کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
24650
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
(2010-11-07 ساعت 21:57)Hornet نوشته:  سلام بر همه دوستان مهاجر
من برای اینکه بتونم زمان Current شدن خودم رو حدس بزنم از روی آمار سالهای پیش (به صورت کاملاً محافظه کارانه (بد بینانه)) یک مدل آماری ساختم که نتیجه آن را به شرح ذیل با شما به اشتراک می گذارم. اگه اشتباه درآمد پیشاپیش منو ببخشید.
January = 13,500
February = 15,000
March = 17,000
April = 19,500
May = 23,500
June = 28,000
July = 33,600
August = 36,900
September = Current

ضمناً یک جدول را اضافه می کنم که از روی اطلاعات یکی از دوستان همین سایت تهیه شده ( که با عرض پوزش اسمشون رو یادم رفته و هرچی دوباره گشتم که اسمشون رو پیدا کنم و بنویسم ، پیداش نکردم ، که همین جا عذر خواهی می کنم)، اعداد قرمز مندرج در این جدول تعداد شماره های کارنت شده در هر ماه می باشد. امید وارم برای پیش بینی به دردتون بخوره Wink

سلام

این هم پست 551 دوست عزیز

اما پیشبینی من برای بولتن بعدی 22250
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: tamanna ، free_free ، User ، Hornet ، coming soon ، maaref
این ماه پرخیر خواهد بود! دو نفر به هیات رصدکنندگان بولتن ماه جدید پیوسته اند: سروشی و ناظم!
ناظم با تَرکه خودش می خواد خورخه رو بترسونه و سروشی هم که از دوستان بدون کیس نامبر هست امیدوارانه به جمع پیش بینی کنندگان بولتن پیوسته! قدم این دو دوست عزیز رو به فال نیک می گیریم و امیدواریم کی سی سی هم این ماه عیدی خوبی به مهاجران منتظر بدهد!
تشکر کنندگان: Sooshians ، Linspire ، free_free ، sorooshii ، Ali Sepehr ، farnaz82 ، maaref
سوالی از خدمت منجمان و پیشگویان عزیز دارم ، باشد که سایه شما برسر ما مهاجرسرانشین ها مستدام باشد.

بنظر شما آیا تا 3 تا بولتن دیگه به عدد 30000 خواهیم رسید یا خیر؟(آپریل،می ، جون)Smile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: coming soon ، maaref
(2011-02-25 ساعت 15:52)free_free نوشته:  سوالی از خدمت منجمان و پیشگویان عزیز دارم ، باشد که سایه شما برسر ما مهاجرسرانشین ها مستدام باشد.

بنظر شما آیا تا 3 تا بولتن دیگه به عدد 30000 خواهیم رسید یا خیر؟(آپریل،می ، جون)Smile

امیدوارم که برسیم
من که دیگه دارم نفسای اخرو میکشمWink
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، maaref
[quote='free_free' pid='98027' dateline='1298632973']
سوالی از خدمت منجمان و پیشگویان عزیز دارم ، باشد که سایه شما برسر ما مهاجرسرانشین ها مستدام باشد.

free_free عزیز خودتو برای July آماده کن، 100% ، می تونم روش شرط ببندم
(من این ارسال را سه بار نوشتم نمی دونم کجا میره !)
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: free_free ، farzad.s ، maaref ، coming soon
همین الان بهم وحی شد 23852
تشکر کنندگان: Amir78 ، tamanna ، Hornet ، final destination ، لیلا ج ، Sooshians ، User ، free_free ، coming soon ، elena ، maaref ، farzad.s
بالاخره کی سی سی جواب ایمیلمو داد
19 آپریل مصاحبه دارم!
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، Hornet ، Linspire ، لیلا ج ، Sooshians ، free_free ، elena ، rayan.s ، maaref ، farzad.s ، coming soon
دوستان عزيز محل مصاحبه من از آنكارا به ابوظبي تغيير پيدا كرد ولي زمانش رو به 3 آوريل منتقل كردند. پس يه تجربه مهم :
بعد از اعلام ويزا بولتن و يااعلام زمان مصاحبه از طريق ايميل اگر زود بجنبيد ميشه تغييراتي در مكان يا زمان مصاحبه داد البته قبل از انتقال پرونده ها به سفارت خانه ها.اين نشون ميده كي سي سي چند روز بعد از اعلام ويزا بولتن شروع به دسته بندي پرونده ها و انتقالشون ميكنه.اميدوارم اين تجربه بدرد دوستان بخوره.

[/quote]
يكشنبه هفته قبل درخواست تغيير زمان مصاحبه رو داده بودم كه ديروز سفارت با ايميل موافقتش رو با تاريخ مورد درخواستم اعلام كرد و اين نشون ميده پرونده هاي ماه آوريل بدست سفارت خانه ها رسيده.
در ضمن پيش بيني من 22950 هست.به اميد موفقيت براي همه دوستان
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: Hornet ، Linspire ، rayan.s ، satusa ، لیلا ج ، Amir78 ، free_free ، kamranjon ، maaref ، farzad.s ، coming soon
به نظرتون من با کیس 22500 این ماه کارنت می شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Amir78 ، maaref
Wink
(2011-02-25 ساعت 17:46)Hornet نوشته:  [quote='free_free' pid='98027' dateline='1298632973']

من براي نيمه دوم آگوست برنامه ريزي كردمBig Grin شما 1.5 ماه قبل از منWink

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: Amir78 ، free_free ، maaref
(2011-02-26 ساعت 15:01)final destination نوشته:  Wink
(2011-02-25 ساعت 17:46)Hornet نوشته:  [quote='free_free' pid='98027' dateline='1298632973']

من براي نيمه دوم آگوست برنامه ريزي كردمBig Grin شما 1.5 ماه قبل از منWink
من خیلی استرس دارم .با کیس 38xxx میمیرم تا نیمه دوم آگوست !!! شانسمون چقدره ؟
تشکر کنندگان: Amir78 ، tamanna ، Hornet ، final destination ، maaref ، matin2257
Big Grin 
عزیزم شما با کیس 38xxx میمیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس اگه ایمجوریه من با کیس 42xxx تا اون موقع 7تا کفنو پوسوندم!!!!!!!!!!غصه نخور.ایمان داشته باش که ویزامونو ی ضرب میگیریم.من که با شورو اشتیاق منتظر اون روزمSmile
تشکر کنندگان: Amir78 ، Hornet ، free_free ، 1979SAM ، matin2257 ، arash004 ، final destination ، rayan.s ، zohre61 ، Sooshians ، maaref ، farzad.s ، coming soon
(2011-02-26 ساعت 18:16)mehran626 نوشته:  
(2011-02-26 ساعت 14:48)mahsaaa نوشته:  به نظرتون من با کیس 22500 این ماه کارنت می شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما این ماه با هم کارنت میشیم

امیدوارم
تشکر کنندگان: final destination ، maaref
(2011-02-26 ساعت 19:45)tamanna نوشته:  عزیزم شما با کیس 38xxx میمیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس اگه ایمجوریه من با کیس 42xxx تا اون موقع 7تا کفنو پوسوندم!!!!!!!!!!غصه نخور.ایمان داشته باش که ویزامونو ی ضرب میگیریم.من که با شورو اشتیاق منتظر اون روزمSmile

بچه ها سلام

منم با کیس 39000 اون وسطا جا بدید نکنه برید و ما رو جا بزارید
ما کیس بالایا به این بادا نمی لرزیم کارنت که می شیم هیچ ویزامونم یه ضرب می گیریم انشا ا..................................................

پیش بینی این ماه 24750
تشکر کنندگان: arash004 ، final destination ، free_free ، tamanna ، zohre61 ، nasnam ، maaref ، farzad.s ، coming soon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان