کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-02-06 ساعت 12:10)tamanna نوشته:  
(2011-02-06 ساعت 02:39)AmericanHamid نوشته:  
(2011-02-06 ساعت 00:23)Amir78 نوشته:  خدا خیلی بزرگ است
نگران نباشید
میشه

امیر جان خدا که بزرگ هست ولی فکر میکنم دل ما کوچیکه که صبر نداریم . و فکر میکنم بیشتر از ما خدا نگرانه چون میگه :"بین این همه آدم قبول شدید حالا چرا بیقراری میکنید"
ببخشید ترجمه آیه را نوشتم احتمالا این ایه به free-free وحی شده اصلیش رو میاد میگه.

چه جمله ی قشنگی!!!!!!Smileکلی موج مثبت داشتتتتتتتتتتتتتتتتت

دوست عزیز شما کیس نامبرتون چنده؟ اطلاعاتتون رو جهت درج در جدول 2011 در یک نگاه برای من بفرستید
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: javidk ، coming soon ، goli20 ، Sooshians ، maaref
(2011-02-05 ساعت 14:14)HOMAYON53 نوشته:  
(2011-02-05 ساعت 10:16)coming soon نوشته:  با سلام

تبریک به همه بچه هایی که کارنت شدن Big Grin
ولی امیدوارم که این ایمیله یک جائیش ایراد داشته باشه . بابا به خدا دیگه جورایی داریم قاط میزنیم .به نظرم یک نفر تو مایه های تام کروز رو در قالب عملیات غیر ممکن مثلا 5 بفرستیم kcc تا این قطره چکونی که باهاش ملت رو کارنت میکنن رو بدزده و جون همه رو راحت کنه.والا به خدا .

به هر حال با فرض موثق و درست بودن این ایمیل ما موندیم و حدودا 26000 تا کیس نامبر باقی مانده .خوب اگه بخوان همه ( 45000 کیس نامبر)رو کارنت کنن با توجه به اینکه فقط و فقط و فقط و..... 4 تا ویزا بولتن دیگه بیشتر باقی نمونده پس باید هر ماه حدود 6250 کیس رو کارنت کنن .یعنی حداقل جهش برای ماه بعد باید 6250 تا کیس باشه که خیلی بعید به نظر میرسه و خیلی گیج کننده است چون در تاریخ همه ویزا بولتن سالهای گذشته کم سابقه بوده .خلاصه این از خدا بی خبرها آب پاکی رو ریختن رو دست هر چی پیش بینی بود و تمام محاسبات ریاضی و رمالی و نجوم و مدلهای آماری و انحراف معیار و واریانس و نقشه های ماهواره ای و هر چی که شما فکرش بکنید یا نکنید رو به مسخره گرفتن ونهایتا بر میگردیم به همین پیشنهاد خودم جهت سرقت قطره چکون مسئول کارنت کردن kcc .لذا اگه صلاح میدونید یک فراخوان بزنیم برای بچه هایی که دورهای تکاوری و کماندویی و چتر بازی و غیره رو دیدن تا خودشون رو به روابط عمومی سایت مهاجرسرا معرفی کرده و بعد از انجام مراحل مصاحبه و گزینش انشاالله به همین عملیات غیر ممکن فرستاده بشه و قال قضیه رو بکنه.همه بگین انشا الله. در پایان عملیات هم همه باهاش دنگی حساب میکنیم Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

با تشکر
با تبريك به كليه دوستان كارنتي و اميد دريافت ويزا يك ضرب در مصاحبه
پيش بيني من اينه كه سفارت بايد ماهي 5200 اعلام كنه كه همه كارنت بشن. و اين كارو نمي كنه پس اينا تا نزديك سپتامبر همين روش لاكپشتي حالا بعضي وقت ها با يك شيب تند پيش ميره و نزديك سپتامبر همه رو كارنت مي كنه و براي اون نفري 819 دلاره هم كه شده همه فرامي خونه حتي تا 15 سپتامبر حالا يك عده هم كليرنس مي خورن و مابقي قضايا كه خودتون مي دونين.
نتيجه گيري: بنده زياد دل به اين قضيه نبستم و توصيه براي كيس بالايي ها اينه كه اگر قصد رفتن به خارج كشور را دارند راههاي ديگه رو موازي برن جلو چون بعيد مي دونم از بولتن ها براي ما آبي گرم شه.

با شما کاملا موافقم دوست عزیز .یه مقدار برای ما کیس بالایی ها ساده لوحانه به نظر می رسه که خیلی به این پروسه دل ببندیم.چون از اول تا آخر این لاتاری یه مقدار خیلی زیادی به شانس هم بستگی داره بهتره خیلی ما کیس بالایی ها از حقیقت فرار نکنیم.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: free_free ، Linspire ، javidk ، coming soon ، ahmadzareii ، Sooshians ، maaref
(2011-02-05 ساعت 22:54)1979SAM نوشته:  البته من كه هنوزچيزي توي بولتن نديدم اما اگه 19100درست باشه براي ماه پنجم تصاعدحسابي ذيل تاحدودزيادي جواب داده نگران نباشيد طبق تصاعد زيرهمه كارنت ميشن اما پروسه اف بي آي چك حرف آخرروميزنه البته اگه مشكل جانبي موقع مصاحبه نداشته باشيد:

FEB;14770
MAR;16800
APR;19040
MAY;22960
JUN;27370
JUL;32900
AUG;40180
SEP;CURRENT

البته نگران نباشيد اگه شما مداركتون رو مثلا تابستون امسال ارسال كرده باشيد اف بي آي چكتون هم ازهمون موقع پروسه اش شروع شده يعني شما اگرسي سپتامبرهم مصاحبه داشته باشيد شانس ويزاي يكضربتون چندين برابر نفراتي كه مثلا هفت هشت ماه قبلش مصاحبه داشتن

آقا مطمئا هستید اف بی ای چک از زمان فرستادن فرمها شروع میشه و از کجا میدونید؟ مرسی
تشکر کنندگان: final destination ، maaref

آقا مطمئا هستید اف بی ای چک از زمان فرستادن فرمها شروع میشه و از کجا میدونید؟ مرسی

سلام دوست من
من براساس اطلاعات همين سايت اظهارنظركردم وبنظرهم منطقي مياد چون مدارك شمادرحدودجولاي سال گذشته ارسال ميشه واونها كامل به اين امرواقف هستن كه شماره كيس شما كي براي مصاحبه معرفي ميشه(لازم به ذكرهست كه احتمالا دردي وي 2012شماهمراه كيس نامبر تاريخ به جريان افتادن كيستون هم خواهيد دونست) دراين بازه نسبتاطولاني يك پروسه غيرممكن به جريان ميفته چون بين دوكشورممكنه هيچ تبادل اطلاعاتي وجودنداشته باشه وبنابراين اداره مهاجرت بااحتياط بيشتري كيسها رومورد مطالعه قرارميده طول اين مدت به تعريف مسير زندگي شماازديدگاه آفيسرقبل ، حين وبعدازمصاحبه منوط ميشه....
قبل اين مصاحبه فقط مدارك شما،نحوه دقت شما،واطلاعات موجود مسافرتي شما كه احتمالا صادقانه پركرديد زيرذره بين ميره
حين مصاحبه آفيسر كه يك مشاور دوره ديده هست تنها باچند سوال ظاهرا ساده شماروتحليل ميكنه وباديدن نواقص پرونده وظاهرشما ساختارذهني يك دولت روازشما ترسيم ميكنه.
وبعدازاون شمابه احتمال نودونه درصد نتيجه روخودتون حدس ميزنيد .....البته اگه توجيه وخرافه روتوي ذهنتون تعطيل كنيد.

درضمن درجواب دوست عزيزي كه گفت همه چيزشانسي هست بايد عرض كنم كه اشتباه ميكنيد :
شما دراين مرحله اصلا روي شانس قرارنداريد چون بااحتمال50000تقسيم بر4500000برنده شديد واتفاقا مرحله شانس رو پشت سرگذاشتيد(يعني يك هزارم شانس )

ازاين به بعد پروسه هست كه دوره اش كاملا تعريف شده وهمه چيز به عكس العمل سريع شما درارسال وتهيه مدارك لازم واعزام به موقع خودتون به مصاحبه وآزمايشات پزشكي بستگي داره.

دوستان قصد شوخي ندارم اما اگرپنجاه هزارپرونده تكميل وپنجاه هزار خانواده بااستعداد دراختيار هرتمدن توسعه يافته اي قراربگيره اون تمدن هست كه برنده شده ونه اون خانواده ها چون اون خانواده ها هستن كه تمدن روتوسعه ميدن ودرمقابل اون تمدن اون خانواده ها رودرخودش حل ميكنه.
تشکر کنندگان: Amir78 ، coming soon ، usa ، clear ، Linspire ، farzad.s ، Sooshians ، maaref
(2011-01-05 ساعت 02:33)sh-b نوشته:  
(2011-01-04 ساعت 14:49)ffmmp نوشته:  خوش به حال کسایی که کارنت شدن.دست راستشون روسرمااااا!فکرکنم تا10روزدیگه آپ دیت شه سایت آمریکا.بایدشروع کنیم به حدس زدن!؟به نظرمن این ماه حداقل تانزدیک 1600 بیاد...Cool

یادش بخیر این پستهارو که میبینم یاد خودمون میوفتم

بچه‌ها اینقدر غصه این بولتن رو نخورید اینقدر زود میگذره که همش میگید ‌ای کاش هنوز بولتن اعلام نشده بودSad

آره واقعا یادش بخیر ، اون روزا همش پای کامپیوتر و تو اینترنت یا سایت سفارت چک میکردیم یا کی‌ سی‌ سی‌ یا یه چیزایی‌ در این رابطه . با شادی کاملا موافقم . ما هم مثل شما همش نگران اینا بودین ، مخصوصاً من که پروندم یه خورده هم اشکال داشت . ولی‌ الان اینجاییم و همه اون نگرنیا الکی‌ بود . خودتونو اذیت نکنین ، همچی‌ خودش درست می‌شه . به قول یه دوست طاقت بیار رفیق

گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان: javidk ، rayan.s ، satusa ، coming soon ، clear ، Linspire ، Hornet ، AmericanHamid ، Sooshians ، free_free ، maaref
(2011-02-07 ساعت 07:03)sepehr_sp نوشته:  
(2011-01-04 ساعت 14:49)ffmmp نوشته:  خوش به حال کسایی که کارنت شدن.دست راستشون روسرمااااا!فکرکنم تا10روزدیگه آپ دیت شه سایت آمریکا.بایدشروع کنیم به حدس زدن!؟به نظرمن این ماه حداقل تانزدیک 1600 بیاد...Cool

بچه‌ها اینقدر غصه این بولتن رو نخورید اینقدر زود میگذره که همش میگید ‌ای کاش هنوز بولتن اعلام نشده بودSad

آره واقعا یادش بخیر ، اون روزا همش پای کامپیوتر و تو اینترنت یا سایت سفارت چک میکردیم یا کی‌ سی‌ سی‌ یا یه چیزایی‌ در این رابطه . با شادی کاملا موافقم . ما هم مثل شما همش نگران اینا بودین ، مخصوصاً من که پروندم یه خورده هم اشکال داشت . ولی‌ الان اینجاییم و همه اون نگرنیا الکی‌ بود . خودتونو اذیت نکنین ، همچی‌ خودش درست می‌شه . به قول یه دوست طاقت بیار رفیق

امضای بسیار زیبا و با محتوایی داری .این من رو یاد این شعر میندازه که میتونه یک کمی برای کیس بالایی ها آرامش دهنده و امیدوار کننده باشه :

چو آمد به مویی توانی کشید ------------------- چو برگشت زنجیرها بگسلد.

واقعا اگه بخواد بیاد یک کوه بزرگ رو ببندی به یک مو میتونی اونو بکشی و میاد ولی اگه نخواد بیاد یه برگ کاه رو به زنجیر قطور هم ببندی نمی تونی اونو بکشی و زنجیرها بگسلد.پس انشاالله همین طور که تا الان شانس آوردیم و به مویی اومده از این به بعد هم خواهد آمد.نگران نباشید.

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Amir78 ، satusa ، Sooshians ، maaref ، sepehr_sp
(2011-02-06 ساعت 11:56)daryadelan نوشته:  سلام به free_free شيرين بيان

شما هم پيغام آور وحي شدي هم شاعر دهر بفرماييد مهاجرسرا به فيض اكمل برسونين

مشكل بزرگ كارنت شدن اين نيست كه دوستان كارنت نميشن چون همه تا روز آخر هم شده كارنت ميشن اما مشكل همون اف بي آي چك هستش امان از امريكايهاي پول پرست همرو كارنت ميكنن شما پولهارو پرداخت كنيد اما بعد .......
انشالا همه كارنتي ها ويزاشون بگيرن مخصوصا free_free كه با اين گربه بازيگوشي كه گذاشته حتما گيجشون ميكنه ويزارو ميگيره

با سلام
با نظر شما كاملا موافقم اونا اول تسويه ميكنند بعد ديگه عجله ايي ندارند
كه شما okبشي يا نشي مخصوصا اگه كارتون تو ابو ظبي گير كرده باشه
از ماكه گذشت خدا به برو بچه هاي 2011 رحم كنه
براتون آرزوي موقفيت مكنم.Big Grin

ماره کیس: 2010AS00020xxx
تاریخ دریافت
محل دریافت نامه: تهران
کنسول: ابوظبی
مصاحبه: 18july
زندگي فروشگاه بزرگي است كه هر چه بخواهي به تو ميدهد
بشرطي اينكه حاضر شوي قيمتش را بپردازي.Rolleyes

تشکر کنندگان: free_free ، maaref
اقا با این لاتاری یاد انیمیشن کارخانه هیولا ها می افتم که انرژی شون رو از جیغ و وحشت مردم به دست می آوردن

اینا هم فکر کنم انرژی شون رو با حرص و دغ دادن ما به دست می ارن

من هنوز فکر میکنم نامه ای که دریافت کردم شاید اشتباه باشه
تشکر کنندگان: coming soon ، javidk ، free_free ، maaref ، goli20
جدا دیگه من یکی تحملم تموم شده
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا کنه یه پرش عالی داشته باشیم تو کارنتا
من به هر کی میگم این حرفارو حرفمو نمی فهمه
فقط اینجاست که می تونم بگم و همدردی بشنوم
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: Linspire ، javidk ، final destination ، frozen mind ، clear ، mahsaaa ، free_free ، maaref
(2011-02-07 ساعت 13:20)coming soon نوشته:  
(2011-02-07 ساعت 07:03)sepehr_sp نوشته:  

امضای بسیار زیبا و با محتوایی داری .این من رو یاد این شعر میندازه که میتونه یک کمی برای کیس بالایی ها آرامش دهنده و امیدوار کننده باشه :

چو آمد به مویی توانی کشید ------------------- چو برگشت زنجیرها بگسلد.

واقعا اگه بخواد بیاد یک کوه بزرگ رو ببندی به یک مو میتونی اونو بکشی و میاد ولی اگه نخواد بیاد یه برگ کاه رو به زنجیر قطور هم ببندی نمی تونی اونو بکشی و زنجیرها بگسلد.پس انشاالله همین طور که تا الان شانس آوردیم و به مویی اومده از این به بعد هم خواهد آمد.نگران نباشید.
وای واقعا مرسی ازینکه نوشته هشی گذشترو بیادمون آوردی؛واقعا چقدزودگذشت؛راستش من برای این ماه کارنت میشمTongue
تشکر کنندگان: Linspire ، javidk ، free_free ، maaref ، sepehr_sp
(2011-02-07 ساعت 19:35)saint نوشته:  اقا با این لاتاری یاد انیمیشن کارخانه هیولا ها می افتم که انرژی شون رو از جیغ و وحشت مردم به دست می آوردن

اینا هم فکر کنم انرژی شون رو با حرص و دغ دادن ما به دست می ارن

من هنوز فکر میکنم نامه ای که دریافت کردم شاید اشتباه باشه

انشا الله که اشتباهه

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Linspire ، javidk ، final destination ، maaref
اسلحه هاي سنگين دير به دير شليك ميكننCool
اين دوستان KCC هر چي تو اين ماه ها قطره چكاني كارنت كنن ،‌خرج اون شليك (جهش) رو بيشتر مي كنن. پس تو ماه بعد، بي برو بر گرد يك جهش بزرگ خواهيم داشت.Big GrinBig Grin
پس دوستان خوبم همگي اميدوار باشيمBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: javidk ، final destination ، Linspire ، coming soon ، free_free ، maaref
(2011-02-05 ساعت 11:18)naeiji1974 نوشته:  (امروز 12:46 AM)saint نوشته است:
با عرض تبریک برای کارنت شده ها کی سی سی الان جواب میل من رو داد
19250 تا SadSad
ما که رفتیم می
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of April below 19,250. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.Sad

saint عزيز ممنون از خبر خوبت.
دوستان ما هم كارنت شديم همانطور كه پيش بيني ميكردم.
دوستان دقيقا يكساعت پيش تاريخ مصاحبه رو براي 28 آوريل(با كيس 19100) با ايميل بهم اعلام كردند ولي متاسفانه با اينكه قبلا با ايميل محل مصاحبه ام رو از آنكارا به ابوظبي تغيير داده بودم و خودشون هم تاييد كرده بودند الان توي نامه شون دوباره محل مصاحبه رو آنكارا اعلام كردند كه تمام برنامه هام(بخاطر شروع اعتبار ويزاي صادره آنكارا از زمان مديكال) بهم ريخته.نميدونم دوباره با ايميل ميتونم قانعشون كنم كه ابوظبي شه يا نه؟ همفكري كنيد مخصوصا با تجربه ها.زمان تنگه!

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: maaref
(2011-02-08 ساعت 21:11)naeiji1974 نوشته:  
(2011-02-05 ساعت 11:18)naeiji1974 نوشته:  (امروز 12:46 AM)saint نوشته است:
با عرض تبریک برای کارنت شده ها کی سی سی الان جواب میل من رو داد
19250 تا SadSad
ما که رفتیم می
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of April below 19,250. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.Sad

saint عزيز ممنون از خبر خوبت.
دوستان ما هم كارنت شديم همانطور كه پيش بيني ميكردم.
دوستان دقيقا يكساعت پيش تاريخ مصاحبه رو براي 28 آوريل(با كيس 19100) با ايميل بهم اعلام كردند ولي متاسفانه با اينكه قبلا با ايميل محل مصاحبه ام رو از آنكارا به ابوظبي تغيير داده بودم و خودشون هم تاييد كرده بودند الان توي نامه شون دوباره محل مصاحبه رو آنكارا اعلام كردند كه تمام برنامه هام(بخاطر اعتبار ويزاي صادره آنكارا از زمان مديكال) بهم ريخته.نميدونم دوباره با ايميل ميتونم قانعشون كنم كه ابوظبي شه يا نه؟ همفكري كنيد مخصوصا با تجربه ها.زمان تنگه!
من هم از ابوظبی آوردم آنکارا
حالا چه کار کنم اگر تغییر ندن چه کار کنم ؟؟؟
نکنه
Sad
تشکر کنندگان: maaref
ای لعنت بهشون ..چرا اینطوری می کنن آخه خدا
بابا 2000 تا فقط؟
ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه لعنتیا
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: javidk ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان