موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
لاتاري تمام شد
ساعت هفت وچهل دقيقه شب سي ام سپتامبر باآخرين آپ ديت جدول كلير وحذف كليه كيس نامبرهاي لاتاري 2011رسما تمام شدوپايانش هم بازهم پرازاندوه ودرد براي بچه هاي خوب اين سايت ؛ نميدونم چي بگم اما لازم ديدم كه توي تايپيك كليرنس نگم چون اونجاهنوزبااميد سردرگمي دنبال ميشه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-01 ساعت 12:33)hana87 نوشته: (2011-09-30 ساعت 18:29)javad_2 نوشته: (2011-09-30 ساعت 13:26)hana87 نوشته: (2011-09-30 ساعت 11:53)sima s نوشته: (2011-09-21 ساعت 21:52)MPU نوشته: دوستان عزیز خواهش می کنم دقیق بهم بگید من بزرگترین اشتباه تو زندگیم انجام دادم اونم این بود که خیلی مطالب مهاجر سرا رو نخوندم و پیش دانشگاهی نداشتم و .......
حالا رفتم سابقه کار گرفتم اما مهر دادگستری و وزارت کشور نداره چون گفتن باید جواز بیارید که نمی شه ): اینجا برام زدین خیلی مهم نیست ترجمه کافی. اما الان داشتم می خوندم دیدم یک سری از بچه ها گفتن حتما مهر می خواد نمی دونم.
دوست عزیز. به نظر من در این شکی نیست که اگر مدارکتون مهر داشته باشه ضرری نداره ولی اگه دقت کنین حتی مدارک تحصیلی هم نیازی به مهر دادگستری نداره چون آنها اصولا دادگستری ما را قبول ندارند.لطفا بجای تاسف خوردن آماده انجام صحیحترین و البته سریعترین کار زندگیتون باشین.دوست عزیز خواهش میکنم جوابم را بدید......
آخرین مدرک تحصیلی شما چه بود؟ واقعاً پیش دانشگاهی نیازه؟من دیپلم فنی بودم و اخرین مدرکم فوق دیپلم اما اصلا نگاه نکردن و از اولین لحظه هم که رفتم برای مصاحبه ازم پیش دانشگاهی خواستن.شما یا باید ۱۲ سال تحصیلی خونده باشی برای دیپلم.یا اینکه حداقل ۲ سال سابقه کار داشته باشی یکی از این ۲ حالت باید باشه و نکته خیلی مهم اینه که (اگر پیش نداری می خوای سابقه کار بهشون بدی باید تو فرم اولیه زده باشید که کار می کردین ).چون من این تجربه تلخ رو دارم نمی خوام که دیگران هم این فرصت و خدای نکرده.... من ازتون خواهش می کنم قبل از مصاحبه حتما مشاوره کنید و تمام مدارکتون رو چک کنید.به امید موفقیت تمام ایرانی ها مخصوصا جوناسلام
اگر دیپلم دارید سریعا فکر پیش دانشگاهی باش و بورو آموزش و پرورش درخواست کن یک ترمه 24 واحد رو بهت بدن، اگر فوق دیپلم داری مشکل مدرک نخواهید داشت
ولی مسئله مهم اینکه با مدرک دیپلم سابقه کار هم اگر داشته باشی مشکلت حل نمیشه ( دیپلم نظام جدید )
دیگه مهلت بچه های ۲۰۱۱ تموم شده و هیچ کاری نمیشه کرد.حتی اگرم فرستی بود حداقل ۶ ماه طول می کشه فشرده بخونی.بعد سفارت بخشش تو کارش نیست من گفتم پیش ندارم الان دیگه نمی شه دروغ گفت چون قابل قبول نست و فرست هم تمام شده
(2011-10-01 ساعت 12:33)hana87 نوشته: (2011-09-30 ساعت 18:29)javad_2 نوشته: (2011-09-30 ساعت 13:26)hana87 نوشته: (2011-09-30 ساعت 11:53)sima s نوشته: دوست عزیز. به نظر من در این شکی نیست که اگر مدارکتون مهر داشته باشه ضرری نداره ولی اگه دقت کنین حتی مدارک تحصیلی هم نیازی به مهر دادگستری نداره چون آنها اصولا دادگستری ما را قبول ندارند.لطفا بجای تاسف خوردن آماده انجام صحیحترین و البته سریعترین کار زندگیتون باشین.
دوست عزیز خواهش میکنم جوابم را بدید......
آخرین مدرک تحصیلی شما چه بود؟ واقعاً پیش دانشگاهی نیازه؟
من دیپلم فنی بودم و اخرین مدرکم فوق دیپلم اما اصلا نگاه نکردن و از اولین لحظه هم که رفتم برای مصاحبه ازم پیش دانشگاهی خواستن.شما یا باید ۱۲ سال تحصیلی خونده باشی برای دیپلم.یا اینکه حداقل ۲ سال سابقه کار داشته باشی یکی از این ۲ حالت باید باشه و نکته خیلی مهم اینه که (اگر پیش نداری می خوای سابقه کار بهشون بدی باید تو فرم اولیه زده باشید که کار می کردین ).چون من این تجربه تلخ رو دارم نمی خوام که دیگران هم این فرصت و خدای نکرده.... من ازتون خواهش می کنم قبل از مصاحبه حتما مشاوره کنید و تمام مدارکتون رو چک کنید.به امید موفقیت تمام ایرانی ها مخصوصا جونا
سلام
اگر دیپلم دارید سریعا فکر پیش دانشگاهی باش و بورو آموزش و پرورش درخواست کن یک ترمه 24 واحد رو بهت بدن، اگر فوق دیپلم داری مشکل مدرک نخواهید داشت
ولی مسئله مهم اینکه با مدرک دیپلم سابقه کار هم اگر داشته باشی مشکلت حل نمیشه ( دیپلم نظام جدید )
دیگه مهلت بچه های ۲۰۱۱ تموم شده و هیچ کاری نمیشه کرد.حتی اگرم فرستی بود حداقل ۶ ماه طول می کشه فشرده بخونی.بعد سفارت بخشش تو کارش نیست من گفتم پیش ندارم الان دیگه نمی شه دروغ گفت چون قابل قبول نیست و فرصت هم تمام شده
;کسی که پیش دانشگاهی داشته باشد بازم نیازه که دیپلم رو ببره؟[/b]
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
کسایی که مصاحبه رفتن راهنمایی کنن!
من از سابقه اسپانسرم واینکه اونجا وضعیت مالیش چه جوری هست اطلاعات دقیق ندارم..... فرمش رو همراهم میبرم ولی ترجیح میدم تو مصاحبه اگه ازم نخواستن و نقطه مثبتی نیست ندم وهمون حساب بانکی رو نشون بدم.....ولی اکثر بچه ها میگن بهتره اسپانسر باشه!!
آفیسر ازتون پرسید که اسپانسردارید و یا تمکن مالی ؟ازتون جفتشو خواست؟ یا فقط میگه هر کدوم رو داری بده....
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-09 ساعت 22:04)الی الی نوشته: سلام بچه ها
کسایی که مصاحبه رفتن راهنمایی کنن!
من از سابقه اسپانسرم واینکه اونجا وضعیت مالیش چه جوری هست اطلاعات دقیق ندارم..... فرمش رو همراهم میبرم ولی ترجیح میدم تو مصاحبه اگه ازم نخواستن و نقطه مثبتی نیست ندم وهمون حساب بانکی رو نشون بدم.....ولی اکثر بچه ها میگن بهتره اسپانسر باشه!!
آفیسر ازتون پرسید که اسپانسردارید و یا تمکن مالی ؟ازتون جفتشو خواست؟ یا فقط میگه هر کدوم رو داری بده....
سلام.
ما هم نامه تمکن مالی از بانک بردیم.برای 3 نفر 52 میلیون تومان.البته ترجمه سند منزل را هم دادیم.ومشکلی پیش نیامد.
موفق باشید.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من اون موقع كه ثبت نام كردم نوشتم ديپلم دارم ولي حقيقتش تا سوم دبيرستان بيشتر نخوندم، حالا كه ميخوام فرم هارو پر كنم بايدحداقل ديپلم داشته باشم ميگين چي كار كنم برم ثبت نام كنم ديپلم بگيرم؟
الان كه ميخوام بنويسم و فرم هارو پر كنم تاريخ ديپلم چي بنويسم؟
تازه روز مصاحبه نگن چرا روز ثبت نام گفتي ديپلم داشتم ولي الان تاريخش بعد از اون روزه؟
من ٥٦ سالمه.
منو توروخدا راهنمايي كنيد
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا