کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-01-06 ساعت 23:35)free_free نوشته:  راستش رو بخواین حالا که خوب فکر میکنم میبینم چند وقت پیش آیه ای نازل شده بود که من فراموش کردم خدمت دوستان تلاوت کنم هر چند که دچند تن از اصحاب مهاجرسرا اون رو رو پوست آهو نوشتن که محفوظ بمونه

ان الذین صبرو بما اصابتهم البولتن و لم یجیکو ابدا اولئک هم المفلحون

(( همانا کسانی که از برای بولتن ها صبر پیشه کنند و جیک نزنند رستگاری شایسته آنهاست))
درود بر فری فری عزیز
اینبار مچتو گرفتم . در شان نزول این آیه شک بسیار میرود چون با صحبتهای قبلی شما در تناقض است برادر.شمارا به ارسال شماره 920همین تاپیک حواله میدهم که شما چگونه با وعده و وعید قصد داشتید صدای جیک جیک مارو دربیارید ولی حالا میگید آیه اومده جیک نزنیم . فکر نمیکنید این آیه از طرف شیطان وحی شده باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Big Grin
تشکر کنندگان: Linspire ، free_free ، Sooshians
(2011-01-07 ساعت 02:01)AmericanHamid نوشته:  
(2011-01-06 ساعت 23:35)free_free نوشته:  راستش رو بخواین حالا که خوب فکر میکنم میبینم چند وقت پیش آیه ای نازل شده بود که من فراموش کردم خدمت دوستان تلاوت کنم هر چند که دچند تن از اصحاب مهاجرسرا اون رو رو پوست آهو نوشتن که محفوظ بمونه

(( همانا کسانی که از برای بولتن ها صبر پیشه کنند و جیک نزنند رستگاری شایسته آنهاست))
درود بر فری فری عزیز
اینبار مچتو گرفتم . در شان نزول این آیه شک بسیار میرود چون با صحبتهای قبلی شما در تناقض است برادر.شمارا به ارسال شماره 920همین تاپیک حواله میدهم که شما چگونه با وعده و وعید قصد داشتید صدای جیک جیک مارو دربیارید ولی حالا میگید آیه اومده جیک نزنیم . فکر نمیکنید این آیه از طرف شیطان وحی شده باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Big Grin
اشتباه نکن دیگه اینا معجزست. علم که پیشرفت می کنه ما می فهمیم که فری فری چی میگه...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: Linspire ، AmericanHamid ، free_free ، Sooshians ، Hornet
(2011-01-07 ساعت 02:10)saman33 نوشته:  

درود بر فری فری عزیز
اشتباه نکن دیگه اینا معجزست. علم که پیشرفت می کنه ما می فهمیم که فری فری چی میگه...

حمید جان اون ارسالی که میگی آیه نبود و ضمانت اجرایی نداره . اون یک روایت بود. بقول سامان معنی این آیه ها الان فهمیده نمیشه...شاید تو dv2200 یکمی بفهمن....TongueTongue
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، Linspire ، rayan.s ، satusa ، Hornet
(2011-01-07 ساعت 02:36)free_free نوشته:  

درود بر فری فری عزیز

حمید جان اون ارسالی که میگی آیه نبود و ضمانت اجرایی نداره . اون یک روایت بود. بقول سامان معنی این آیه ها الان فهمیده نمیشه...شاید تو dv2200 یکمی بفهمن....TongueTongue

فری جان ما اینقدر دوست داریم که تمام حرفات برای ما مثل آیه میمونه .
تشکر کنندگان: Linspire ، free_free
(2011-01-07 ساعت 02:36)free_free نوشته:  

درود بر فری فری عزیز

تیتر روزنامه های شنبه صبح :
"شخصی با نام مستعار free-free که ادعا میکرد بهش آیه نازل میشه توسط نیروهای گمنام ..... ..... دستگیر شد."

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: Linspire ، free_free ، satusa ، Sooshians ، AmericanHamid ، User
خدایا حول حالنا به احسن الحال.. Sad
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: Linspire ، Amir78 ، AmericanHamid
16000 تا
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: Amir78 ، AmericanHamid
بیست هزار
تشکر کنندگان: Amir78 ، rayan.s ، coming soon ، AmericanHamid
دوستان احتمالا امشب شماره ها اعلام می شود
ستاد ایجاد رعب و وحشت برای افراد کلیر نشده
20000 تا
بچه ها فقط عدد بدید بدون متن
تشکر کنندگان: rayan.s ، Linspire ، coming soon ، AmericanHamid ، goli20
میزنم به عشق 20000 تا
من الان میرم بخوابم و فردا هم به همه میگم کارنت شدم
من کاری ندارم اینقدر مطمئنم که نگوو Sad
تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، یاشار و ماری ، User ، coming soon ، AmericanHamid
همه جا در امن و امان است.

برید بخوابید .... شیرمردان و مراقبان قلعه تا صبح بیدارند و هر وقت بولتن اومد زنگ مهاجر سرا به صدا در میارن

برید راحت بخوابید.
همتون کارنتین
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، Linspire ، User ، gadfly ، coming soon ، AmericanHamid ، rayan.s ، Sooshians ، goli20
سلام
پیش بینی من :
17350
کیس نامبر : **362
تاریخ نامه اول : 28/03/89
ارسال مدارک : تیر ماه
سفارت : ابوظبی
تاریخ مصاحبه : august 07 2011
تاریخ دریافت نامه دوم :NA
تاریخ ویزا : سپتامبر 2011
تاریخ ورود به امریکا : 6 اکتبر 2011

تشکر کنندگان: User ، rayan.s ، gadfly ، coming soon ، matin2257 ، AmericanHamid ، maryam sadafi ، Sooshians
چه کسی داوطلب می شود برای نگهبان شب؟؟؟؟
رمز شب: 20000
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، AmericanHamid ، maryam sadafi ، Sooshians
(2011-01-08 ساعت 00:03)Amir78 نوشته:  چه کسی داوطلب می شود برای نگهبان شب؟؟؟؟
رمز شب: 20000

20000
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: Amir78 ، coming soon ، AmericanHamid ، User ، Sooshians
بزنه این ماه آسیا 20000
except Iran :16000
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: free_free ، Linspire ، AmericanHamid ، Sooshians

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان