کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سال قبل كيس نامبرها عدد كمتري بود اما امسال تا 44000 هم داشتيم. يس شانس كيسايي متل ما 38000 بيشتر نميشه ؟
تشکر کنندگان:
(2011-02-11 ساعت 11:30)free_free نوشته:  
(2011-02-11 ساعت 11:17)zohre61 نوشته:  ماهاكه كيسمون حدود 38000 ممكنه ويزا نگيريم ؟؟؟؟؟؟ چكار كنيم شانسمون بيشتر بشه ؟

کلا شانس کسانی که تا رسیدن ماه سپتامبر موفق به گرفتن ویزا نشوند(بدون در نظر گرفتن کیس نامبر) برای گرفتن ویزا کاهش می یابد. نرخ این کاهش با نزدیک شدن به آخر سپتامبر شدت می گیرد.
نگران شدم!!!!!!!!!!یعنی به کیس 42000 نباید زیاد امید داشته باشم؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: maaref
tamanna خانم، بابا جون کیس فقط 42000... نا امیدی چیه (:
تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet ، maaref
(2011-02-11 ساعت 12:11)tamanna نوشته:  
(2011-02-11 ساعت 11:30)free_free نوشته:  
(2011-02-11 ساعت 11:17)zohre61 نوشته:  ماهاكه كيسمون حدود 38000 ممكنه ويزا نگيريم ؟؟؟؟؟؟ چكار كنيم شانسمون بيشتر بشه ؟

کلا شانس کسانی که تا رسیدن ماه سپتامبر موفق به گرفتن ویزا نشوند(بدون در نظر گرفتن کیس نامبر) برای گرفتن ویزا کاهش می یابد. نرخ این کاهش با نزدیک شدن به آخر سپتامبر شدت می گیرد.
نگران شدم!!!!!!!!!!یعنی به کیس 42000 نباید زیاد امید داشته باشم؟؟؟؟؟؟

دوستان عزیز عرض کردم بدون توجه به کیس نامبر ! نمونه هایی زیادی از این موضوع رودر 2010 هم داشتیم ، افرادی با کیس پایین کلیرهای طولانی خوردن و بعضی هاشون اصلا نتونستن ویزا بگیرن و افرادی با آخرین کیس نامبرها اومدن و روزهای آخر ویزا گرفتن....
تنها پارامترهای تاثیر گذار در روزهای آخر تعداد ویزاهای باقیمانده و سهمیه هر کشور و همچنین کلیرنس برای ما ایرانی ها هست
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: gadfly ، arshida ، farzad.s ، Linspire ، coming soon ، tamanna ، saman33 ، rayan.s ، Amir78 ، Ashkan78 ، Hornet ، Sooshians
نگران نباشید... همه می رید مصاحبه... اما ممکنه اونایی که دو هفته آخر clear می شن بهشون ویزا نرسه. تازه اونم به عده کمی از این افراد... نه همه!

(2011-02-11 ساعت 11:48)zohre61 نوشته:  سال قبل كيس نامبرها عدد كمتري بود اما امسال تا 44000 هم داشتيم. يس شانس كيسايي متل ما 38000 بيشتر نميشه ؟

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: tamanna ، Amir78 ، free_free ، Sooshians
چرا اعلام نمیکنن؟خیلی وقته کامینگ سون زدن!فکنم یادشون رفته!فردا پس فرداهم که تعطیلن!
تشکر کنندگان:
قریب الکارنتی ها امشب مراسم احیا و شب نشینی با ذکر دعا و مناجات خواهند داشت اصولا.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: free_free ، coming soon ، javidk ، Sooshians ، goli20
سلام به تمام بچه هاي اين انجمن
من يه سوال داشتم پارسال توي ماه july تا 28700 كارنت شدن و ماه بعد يعني August همه كارنت شدن.حالا امسال كه ميگن مثلا 45000 شماره كيس هستش تكليف چي ميشه؟ يعني تا اون شماره بايد كارنت بشه؟
ممنون ميشم كسي راهنمايي كنه
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان:
تضمینی نیست که همه Current بشن ولی بیشتر سال ها همه (به برندگان جز چند کشور خیلی خاص که ایران جزوشون نیست)، Current
شدن.

شما به این نکته تعداد کنید که امسال تعداد کل برندگان، برندگان آسیایی، و برندگان ایرانی با ارقام مشابه پارسال تفاوت زیادی نداره (حداکثر 10 درصد کم و زیاد شده نه این که یه دفعه دو برابر بشه). پس زیاد به شماره ها توجه نکنید.

(2011-02-11 ساعت 19:31)Vahidn نوشته:  سلام به تمام بچه هاي اين انجمن
من يه سوال داشتم پارسال توي ماه july تا 28700 كارنت شدن و ماه بعد يعني August همه كارنت شدن.حالا امسال كه ميگن مثلا 45000 شماره كيس هستش تكليف چي ميشه؟ يعني تا اون شماره بايد كارنت بشه؟
ممنون ميشم كسي راهنمايي كنه

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Amir78 ، Linspire ، free_free ، javidk ، goli20
(2011-02-11 ساعت 18:16)یاشار و ماری نوشته:  قریب الکارنتی ها امشب مراسم احیا و شب نشینی با ذکر دعا و مناجات خواهند داشت اصولا.
KCC هم بداند: اگه بولتن امشب نیاد، مسلسلا بیرون میاد! Big Grin

دوستان عزیز،
قطعا بولتنی که اعلام میکنند تا 19250 خواهد بود.
در جواب ایمیل من هم 19250 رو به عنوان کارنتی این ماه اعلام کردن.

پیشاپیش به برندگان این ماه تبریک عرض میکنمSmile
برین برای پیشگویی ماه بعدBig Grin
تشکر کنندگان: Linspire ، zohreh36 ، Amir78 ، javidk ، final destination ، clear ، Sooshians
من امروز بعد از چند بار ایمیل که تو هیچ کدام جواب من نبود زنگ زدم کی سی سی
اولش رفت رو جواب اتو ماتیک و بعد
یه اقای گوشی رو برداشت و درخواست کیس نامبر و تاریخ تولد و اسم رو کرد
و بعد از اون گفت چه کمکی از من ساخته است که در خواست کردم مکان مصاحبه احتمالی رو به من بگن (من مکان مصاحبه رو از ابوظبی به انکارا انتقال داده بودم ) و ایشون هم با یه لهجه باحالی گفت اننننکککارااا
و 2 بار تکرار کرد
من میدونم جای این پست اینجا نیست مدیرای عزیز این پست رو به مکانی که به اون تعلق داره انتقال بدین
در نهایت اینکه اگر سوالی دارین حتما بپرسین با آرامش جواب مبدن
تشکر کنندگان: free_free ، javidk ، goli20 ، maaref
بولتن ویزا اعلام شد!
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: coming soon ، Amir78 ، free_free ، javidk ، final destination ، Sooshians
دوستان 19250 اعلام شد.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: coming soon ، Amir78 ، javidk ، Sooshians ، goli20 ، maaref
19250
سهمیه بنگلادش هم تموم شد. این نشون میده از ماه دیگه بولتن سرعت بیشتری می گیره.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: coming soon ، Amir78 ، rayan.s ، javidk ، final destination ، frozen mind ، Sooshians ، AmericanHamid
(2011-02-11 ساعت 22:36)saint نوشته:  من امروز بعد از چند بار ایمیل که تو هیچ کدام جواب من نبود زنگ زدم کی سی سی
اولش رفت رو جواب اتو ماتیک و بعد
یه اقای گوشی رو برداشت و درخواست کیس نامبر و تاریخ تولد و اسم رو کرد
و بعد از اون گفت چه کمکی از من ساخته است که در خواست کردم مکان مصاحبه احتمالی رو به من بگن (من مکان مصاحبه رو از ابوظبی به انکارا انتقال داده بودم ) و ایشون هم با یه لهجه باحالی گفت اننننکککارااا
و 2 بار تکرار کرد
من میدونم جای این پست اینجا نیست مدیرای عزیز این پست رو به مکانی که به اون تعلق داره انتقال بدین
در نهایت اینکه اگر سوالی دارین حتما بپرسین با آرامش جواب مبدن
saint عزيز باز هم ممنون،چون كامنتت باعث شد به اين فكر بيافتم منم يه تماس تلفني با kcc در مورد مشكلم(تغيير مكان مصاحبه)داشته باشم.بعد از اينكه موردم رو براي اپراتور توضيح دادم بهم اعلام كرد كه محل مصاحبه ات به ابوظبي تغيير پيدا كرده.منم دوباره با يك ايميل درخواست اعلام نامه دوم رو كردم تا مطمئن شم.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: Linspire ، free_free ، javidk ، Sooshians ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان