنت نمی شه ؟؟؟؟؟

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of February below 14,850. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month
.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: User ، coming soon ، free_free
(2011-01-05 ساعت 18:25)mehran626 نوشته:  
(2011-01-05 ساعت 18:22)saint نوشته:  امیدوارم یه عدد قلمبه سولمبه اعلام کنن تا چند رو سرمون گیج بخوره

زود باش زود باش ما 20 می خوایم
ماه پیش هم سرمون تا چند و وقت گیج میخورد اما این کجا و آن کجا

[font=Verdana]
[/font][font=Times New Roman]
شاید این جمعه بیاید شاید.........؟Big Grin[/font]
تشکر کنندگان: User ، free_free
با سلام

خوب این روزها روز منه بد جوری تو بورسم همه دنبالم بودن. بابا همین coming soon رو میگم خوب منم coming soon هستم Big Grin.پیشا پیش به همه بچه هایی که کارنت شدن تبریک میگم امیدوارم تعدادشون زیاد باشه.
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Linspire ، Sooshians ، free_free
(2011-01-05 ساعت 19:05)Ali-J نوشته:  دوستان من به کی سی سی ایمیل زده بودم, در مورد وضعیت ماه بعد سوال کردم.امروز جواب دادند. به نظرتون کسی این ماه کارنت نمی شه ؟؟؟؟؟
ali-j عزیز. خوب بولتن ماه feb که قبلا اعلام شده. الان ما منتظران ماه مارچییییم...

سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: Amir78
ای بابا سامان جان الان همه منتظر feb هستند دیگه :

Upcoming month's visa bulletin: February 2011 (Coming Soon)
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان:
با سلام مجدد

بچه ها بذارید یه چیزی که این روزها خیلی رو دلم سنگینی میکنه رو بهتون بگم .به خدا وقتی آدم میره تو همین تاپیک ویزا بولتن بچه های 2010 اینقدر دلش میگیره که نگو .اوایل این تاپیک منظورم صفحات اولشه یه شور و حالی میبینی وصف ناپذیر ولی به انتها که میری یک فضای بسیار بغض آلود با دو تا حس بسیار متضاد بعضی خیلی شاد بعضی ها خیلی غمگین و نا امید که علتش رو هم همگی خوب میدونیم و نمی خوام انرژی منفی بدم .ولی یه سئوال میخوام بپرسم اونم اینه که اون همه شور و حال کجا رفت ؟ اصلا دیگه کسی به این تاپیک میره سر بزنه ؟ شایدفقط به خاطر تجدید خاطره بعضیها یک سری برن اونجا ولا غیر.اگه از بچه های 2010 بپرسی میگن به خدا انگاری همین دیروز بود که تا آخرای ماه میشد همه میدویدن جلو کامپیوتر و یراست میرفتن تو سایت لاتاری بعد هم شیرجه تو مهاجر سرا . و آیا این حالت برای ما 2011 ای ها پیش نخواهد آمد .همین لحظاتی که همه اعتراف میکنیم که معادل یک سال طول میکشن با یک چشم بهم زدن میگذره و من فکر میکنم کمتر کسی تا حالا به انتهای لاتاری 2011 فکر کرده باشه . من که خودم وقتی فکر میکنم دلم بد جوری میگیره.ولی همون طور که پرونده لاتاری 2010 بسته شد پرونده ماها هم به تاریخ خواهد پیوست .ولی یه حسی و یه چیزی داره هی منو نهیب میده بابا تو یک چیزی بدست آوردی بالاتر از ویزای آمریکا .وقتی یکم با خودم فکر میکنم میبینم راست میگه و در میابم که اون چیزه هیچی جز پیدا کردن اینهمه دوست خدا خوب کرده تو یک سایت خدا خوب کرده بنام مهاجر سرا نیست .افرادی که عشقشون به بقیه اگر بیشتر از عشق یک پدر یا مادر به فرزند نباشه ، خدا وکیلی کمتر هم نیست .افرادی مثل user-success-ashkan-amir-homayoon-free-free-hasti banoo-saint-satusa-ali-j-یاشار وماریdrmahmoodi-rayan.s-sh-p-bita و خیلی های دیگه که الان مخ آلزایمری من کمک نمیکنه .بعضی از این عزیزان تا ساعت ها پس از نیمه شب تو سایتن و برای رفع و رجوع مشکلات بقیه بی تابی میکنن.من خودم بعضی شبها اینو با چشم خودم دیدم .همه مقصودم از اینهمه چانه درازی اینه که بچه ها بالاخره این دوره و این لحظات یک روزی به پایان میرسه پس بیایم قدر این همه همدلی و ایثار و مرام رو بدونیم و هر چقدر که میتونیم به بقیه کمک معنوی کنیم چون ما تو این لحظات واقعا نیازمند کمکهای معنوی و عاطفی همدیگه هستیم نه چیزه دیگه.بخدا به جرات میگم من اگر حتی ویزا هم نگیرم خیالی برام نیست چون واقعا دوستانی رو پیدا کردم که خیلی با ارزش هستن حتی با وجود اینکه هنوز روی گلشون رو هم ندیدم.و انصافا همین رفاقتها میمونه که هیچ قیمتی نمی شه روش گذاشت.در پایان میخوام بگم وقتی مدیران محترم سایت یا بچه های فعال وبا سابقه از بقیه میخوان که بیان وسایت رو پر از انرژی مثبت بکنن بخاطر همینه که میخوان شما وقت رو غنیمت بشمرین چون این لحظات تکرارشدنی نیستن .پس حالا که مثلا وقت پیش بینیه چرا نشستی یو بر بر داری منو نیگاه میکنی .حدس بزن و بنویس و شاد باش و دیگران رو هم شاد کن به خدا بعدا پشیمون میشی که دیگه سودی نداره .

مجددا به خاطر پر چونگی عذر خواهی میکنم.
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: WIKIMAN ، یاشار و ماری ، User ، rayan.s ، Linspire ، Amir78 ، satusa ، saman33 ، AmericanHamid ، bita-p ، mehran626 ، usa ، javidk ، farzad.s ، free_free
(2011-01-05 ساعت 21:39)Ali-J نوشته:  ای بابا سامان جان الان همه منتظر feb هستند دیگه :

Upcoming month's visa bulletin: February 2011 (Coming Soon)

بعله منتظر بولتن ماه feb هستند که توش کارنت شده های مارچ رو نوشته.

اصلا شما فکر کن که اینجوریه. برای من هم بهتره. چون خودم اول اعلام می کنم که بولتن اعلام شد. باور کن.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: rayan.s ، WIKIMAN ، saman33 ، free_free ، coming soon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان