موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از محبت دوستان
بیتای عزیز، نه کارت پایان خدمت رو از ما گرفتند، نه آفیسر از ما خواست. و نه سوالی درباره اش پرسیده شد. همه مصاحبه ما همون دوتا سوال از منو خانمم بود.
اوه! یک سوال دیگه هم همون اول مصاجبه همزمان با سلام و احوالپرسی ازمون پرسید که فامیل تو آمریکا دارید یا نه.
موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-26 ساعت 13:35)bita-p نوشته: يوزر عزيز ممنون از اينهمه محبت كه اينقدر سريع اطلاع رساني ميكني لطفا در سفر نامه ات بگو آيا افيسر كارت پايان خدمت ازت خواست. ظاهراهيچ سوالي در اين مورد نپرسيده.
دوست عزیز تمام مدارکی که ترجمشون را ازتون خواستن مانند کارت ملی شناسنامه کارت پایان خدمت و...و شما از قبل فرستادید در روز مصاحبه باید اصلشون را نیز همراه ببرید و ازتون تحویل میگیرن و افسر مصاحبه کننده پس از اتمام مصاحبه بهتون همه را بر میگردونه.
معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مدير مهاجرسرا
ازتجارب مفيدتان استفاده كرديم.خلاصه بعداز انتظارفراوان kccتاريخ مصاحبه مارا 6دسامبراعلام كرد.استرس مرحله گرفتن بليط وجاو وقت مصاحبه شروع شد.سوال اول اينكه باتوربريم بهتره يا بدون تور .دفترنمايندگي ايران اير قيمت بليط را27800تومان اعلام كرده.همچنين قيمت توررااز چنداژانس مسافرتي گرفتم بين 650 الي750 بوده.بنظرميرسه تور مقرون بصرفه است.ظمنا ميشه ازالان براي مديكال از سايت دكتر اونگان وقت گرفت يا زوده؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
نیازه به راهنمایی فوری دارم
من واسه 21 نوامبر بلیط گرفتم که برم ویزام رو بگیرم. معمولا دو روزه میدن ولی دیدم گاهی هم که دو روزه آماده نشده. با توجه به اینکه 25 و 26 نوامبر آمریکا به خاطر روز شکرگزاری تعطیله. آیا سفارت یا یو پی اس هم تعطیله؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-27 ساعت 21:25)shamim نوشته: نیازه به راهنمایی فوری دارم
من واسه 21 نوامبر بلیط گرفتم که برم ویزام رو بگیرم. معمولا دو روزه میدن ولی دیدم گاهی هم که دو روزه آماده نشده. با توجه به اینکه 25 و 26 نوامبر آمریکا به خاطر روز شکرگزاری تعطیله. آیا سفارت یا یو پی اس هم تعطیله؟
شمیم جان یو پی اس فقط روزایی که تعطیل رسمی در ترکیه هست تعطیل.مثل
یکشنبه ها ی هر هفته.بنابراین بعید میدونم روز 25 نوامبر تعطیل باشه.
اما سفارت تنها روز 25 نوامبر تعطیل هست.یه سری اینجا بزن
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html
به نظر من شما روی 2 روز برنامه ریزی نکنید.حد اقل 3 روز کاری را در نظر داشته باشید..انشالله که زودتر ویزاتون را میگیرید.
شاد باشید
معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میگن که خودت رزرو کنی به صرفه تر هست ولی من آنکارا که بودم قیمتی که از هتلها میپرسیدم بیشتر از قیمتی بود که آژانسها میدادن حتی هتلی مثل رویال خودش گفت که بهتره با آژانستون هماهنگی کنید اروزنتر در میاد. یکی از دوستامه که رکسوس بود میخواست خودش بگیره بعد رفت با آژانس صحبت کرد اون واسش گرفت خیلی ارزونتر در آمد. یکی دیگه از دوستام هم رفته بود آنکار بدون رزور هتل بعد قیمتها رو که پرسیده بود دیده بود که از آژانس بگیره بهتره میگفت اونا از تهران واسم رزرو کردن خیلی برام به صرفه تر بود. حال اینایی که من گفتم تجربیات خودم و دوستام بوده که باهاشون از نزدیک برخورد داشتم، حتما اونایی هم که میگن خودتون رزور کنید بهتره یه سری مسایل رو دیدن. دیگه تصمیم با خودتونه
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-29 ساعت 10:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-29 ساعت 10:43 توسط shamim.)
نگین جون اگرمطمئنی که تعطیله و باید بدون مدارک پزشکی بری پس لزومی نداره زودتر برید و الکی هزینه هتل بدی. به نظر من بهترین راه اینه اگر هم میخوای ترکیه بمونی بذاری واسه بعد ا زمصاحبه ات و اون موقع کارهای پزشکیت رو انجام بدی در این صورت اگر فقط نقص مدرک داشته باشی و همون موقع بخوان ویزات رو بهت بدن میتونی نقص مدرک رو حل میکنی انشااله با ویزا برمیگردی