کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-02-27 ساعت 02:05)matin2257 نوشته:  
(2011-02-26 ساعت 19:45)tamanna نوشته:  عزیزم شما با کیس 38xxx میمیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس اگه ایمجوریه من با کیس 42xxx تا اون موقع 7تا کفنو پوسوندم!!!!!!!!!!غصه نخور.ایمان داشته باش که ویزامونو ی ضرب میگیریم.من که با شورو اشتیاق منتظر اون روزمSmile

بچه ها سلام

منم با کیس 39000 اون وسطا جا بدید نکنه برید و ما رو جا بزارید
ما کیس بالایا به این بادا نمی لرزیم کارنت که می شیم هیچ ویزامونم یه ضرب می گیریم انشا ا..................................................

پیش بینی این ماه 24750

البته كه اميدواريم.ايشالا كه قبل از مصاحبه هممون كلير ميشيم.

(2011-02-26 ساعت 19:16)zohre61 نوشته:  
(2011-02-26 ساعت 15:01)final destination نوشته:  Wink
(2011-02-25 ساعت 17:46)Hornet نوشته:  [quote='free_free' pid='98027' dateline='1298632973']
سوالی از خدمت منجمان و پیشگویان عزیز دارم ، باشد که سایه شما برسر ما مهاجرسرانشین ها مستدام باشد.

بنظر شما آیا تا 3 تا بولتن دیگه به عدد 30000 خواهیم رسید یا خیر؟(آپریل،می ، جون)Smile

free_free عزیز خودتو برای July آماده کن، 100% ، می تونم روش شرط ببندم
(من این ارسال را سه بار نوشتم نمی دونم کجا میره !)
من براي نيمه دوم آگوست برنامه ريزي كردمBig Grin شما 1.5 ماه قبل از منWink
من خیلی استرس دارم .با کیس 38xxx میمیرم تا نیمه دوم آگوست !!! شانسمون چقدره ؟
زهره جونم شانس اصلي رو كه آورديم و برنده شديم.ايشالا كه ويزا رو هم مي گيريم.اميدوار باش.

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: free_free ، tamanna ، zohre61 ، sepinod ، maaref ، farzad.s
من همش تو كف بولتن هاي 2009 هستم.يه جهش 8000 تايي از 22800 به 30350(از ماه مي به جون) و بعد 3 ماه Current!
اگه چنين اتفاق ميمون و مباركي امسال بيفته چي ميشه.Cross your fingers guysBig Grin
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: لیلا ج ، free_free ، نگار 65 ، tamanna ، zohre61 ، sepinod ، armido ، maaref ، farzad.s ، coming soon
(2011-02-27 ساعت 11:25)final destination نوشته:  من همش تو كف بولتن هاي 2009 هستم.يه جهش 8000 تايي از 22800 به 30350(از ماه مي به جون) و بعد 3 ماه Current!
اگه چنين اتفاق ميمون و مباركي امسال بيفته چي ميشه.Cross your fingers guysBig Grin

وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی!!!!!!فکرشو بکنSmileچه شودBig Grin
هیچی غیر ممکن نیست.
تشکر کنندگان: sepinod ، maaref
دوستان فردا آخرین روز FEB هستش باهاش وداع کنید و ماه مارچ داره میاد...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، sepinod ، farzad.s ، tamanna ، لیلا ج ، maaref ، coming soon
پیش بینی تخیلی من برای ماه می: 25350 Tongue
تشکر کنندگان: sepinod ، farzad.s ، لیلا ج ، Sooshians ، Hornet ، maaref ، free_free ، coming soon
تمام
حلول ماه پربرکت مارچ را به تمام کارنت دوستان تبریک عرض میکنم
سلام به همه دوستان
من تازه اومدم به این تاپیک ! چون تو تاپیک کسایی که case number ندارن گیر کرده بودم ! Big Grin منظورم اینه که تازه دیروز case numbe گرفتم . . .
44000
خوبه نه ! Big Grin می دونم که نفر آخرم ولی بالاخره که از نداشتن بهتره . . .
یک سوال داشتم . من توی بولتن سال قبل دیدم که واسه septumber زده current ! آیا منظورش اینه که واسه اون ماه دیگه همه کارنت شدن ؟
پس چطوری میشه که کسی current نشه ؟
آیا میشه که به کسی وقت مصاحبه اعلام نکنند ؟

مرسی
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: frozen mind ، Linspire ، arshida ، farnaz82 ، nasnam ، tamanna ، Sooshians ، SALAR110 ، maaref ، coming soon ، farzad.s
(2011-03-01 ساعت 18:25)aghdam نوشته:  سلام به همه دوستان
من تازه اومدم به این تاپیک ! چون تو تاپیک کسایی که case number ندارن گیر کرده بودم ! Big Grin منظورم اینه که تازه دیروز case numbe گرفتم . . .
44000
خوبه نه ! Big Grin می دونم که نفر آخرم ولی بالاخره که از نداشتن بهتره . . .
یک سوال داشتم . من توی بولتن سال قبل دیدم که واسه septumber زده current ! آیا منظورش اینه که واسه اون ماه دیگه همه کارنت شدن ؟
پس چطوری میشه که کسی current نشه ؟
آیا میشه که به کسی وقت مصاحبه اعلام نکنند ؟

مرسی

منم از تاپیک بی کیس ها تشریف آوردم و تازه داغ داغ شمارمو گرفتم و بعد اون همه استرس حالا اومدم تو این تاپیک که یه وقت خدای نکرده استرس خونم پایین نیاد Big Grin
aghdam جان تا اونجا که من میدونم بله همه را کارنت کردند و همه اکثرا رفتند مصاحبه اما خیلی ها متاسفانه جواب fbi چکشون نیومد تا اونجا که من میدونم اما نگران نباش رفیق با این همه مشکلات که ما رد کردیم حتما کارت درست میشه شک نکن Wink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: nasnam ، Sooshians ، SALAR110 ، free_free ، aghdam ، maaref ، farzad.s ، Masoudpish
سلام بچه ها
منم همین الان بالاخره case number عزیزمو گرفتم
خیلی خوشحالم وکلی استرس دارم.چون داشتم ازدواج میکردم که شماره اومد.کیسم ***42 است.لطفا یکی به من بگه حدودا کی کارنت میشم.
تشکر کنندگان: farnaz82 ، nasnam ، tamanna ، Sooshians ، SALAR110 ، free_free ، zohreh36 ، aghdam ، naeiji1974 ، maaref ، farzad.s

فرناز جون خیلی‌ مبارکه!خوشحال شدم برات و شمارت هم تقریبا نزدیک من هست.میتونیم از تجربیات هم کلی‌ استفاده کنیم، امیدوارم همگی‌ موفق باشیم در این ماجرا(:
تشکر کنندگان: Sooshians ، farnaz82 ، SALAR110 ، free_free ، maaref ، farzad.s ، Masoudpish
(2011-03-01 ساعت 20:32)silia نوشته:  سلام بچه ها
خیلی خوشحالم وکلی استرس دارم.چون داشتم ازدواج میکردم که شماره اومد.کیسم ***42 است.لطفا یکی به من بگه حدودا کی کارنت میشم.

silia عزیز سلام.منم کیسم 42xxxهست.ما باید انتظار سپتامبرو بکشیمWink
تشکر کنندگان: Sooshians ، Hornet ، silia ، free_free ، maaref ، farzad.s
(2011-03-01 ساعت 20:45)tamanna نوشته:  
(2011-03-01 ساعت 20:32)silia نوشته:  سلام بچه ها

silia عزیز سلام.منم کیسم 42xxxهست.ما باید انتظار سپتامبرو بکشیمWink
منم 42000 هستم بچه ها... کاش انجمن 42000 تایی ها درست کنیم Big Grin

تشکر کنندگان: farnaz82 ، silia ، free_free ، maaref ، arash004 ، coming soon
پیش بینی من25700
تشکر کنندگان: Hornet ، Amir78 ، free_free ، farnaz82 ، maaref ، matin2257 ، farzad.s
دوستان عزیز کمر بندها رو محکم ببندید که این ماه یک جهش حسابی خواهیم داشت
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: SALAR110 ، یاشار و ماری ، free_free ، farnaz82 ، mahsaaa ، maaref ، Sooshians ، coming soon
سلام.منم امروز کیسمو با ایمیل گرفتمBig Grin خیلی خوشحالمSmile ***23 کسی میدونه وقت مصاحبه من حدودا چه ماهی میشه؟
تشکر کنندگان: SALAR110 ، WIKIMAN ، silia ، Linspire ، zohreh36 ، aghdam ، farnaz82 ، naeiji1974 ، maaref ، Sooshians ، farzad.s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان