2011-01-05 ساعت 11:30
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
|
تشکر کنندگان: Amir78 ، Linspire ، AmericanHamid ، free_free
من آمده ام وای وای ، COMING SOON شدم
همه را کلیر کنم من آمده ام كه همه را خوش حال کنم من آمده ام اي دلبر من الهي هر ماه بیایی در پهلوی ما نشسته ویزامون دهی همسايه شوي هوامونا داشته باشی شايد كه نصيب من بيچاره شوی من آمده ام وای وای، COMING SOON شدم همه را ویزا دهم من آمده ام كه شماره اعلام کنم من آمده ام لاتاری امد و خيمه زد به صحرای دلم زنجير رفتن فكنده در پای دلم KCC اگر به فرياد دل ما نرسد ای وای دلم واي دلم وای دلم من آمده ام وای وای COMING SOON شدم شماره اعلام کنم من آمده ام كه همه را خوش حال کنم من آمده ام بيا كه برويم از اين ولايت من و تو تو دست منو بگير و من ویزا تو جايي برسيم كه همه ویزا بگیریم تو از انکارا و من از ابوظبی تو من آمده ام وای وای COMING SOON شدم شماره اعلام کنم من آمده ام كه به همه ویزا بدم من آمده ام
2011-01-05 ساعت 12:54
(2011-01-05 ساعت 02:33)sh-b نوشته: [quote='ffmmp' pid='91167' dateline='1294136384'] یادش بخیر این پستهارو که میبینم یاد خودمون میوفتم بچهها اینقدر غصه این بولتن رو نخورید اینقدر زود میگذره که همش میگید ای کاش هنوز بولتن اعلام نشده بود [/ اميدوارم سال ديگه نوبت ما باشه كه از اين پستها بذاريم در لاتاري 2012
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15 تاریخ قبولی ما : 22 oct
2011-01-05 ساعت 14:36
(2011-01-05 ساعت 11:30)Amir78 نوشته: من آمده ام وای وای ، COMING SOON شدم سلام Amir78 عزيز بابا تو ديگه كي هستي دل مارو كه بستي خوشگل گفتي حال كرديم هميشه كارت درسته Amir78 شيطون تشکر کنندگان: Amir78 ، parastoo2011
2011-01-05 ساعت 16:51
(2011-01-05 ساعت 01:10)Ali-J نوشته: Coming Soon شد ... امیدوارم که تا ۱۹۰۰۰ باشه سلام من دارم فکر می کنم که یک جوراب سیاه زنونه بگیرم بکشم روی سرم، بعدش بیام دزدکی دم پنجره شما بشینم ببینم که شما چیکار می کنین که همیشه اولین نفر هستین که آپدیت شدن اون صفحه رو اعلام می کنین. دیشب من تقریبا تا 1 صبح نشستم خبری نبود. صبح سر کار صفحه رو باز کردم دیدم مثل ماه پیش شما اعلام کردین که coming soon شد. امیدوارم اعلام بولتن رو خودم اعلام کنم. وگرنه یا خودم رو می کشم یا شما رو!!! از شوخی گذشته، مرسی از اینقدر آپدیت بودن و خوش خبر بودن.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن کنسولگری:آنکارا مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود تشکر کنندگان: parastoo2011 ، Linspire ، Sooshians ، free_free
2011-01-05 ساعت 17:04
امیدوارم این ماه تعداد زیادی از کیس نامبرها کارنت بشه
تشکر کنندگان: satusa ، parastoo2011 ، Sooshians ، Hornet ، free_free
2011-01-05 ساعت 17:23
خوش به حال کسایی که کارنت شدن.دست راستشون روسرمااااا!فکرکنم تا10روزدیگه آپ دیت شه سایت آمریکا.بایدشروع کنیم به حدس زدن!؟به نظرمن این ماه حداقل تانزدیک 1600 بیاد...
[/quote] یادش بخیر این پستهارو که میبینم یاد خودمون میوفتم بچهها اینقدر غصه این بولتن رو نخورید اینقدر زود میگذره که همش میگید ای کاش هنوز بولتن اعلام نشده بود sh-b عزیز بابت راهنمایی هات و انرژی دادنت خیلی خیلی ممنون،دمت گرم. ولی شما ویزاتو گرفتی خیالت راحته،بابا ما به خدا دیگه جونی واسمون نمونده،خسته،داغون،نابود... بدبختی شماره کیسمونم بالاس. شما یه راهی چیزی پیش پای ما بذار بلکه یه کم حالمون بهتر بشه!بازم دمت گرم!
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx کارنت: jul.2011 مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011 اولین سفر: feb.2012 دومین سفر: feb.2013 خدایا شکرت...
امیدوارم یه عدد قلمبه سولمبه اعلام کنن تا چند رو سرمون گیج بخوره
زود باش زود باش ما 20 می خوایم زود باش تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، free_free
دوستان من به کی سی سی ایمیل زده بودم, در مورد وضعیت ماه بعد سوال کردم.امروز جواب دادند. به نظرتون کسی این ماه کارنت نمی شه ؟؟؟؟؟
Thank you for your inquiry. .
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of February below 14,850. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم.
شماره کیس: 2011AS18XXX دریافت نامه قبولی: May/2010/19 ارسال فرم : June 6 نامه دوم : 4 April 2011 مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011 کلیرنس : June 2011 9 دریافت ویزا : 15 June 2011 تاریخ پرواز : 8 July 2011 تشکر کنندگان: User ، coming soon ، free_free
2011-01-05 ساعت 19:27
(2011-01-05 ساعت 18:25)mehran626 نوشته:(2011-01-05 ساعت 18:22)saint نوشته: امیدوارم یه عدد قلمبه سولمبه اعلام کنن تا چند رو سرمون گیج بخورهماه پیش هم سرمون تا چند و وقت گیج میخورد اما این کجا و آن کجا [font=Verdana] [/font][font=Times New Roman] شاید این جمعه بیاید شاید.........؟[/font]
2011-01-05 ساعت 20:12
با سلام
خوب این روزها روز منه بد جوری تو بورسم همه دنبالم بودن. بابا همین coming soon رو میگم خوب منم coming soon هستم .پیشا پیش به همه بچه هایی که کارنت شدن تبریک میگم امیدوارم تعدادشون زیاد باشه.
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011 تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز ) سفارت : ابوظبی دریافت ویزا : 25 آگوست تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر (2011-01-05 ساعت 19:05)Ali-J نوشته: دوستان من به کی سی سی ایمیل زده بودم, در مورد وضعیت ماه بعد سوال کردم.امروز جواب دادند. به نظرتون کسی این ماه کارنت نمی شه ؟؟؟؟؟ali-j عزیز. خوب بولتن ماه feb که قبلا اعلام شده. الان ما منتظران ماه مارچییییم...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست: پرندهی نوپرواز بر آسمانِ بلند سرانجام پَر باز میکند تشکر کنندگان: Amir78
2011-01-05 ساعت 21:39
ای بابا سامان جان الان همه منتظر feb هستند دیگه :
Upcoming month's visa bulletin: February 2011 (Coming Soon)
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم.
شماره کیس: 2011AS18XXX دریافت نامه قبولی: May/2010/19 ارسال فرم : June 6 نامه دوم : 4 April 2011 مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011 کلیرنس : June 2011 9 دریافت ویزا : 15 June 2011 تاریخ پرواز : 8 July 2011
2011-01-05 ساعت 21:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-05 ساعت 23:04 توسط coming soon.)
با سلام مجدد
بچه ها بذارید یه چیزی که این روزها خیلی رو دلم سنگینی میکنه رو بهتون بگم .به خدا وقتی آدم میره تو همین تاپیک ویزا بولتن بچه های 2010 اینقدر دلش میگیره که نگو .اوایل این تاپیک منظورم صفحات اولشه یه شور و حالی میبینی وصف ناپذیر ولی به انتها که میری یک فضای بسیار بغض آلود با دو تا حس بسیار متضاد بعضی خیلی شاد بعضی ها خیلی غمگین و نا امید که علتش رو هم همگی خوب میدونیم و نمی خوام انرژی منفی بدم .ولی یه سئوال میخوام بپرسم اونم اینه که اون همه شور و حال کجا رفت ؟ اصلا دیگه کسی به این تاپیک میره سر بزنه ؟ شایدفقط به خاطر تجدید خاطره بعضیها یک سری برن اونجا ولا غیر.اگه از بچه های 2010 بپرسی میگن به خدا انگاری همین دیروز بود که تا آخرای ماه میشد همه میدویدن جلو کامپیوتر و یراست میرفتن تو سایت لاتاری بعد هم شیرجه تو مهاجر سرا . و آیا این حالت برای ما 2011 ای ها پیش نخواهد آمد .همین لحظاتی که همه اعتراف میکنیم که معادل یک سال طول میکشن با یک چشم بهم زدن میگذره و من فکر میکنم کمتر کسی تا حالا به انتهای لاتاری 2011 فکر کرده باشه . من که خودم وقتی فکر میکنم دلم بد جوری میگیره.ولی همون طور که پرونده لاتاری 2010 بسته شد پرونده ماها هم به تاریخ خواهد پیوست .ولی یه حسی و یه چیزی داره هی منو نهیب میده بابا تو یک چیزی بدست آوردی بالاتر از ویزای آمریکا .وقتی یکم با خودم فکر میکنم میبینم راست میگه و در میابم که اون چیزه هیچی جز پیدا کردن اینهمه دوست خدا خوب کرده تو یک سایت خدا خوب کرده بنام مهاجر سرا نیست .افرادی که عشقشون به بقیه اگر بیشتر از عشق یک پدر یا مادر به فرزند نباشه ، خدا وکیلی کمتر هم نیست .افرادی مثل user-success-ashkan-amir-homayoon-free-free-hasti banoo-saint-satusa-ali-j-یاشار وماریdrmahmoodi-rayan.s-sh-p-bita و خیلی های دیگه که الان مخ آلزایمری من کمک نمیکنه .بعضی از این عزیزان تا ساعت ها پس از نیمه شب تو سایتن و برای رفع و رجوع مشکلات بقیه بی تابی میکنن.من خودم بعضی شبها اینو با چشم خودم دیدم .همه مقصودم از اینهمه چانه درازی اینه که بچه ها بالاخره این دوره و این لحظات یک روزی به پایان میرسه پس بیایم قدر این همه همدلی و ایثار و مرام رو بدونیم و هر چقدر که میتونیم به بقیه کمک معنوی کنیم چون ما تو این لحظات واقعا نیازمند کمکهای معنوی و عاطفی همدیگه هستیم نه چیزه دیگه.بخدا به جرات میگم من اگر حتی ویزا هم نگیرم خیالی برام نیست چون واقعا دوستانی رو پیدا کردم که خیلی با ارزش هستن حتی با وجود اینکه هنوز روی گلشون رو هم ندیدم.و انصافا همین رفاقتها میمونه که هیچ قیمتی نمی شه روش گذاشت.در پایان میخوام بگم وقتی مدیران محترم سایت یا بچه های فعال وبا سابقه از بقیه میخوان که بیان وسایت رو پر از انرژی مثبت بکنن بخاطر همینه که میخوان شما وقت رو غنیمت بشمرین چون این لحظات تکرارشدنی نیستن .پس حالا که مثلا وقت پیش بینیه چرا نشستی یو بر بر داری منو نیگاه میکنی .حدس بزن و بنویس و شاد باش و دیگران رو هم شاد کن به خدا بعدا پشیمون میشی که دیگه سودی نداره . مجددا به خاطر پر چونگی عذر خواهی میکنم.
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011 تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز ) سفارت : ابوظبی دریافت ویزا : 25 آگوست تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
2011-01-05 ساعت 21:49
(2011-01-05 ساعت 21:39)Ali-J نوشته: ای بابا سامان جان الان همه منتظر feb هستند دیگه : بعله منتظر بولتن ماه feb هستند که توش کارنت شده های مارچ رو نوشته. اصلا شما فکر کن که اینجوریه. برای من هم بهتره. چون خودم اول اعلام می کنم که بولتن اعلام شد. باور کن.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن کنسولگری:آنکارا مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود تشکر کنندگان: rayan.s ، WIKIMAN ، saman33 ، free_free ، coming soon
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان