کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
من با ابزار های خیلی حساس اندازه گرفتم ماه دیگه تا 19850 کارنت میشن:cool Big Grin
تشکر کنندگان: rayan.s ، coming soon ، free_free
(2011-01-13 ساعت 18:11)saman33 نوشته:  بنا به درخواست دوستان دیگه سرمو نمی کوبم به دیوار می خوام با ارامش بشینم پای کامپیوتر کارامو بکنم. شاید ماه بعد کارنت شیم...

آقا اين بد آموزي داره. ميشه يك لطفي در حق ما بكني همون قبلي رو بذاريد. Big Grin
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: rayan.s ، armido ، saman33 ، free_free
این coming soon جلوی ماه march ديگه داره خيلي،‌خيلي جالب ميشهCool
شايد KCC مي خواد يك حال اساسي به همه بده!Shy
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: rayan.s ، Linspire ، HOMAYON53 ، free_free
(2011-01-15 ساعت 09:39)Hornet نوشته:  این coming soon جلوی ماه march ديگه داره خيلي،‌خيلي جالب ميشهCool

دوست عزيز
دو سه ماه پيش هم فكر كنم بولتن دسامبر بود همين اتفاق comming soon افتاد و همه فكر كرديم مي خوان حال اساسي بدن ولي بعد از چند روز درستش كردند.
زياد فكر خودتون رو مشغول نكنيد. از اينا اين كارا بر نمياد. بريد تا 9 ام ماه بعد با خيال راحت به كاراتون بپردازيد.
موفق باشيد

[/quote]

[/quote]

[/quote]

تشکر کنندگان: maaref ، HOMAYON53 ، rayan.s ، coming soon ، free_free
سلام دوستان
تاریخ مصاحبه ما هم معلوم شد برای 28 مارچ . توی عید خیلی ترکیه گرون نیست؟ بامون دعا کنید ، براتون دعا می کنم.

فرداهای تو روشن است
هم بدانسان که تو بنیاد می نهی
و چون از گذشته ها به امروز سفر می کنی
هرگز نیاز بدان نیست که تیرگی های ایام رفته را
همراه خویش بری

امروز پدیده اي شگفت انگیز است،سرشار توان و امکان
تا زندگی را بدان پايه بنا کنی
که آرزومندی

امروز، سر آغاز بخت است
اولین گام به راه های نو
و دستی به سوی همبستگی های نوین

امروز،نیک وقت آنست تا بیاد آری
تو خداوندگار آن نیروی شگرفی
که شادمانی را به زندگانیت
ارمغان تواند داد
و عشق را و رضایت را

اکنون روز آنست که خویشتن را دریابی
و عشق را به خود هدیه دهی و بردباری را
که سخت نيازمند آنی

و امروز هم آن است
که آهنگ رفتن کنی
آهنگ فردای روشن خویش
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: armido ، maaref ، clear ، WIKIMAN ، فردين ، AmericanHamid
(2011-01-15 ساعت 11:30)satusa نوشته:  
(2011-01-15 ساعت 09:39)Hornet نوشته:  این coming soon جلوی ماه march ديگه داره خيلي،‌خيلي جالب ميشهCool

دوست عزيز
دو سه ماه پيش هم فكر كنم بولتن دسامبر بود همين اتفاق comming soon افتاد و همه فكر كرديم مي خوان حال اساسي بدن ولي بعد از چند روز درستش كردند.
زياد فكر خودتون رو مشغول نكنيد. از اينا اين كارا بر نمياد. بريد تا 9 ام ماه بعد با خيال راحت به كاراتون بپردازيد.
موفق باشيد

با سلام

حق با شماست اصلاح شد ولی به جان خودم یک روز بیشتر طول نکشید.بالاخره برای ما که فعلا سرگرمی و سوژه نداریم و می خوایم به هر شکلی به بچه ها انرژی و هیجان سالم بدیم تا درامورات سایت مشارکت بیشتری بکنن مورد بدی بنظر نمیاد.بی خیال . بگذار هیجانشو ببریم. Big GrinBig GrinBig Grin

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: rayan.s ، maaref ، clear ، free_free ، satusa
از بحث اين Comming Soon كه بي خيال بشيم، داشتم كليه پيشبيني ها رو نگاه مي كردم، به اين نتيجه رسيدم كه واقعاً شايد يك اصولي را همگي بهش رسيده باشند براي پيشبيني، چون بالاي 80% پيش بيني ها كمتر از 10% خطا داره.Big GrinBig Grin
البته با توجه به اينكه اين آخرين سالي كه پيش بيني به درد مي خوره (چون از سال ديگه موقع چك كردن نتايج،‌تاريخ مصاحبه رو بهتون مي گن)،‌ولي بالاخره به نوبه خودش موفقيت يزرگيه.Big Grin
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: coming soon ، rayan.s ، maaref ، clear ، moeen ، free_free ، satusa
(2011-01-13 ساعت 16:18)samadi2050 نوشته:  
(2011-01-12 ساعت 12:10)farzad.s نوشته:  من هم به تمام دوستانی که کارنت شدن تبریک میگم.به امید اینکه در ماههای آینده روند کارنت شدن با سرعت بیشتری انجام بشه.ولی به حس ششمم خیلی امیدوار شدم چون دقیقا پیش بینی من همین 17200 بود دوستان.

فرزاد جان ،ضمن تبریک بخاطر دقت احساسات (بخصوص حس ششم ) لطفا پیش بینی خود برای 27000 را هم اعلام کنید ،ضمنا فکر نمیکنید ترتیب شماره کیس نامبرها بدین صورت است که قبول شدگان در قرعه را بترتیب شماره کیس اختصاص میدهند(از همه قاره ها ) و لذا ممکن است در آینده تراکم شماره ها ی آسیا کمتر یا بیشتر باشد و این موضوع روی کارنت شدن تاثیر زیادی داشته باشد ؟ با تشکر
دوست عزیز با نظر شما موافقم که تراکم شماره های هر قاره در سرعت کارنت شدن اون قاره در هر ماه تاثیر گذار خواهد بود.پیش بینی من با استناد به حس ششم برای کارنت شدن کیس نامبر شما در ماه june خواهد بود.یعنی شما بولتن ماه آپریل را چک کنی برای ماه june کارنت میشی به امید خدا.البته اینها همش بر پایه حدس و گمان است.لاتاری رو که می بینی هیچ چیزش قابل پیش بینی نیست.

شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: maaref ، samadi2050 ، free_free
هنوز March در وضعیت Coming Soon است،Cool
اگه بزنه و این دوستان KCC یک حالی بدن ، سال2010 به سال شگفتی در Lottory تبدیل میشه (به عنوان مثال : 1- تغییر دامنه شماره کیسها 2- بسته شدن یکی از مراکز آزمایش پزشکی در دبی 3- Comming Soon ماندن ماه March و...) CoolCool
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: melika64 ، rayan.s ، maaref ، HOMAYON53 ، coming soon ، free_free
من يه حدسي ميزنم براي اين جريان coming soon ماه march
بعيد نيست بخوان طرح سال اينده را براي بقيه كيسهاي امسال پياده كنند يعني زودتر تاريخ مصاحبه ها را تا اخر اعلام كنندچون تا كارنت ماه march اعلام شد به بچه ها تاريخ مصاحبشونو سريع اعلام كردن يعني از قبل براشون تعيين شده بود شايدبراي ژانويه ميخواستن انجام بدن ولي به تعويق انداختن چون همچين اشتباهي يك كم عجيبه البته فقط يه حدسه
تشکر کنندگان: rayan.s ، maaref ، coming soon ، free_free ، usa ، Linspire
دوستان عزیز مهاجر سرا،
با سلام.
یک مطلب خیلی خیلی مهم که خیلی از ما به سادگی از کنارش می گذریم و نگاهی سَر سَری به اون داریم موضوع زبان هستش. بچه ها لطفاً این جریان آموختن زبان رو جدی بگیرید چون خیلی خیلی هایز اهمّیت هستش. برای کار ، زندگی ، مراوده روزانه ، و خیلی چیزهای دیگه لازم و ضروری هست.

اگر ســوالی بود در خدمت هستم.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: maaref ، saman33 ، Hornet ، free_free
بچه ها جون اين قضيه سال بعد رو روشن كنيد بي زحمت:يعني سال آينده همون ماه اول برنامه كارنت تا آخر سال مشخص ميشه؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: maaref
احتمال داره این طرح آزمایشی برای آمادگی برای سال بعد باشه که از همین الان دارن تمرین میکنن.بهر حال موضوع خوبی برای گیر دادنه....و و قتی هم ورش داشتن برای حندیدن...Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Sooshians ، maaref ، saman33 ، coming soon
اما جدا این coming soon خیلی داره هیجانی میشه ها....نمی تونه یه اشتباه باشه..چون اگه بود یک هفته طول نمی کشید
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: free_free ، final destination ، melika64 ، maaref
هر چيه واسه ما ته صفي ها فرقي نمي كنه.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: maaref ، Linspire ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان