کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان کسی میدونه از زمانی که بولتن شماره ها رو اعلام می کنه، چقدر طول می کشه تا سفارت جوابی در مورد روز مصاحبه بده؟
من همان روزی که بولتن شماره 19250 رو اعلام کرد به سفارت ابوظبی میلیدم، اونا هم گفتن چنین پرونده ای ندارن! و با کی سی سی تماس بگیرم. یه هفته بعد دوباره به سفارت میلیدم، این دفعه اصلا جواب ندادن!
تشکر کنندگان: maaref
شما به ک ث ث زنگ بزن . من همینکار را کردم و اونا به من تاریخ ۶ اردیبهشت را دادن. من شمارم ۱۸۵۰۰ هست. به امید موفقیت.
تشکر کنندگان: naeiji1974 ، mohsen mirzaei ، Hornet
وفتی کارنت میشی، مدتی طول می کشه تا پروندت به سفارت ارسال بشه. اما خود کی سی سی بلافاصله اعلام می کنه که تاریخ مصاحبت کیه. حتما به کی سی سی ایمیل یا تلفن بزن.
من 12 ژانویه کارنت شدم وهمون روز از طریق ایمیل نوبت مصاحبم رو گرفتم. اما سایت سفارت آنکارا 2 فوریه آپدیت شد.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، free_free ، naeiji1974 ، DLT ، maaref ، mehran626 ، mohsen mirzaei
سلام دوستان

من این ماه کارنت شدم و تاریخ مصاحبم ۲۶ آوریل. من جای اسم و فامیلم را موقعه ثبت نم جابجا نوشتم بعدش به ک س س زنگ زدم دوبار بهشون گفتم ولی‌ هیچ امیلی‌ بهشون نزدم. اونا گفتن نگران نباش و فقط فرمهارو پر کن بفرست. من ۲ بر به دلیل دیگه بهشون ایمیل زدم که توی اونا مشخصه که اسم و فامیل من چی‌ هست حالا میگین باز هم ایمیل بزنم و توضیح بدم یا اینکه تا میگه مصاحبه صبر کنم. البته هنوز نامه دوممم نیومده که بدونم درست شده یا نه؟

تشکر کنندگان:
(2011-02-22 ساعت 15:40)mehran626 نوشته:  
(2011-02-21 ساعت 20:18)tamanna نوشته:  پس اگه زحمتی نیست در مورد من با کیس 42xxx هم نظری بدین.ممنون میشم.فرمهارو هم بعد از تیر ماه فرستادم.
اصلا به این کیس امیدی هست؟

به ارسال 1394 اینجانب مراجعه کنید

ببخشیداBig Grin ولی ارسال 1394 شما کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
مرسی.از کجا باید بفهمم که اف بی ای چک نصیبم شده یا نه؟
تاریخ مصاحبم حدودا کی مشخص میشه؟
(خیلی اماتورمBig Grin)
(2011-02-22 ساعت 19:16)tamanna نوشته:  مرسی.از کجا باید بفهمم که اف بی ای چک نصیبم شده یا نه؟
(خیلی اماتورمBig Grin)
دوست عزيز، لطفا يك نگاهي به تاپيك كليرنس برندگان 2011 بندازيد تا قضيه براتون روشن بشه.
اف بي آي چك دقيقا در ثانيه پاياني مصاحبه و توسط آفيسري كه با شما مصاحبه كرده مشخص ميشه كه نصيبتون ميشه يا نه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: mehran626 ، tamanna ، maaref ، free_free
23750
To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: coming soon ، javidk ، Hornet ، free_free
(2011-02-22 ساعت 19:33)mehran626 نوشته:  
(2011-02-22 ساعت 19:16)tamanna نوشته:  مرسی.از کجا باید بفهمم که اف بی ای چک نصیبم شده یا نه؟
(خیلی اماتورمBig Grin)

کاری نداره خیلی راحت
اف بی آی چک در زمان مصاحبه مشخص میشه ولی من پارتی بازی میکنم از الان به شما میگم
اگر برنده اصلی مرد سربازی رفته با سابقه کار هست حتما اف بی آی چک میخوره
اگر برنده اصلی پسر یا دختر دانشجو و یا سربازی نرفته و بدون سابقه کار هست به احتمال زیاد اف بی آی چک نمیخوره
تاریخ مصاحبه شما رو هم میتونید بعد از اعلام بولتن اوت بادریافت نامه دوم و یا استعلام با ایمیل از سفارت مربوطه (ابوظبی یا انکارا) جویا شوید
بولتن اوت حاوی بولتن سپتامبر هم هست که در 10 ماه ژوئن اعلام می شود البته بولتن ماه قبلش رو هم چک کنید شاید زودتر کارنت شدید ( امیدوارم)
حالا دیگه آماتور نیستیCool

دوست عزیز یک دنیا ممنوووووونSmile
با سلام و عرض ارادت خدمت همه مهاجرسرائیهای صبور و عزیز

جهت ترقیب و تشویق عزیزان به پیش بینی جهت ماه می آخرین پیش بینی بچه ها رو خدمتتون ارائه میدم تا هر کسی که مایل بود به هر حال یک پیش بینی بکنه شاید یه رتبه هم نصیبش شد خدا رو چه دیدی.

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...0#pid97170
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: لیلا ج ، maaref ، kamranjon ، Hornet ، free_free ، Sooshians
23500 پیش بینی من
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: maaref ، Hornet
(2011-02-23 ساعت 11:21)لیلا ج نوشته:  23500 پیش بینی من

منم میخواستم همینو بگم Big Grin
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: لیلا ج ، maaref ، Hornet
سلام دوستان عزیز
عذر بنده را به خاطر مدتی غیبت را ببپذیریدSad

پیش بینی بنده برای ماههای پیش رو :
May = 23,500
June = 28,000
July = 33,600
August = 36,900
September = Current

هی وای من ، هی وای من ، به این پیشبینیBig GrinBig Grin
لطفاً یک سری به پست#551 صفحه 37 بزنید، ببینید با چه دقتی تا الان پیش بینی دقیق از آب در آمدهBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
امیدوارم این ماه یه کی سی سی یه تکونی بخودش بده و مثل ماه های پیش نشه....Smile

بهر حال همه منتظریم ببینیم چی میشه ..پیشگو ها که عدداشون بدنیست..Cool
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: rayan.s ، coming soon ، maaref ، usa ، Sooshians ، Hornet ، GHANARI ، User ، Linspire
این تاپیک چه پرشــــــوره!
ماه پیش: 17200
ماه جاری: 19250
ماه آینده باید بیاد بالای 22 هزار! من 25 هزار رو پیش بینی می کنم. برای اینکه نشون بدم پیش بینیم دقیقه، یک "خورده" هم بهش اضافه می کنم! تا بشه مثلا: 25700!

کی سی سی چی ها دارند در حق آسیایی ها ظلم می کنند! ببینید آفریقا رو چه پیش رفته!؟ فکر کنم شاگرد تنبلشونو گذاشتند چرخونه آسیا رو بچرخونه!

تشکر کنندگان: tamanna ، rayan.s ، free_free ، coming soon ، نگار 65 ، maaref ، usa ، Sooshians ، Hornet ، GHANARI ، arshida ، Linspire ، farzad.s ، farnaz82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان