کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام من يه سوال داشتم از شما naeiji 1974
منم نامه اولم نيمده.دو هفته پيش به آنكارا اي ميل زدم گفت چيزي از شما نيست.شما چي كار كردين كه بهتون جواب دادن؟ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد خيلي نگرانم

کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان:
(2011-02-12 ساعت 00:42)Vahidn نوشته:  سلام من يه سوال داشتم از شما naeiji 1974
منم نامه اولم نيمده.دو هفته پيش به آنكارا اي ميل زدم گفت چيزي از شما نيست.شما چي كار كردين كه بهتون جواب دادن؟ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد خيلي نگرانم
منظورم از نامه دوم نامه مربوط به زمان و مكان مصاحبه بود نه نامه قبولي .پس از اينكه پشت تلفن از مچ بودن مشخصاتم مطمئن شد بهم اعلام كرد كه مكان مصاحبه طبق درخواستت به ابوظبي تغيير يافت.من جزو كارنتي هاي مارچ هستم و از طريق ايميل از زمان مصاحبه مطلع شده بودم.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان:
(2011-02-12 ساعت 00:49)naeiji1974 نوشته:  
منظورم از نامه دوم نامه مربوط به زمان و مكان مصاحبه بود نه نامه قبولي .پس از اينكه پشت تلفن از مچ بودن مشخصاتم مطمئن شد بهم اعلام كرد كه مكان مصاحبه طبق درخواستت به ابوظبي تغيير يافت.من جزو كارنتي هاي مارچ هستم و از طريق ايميل از زمان مصاحبه مطلع شده بودم.
دوست عزیز؛ یعنی وقتی با KCC تماس گرفتی گفتند که مصاحبه شما در همان تاریخ 28 آپریل در ابوظبی خواهد بود؟

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: maaref
19250 !!!!!!!!!! تبرییییییییییک به اونایی که کارنت شدن!!! Smile
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: Amir78 ، javidk ، Sooshians ، goli20 ، maaref
دوستان سایت اپدیت کرد
همان 19250
تشکر کنندگان: coming soon ، javidk ، Sooshians ، maaref
با سلام

قابل توجه بچه هایی که یک مقدار نگران کیس های بالاشون هستن .

ویزا بولتن march 2010

http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._4659.html

ویزا بولتن march 2011

http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5337.html

با مقایسه این دو ویزا بولتن به این نتیجه خواهید رسید که امسال تعداد کسی هایی که کارنت شدن در هر ویزا بولتن نسبت به ویزا بولتن مشابه سال قبل بیشتر بوده . این قاعده در مورد ویزا بولتن april امسال هم صادق هست.یعنی april پارسال 13600 کیس کارنت شد و امسال 19250 .پس به نظر میرسه که تقریبا روال کارنت شدن ها منطقی داره پیش میره .پس به جای انرژی منفی دادن به این قضیه سعی کنید مثبت فکر کنید و به پیش بینی برای ماه بعد فکر کنید. من به همه قول میدم که همگی کارنت میشیم و اگه انشاالله مشکل خاص از قبیل اشتباهات فردی در مسایل اداری و یاموارد پزشکی که خیلی هم نادر هستن واز این قبیل مشکلات پیش نیاد دیگه ناکامی های پار سال تکرار نخواهد شد و همه ویزا خواهند گرفت.باور کنید که باورهای ما میتونه کوهها رو جابجا کنه به شرطی که واقعا باور و ایمان داشته باشیم.

پیش بینی من برای ماه بعد حدودا

23500
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Amir78 ، javidk ، final destination ، mehran626 ، elena ، free_free ، Sooshians ، arash004 ، goli20
(2011-02-12 ساعت 01:15)coming soon نوشته:  با سلام

قابل توچه بچه هایی که یک مقدار نگران کیس های بالاشون هستن .

ویزا بولتن march 2010

ویزا بولتن march 2011

با مقایسه این دو ویزا بولتن به این نتیجه خواهید رسید که امسال تعداد کسی هایی که کارنت شدن در هر ویزا بولتن نسبت به ویزا بولتن مشابه سال قبل بیشتر بوده . این قاعده در مورد ویزا بولتن april امسال هم صادق هست.یعنی april پارسال 13600 کیس کارنت شد و امسال 19250 .پس به نظر میرسه که تقریبا روال کارنت شدن ها منطقی داره پیش میره .پس به جای انرژی منفی دادن به این قضیه سعی کنید مثبت فکر کنید و به پیش بینی برای ماه بعد فکر کنید. من به همه قول میدم که همگی کارنت میشیم و اگه انشاالله مشکل خاص از قبیل اشتباهات فردی در مسایل اداری و یاموارد پزشکی که خیلی هم نادر هستن واز این قبیل مشکلات پیش نیاد دیگه ناکامی های پار سال تکرار نخواهد شد و همه ویزا خواهند گرفت.باور کنید که باورهای ما میتونه کوهها رو جابجا کنه به شرطی که واقعا باور و ایمان داشته باشیم.

23500
پیش بینیتا قاب می گیرم می زنم به دیوار اتاقم
اخه پیش بینی من هم 23500 هستش

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، coming soon ، javidk
سلام دوستان عزیز
به رسم هر ماه جدول تجمعی شماره کارنتهای سه سال اخیر را اضافه می کنم اعداد قرمز مندرج در این جدول تعداد شماره های کارنت شده در هر ماه می باشد.
همانگونه که ملاحظه می فرمایید، روند کارنت شدن این ماه در کلیه قاره ها کمی کند شده، پس جای نگرانی نیست ، قطعاً این ماه یک جهش خیره کننده خواهیم داشت Big Grin

فایل‌های پیوست
.pdf   April_2011.pdf (اندازه 77.5 KB / تعداد دانلود: 170)
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، javidk ، mehran626 ، coming soon ، یاشار و ماری ، maaref
(2011-02-12 ساعت 01:15)coming soon نوشته:  با سلام

قابل توجه بچه هایی که یک مقدار نگران کیس های بالاشون هستن .

ویزا بولتن march 2010

ویزا بولتن march 2011

23500

اي كلك!كيس خودتو كارنت كردي پيش بيني من 22999Big Grin

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: coming soon ، javidk ، maaref
من دیگه کارم از پیش بینی گذشته , خواب 23090 دیدم حالا 110 تا هم به آن اضافه می کنم 23200 می شه .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: javidk ، free_free ، maaref
(2011-02-12 ساعت 01:05)rayan.s نوشته:  
(2011-02-12 ساعت 00:49)naeiji1974 نوشته:  
دوست عزیز؛ یعنی وقتی با KCC تماس گرفتی گفتند که مصاحبه شما در همان تاریخ 28 آپریل در ابوظبی خواهد بود؟
محل مصاحبه رو ابوظبي اعلام كرد و ساعت مصاحبه رو 8:30 ولي حقيقتا هرچند باري كه زمان مصاحبه رو بهم اعلام ميكرد متوجه نميشدم.يه لهجه خاصي داشت(البته منم سطح زبانم معموليه)ازينرو بعدش سريعا يه ايميل زدم تا تاريخ مصاحبه رو مجدد بهم اعلام كنند.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: javidk ، maaref ، rayan.s ، Linspire
هووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااا بالاخره كارنت شدممممممممم!!

هيب هيب هووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: final destination ، free_free ، gadfly ، elena ، javidk ، coming soon ، maaref ، rayan.s ، matin2257 ، tamanna ، Linspire ، farzad.s ، usa ، Sooshians ، mml
(2011-02-12 ساعت 09:37)final destination نوشته:  
(2011-02-12 ساعت 01:15)coming soon نوشته:  پیش بینی من برای ماه بعد حدودا

23500

اي كلك!كيس خودتو كارنت كردي پيش بيني من 22999Big Grin
ممنون به خاطر دقت نظرتون ولی با 23500 هم من کارنت نخواهم شد پس :

توخود حدیث مفصل بخوان زین ....... Big Grin Big Grin Big Grin

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: final destination ، free_free ، javidk ، maaref ، sepinod
ضمن تشکر از تمامی دوستان طالع بین ; حرکت سیارات و ثوابت و تغییر مکان کواکب حول قوس جدی و تقارن تیر با ناهید ما را بر آن داشت تا پیش بینی مان را با 5 رقم اعشار عرض نماییم.

23200.00000

نوستراداموس بیقرارSmile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: javidk ، coming soon ، Amir78 ، frozen mind ، usa ، maaref ، mehran626 ، tamanna ، یاشار و ماری ، saman33 ، Sooshians

دوستان در سالیان اخیر تنها سالی که در ماه آگوست همه کارنت شدن سال 2010 بوده و در بقیه سال ها این اتفاق حداکثر در جولای رخ داده است . این قضیه می تواند معلول عوامل مختلفی باشدکه می توان در کل آنرا به میزان استقبال برنده شدگان از ادامه پروسه مهاجرتشان نسبت داد.

اگر امسال هم قسمت اعظم برندگان عزم خود را برای رفتن جزم کرده باشند میتوان گفت که سالی مشابه 2010 پیش رویمان خواهد بود.

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: mehran626 ، javidk ، tamanna ، coming soon ، Sooshians ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان