موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
آقا مطمئا هستید اف بی ای چک از زمان فرستادن فرمها شروع میشه و از کجا میدونید؟ مرسی
سلام دوست من
من براساس اطلاعات همين سايت اظهارنظركردم وبنظرهم منطقي مياد چون مدارك شمادرحدودجولاي سال گذشته ارسال ميشه واونها كامل به اين امرواقف هستن كه شماره كيس شما كي براي مصاحبه معرفي ميشه(لازم به ذكرهست كه احتمالا دردي وي 2012شماهمراه كيس نامبر تاريخ به جريان افتادن كيستون هم خواهيد دونست) دراين بازه نسبتاطولاني يك پروسه غيرممكن به جريان ميفته چون بين دوكشورممكنه هيچ تبادل اطلاعاتي وجودنداشته باشه وبنابراين اداره مهاجرت بااحتياط بيشتري كيسها رومورد مطالعه قرارميده طول اين مدت به تعريف مسير زندگي شماازديدگاه آفيسرقبل ، حين وبعدازمصاحبه منوط ميشه....
قبل اين مصاحبه فقط مدارك شما،نحوه دقت شما،واطلاعات موجود مسافرتي شما كه احتمالا صادقانه پركرديد زيرذره بين ميره
حين مصاحبه آفيسر كه يك مشاور دوره ديده هست تنها باچند سوال ظاهرا ساده شماروتحليل ميكنه وباديدن نواقص پرونده وظاهرشما ساختارذهني يك دولت روازشما ترسيم ميكنه.
وبعدازاون شمابه احتمال نودونه درصد نتيجه روخودتون حدس ميزنيد .....البته اگه توجيه وخرافه روتوي ذهنتون تعطيل كنيد.
درضمن درجواب دوست عزيزي كه گفت همه چيزشانسي هست بايد عرض كنم كه اشتباه ميكنيد :
شما دراين مرحله اصلا روي شانس قرارنداريد چون بااحتمال50000تقسيم بر4500000برنده شديد واتفاقا مرحله شانس رو پشت سرگذاشتيد(يعني يك هزارم شانس )
ازاين به بعد پروسه هست كه دوره اش كاملا تعريف شده وهمه چيز به عكس العمل سريع شما درارسال وتهيه مدارك لازم واعزام به موقع خودتون به مصاحبه وآزمايشات پزشكي بستگي داره.
دوستان قصد شوخي ندارم اما اگرپنجاه هزارپرونده تكميل وپنجاه هزار خانواده بااستعداد دراختيار هرتمدن توسعه يافته اي قراربگيره اون تمدن هست كه برنده شده ونه اون خانواده ها چون اون خانواده ها هستن كه تمدن روتوسعه ميدن ودرمقابل اون تمدن اون خانواده ها رودرخودش حل ميكنه.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-05 ساعت 02:33)sh-b نوشته: (2011-01-04 ساعت 14:49)ffmmp نوشته: خوش به حال کسایی که کارنت شدن.دست راستشون روسرمااااا!فکرکنم تا10روزدیگه آپ دیت شه سایت آمریکا.بایدشروع کنیم به حدس زدن!؟به نظرمن این ماه حداقل تانزدیک 1600 بیاد...
یادش بخیر این پستهارو که میبینم یاد خودمون میوفتم
بچهها اینقدر غصه این بولتن رو نخورید اینقدر زود میگذره که همش میگید ای کاش هنوز بولتن اعلام نشده بود
آره واقعا یادش بخیر ، اون روزا همش پای کامپیوتر و تو اینترنت یا سایت سفارت چک میکردیم یا کی سی سی یا یه چیزایی در این رابطه . با شادی کاملا موافقم . ما هم مثل شما همش نگران اینا بودین ، مخصوصاً من که پروندم یه خورده هم اشکال داشت . ولی الان اینجاییم و همه اون نگرنیا الکی بود . خودتونو اذیت نکنین ، همچی خودش درست میشه . به قول یه دوست طاقت بیار رفیق
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-07 ساعت 07:03)sepehr_sp نوشته: (2011-01-05 ساعت 02:33)sh-b نوشته: (2011-01-04 ساعت 14:49)ffmmp نوشته: خوش به حال کسایی که کارنت شدن.دست راستشون روسرمااااا!فکرکنم تا10روزدیگه آپ دیت شه سایت آمریکا.بایدشروع کنیم به حدس زدن!؟به نظرمن این ماه حداقل تانزدیک 1600 بیاد...
یادش بخیر این پستهارو که میبینم یاد خودمون میوفتم
بچهها اینقدر غصه این بولتن رو نخورید اینقدر زود میگذره که همش میگید ای کاش هنوز بولتن اعلام نشده بود
آره واقعا یادش بخیر ، اون روزا همش پای کامپیوتر و تو اینترنت یا سایت سفارت چک میکردیم یا کی سی سی یا یه چیزایی در این رابطه . با شادی کاملا موافقم . ما هم مثل شما همش نگران اینا بودین ، مخصوصاً من که پروندم یه خورده هم اشکال داشت . ولی الان اینجاییم و همه اون نگرنیا الکی بود . خودتونو اذیت نکنین ، همچی خودش درست میشه . به قول یه دوست طاقت بیار رفیق
امضای بسیار زیبا و با محتوایی داری .این من رو یاد این شعر میندازه که میتونه یک کمی برای کیس بالایی ها آرامش دهنده و امیدوار کننده باشه :
چو آمد به مویی توانی کشید ------------------- چو برگشت زنجیرها بگسلد.
واقعا اگه بخواد بیاد یک کوه بزرگ رو ببندی به یک مو میتونی اونو بکشی و میاد ولی اگه نخواد بیاد یه برگ کاه رو به زنجیر قطور هم ببندی نمی تونی اونو بکشی و زنجیرها بگسلد.پس انشاالله همین طور که تا الان شانس آوردیم و به مویی اومده از این به بعد هم خواهد آمد.نگران نباشید.
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-07 ساعت 19:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-07 ساعت 22:26 توسط Linspire.)
اقا با این لاتاری یاد انیمیشن کارخانه هیولا ها می افتم که انرژی شون رو از جیغ و وحشت مردم به دست می آوردن
اینا هم فکر کنم انرژی شون رو با حرص و دغ دادن ما به دست می ارن
من هنوز فکر میکنم نامه ای که دریافت کردم شاید اشتباه باشه
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
جدا دیگه من یکی تحملم تموم شده
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا کنه یه پرش عالی داشته باشیم تو کارنتا
من به هر کی میگم این حرفارو حرفمو نمی فهمه
فقط اینجاست که می تونم بگم و همدردی بشنوم
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-07 ساعت 19:35)saint نوشته: اقا با این لاتاری یاد انیمیشن کارخانه هیولا ها می افتم که انرژی شون رو از جیغ و وحشت مردم به دست می آوردن
اینا هم فکر کنم انرژی شون رو با حرص و دغ دادن ما به دست می ارن
من هنوز فکر میکنم نامه ای که دریافت کردم شاید اشتباه باشه
انشا الله که اشتباهه
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
ای لعنت بهشون ..چرا اینطوری می کنن آخه خدا
بابا 2000 تا فقط؟
ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه لعنتیا
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده