کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان جریان این اکسپت را کسی می داند چیست؟
مثلا در این ماه بنگلادش در اسیا اکسپت شده
و یک توضیح کامل و جامع در این خصوص کسی می داند بگوید؟
و اینکه چطوریه که پس از اکسپت شدن یک کشور باز هم شماره برای ان کشور اعلام می شود
با توجه به کشورهای اکسپت شده در کارنت ماه گذشته افریقا و این ماه افریقا
با تشکر
تشکر کنندگان: coming soon ، javidk ، maaref
امیر جان فکر کنم اشتباه برداشت کردی. فکر کنم Except رو Accept خوندی که اولی یعنی "به جز" و دومی یعنی "مورد قبول واقع شدن" و این یعنی آسیا تا شماره ۱۹۲۵۰ کارنت شده به جز بنگلادش که تا ۱۸۳۵۰ کارنت شده.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، javidk ، Sooshians ، maaref
(2011-02-12 ساعت 16:53)Amir78 نوشته:  دوستان جریان این اکسپت را کسی می داند چیست؟
و اینکه چطوریه که پس از اکسپت شدن یک کشور باز هم شماره برای ان کشور اعلام می شود
با تشکر

امیر جان سلام

تا آنجایی که من اطلاع دارم سعی میکنم توضیح بدم :
ببینید همونطوری که میدونید طبق قوانین لاتاری هر کشور فقط میتونه 5%از کل ویزاهای موجود هر سال رو به خودش اختصاص بده یعنی حدود 3500تا ویزا.
از اونجایی که بعضی از کشورها مثل مصر یا همین بنگلادش که الان exceptionخورده متقاضی و شرکت کننده در لاتاری زیادی دارند (بر خلاف ایران که امثال فقط حدودا 2780نفر برنده در لاتاری داشت ) همیشه تعدادبرندگان لاتاری آنها بیش از 3500 نفر می باشد.اینجاست که اونایی که کیس نامبر پایین تری دارن شانس بیشتری دارند .مثلا فرض کشور مصر از 100000نفر برنده لاتاری 7000نفر رو به خودش اختصاص میده که تقریبا میشه دو برابر ظرفیت قانونی .حالا از این 7000 نفر وقتی 3500 از اونها کارنت بشه برای ماههای بعدی except میشه تا ببینند کسی براش مشکل اداری یا مسایل دیگه اتفاق میفته یا نه .اگر بعضی از کیس ها ی اون کشور رد شدن مجددا برای ماه بعد از شماره های باقی مانده کارنت میکنن تا زمانی که 3500 عدد ویزای مربوط به اون کشور صادر بشه و پرونده لاتاری اون کشور بسته بشه حالا کشورهایی مثل ما که حتی به حد نصاب هم نمی رسیم اگه کیسی از ما خدایی ناکرده رد بشه به نفع کشورهای دیگه میشه و این سهمیه رو اونها استفاده میکنن.(زهر مارشون بشه )این فرایندی که توضیح دادم رو اصطلاحا cut off هم میگویند.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: zohreh36 ، rayan.s ، farzad.s ، Hornet ، arash004 ، AmericanHamid ، javidk ، elena ، naeiji1974 ، clear ، Sooshians ، maaref
(2011-02-12 ساعت 18:08)coming soon نوشته:  
(2011-02-12 ساعت 16:53)Amir78 نوشته:  دوستان جریان این اکسپت را کسی می داند چیست؟
با تشکر

امیر جان سلام

تا آنجایی که من اطلاع دارم سعی میکنم توضیح بدم :
ببینید همونطوری که میدونید طبق قوانین لاتاری هر کشور فقط میتونه 5%از کل ویزاهای موجود هر سال رو به خودش اختصاص بده یعنی حدود 3500تا ویزا.
از اونجایی که بعضی از کشورها مثل مصر یا همین بنگلادش که الان exceptionخورده متقاضی و شرکت کننده در لاتاری زیادی دارند (بر خلاف ایران که امثال فقط حدودا 2780نفر برنده در لاتاری داشت ) همیشه تعدادبرندگان لاتاری آنها بیش از 3500 نفر می باشد.اینجاست که اونایی که کیس نامبر پایین تری دارن شانس بیشتری دارند .مثلا فرض کشور مصر از 100000نفر برنده لاتاری 7000نفر رو به خودش اختصاص میده که تقریبا میشه دو برابر ظرفیت قانونی .حالا از این 7000 نفر وقتی 3500 از اونها کارنت بشه برای ماههای بعدی except میشه تا ببینند کسی براش مشکل اداری یا مسایل دیگه اتفاق میفته یا نه .اگر بعضی از کیس ها ی اون کشور رد شدن مجددا برای ماه بعد از شماره های باقی مانده کارنت میکنن تا زمانی که 3500 عدد ویزای مربوط به اون کشور صادر بشه و پرونده لاتاری اون کشور بسته بشه حالا کشورهایی مثل ما که حتی به حد نصاب هم نمی رسیم اگه کیسی از ما خدایی ناکرده رد بشه به نفع کشورهای دیگه میشه و این سهمیه رو اونها استفاده میکنن.(زهر مارشون بشه )این فرایندی که توضیح دادم رو اصطلاحا cut off هم میگویند.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم

تعجب مي كنم بنگلادش با اين وضعيت كه هر سال 6-7هزارتا گرين كارت مي گيره چطور به ليست كشورهايي كه eligibility ندارن اضافه نميشه؟!ماشااله هر سال طلايه دار هستن تو آسيا

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: frozen mind ، coming soon ، Hornet ، tamanna ، javidk ، Sooshians ، maaref
(2011-02-12 ساعت 14:58)mehran626 نوشته:  
(2011-02-12 ساعت 14:49)free_free نوشته:  دوستان در سالیان اخیر تنها سالی که در ماه آگوست همه کارنت شدن سال 2010 بوده و در بقیه سال ها این اتفاق حداکثر در جولای رخ داده است . این قضیه می تواند معلول عوامل مختلفی باشدکه می توان در کل آنرا به میزان استقبال برنده شدگان از ادامه پروسه مهاجرتشان نسبت داد.

اگر امسال هم قسمت اعظم برندگان عزم خود را برای رفتن جزم کرده باشند میتوان گفت که سالی مشابه 2010 پیش رویمان خواهد بود.

البته جسارتا در سال 2010 در ماه سپتامبر همه کارنت شدند و در ماه آگوست تا 28700 کارنت شده بودند

معركه ترين سال 2009 بوده كه 3 ماه آخر همه كارنت شدنCool

تشکر کنندگان: javidk ، Sooshians ، free_free ، maaref
Case Number: ANK201062xxx
Preference Category: F2A - SPOUSES AND UNMARRIED CHILDREN OF PERMANENT
RES.
Priority Date: 29APR2008
سلام من خيلي نگرانم يعني حالا حالاها كارنت نميشم اخه چرا ؟
ميشه يه چك كنين لطفا؟چندتا مرحله ديگه مونده؟
تشکر کنندگان: maaref
(2011-02-13 ساعت 15:09)nasrinmn نوشته:  Case Number: ANK201062xxx
Preference Category: F2A - SPOUSES AND UNMARRIED CHILDREN OF PERMANENT
RES.
Priority Date: 29APR2008
سلام من خيلي نگرانم يعني حالا حالاها كارنت نميشم اخه چرا ؟
ميشه يه چك كنين لطفا؟چندتا مرحله ديگه مونده؟
كيس شما، كيس لاتاري نيست و بنابراين اينجا شايد جواب نگيريد.

تشکر کنندگان: javidk ، maaref
با سلام به همه دوستان

با اجازه مدیران سایت چون میخوام یک مطلب که ارتباطی با این تاپیک نداره رو اینجا بنویسم چون من جز طرفداران پرو پا قرص این تاپیک هستم از طرفی گفتیم یه حالی هم داده باشیم به این تاپیک .

قصه اینه که میخوام یه تقلبی برسونم به بچه ها خصوصا متاهلین گرامی.

فردا روز ولنتاینه

همین Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

(2011-02-14 ساعت 03:44)AmericanHamid نوشته:  [quote='coming soon' pid='96891' dateline='1297618312']
با سلام به همه دوستان

با اجازه مدیران سایت چون میخوام یک مطلب که ارتباطی با این تاپیک نداره رو اینجا بنویسم چون من جز طرفداران پرو پا قرص این تاپیک هستم از طرفی گفتیم یه حالی هم داده باشیم به این تاپیک .

فردا روز ولنتاینه

با اجازه منم میگم اگر روز سپندار مذگان رو جشن بگیریم بهتره . (روز عشق و زن ایرانی)
** این ارسال تا دو روز دیگه حذف خواهد شد**
[/quote

کاملا موافقمممممم.پس 29 بهمن روز عشق زمین رو پاس بداریم[/color]
تشکر کنندگان: لیلا ج ، coming soon ، javidk ، frozen mind ، sepinod ، maaref
(2011-02-14 ساعت 03:44)AmericanHamid نوشته:  
(2011-02-13 ساعت 22:01)coming soon نوشته:  با سلام به همه دوستان

فردا روز ولنتاینه

با اجازه منم میگم اگر روز سپندار مذگان رو جشن بگیریم بهتره . (روز عشق و زن ایرانی)
** این ارسال تا دو روز دیگه حذف خواهد شد**

ok روز سپندارمذگان یعنی 29 اسفند با اکثریت آرا تصویب شد .دیگه و سلام و بریم سراغ موضوعات مربوطه .

ولی خدائیش دیدین تاپیک چه قلیانی کرد . Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

تشکر کنندگان: free_free ، maaref
Sad 
سلام دوستان

من خیلی نگرانم. شماره کیس من ***18 است و باید قانوناً الان کارنت شده باشمٰ ولی هرچی به kCC ایمیل میزنم جوابمو نمیده. منم ایمیل زدم به آنکارا و تاریخ مصاحبمو پرسیدمٰ اونا جواب دادن که اصلا کیسی به اسم و شماره کیس من اونجا وجود نداره!!! قلبم داره از تو سینم در میاد. لطفاً یکی راهنماییم کنه چه کار کنم؟

کمممممممممممکککککککک....Sad
تشکر کنندگان: maaref ، Amir78
یکی به داد من برسه!
تشکر کنندگان: maaref ، Amir78 ، gladiator
(2011-02-14 ساعت 19:27)Marjan M نوشته:  سلام دوستان

من خیلی نگرانم. شماره کیس من ***18 است و باید قانوناً الان کارنت شده باشمٰ ولی هرچی به kCC ایمیل میزنم جوابمو نمیده. منم ایمیل زدم به آنکارا و تاریخ مصاحبمو پرسیدمٰ اونا جواب دادن که اصلا کیسی به اسم و شماره کیس من اونجا وجود نداره!!! قلبم داره از تو سینم در میاد. لطفاً یکی راهنماییم کنه چه کار کنم؟

سلام.نگران نباشيد.كي سي سي شنبه ها و يكشنبه ها تعطيل هستندو تازه امروز ساعت 4 بعد از ظهر بوقت ما ساعت كاري اينهفته شون شروع شده.پس از الان منتظر ايميلت باش.در ضمن پرونده شما هنوز نرفته سفارت كه بدونن كي مصاحبه داري.پس امشب يا فردا شب جوابتو ميگيري.موفق باشيد

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: coming soon ، armido ، Amir78 ، maaref
marjan خانم از زمان کارنت شدن تا زمانی که شما می توانید از سفارت وقت مصاحبه را بپرسید حداقل یک هفته طول می کشد . ضمنا شما هنوز خیلی وقت دارید . بهتره به جای دل شوره به تکمیل و بررسی مدارکتون برسید و چند روزه دیگر دوباره از سفارت بپرسید . در ضمن یواشتر داد بزن (کمممممممممممممکککککک) یه وقت کارمندان سفارت از خواب نپرن .....!
تشکر کنندگان: armido ، Sooshians ، free_free ، maaref
(2011-02-14 ساعت 20:11)naeiji1974 نوشته:  
(2011-02-14 ساعت 19:27)Marjan M نوشته:  سلام دوستان

سلام.نگران نباشيد.كي سي سي شنبه ها و يكشنبه ها تعطيل هستندو تازه امروز ساعت 4 بوقت ما ساعت كاري اينهفته شون شروع شده.پس از الان منتظر ايميلت باش.در ضمن پرونده شما هنوز نرفته سفارت كه بدونن كي مصاحبه داري.پس امشب يا فردا شب جوابتو ميگيري.موفق باشيد

راست میگین؟... خدا رو شکر. نزدیک بود سکته کنم!!! خیلی کمکم کردین. یه دنیا ممنون.
تشکر کنندگان: Amir78 ، Sooshians ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان