2011-08-29 ساعت 16:48
من از شيدا تور پرسيدم گفت دكتر همان روزي كه وقت داده كار ميكنه پس حداقل نگران وقت دكتر نباشيد فقط يكي از دوستان اگر ميدونه من را براي رفتن به هتل بيوك ارشان راهنمايي كنه متشكرم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
|
2011-08-29 ساعت 16:48
من از شيدا تور پرسيدم گفت دكتر همان روزي كه وقت داده كار ميكنه پس حداقل نگران وقت دكتر نباشيد فقط يكي از دوستان اگر ميدونه من را براي رفتن به هتل بيوك ارشان راهنمايي كنه متشكرم
سفرنامه سوم آنكارا:
سلام اكثر دوستان با شرايطي كه ما داشتيم و اتفاقاتي كه افتاد آشنا هستند و من تصميم نداشتم دوباره سفرنامه اي بنويسم و سرتون رو به درد بيارم چرا كه تصور مي كردم اين بار ديگه مورد خاصي براي گفتن نيست. ولي.... بالاخره بعد از همه نا اميديها و سختي هايي كه تحمل كرديم، درست در موقعي كه كاملا مايوس بوديم همسر من براي بار دوم كلير شد و شماره مون اعلام شد. در محل كار بودم و نمي تونستم خوشحاليم رو بروز بدم فقط تونستم همون لحظه به همسرم اطلاع بدم و توي سايت هم اعلام كنم كه موجي از انرژي و تبريك از سوي دوستان خوب مهاجرسرا به سمت من اومد و فقط توي اون لحظه مي تونستم از درون خوشحال باشم و اميدوار باشم كه بقيه دوستان منتظر هم اون لحظه رو تجربه كنند. به هر حال ساعت 12.5 ظهر چهارشنبه بود كه متوجه كليرنس شديم و فرصتي براي رفتن نبود. با توجه به 12-13 روز تعطيلي پيش روي سفارت تصميم گرفتم بليط براي اولين فرصت بعد از تعطيلات بگيرم. ساعت 4.5 بعدظهر همون روز كه هنوز سر كار بودم به فكرمون افتاد كه همون فردا صبح پنج شنبه بصورت ضربتي بريم. از اونجاييكه فقط 5 شنبه رو وقت داشتيم كه به سفارت مراجعه كنيم و بعد از اون تا 12 روز سفارت تعطيل بود، ريسك خيلي بالايي داشت و به هر دليلي اگر دير مي رسيديم و يا اگر سفارت به دليل حجم بالاي كار و متقاضيان اون روزها چنانچه كارها رو به موقع انجام نميداد مجبور ميشديم 12-13 روز بلاتكليف اونجا بمونيم. به هر حال ريسك رو پذيرفتيم و با هماهنگي خانم sepinod و يكي از دوستان ايشان تونستيم از تركيش براي صبح پنج شنبه رفت و برگشت شنبه بليط بگيريم و البته به دليل نزديكي پرواز قيمت خيلي بالايي هم پرداختيم. ظهر پنج شنبه سر ساعت مقرر به سفارت مراجعه كرديم و مدارك رو تحويل داديم. سالن سفارت تقريبا نيمه پر بود و از همه گروه دانشجو و خانوادگي و لاتاري و توريست و ترك و ... بودند. به آفيسر برنامه برگشت و نيز تعطيلي پيش رو را گوشزد كردم و ازش خواستم كه تا شنبه به دستمون برسه. ايشان هم تاكيد كرد كه ما تا جمعه همه پاسهايي كه دستمون هست رو تحويل ميديم و چنانچه مشكلي توي اين فاصله پيش بياد كه نرسيم باهاتون تماس مي گيريم. به هتل برگشتيم و شب سايت ups رو چك كرديم كه خبري نبود. طبق روال نرمال فرداي بعدظهر آنروزي كه پاس رو تحويل ميگيرند به ups مي دهند و بنابراين مورد غير عادي نديديم. صبح تا ظهر جمعه توي لابي هتل بست نشستم كه نكنه از سفارت زنگ بزنند و خوشبختانه تماسي نبود و خيالم بيشتر راحت شد كه حتما جمعه تحويل مي دهند. اين در حالي بود كه تا ظهر هر بار مسول reception گوشي رو برام مياورد نصف گوشت تنم مي ريخت كه لابد سفارت زنگ زده! با توجه به اينكه جمعه آخرين روز كاري بود تصميم گرفتيم جهت اطمينان بعد ظهر به سفارت بريم و اگر تونستيم مستقيم از ups بسته رو تحويل بگيريم و يا حداقل مطمئن بشيم كه بسته تحويل پست مي شود. ساعت 4 رفتيم مامور دم در گفت فعلا صبر كنيد. يه نيم ساعتي نشستيم هر كي اونجا بود اعم از دانشجو خانوادگي و .... بسته هاشون رو مي گرفتند و مي رفتند و ما فكر مي كرديم لابد بايد بسته رو از مامور ups وقتي بيرون مياد تحويل بگيريم در حاليكه اينطور نبود و خود سفارت مستقيم ميداد و حتي مي شد كه زودتر از 4 بريم اونجا ولي نرفته بوديم. رفتيم و رسيد ups رو فرستاديم داخل كه بعد از چند دقيقه اومد و گفت مال شما ها هنوز آماده نشده و مشكلي هم در مدارك نيست ولي امروز نمي رسيم. ميره تا 10 روز ديگه!!!!!!! خلاصه بقيه اش گفتن نداره كه چي شد. ولي كوتاه نيامديم و تا نزديك 6 مجددا هي توضيح داديم و يكي ديگه اومد و رسيد رو برد داخل و دوباره همون جواب و تقريبا با همه مامورها صحبت كرديم ولي گفتند با آفيسر مربوطه و حتي manager از دم در تلفني صحبت كرديم ولي متاسفانه آماده نميشه. الان هم كه سفارت تعطيل شده و كسي از آمريكايي ها ديگه داخل نيست بريد خونه!!! از ما اصرار و از آنها انكار. همون موقع ماشين ups هم از جلوي سفارت حركت كرد و رفت. نا اميد و با اعصاب داغون كه چرا ريسك كرديم و عجله كرديم و ... نهايتا رفتيم دنبال تغيير بليط و جريمه و چونه زدن با هتل براي تخفيف به خاطر 10 روز اقامت اجباري و ..... طبق تجربه هاي قبلي ups حول و حوش 6.5 آپديت مي كرد و تا اون موقع كمي اميد داشتيم و صبر كرديم حدود 6.45 هم چك كرديم خبري نبود و ديگه مطمئن شديم كه موندني هستيم. برگشتن و دوباره رفتن هم به دليل كمبود بليط و هزينه زياد آن فايده اي نداشت. البته توي اين فاصله كه گفتند سفارت تعطيل شده، ديديم كه ليست جديد كليرنس هم اعلام شد. داشتيم براي هتل هماهنگ مي كرديم كه به پيشنهاد خانم sepinod گفتيم يك سر به هتل segmen بزنيم و ببينيم قيمت و اتاق هاي آنجا چطور است. حدود ساعت 8.5-9 اونجا آقايي رو ديديم كه خانوادگي بود و حدود 15-16 روز كلير شده و سفارت معطلش كرده بود و منتظر رفع و رجوع كارهاش بود و نفر آخري بود كه از سفارت اومد بيرون و بالاخره تونسته بود به عنوان آخرين نفر ويزاش رو بگيره. ما رو دم سفارت ديده بود و ماجرا رو كه شنيد گفت يكي از هم هتلي ها ي ايشان هم با ما مدارك رو پنج شنبه تحويل دادند و ببينيم آيا آنها هم نگرفته اند يا فقط ما دو نفر نگرفتيم. چك كرد و برگشت كه در كمال نا باوري و خوشحالي ديديم بسته هاي همه مون تحويل پست شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. البته شايعه اي هم وجود داشت كه سفارت تصميم داره همه ويزاها رو بده و چنانچه ويزايي باقي بمونه حداقل پاس خالي رو مي فرستند كه مردم به كار و زندگيشون بپردازند و بعد از تعطيلات دوباره بيايند و يا ممكنه در طي هفته بصورت emergency بيايند كه البته صحت و سقم آن معلوم نيست. به هر حال مطمئن شديم كه بسته تا شنبه ظهر ميرسد ولي از شنبه صبح كه معمولا ساعت 9 حركت بسته از دفتر مركزي شروع ميشه و سايت آپديت ميشه، سايت ups آپديت نشد و از 11.5 يكدفعه پيغام آخر مبني بر out for delivery ظاهر شد كه امكان جالبي هم اضافه شده بود و با استفاده از GPS موقعيت لحظه اي و online بسته روي نقشه و مسير حركتش رو نمايش مي داد (سري قبل من اين امكان رو نديده بودم). نهايتا حدود ساعت 2 ظهر بسته ها رو با ويزا دريافت كرديم و از داخل هتل بصورت آنلاين پرواز رو check-in كردم و صندلي رو انتخاب كردم و با پرواز شنبه شب برگشتيم. در نزديكي تهران به خاطر وضعيت جوي اون بالا، هواپيما كمي مسافران رو قلقلك داد كه نهايتا خلبان پس از فرود موفقيت آميز با تشويق مسافران مواجه شد!. طبق اماري كه از اونجا گرفتيم ظاهرا همه كساني كه مدارك تحويل داده بودند ويزاشون رو گرفتند و ظاهرا اضافه مونده بودند و كارهاي همه رو انجام دادند. در مجموع كاملا مشخص بود كه خيلي دارند زحمت مي كشند و از طرفي هم خيلي شنگول بودند كه دارند 10 روز ميروند holiday و آفيسري كه بسته اون آقاي خانوادگي رو هم بهش داده بود كلي سر به سرش گذاشته بود و باهاش شوخي كرده بود كه برو 10 روز ديگه و نهايتا بسته اش رو در آخرين لحظه تحويل داده بود و از طرفي هم تصميم گرفته بودند همه رو به نوعي سورپرايز كنند. سفارت اعلام كرده بود كه از 27 آگوست تا 6 سپتامبر تعطيل است و هيچ مصاحبه اي انجام نميشود و مدركي هم تحويل گرفته نمي شود ولي به مكاتباتي كه توي اين مدت با سفارت انجام بشه به ترتيب زمان دريافت (first in-first out) از تاريخ 6 سپتامبر به بعد جواب ميده و اين رو توي سايت هم اعلام كرده. نكته اي رو كه مي خوام بگم اينه كه اين روزهاي قبل تعطيلات و نيز روزاي پاياني بعد تعطيلات حجم كاريشون خيلي خيلي بالا بوده و هست و هر روز مراجعه كنندگان زيادي دارند و چيزي كه كاملا براي ما واضح بود، داشتند تمام سعي خودشون رو مي كردند كه كار همه رو به موقع راه بياندازند و واقعا جو مثبتي بود. توي اين شرايط طبيعي هست كه ممكنه ايميلي رو نتوانند به موقع جواب بدهند و يا اشتباهي صورت بگيره و يا اينكه همون روز چند تا بسته رو اشتباهي به اينو اون داده بودند كه البته خود متقاضي ها فهميدند و برگشتند و عوض كردند. پس 1. نگران نباشيد 2. مدام پيگير كارتون باشيد و مطمئن باشيد بعد از 10-15 روز استراحت كه بر مي گردند سر كار با انرژي بيشتر و سر حال تر به كارها مي پردازند 3. سعي نكنيد با روشهاي غير متعارف و يا ايميل هاي غير متعارف هر روز و تلفن روزانه و ... كار اضافه براشون توليد كنيد و كلافه شون كنيد. توجه هم داشته باشيد كه اگر كار هر كسي به روزهاي نهايي موكول شد، اون رو به يكي دو روز آخر موكول نكنيد و حتما 7-8 روز زودتر بريد و اگر هم جواب مناسب نشنيديد كوتاه نياييد. تا جايي كه مي تونيد به داخل برويد و با خود آفيسر ها صحبت كنيد و شرايط رو بگيد. البته ماموران security دم در هم بد نيستند و پيگيري مي كنند ولي اونايي كه داخل مسئول هستند مطمئن تر هستند و كارايي بيشتري دارند. ببخشيد كه طولاني شد. جا داره از كليه دوستاني كه با رتبه و تشكر و ارسال پيام و.... ابراز لطف كردند و نيز مسولين سايت مهاجرسرا صميمانه تشكر كنم و همچنين تبريك بگم به بقيه دوستاني كه توي اين فاصله كلير شدند و يا ويزا گرفتند از جمله خانم sepinod و همسر محترمشان كه همسفر ما بودند و آشنايي با ايشان باعث افتخار بود. با توجه به فرصت بسيار كمي كه برامون باقي مونده و انبوهي از كارهاي نا تمام، ممكنه كمتر بتونم به دوستان سر بزنم و از همين جا پوزش مي طلبم. البته تاپيك كليرنس رو تا آخرين لحظه دنبال مي كنم. موفق باشيد و به اميد دريافت ويزاي همه دوستان منتظر. تشکر کنندگان: masoudeses ، success ، maryam58 ، gadfly ، یاشار و ماری ، vahidvm60 ، drmahmoodi ، frozen mind ، kian79 ، ali.narooei ، zohreh36 ، Ali Sepehr ، farzad.s ، mohsen66 ، kamranjon ، ارمان دیار ، tamanna ، pefa ، ali.8888 ، bita-p ، nahid.t ، Sooshians ، mim ، vroom ، sepinod ، naeiji1974 ، manoch ، sahel-2012 ، erfan1992
2011-08-29 ساعت 21:30
دوستان کسی از شما اینجا هست که تاریخ مصاحبه اش 13sepدر آنکارا باشه؟اگر کسی هست لطفا پیام بده...........
-------------------------------------------------------------------------------- نقل قول:مقصود زندگی همانا زندگی کردن برای رسیدن به مقصود است........ تشکر کنندگان: tamanna
نقل قول:با سلام
To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: خانه به دوش ، tamanna ، ParsTrader ، tata63 ، Donantonio
2011-08-30 ساعت 09:15
با سلام به تمام دوستان
فايل pdf شده سفرنامهاي آنكارا آپدیت شد. تاريخ :8/6/90 2011,Tuesday,August30
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Sooshians ، mim ، 3rip ، aghdam ، tata63 ، ali.narooei ، Donantonio ، Donkey chance
2011-08-30 ساعت 09:34
نقل قول:من هیلتون بودم.اگر می خواهید از بودنتان آخرین لذت را ببرید برید این هتل .البته کمی گران است ولی تمام امکاناتی که می خواهید دارد البته هزینه اش را باید بدهید .
2011-08-30 ساعت 23:01
سلام ای کاشکی قیمتها را هم میگفتید (هتل وهزینه غذا)
2012AS19000
Ankara یکضرب هجرت: جولای2012
2011-08-31 ساعت 02:50
(2011-08-30 ساعت 23:01)mansour*** نوشته: سلام ای کاشکی قیمتها را هم میگفتید (هتل وهزینه غذا)اول بگم که برای خرج های غیر سفارت لیر خرج کنید که ضرر نکنید واحد پول ترکیه لیر است یا ترکیش لیر که به صورت TL می نویسند بهش یه تله هم میگن واحد ریزش که برابر 1/100 لیر است کروش است من از 5 کروشی(سکه) دیدم تا اسکناس 200 لیری قیمت لیر در تهران امروز 700 تمن بود و در تبریز چند هفته پیش، 25 تمن ارزونتر آب معدنی کوچیک 50 کروش دستشویی 75 کروش آب معدنی بزرگ 1 لیر یک کیلو سیب خوشمزه! 2.5 لیر لاهماجون 2.5 لیر نوشابه و یک لیوان دوغ کف کرده! 1 تا 2 لیر اتوبوس 1.5 لیر تاکسی فقط دربستی 15 لیر مترو 3 لیر(به گمانم) یک وعده غذا با نوشیدنی 7 الی 10 لیر(دونر، اسکندر کباب، کوفتا) فست فودی های پکیجی مثل کینگ برگر از 10 لیر سیم کارت ترک سل 45 لیر مکالمه با ایران از موبایل دقیقه ای حدود 5 لیر(توصیه نمی کنم) اتاق دو تخته با کولرگازی در هتل سه ستاره با صبحانه از 120 لیر اتاق یک تخته با کولرگازی در هتل سه ستاره با صبحانه از 80 لیر اتاق یک تحته بدون پنجره در هتل سه ستاره با صبحانه از 60 لیر بستنی 1.5 لیر بستنی سنتی 4 لیر(توصیه نمی کنم) آب پرتقال طبیعی 1 لیر(توصیه میکنم) آب انار طبیعی 1.5 لیر تور یک روزه قونیه 60 دلار شاید بعضی چیزا(3%) رو اشتباه گفته باشم ولی اکثرا درسته تشکر کنندگان: nahid.t ، gadfly ، masoudeses ، Sooshians ، ali.narooei ، mim ، tamanna ، hi_2011 ، mehrnoosh ، maaref ، Donantonio ، tata63 ، zerogalaxy
سفرنامه آنکارا- قسمت 1
درود و سلام بر همه دوستان مهاجر سرا نوبت من هم شده که ادای وظیفه کنم. ولی اول از همگی دوستان خوب و بزرگ منشم خواهش می کنم که راجع به اینکه چرا اطلاعات من در جدول نیست من را سرزنش نکنند (یا به قول علما اجرشون و ضایع نکنن) من یقین دارم تمامی کسانی که در این فضای مجازی اطلاع رسانی می کنند انسان های شریفی اند که قطعا در همه ابعاد زندگی شون هم مهربان و هم بخشنده هستند. صفاتی که این روزها تصورم می کردم کمیاب و نایاب شده ولی با حضور درمهاجر سرا نظرم کاملا عوض شد. به هرجهت من در پست های ارسالی قبلی مختصری از اطلاعات را گذاشتم و در سفرنامه هم تکمیل خواهم کرد. من جز اون دسته ای بودم که کیس نامبر نداشتم ولی در همون اوایل جز نفراتی بودم که از طریق ایمیل کیس نامبر را دریافت کردم که همون موقع هم اطلاع رسانی کردم ولی برخی از دوستان خیلی باور نکردند. من و همسرم روز یکشنبه با پرواز ایران ایر وارد آنکارا شدیم. جدای از هواپیمای درب و داغون که صدای موتورش تا آنکارا گوش همه را نوازش داد و رو اعصاب بود. به محض ورود وقتی که متوجه شدیم نصف بیشتر بارها مسافران نیومده قیافه ها دیدنی شد. در یک چشم به هم زدن سرو صدا و اعتراض همه فضای فرودگاه رو گرفت و کارمند ایران ایر هم انگا که نه انگار اتفاقی افتاده با خونسردیش و توجیهات مسخرش اعصاب همه را داغون کرد. بعضی ها مدارکشون که تو چمدونشون بود خیلی نگران شده بودند و خلاصه وضعیتی بود. دوستانی که در آینده برای مصاحبه به آنکارا سفر می کنند به نظر من اصلا و ابدا(به قول علی دایی) مدارک خودشون را داخل چمدون ها نگذارند و بهتر که همراه خودشون باشه تا خدای نکرده با همچین مشکلی برخورد نکنند. القصه بعد از 24 ساعت چمدونا رسید و همه رو دم در هتل اوزلیهان ریختن کنار خیابون!!! و جماعت یکی یکی اومدن دنبال چمدوناشون. هرکی پیگیری کرد متوجه شد. وگرنه تو فرودگاه آدرس گرفته بودند که بیارن دم در هتل ها! اینجاست که می گن مملکته داریم. اما چند تا تجربه شخصی 1- اگه وقت اینترتنی از دکتر اونگان گرفتین و خودتون بدون لیدر می خواهین کاراتون انجام بدین برای زود رفتن عجله نکنین.صبح تا ساعت 11 آزمایشگاه و لابراتوار شلوغ و شما هرچه قدر هم زود برین به سفارش لیدر ها زودتر رسیدگی میشه تا شما. ما نزدیک 10:30 رفتیم و خیلی به شلوغی نخوردیم. معاینه مون هم آخر وقت ساعت 6:30 وقت داد و دکتر اینقدر برای رفتن عجله داشت که در مجموع 2 دقیقه هم وقت نذاشت و با چند تا سوال مرسوم سرو ته معاینه را هم آورد و کارت واکسنمون چون تکمیل بود خوشبختانه واکسن هم نخوردیم. برخورد پرسنل هم خیلی خوب بود و حتی با چند نفری که مدارک همراشون نبود (نامه دوم و پرینت وقت) همکاری کردند. نکته: زمان گرفتن وقت اینترنتی از اونگان برای من و همسرم در دو روز کانفرم کردن که با یک کم چونه زدن در مطب و خریدن ناز او خانم توپوله حل شد. 2- با یک کم مطالعه نقشه ها و دقت به همه جای آنکار می تونید با مترو و اتوبوس رفت و آمد کنید. 3- اتوبوس ها هم پولین و هم کارتی(بلیطی) بلیط را از کیوسک ها می تونین بخرین 4- سعی کنید بعد از فراغت از دکتر و آزمایشها به گشت و گذار بگذرونید تا برای مصاحبه آرامش لازم را داشته باشید (البته شعارش خوبه)رفتن به مراکز خرید همانند آنکارا مال و رفتن به پارک آبی (آکوا پارک) می تونه بخشی از برنامه های قبل از مصاحبه باشه. یک نکته: تورها برای پارک آبی 65 لیر می گیرن با ایاب و ذهاب و یک وعده غذا. البته اگه حال و حوصلشو داشته باشین و بخواین صرفه جویی کنین می تونین از میدان کیزلای اول خیابان کومرولار روبروی ساعت فروشی ناکار از سرویس رایگان استفاده کنین که ساعت 10 و 11 و 12 حرکت میکنه. برای مطمئن شدن سایتش رو چک کنین که بعدا عوض نکرده باشن فحشم بدین. تازه می تونین روز چهار شنبه برین که روز تخفیف و هر نفر 23 لیر ورودیشه(روزهای دیگه 30 لیره)-آخر خز بازیه ولی خوب امکانیه که گذاشتن و میشه استفاده کرد. در هر صورت روز شاد و خوبی را می تونین بگذرونین. دوستان تا اینجاشو داشته باشین ایشالا باقی سفرنامه باشه بعد از مصاحبه لطفا دعا کنید و انرژی مثبت بفرستین به امید کلیر شدن همه منتطران و ویزای یک ضرب مصاحبه ای ها چه 2011 و چه 2012 ادامه دارد.... سفرنامه آنکارا- قسمت 2 درود و سلام بر همه دوستان مهاجر سرا با تاخیر نسبتا طولانی بخش دوم سفرنامه خودم را تقدیم شما سروران گرامی و دوستان نادیده عزیزم می کنم. علت تاخیر را بگذارید به حساب فشردگی کارهای روزمره و اندکی دمق شدن از دریافت برگه آبی با چاشنی بی حسی و تنبلی. اما در این چندین روز بی خبری مطلق و سوت و کوری این تاپیک و تاپیک کلیرنس برندگان؛ همینطور شروع مجدد مصاحبه ها از هفته آینده و سفر عزیزانم که در این ماه مصاحبه دارند با این وجود که سفرنامه من همچین آش دهن سوزی هم نیست ولی تصمیم گرفتم که حتما امروز این کار را انجام بدم. همانطور که در بخش نخست خدمت عزیزانم معروض داشتم بعد از دریافت جواب مدیکال دو روز را به گشت و گذار مشغول بودیم تا صبح روز مصاحبه با خیال راحت بعد از صرف صبحانه قدم زنان به اتفاق بانو و خانواده محترمی دیگری که هم هتلی ما بودند(هتل رویال*)خود را دقایقی بعد از ساعت 8 صبح به سفارت رسانده به محض رسیدن مامورین زحمتکش سفارت را دیدیم که در حال جمع آوری پاس ها از صف ویژه مهاجرتی ها بودند و ما هم پاسپورت های خود را تحویل دادیم.(نتیجه گیری اخلاقی اینکه بهتره قبل از 8 مقابل سفارت باشید.) بعد از آن مرحله عبور از گیت و انتظار برای فرا رسیدن نوبت برای بررسی اولیه مدارک و دریافت اصل مدارک و گرفتن نوبت بود که در سفرنامه های دوستان به کرات به آن اشاره شده و همه شما با آن آشنا هستید.اما نکته: 1- ما به همراه مدارک عکس ها را هم ارسال کردیم اما مجددا از ما عکس خواست پس در صورت ارسال عکس حتما عکس اضافی همراهتان باشد. 2- ما به غیر از مدارک تمکن مالی باقی مدارک را بصورت کپی برابر اصل توسط مترجم ارسال کردیم و اصل ها را همان روز تحویل دادیم. 3- در مورد تمکن ما علاوه بر نامه بانک برای دونفر حدود (50 هزار دلار)معادل ریال از بانک پاسارگاد و سند یک دستگاه آپارتمان؛ قرارداد رهن آپارتمانی که در آن مستقر هستم را نیز با پیش پرداخت 25 م و اجاره 440 هزار تومان را هم ترجمه کردم (30 هزار تومان آب خورد)قرارداد برای سه سال متوالی تمدید شده بود که به نظرم آمد برابری دارد با یک سپرده بلند مدت. القصه با این همه تلاش محض رضای خدا آفیسر اصلا هیج سوالی یا اشاره ای را جع به اسپانسر و این ها نکرد. در حاشیه ورود به سفارت تقریبا 90 درصد شهروندان محترم کشور دوست و برادر ترکیه با اینکه به سه زبان روی در شیشه ای کلمه ورود نوشته شده بود و خارج از نوبت هم به داخل فرستاده می شدند خود را با تمام قدرت با سرو کله به در دیگر می کوبیدند که باعث انبساط خاطر عزیزان هموطن منتظر شده بود. وضعیت سالن انتظار بارها و بارها در سفرنامه ها اشاره شده اما انتظار در سالن هیچ حساب و کتابی ندارد شماره ها بالا و پایین و بدون هیچ ترتیب خاصی با صدای زنگ خاصی اعلام می شود. و با هربار شنیدن زنگ شما نیم متری از جا می پرید. مخصوصا وقتی که سالن خلوت تر می شود و شما کماکان منتظر هستید. نکته: در مورد وجه ویزا روایت های مختلفی هست که دقیقا برابر با مبلغی که باید پرداخت شود اسکناس همراه داشته باشید اما تجربه من نشان داد که مسئول محترم باجه دریافت وجه اگر که اسکناس خرد داشته باشد باقیمانده پول شما را بدون اعتراضی پرداخت می کند اما اگر نداشته باشد شما یا باید خودتان به فکر باشید از دیگر هموطنان عزیز حاضر درسالن یا منتظر بمانید تا اسکناس خرد جور شود و شما را صدا بزند تا باقیمانده پول خود را بگیرید. در مورد من از خانم محترمه سوال کردم که گفت مسئله نیست و اسکناس خرد دارم من با توجه به این مطلب 1 دلاری ها راکه از قبل آماده کرده بودم نگه داشتم که خوشبختانه کار هموطن دیگری که خودش 5 دلاری را برام خرد کرده بود و در صندوق بر به مشکل خورد راه افتاد. نتیجه که اینکه دقیقا برابر با مبلغ پول همراه داشته باشید تا کارتان راهت پیش برود.(نقل قول ایمیل سفارت : Diversity Visa application fee per person (please bring the exact amount due to the lack of change $819 ). اما مصاحبه برای ما که خیلی راحت تر از اونی بود که فکرش را می کردیم بیشتر گپ و گفت بود راجع به کار هم از من و هم از همسرم و شوخی و خنده با همان آفیسر خوش برخورد با ریش های معروفش)ما هر دو کار خصوصی داریم و هیچ سابقه فعالیت دولتی هم نداریم. اینقدر مسیر مصاحبه خوب پیشرفت که من تو دلم یک لحظه گفتم تموم شد زدیم تو گوش ویزای یکضرب که بصورت ناغافل آفیسر ضربت سربازی در سپاه را زدو ما عوض ویزای یکضرب ضربه فنی شدیم و با برگه آبی راهی هتل. نتیجه: آقا سربازی رفتین پی برگه آبی را به تن بمالید. اون روز به غیر از یک خانم مجرد و آقایی که دانشجو بود کسی ویزای یکضرب نگرفت و همگی برگ آبی گرفتند اما عزیزان کشور دوست برادر ترکیه صف عریض و طویلی در باجه ups تشکیل داده بودند!!! به همین راحتی سفارت انجام شد. اصلا سخت نگیرید. در لباس پوشیدن و برخوردتان راحت باشید. من که فکر نکنم کت و شلورا و کراوات با خود ارمغان ویزا داشته باشد شیک بپوشید و مرتب هر جور که راحت هستید. سعی کنید بعد از مصاحبه با هر وضعیتی که هستید اگر ویزای یکضرب شدید که نوش جانتان و اگر هم برگ آبی دارید در ادامه از سفرتان لذت ببرید. دیدن قونیه هم خالی از لطف نیست البته قدری خسته کنده است مخصوصا اگر روز شنبه باشد تا دیروقت به تماشای رقص سماع بشینید. ما با تعدادی از هم وطنان عزیزی که دوستان خوبی برای هم شدیم رفتیم که بسیار خاطره انگیز شد. * هتل رویال مزایا و معایبی داشت در حد 4 ستاره نیست اما ما با مشکلی برخورد نکردیم و محیطی آرام و ساکت دارد. کارمندان هتل هم خوب هستند و مودب. اینترنت وایرلس خوبی دارد طبقه چهارم تو اطاق راحت جواب می داد.و بزرگترین مزیت آن نزدیکی به سفارت و دکتر اونگان است. امیدوارم که هر چه زودتر تمام عزیزان منتظر کلیر شوند. و تمام مصاحبه ای ها هم با ویزای یکضرب روربرو شوند. دوستان 2012 هم همینطور با احترام برای موسسان، مدیران و دست اندرکاران و یکایک اعضای محترم مهاجر سرا تشکر کنندگان: hi_2011 ، zohreh36 ، SH1A2R3 ، kamranjon ، frozen mind ، آمریکا ، aghdam ، mehrnoosh ، satusa ، ali.narooei ، vroom ، mim ، maaref ، ارمان دیار ، free_free ، sepinod ، Sooshians ، Donantonio ، tata63 ، sinswimer
2011-09-01 ساعت 17:05
هزینه ای که باید واسه مصاحبه پرداخت کرد نفری چقده؟ 819$ ؟
تشکر کنندگان: Donantonio
2011-09-01 ساعت 17:23
تشکر کنندگان: آمریکا ، Donantonio
2011-09-01 ساعت 17:37
2011-09-01 ساعت 18:15
سلام به همه دوستان آخر صفی
امروز رسیدیم آنکارا فردا میریم تست مدیکال . اگر از دوستان کسی خواست میتونیم با هم کارهامون را ردیف کنیم و ویزا رو یکضرب بگیریم.
2011-09-01 ساعت 18:24
(2011-09-01 ساعت 17:54)tamanna نوشته:سلام دوست عزیز(2011-09-01 ساعت 17:37)REZA1390 نوشته:(2011-09-01 ساعت 17:05)tamanna نوشته: هزینه ای که باید واسه مصاحبه پرداخت کرد نفری چقده؟ 819$ ؟بله دقیقا همینه ارزونه، هر پاسپورت 14 لیر؛ البته من که هنوز قسمتم نشده تو سفرنامه ها خوندم امیدوارم قسمت شما باشه |