کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام

سایت لاتاری همچنان ماه march رو در حالت coming soon نشون میده !!!!!SadSadSad

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: free_free
(2011-01-16 ساعت 15:18)free_free نوشته:  احتمال داره این طرح آزمایشی برای آمادگی برای سال بعد باشه که از همین الان دارن تمرین میکنن.بهر حال موضوع خوبی برای گیر دادنه....و و قتی هم ورش داشتن برای حندیدن...Smile
و وقتی هم دیر اومد واسه گریه کردن...Cool
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، HOMAYON53
دوستان جدیدالکارنت ماه مارچ ... کسی از طریق ابوظبی وقت مصاحبه اش را دریافت کرده ؟
تشکر کنندگان:
بر و بچه ها کجایید ؟ برف آمده ، سنگ که از آسمون نمیاد چرا سایت اینقدر خلوته ؟ کسی اینجا نیییییییییست (همراه اکو صدا مثل فیلم های ترسناک)
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free
سلام دوستانBig Grin
می خوام بازم به Coming Soon ماه March گیر بدم Big GrinBig GrinBig Grin
با توجه به تعطیلات شنبه و یکشنبه دوستان با صفای KCC ، اگه تا فردا شب (دوشنبه) حدود ساعت 1 بامداد Coming Soon بود، یعنی ما (برندگان 2011)با این حضرات KCC وارد فاز تازه ای می شویم.Cool
و اگر تا فردا شب Coming Soon را، ورداشتن ، یعنی همانند قبل سوتی دادن و ما هم الکی دچار هیجان شده ایم.Wink

شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free
با سلام

جناب clear عزیز اصلا نترس من اینجام .در ضمن فیلمهای آلفرد هیچکاک کمتر نگاه کن . Big GrinBig GrinBig Grin

برد تیم ملی فوتبال مقابل عراق و کره شمالی رو تبریک میگم و به نیابت از همتون میگم بچه ها متشکریم و در همین رابطه یاد یه مطلبی افتادم اونم اینه که اگه تیم ملی چهار شنبه مقابل امارات به پیروزی رسید نکنه بچه هایی که از ایران میرن برای مصاحبه رو شل و پل کنن . SadSad

تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، AmericanHamid ، javidk ، clear
(2011-01-16 ساعت 13:05)final destination نوشته:  بچه ها جون اين قضيه سال بعد رو روشن كنيد بي زحمت:يعني سال آينده همون ماه اول برنامه كارنت تا آخر سال مشخص ميشه؟

بله دوست عزیز
برندگان 2012 در زمان چک کردن برنده شدن یا نشدن خود در سایت ، از تاریخ روز مصاحبه خود هم با خیر می شن.
منبع :
http://travel.state.gov/visa/immigrants/...322.html#4

Lottery Winner Notification
DV Lottery 2011: Diversity Visa lottery selectees for DV 2011 were notified by mail between May and July of 2010.

DV Lottery 2012: Starting on May 1, 2011 through June 30, 2012, all entrants may check the status of their entry through the Entry Status Check on the E-DV website www.dvlottery.state.gov. Entry Status Check will be the ONLY means by which lottery winners/selectees will be notified of their selection for DV-2012. Additionally, Entry Status Check will provide you, the successful selectee, instructions on how to proceed with your application and notify you of the date and time of your appointment for immigrant visa interview. The Kentucky Consular Center will no longer mail out notification letters to Diversity Visa selectees. Those selected in the random drawing are NOT notified of their selection by e-mail. The above procedures are explained in the DV Lottery 2012 Instructions. The "Selection of Applicants" section of the DV Instructions provides information about the DV time frame and process.

شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، AmericanHamid ، HOMAYON53 ، rayan.s
ارسال های غیر مرتبط با تاپیک حذف شد.

لطفا از بحث های بی مورد بپرهیزید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Amir78 ، rayan.s ، Sooshians
(2011-01-16 ساعت 21:02)Hornet نوشته:  
(2011-01-16 ساعت 13:05)final destination نوشته:  بچه ها جون اين قضيه سال بعد رو روشن كنيد بي زحمت:يعني سال آينده همون ماه اول برنامه كارنت تا آخر سال مشخص ميشه؟

بله دوست عزیز
برندگان 2012 در زمان چک کردن برنده شدن یا نشدن خود در سایت ، از تاریخ روز مصاحبه خود هم با خیر می شن.
منبع :
http://travel.state.gov/visa/immigrants/...322.html#4

Lottery Winner Notification
DV Lottery 2011: Diversity Visa lottery selectees for DV 2011 were notified by mail between May and July of 2010.

DV Lottery 2012: Starting on May 1, 2011 through June 30, 2012, all entrants may check the status of their entry through the Entry Status Check on the E-DV website www.dvlottery.state.gov. Entry Status Check will be the ONLY means by which lottery winners/selectees will be notified of their selection for DV-2012. Additionally, Entry Status Check will provide you, the successful selectee, instructions on how to proceed with your application and notify you of the date and time of your appointment for immigrant visa interview. The Kentucky Consular Center will no longer mail out notification letters to Diversity Visa selectees. Those selected in the random drawing are NOT notified of their selection by e-mail. The above procedures are explained in the DV Lottery 2012 Instructions. The "Selection of Applicants" section of the DV Instructions provides information about the DV time frame and process.

hornet عزیز. من فکر می کنم یه اشتباهی میکنید شاید هم من اشتباه می کنم. توی این میل گفته که سال 2012 با Entry status check شما میتونید از انتخاب شدنتون مطلع بشید. و همچنین به وسیله اون از صحت پروسه کار و زمان و مکان مصاحبه مطلع بشید. ولی نگفته که در همون زمان. برداشت شخصی من اینه که توی قسمت با عنوان entry status check توی سایت لاتاری شما با وارد کردن کیس نامبر در هر زمانی از موقعیتتون مطلع می شید و نه لزوما روز اول. یه چیزی تو مایه administrative processing سایت سفارت آنکارا. و دیگه نامه دومی هم نمی یاد. من که از همین الان نگران بچه های 2012 هستم که برنده می شن ولی نامه اولو نمی گیرن و هیچ وقت هم نمی تونن ...
با این کارشون هم تو نامه دوم صرفه جویی کردن هم دیگه نیاز نیست 24 ساعت به ما جواب ایمیل بدن که نامتون الان رسید الان دست فلانیه الان داریم پاکتو باز می کنیم شما اطلاعاتتون درسته و ...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، Amir78 ، free_free ، Linspire ، Sooshians
با اجازه بزرگترها
یه درخواستی میخام بدم که ما باید دو نفر رو از این سایت اخراج کنیم 1- coming soon و 2- saman33
چون این coming soon عزیز رو هرچند خیلی دوسش داریم ولی نوع آمریکاییش خیلی داره رو اعصابمون راه میره .
و این آقا سامان هم داره ترویج خشونت میکنه و هروقت کامنتهاشو میخونیم به مدت نیم ساعت سرگیجه داریم با سالاد سردرد .
و راه اخراج نشدنشان هم تغییر اسم coming soon به current و سامان عزیز هم تغییر عکسشون .
تشکر کنندگان: Amir78 ، coming soon ، saman33 ، Linspire ، clear ، free_free
(2011-01-17 ساعت 02:20)AmericanHamid نوشته:  با اجازه بزرگترها
یه درخواستی میخام بدم که ما باید دو نفر رو از این سایت اخراج کنیم 1- coming soon و 2- saman33
چون این coming soon عزیز رو هرچند خیلی دوسش داریم ولی نوع آمریکاییش خیلی داره رو اعصابمون راه میره .
و این آقا سامان هم داره ترویج خشونت میکنه و هروقت کامنتهاشو میخونیم به مدت نیم ساعت سرگیجه داریم با سالاد سردرد .
و راه اخراج نشدنشان هم تغییر اسم coming soon به current و سامان عزیز هم تغییر عکسشون .

ما مخلص همه بر و بچه های با معرفت و صبور وبا مرام مهاجر سرایی هستیم.هر چی بفرمایید همونه. Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تشکر کنندگان: saman33 ، Amir78 ، clear ، AmericanHamid
با سلام مجدد

قابل توجه دوستان مهاجرسرایی . فایل ضمیمه نمونه یک ویزا آمریکائیه که انشا الله میخوره تو پاسمون . نکات قابل توجه ای داره که اگه دقت کنید خالی از لطف نیست و میتونه مفید باشه چون میتونید بعد از گرفتن ویزاتون همونجا با این معلوماتی که الان بدست میارید چکش کنید تا خدا نکرده اگه اشتباهی در اون وجود داره متوجه بشید و در جهت رفع اون اقدام لازم رو انجام بدید.

با تشکر

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

با سلام به همه،

دوستان دقت کنید که دوشنبه هم توی آمریکا تعطیلی رسمیه، بنابر این اگر دوشنبه هم خبری از بولتن نشد زیاد تعجّب نکنید. Sad
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، Hornet
(2011-01-17 ساعت 03:16)coming soon نوشته:  با سلام مجدد

قابل توجه دوستان مهاجرسرایی . فایل ضمیمه نمونه یک ویزا آمریکائیه که انشا الله میخوره تو پاسمون . نکات قابل توجه ای داره که اگه دقت کنید خالی از لطف نیست و میتونه مفید باشه چون میتونید بعد از گرفتن ویزاتون همونجا با این معلوماتی که الان بدست میارید چکش کنید تا خدا نکرده اگه اشتباهی در اون وجود داره متوجه بشید و در جهت رفع اون اقدام لازم رو انجام بدید.

با تشکر
امیدوارم برای گرفتن این نوع ویزا این همه سختی را تحمل نکرده باشید! چون این ویزای اقامت نیست و مشخصات و اطلاعات ویزای اقامتی با این ویزا متفاوته. موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: free_free ، javidk ، clear ، Sooshians
فکر کنم این سامان و comin soon و بولتن و این چیزا یه رابطه ای با هم دارن.....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: saman33 ، AmericanHamid ، Linspire ، coming soon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان