کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
علی جان تو advanced notification میاد
یعنی اونها الان همین 14850 رو میزارن واسه FEB واسه MARCH advanced notification میدن
تشکر کنندگان: saman33 ، free_free
(2011-01-05 ساعت 21:42)coming soon نوشته:  بچه ها بذارید یه چیزی که این روزها خیلی رو دلم سنگینی میکنه رو بهتون بگم.. این لحظات تکرارشدنی نیستن

دور از انصافه اگر خورخه* نخواد این دفعه تا بیست هزار رو اعلام کنه!
پیش بینی من بدون هیچ گونه محاسبه و مدل ریاضیاتی و آماری بیسته! (البته منظورم بیست هزاره!)

* اگر یادتون باشه وقتی در سایت دی اچ ال یا تی ان تی پیگیری می کردیم مرسوله رو، کسی که بیشتر مرسوله هار رو تحویل می گرفت George Sutton بود. نقل شده ایشان اسپانیایی هستند و میدانید که اسپانیایی ها حرف J را خ تلفظ می کنن. پس بدانید و آگاه باشید که سرنوشت همه مون یک جورایی به دست خورخه رقم می خوره!!!
تشکر کنندگان: rayan.s ، coming soon ، Linspire ، AmericanHamid ، usa
من اعلام می کنم که سوتی دادم Big Grin
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: rayan.s ، Linspire ، saman33 ، Amir78 ، AmericanHamid ، free_free
(2011-01-05 ساعت 21:42)coming soon نوشته:  با سلام مجدد

بچه ها بذارید یه چیزی که این روزها خیلی رو دلم سنگینی میکنه رو بهتون بگم .به خدا وقتی آدم میره تو همین تاپیک ویزا بولتن بچه های 2010 اینقدر دلش .....

coming soon عزیز با حرفات موافقم . بعضی وقتها به آخر لاتاری 2011 فکر میکنم و دلم میگیره .بعضی وفتها هم میترسم به آخرش فکر کنم .تقریبا از وقتی با مهاجر سرا آشنا شدم 90درصد زمانی که پای کامپیوتر میشینم رو در این خانواده جدید میگذرونم . و از داشتن چنین خواهر و برادرانی به خودم افنخار میکنم .آخه تو این جامعه بیرحم و ... که ما داریم پیدا کردن آدم خوب غیر ممکنه . خانوادهای داریم که با خوشحالی یک نفر همه خوشحال میشند.و با ناراحتی یک نفر هم همه ناراحت.
تشکر کنندگان: User ، rayan.s ، HOMAYON53 ، elena ، coming soon ، farzad.s
(2011-01-06 ساعت 03:43)AmericanHamid نوشته:  
(2011-01-05 ساعت 21:42)coming soon نوشته:  با سلام مجدد

بچه ها بذارید یه چیزی که این روزها خیلی رو دلم سنگینی میکنه رو بهتون بگم .به خدا وقتی آدم میره تو همین تاپیک ویزا بولتن بچه های 2010 اینقدر دلش .....

coming soon عزیز با حرفات موافقم . بعضی وقتها به آخر لاتاری 2011 فکر میکنم و دلم میگیره .بعضی وفتها هم میترسم به آخرش فکر کنم .تقریبا از وقتی با مهاجر سرا آشنا شدم 90درصد زمانی که پای کامپیوتر میشینم رو در این خانواده جدید میگذرونم . و از داشتن چنین خواهر و برادرانی به خودم افنخار میکنم .آخه تو این جامعه بیرحم و ... که ما داریم پیدا کردن آدم خوب غیر ممکنه . خانوادهای داریم که با خوشحالی یک نفر همه خوشحال میشند.و با ناراحتی یک نفر هم همه ناراحت.

اين احساس را من هم دارم . وقتي كه كانكت مي شم اولين صفحه كه باز مي كنم همين مهاجر سرا هست.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: rayan.s ، User ، Amir78 ، coming soon ، Linspire ، AmericanHamid ، farzad.s ، free_free
(2011-01-02 ساعت 08:57)Hornet نوشته:  پس همينجوري بر اساس مدل آماري ( يك فايل اكسل كوچولو): Big Grin
براي اين ماه شماره كارنت شده ها بین 16,500 تا 17,000 میباشدSad
امممما؛ سونامي شماره کارنتها در راه است و به احتمال زیاد در کارنت شده های June و به احتمال کم در May اتفاق می افتد.
با سلام . ضمن ارادت به hornet ‌عزيز و اينكه ايشان دو ماه متوالي پيش بيني بسيار نزديكي به كارنت اعلامي داشتند من هم با توجه به بررسي كارنت هاي اعلامي 2 سال گذشته به پيش بيني ايشون رسيدم .فقط اگر بخوام محدوده پيش بيني رو كمتر كنم با توجه به مدل آماري خودم به عدد 16775 رسيدم.حال ببينيم چي پيش مياد.شاد باشيد.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: rayan.s ، coming soon ، Linspire ، AmericanHamid
بچه ها من فکر می کنم این ماه بین 18500 تا 19500 با بهتره بگیم 18750 تا 19750
فکر میکنم بعد از کلی تعطیل بودن اعلام این تعداد کارنت منطقی بنظر میرسه

18750 تا 19750
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: Amir78 ، coming soon ، Linspire ، AmericanHamid ، free_free
20000
آخرين بار باشه كه چونه مي زنيا
تشکر کنندگان: Linspire ، coming soon ، free_free
من که فکر می کنم زیر 17000 تا کارنت شن..
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: AmericanHamid ، coming soon ، free_free
نظر من 17500 که امیدوارم اشتباه باشه .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: Linspire ، coming soon ، saman33 ، rayan.s ، free_free
(2011-01-05 ساعت 19:05)Ali-J نوشته:  دوستان من به کی سی سی ایمیل زده بودم, در مورد وضعیت ماه بعد سوال کردم.امروز جواب دادند. به نظرتون کسی این ماه کارنت نمی شه ؟؟؟؟؟

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of February below 14,850. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month
.

سلام منم ايميل زدم همينو واسم زد.فكرنميكنم منظورشون اين باشه كه كسي كارنت نميشه.ولي تاهفته ديگه بايدصبركنيم...
تشکر کنندگان: Linspire ، AmericanHamid ، coming soon ، rayan.s ، free_free
دوستان بررسی بولتن سالای گذشته نشون می ده که هیچ سالی توی آسیا نسبت بولتن ماه مارچ نسبت به ماه گذشته بیشتر از 1.2 نبوده. یعنی متاسفانه این ماه ماه جهش بزرگ نیست. با محاسبات به روش میانگین گرفتن از سالای گذشته و امسال تا ماه فوریه به نظر من توی خوش بینانه ترین حالت 17700 کارنت می شه و حد پایین 17100Sad
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: coming soon ، Linspire ، Hornet ، rayan.s ، free_free
منم هر چی جبر و جبروت بود ریختم رو ترازو با پارتی بازی و احتصاب رشوه کلان شد 18200 تا
تشکر کنندگان: saman33 ، Hornet ، rayan.s ، User ، یاشار و ماری ، free_free ، elena
دوستان امسال با سال گذشته نميشه مقايسه كرد چون سال گذشته كل 15000 برنده اسيا به طور يكنواخت ذر تمام CASE NUMBER ها پخش شده بود يعني تعداد نفرات 0 تا 10000 با تعداد 10000 تا 20000 و 20000 تا 30000 يكسانه در صورتيكه امسال فقط حدود 28% برنده ها از 0 تا 10000 هستند و 10000 تا 20000 حدود 18%و ........ كه در جدول شماره کیس برندگان 2011 به عنوان يك نمونه اماري ميشه ديد براي همين اميدوارم بزودي جهشها شروع بشه كه حتما از 1.4در مقايسه با سال قبل بيشتر خواهد بودو خبر خوب اينكه امسال تا اين ماه حدود 38% كارنت شدن در صورتيكه سال گذشته اين ماه حدود 33% كارنت شده بودن
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، saman33 ، Sooshians
راستش رو بخواین حالا که خوب فکر میکنم میبینم چند وقت پیش آیه ای نازل شده بود که من فراموش کردم خدمت دوستان تلاوت کنم هر چند که دچند تن از اصحاب مهاجرسرا اون رو رو پوست آهو نوشتن که محفوظ بمونه

ان الذین صبرو بما اصابتهم البولتن و لم یجیکو ابدا اولئک هم المفلحون

(( همانا کسانی که از برای بولتن ها صبر پیشه کنند و جیک نزنند رستگاری شایسته آنهاست))

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: User ، rayan.s ، satusa ، Linspire ، saman33 ، AmericanHamid ، یاشار و ماری ، GHANARI ، Sooshians ، armido ، Hornet ، elena

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان