موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
داستان من ازدوسال پيش شروع ميشه همسرم به يك بيماري مبتلا شد پزشكها درجريان معالجه يك سال بعد تامرز قطع اميد ازون جلورفتن تااينكه درروزعمل جراحيش همه ورقها برگشت آروم آروم روند بهبودش آغازشدتااينكه يك بعدازظهر نيمه گرم بهاري بايك پاكت زرد رنگ توي خونه پدرش مسير زندگي مادوتا حالت جديد ي گرفت مثل همه بچه ها ي ديگه خيالهاي شيرين شروع به رشد كرد تاروزاول ماه رمضان امسال ياسوم آگوست ...ماهم رفتيم به تركيه براي مصاحبه درنهم وقتي تست مديكال روداديم دكترترك شروع به مقدمه چيني براي ايكس ري هاي همسرم كرد من براي محكم كاري تمام نسخ درماني وعكسهاي اون روبه دكترارائه دادم اما جواب مديكال همسرم موند براي روزمصاحبه واينكه اون بايستي تست مربوط به آزمايش خلط روبده ...مانهم آگوست رفتيم مصاحبه ويزاي خانم م تاييد شد امابخاطر عدم ارائه مديكال نقص مدارك خورد ومن هم بخاطر كاردولتي ام اف بي آي چك خوردم مصاحبه خيلي ساده بود ولي بعدش دكترپاش روكرد توي يك كفش كه من ميدونم كه اين اثر جراحي است توي عكسها ولي براي تكميل مدارك براي فرودگاه آمريكا بايستي آزمايش رو بگيريم ....بعد هم گفت كه تاريخ بيست وسه تابيست وپنج سپتامبر براي دريافت مديكال بياين ومن همه چيزرو درمورد همسرتون اوكي ميدونم واينكه من ميخوام كمكتون كنم و....مارفتيم طبقه پايين و سه روزآزمايش روداديم........سه چهارروزبعدهم برگشتيم ايران باحالتي دپرس وهرشب خواب دكتروسفارت روديدن كه ميگن اينو بيار واونو بيارووووو
حالا كه دارم مينويسم خيلي دلشوره دارم ميترسم ولي نميدونم كاش خدا كمكمون كنه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .من بلیتِ برگشتم مال فردای مسهبم .
میتونم بسپارم اگه ویزا گرفتم برام پست کنن پاسپورت و؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-15 ساعت 22:07)شادی نوشته: سلام .من بلیتِ برگشتم مال فردای مسهبم .
میتونم بسپارم اگه ویزا گرفتم برام پست کنن پاسپورت و؟
نه.اگه ویزاتو روز مصاحبه بگیری باید بلیط رو عوض کنی.3روزی وقت میخواد که ویزا خوشگله بیاد دم هتل
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-15 ساعت 23:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-16 ساعت 10:37 توسط frozen mind.)
salam doostan
bebakhshıd babate font
man alan ankara hastam be komaketoon nıyaz daram
kası mıdoone baraye check kardane sıte ups az koja befahmım ke pasemoon tahvıle ups shode?? ı
mamnoon misham javab bedin
سلام دوستان
ببخشید بابت فونت
من الآن آنکارا هستم به کمکتون نیاز دارم
کسی می دونه برای چک کردن سایت UPS از کجا بفهمیم که پاسمون تحویل UPS شده؟؟
ممنون میشم جواب بدین
----------------------
هیچ عذری برای فارسی ننوشتن پذیرفته نیست. از بهنویس استفاده کنین.
Frozen Mind
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25
مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز
کلیر: ۲۵ جولای 2011
تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011
طول مدت پروسه :۱۰ ماه
و خدایی که در این نزدیکیست . . .
.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-16 ساعت 11:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-16 ساعت 11:22 توسط آرتين.)
با سلام و احترام نوبت به ما رسيد تا دين خود را به مهاجر سرا بپردازيم
بنده در تاريخ پنج شنبه 04آگوست 2011 در آنكارا مصاحبه داشتم لذا تصميم گرفتم كه روز یکشنبه 31جولای 2011 با پرواز ایران ایر به قيمت 420000 تومان و 4:30 تاخیر پرواز به آنكارا سفر كنم و همچنين هتل سورملی را براي 7 شب به مبلغ380000 تومان به همراه ترانسفر فرودگاهي تهيه كردم.
-- روز دوشنبه پس از ترانسفر و تحويل هتل راس ساعت 9:30 صبح به مطب دكتر رفته و راس ساعت 10 با پرداخت حدودا 50 دلار تست خون و عكس از قفسه سينه و 70 دلار بابت معاينه خانم دكتر که من فکر می کردم دکتر اونگان باید مرد باشه ولی بعدش فهمیدم با همسرش کار میکنه (هيچگونه واكسن زده نشد بخاطر اينكه همه واكسنها تكميل بود ) كار مديكال تمام و فرداي آن روز يعني سه شنبه ساعت 3 جواب را گرفته و ضميمه مدارك جهت ارجاع به سفارت در روز مصاحبه شد.
--روز سه شنبه به اتفاق چند تا از دوستان که برای ویزای تحصیلی و گردشگری آمده بودن و بسیار دوستان خوبی هم بودن به گردش در پارک آبی و مرکز خرید کیزلای و اطراف رفتیم و خیلی هم خوش گذشت فقط قابل توجه دوستانی که میخوان برن پارک که هیچ گونه هزینه ای نکن بخاطر اینکه از میدان کیزلای سرویس رایگان داره
--روز چهارشنبه هم به گشت و گذار در شهر و ديدن فيلم سينمائي 3D در آنكامال گذشت.
-- روز پنج شنبه ساعت 45-7 جلو سفارت بوديم كه پس از تفكيك صف مهاجرين و گرين كارتيها و توريستي ها و... به داخل رفته و پس از تحويل اصل مدارك(شناسنامه-كارت ملي- مدرك ليسانس- مدرك ديپلم-مديكال بدون سي دي -اصل سند آپارتمان- كه يك ماه پيش ترجمه و اصل آنها را براي سفارت با پست دی اچ ال به مبلغ 76000 تومان ارسال شده بود )به همراه 2 قطعه عكس و پاسپورت و با گرفتن شماره وارد سالن انتظار شده و پس از انگشت نگاري و پرداخت 819 دلار لحظه مصاحبه رسيد كه بلافاصله پس از سلام دادن به خانم افيسر،ايشان گفتند دست راست خود را بالا ببريد و قسم بخوريد هرانچه در اين فرم ها و مصاحبه گفته مي شود درست است كه بنده نيز چنين كردم.
بعد سوال شد كه كجا كار مي كنيد و ايا اينجا خصوصي است كه بنده گفتم بله و بعد پرسید که کارش چی هست و شما چی کار میکند بعد درباره سربازی پرسید که گفتم معاف شدم و پرسید چه نوع معافی داری و بعد شروع کرد به تایپ کردن که من برگه آبی رو تو پرونده دیدم ازشون پرسیدم که مشکلی هست گفت خیر گفتم پس مدارک ناقص هستش گفت همه چیز کامل و درسته ولی شما باید صبر کنید تا مراحل اداری پیش بره باز هم طاقت نیاوردم و گفتم زمان خیلی کم مانده تا آخر سپتامبر به نظر شما من تا اون موقع کلیر میشم گفت حتما ما تمام تلاشمون رو میکنم که زودتر کار شما رو انجام بدیم نهایت سه تا چهار هفته و در نهايت پس دادن اصل مدارك و گرفتن برگه آبي به صف منتظران كلير پيوستم
--روز جمعه و شنبه رو هم به خوشگذرانی و شهر بازی و گشت و گذار و خرید های آخرگذرانیدم و یکشنبه هم که ساعت 12 هتل رو تحویل و به تهران برگشتم
درمورد هتل 5 ستاره بود ولی در حد 4 ستاره خوب و تمیز بود ولی فن کوئل داشت انگلیسی هم تا حد خیلی کمی بلد بودن ولی یک خوبی که داشت نزدیک مراکز خرید بود و راحت به مغازه ها دسترسی داشتم .
-- جا داره اینجا از تمام کسانی که برای این سایت زحمت کشیدن و در تمام پرسشهای ما رو جواب دادن تشکر کنم امیدوارم که هرچه زودتر همه دوستان ویزاشون رو بگیرن . از همه دوستان متشکرم.
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-16 ساعت 01:19)LINDA1376 نوشته: (2011-08-15 ساعت 23:43)Parniyan نوشته: salam doostan
bebakhshıd babate font
man alan ankara hastam be komaketoon nıyaz daram
kası mıdoone baraye check kardane sıte ups az koja befahmım ke pasemoon tahvıle ups shode?? ı
mamnoon misham javab bedin
سلام . اگر برگه ای یا قبضی بهت دادن . ان را نگاه کن ببین اگر ادرس سایت داشته باشه . ببین بارکد یا شماره ای داره. ان را در سایت در بخش مخصوص وارد کند و تایید بزن اگر فرستاده باشند بهت نشو ن می ده که بسته ات الان کجاست.
سلام دوست عزيز
يه شماره اي توي برگه UPS هست به نام Takip NO كه با H061 شروع ميشه.توي سايت كه ميري نوشته Tracking in english توي قسمت Domestic بزن اون كد رو اگه سه خط نوشته بود حله..اگه نوشته OUT FOR DELIVERY همون روز يا فرداش نهايتا مياد
اميدوارم موفق باشي
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-16 ساعت 22:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-16 ساعت 22:58 توسط آمریکا.)
ما روز 31 جولای با پرواز ایران ایر 17:15 که عملا ساعت 21:30 پرواز کرد ساعت 12به وقت ایران و 10:30 به وقت آنکارا رسیدیم ترانسفر داشتیم وبه استقبال ما آمدند. هتل سورملی رو از 1.5 ماه پیش رزرو کرده بودیم که با پرواز نفری 800تومان شده بود.
هتل سورملی هتل خوب و تمیزی بود و برای ما که دوبار به مطب دکتر ویکبار به سفارت رفتیم که با تاکسی و 6لیر میشد خیلی هم خوب بود.
اونجا یک طبقه برای ایرانیهاست هر که میآمد اون طبقه بود.ولی رسپشن ها فقط ترکی میفهمیدن بجز اندکی که یک نفرشون میدونست صبجانه ها هم خیلی خوب بود و کامل همه چیز داشت.
خلاصه ما دوشنبه رفتیم صبح آزمایش و بعد برای بعد از ظهر هم ویزیت دکتر
نکته:خانم دکتر بودن و بسیار خانم خوب و برخورد منشی و سایر بسیار خوب بود و برخلاف چیزی بود که فکر میکردم
واکسن نزد و فقط چند تا سوال پرسید و تمام و حدود 240دلار دونفر هزینه پزشکی مان شد. ما 4شنبه جواب دکتر رو گرفتیم و 5شنبه ساعت 7:45 درب سفارت بودیم
خیلی با احترام ما رو به درب اول و بعد دوم داخل شدیم بعد به صف اصل مدارک رودادیم که فقط شناسنامه کارت ملی سندازدواج ومدارک اصل تحصیلی برنده رو گرفت. اصل ترجمه ها رو هم قبلا فرستاده بودیم فقط کپی ها رو بردیم.و رسید دی اچ ال.
و مصاحبه فارسی را انتخاب کردیم رفتیم داخل سالن و نشستیم یکبار صدا کردند برای انگشت نگاری یکبار برای پرداخت 1638دلار برای دو نفر و یکبار هم برای مصاحبه
از من که برنده اصلی بودم پرسید کارت چیه و کار شرکت چیه؟همین و بعد از همسرم پرسید خدمت رفتی گفت نه معاف شدم بعد گفت کار شرکت جیه
که شرکتشون هم خصوصی بودبعد گفت خانم شما برو یوپی اس و آقا شما مراحل اداری دارید سه هفته تا یک ماه.
خلاصه ما برگشتیم هتل
چند نکته :
آنکارا به ما خییلی خوش گذشت
به خاطر دوستای خوبی که توی مهاجر سرا پیدا کرده بودیم از جمله معجزه خاموش و نیما 1 که از همین جا به هردو و همسران محترمشان سلام عرض میکنم. پیشنهاد میکنم برای تفریح حتما به شهر بازی باغ وحش و پارک آبی برید.
آکوا پارک در میدان کیزلای سرویس رایگان داره که ساعت 10.11.12حرکت داره و برگشت هم 5:30و6:30 پس به صرفه تره که خودتون برید.
آنکامال هم که با متروی قرمز به راحتی میشه رفت
همچنین شهربازی که ایستگاه اولوس باید پیاده بشید.که بسیار جای خوبیه برای خرید.
و در پایان از همه دوستان مهاجر سراییم که کمک شایانی در پیشبرد کار ما داشتند و بهترین مشاوران ما بودن تشکر فراوان میکنم
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان متاسفانه هنوز پاسپورته من تحویل نشده و امروز پرواز برگشت دارم
توی سایت خوندم که بازی از دوستان رفتن دمه سفارت و ویزاشون را گرفتن
به نظرتون من هم اینکارو بکنم؟
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25
مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز
کلیر: ۲۵ جولای 2011
تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011
طول مدت پروسه :۱۰ ماه
و خدایی که در این نزدیکیست . . .
.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز اگر سفرنامه های بچه ها رو دنبال کرده باشین حتما به این نتیجه رسیدین که در کل همه شبیه به هم هستن و یک سری اطلاعات رو بهتون میدن . سفرنامه من هم مشابه دوستان دیگه هست به همین دلیل من فقط چندتا نکته که به نظر خودم مهم هست رو براتون میگم
اول اینکه مطمئن بشین که مدارکتون کامل باشه ، این خیلی اهمیت داره و حتما 2 هفته قبل کپی ها رو پست کرده باشید ، کسانی بودن که به همین دلیل مصاحبشون 2 روز عقب افتاد ، اگر اسپانسر ندارین حتما یک آدرس در آمریکا داشته باشید که مدارک به اون آدرس بیاد . این قضیه هم برای بعضی دوستان مشکل ساز شده بود. سعی کنین ریز نمرات رو هم با خودتون داشته باشین ، من هیچ جا توی سایت ندیدم که ریز نمرات لازم باشه ولی خودم برای اطمینان ریز نمرات دانشگاه و دبیرستان رو ترجمه کردم و بردم ، بعد اونجا دیدم که افیسر به بعضی افراد گفته بود که من تا به حال همچین مدرک دانشگاهی ندیدم و برو ریز نمرات بیار!!!
کلا هر چه مدارکتون کامل تر باشه به یک ضرب ویزا گرفتنتون کمک میکنه .
یک نکته دیگه هم اینکه مطب دکتر و آزمایشگاه در ساختمانی به اسم دوزٍن هست فکر میکنم بهش لابراتوار دوزن میگن و به تاکسی بگین خوب میشناسن.
سعی کنین توی مطب دکتر که منتظر نشستین با کسانی که از معاینه برگشتن صحبت نکنین چون منشی فورا بهتون اختار میده !
وقتی به مصاحبه میرین سعی کنین با ظاهر ساده و همیشگیتون برین دلیلی نداره خیلی به خودتون برسین ، کراوات بزنین یا آرایش عروس کنین ، آدمهایی که ساده ولی مرتب هستن همیشه دلنشین تر به نظر میان ، همینطور صادق تر ، و افیسر توی ظاهر شما دنبال صداقت میگرده ، البته این نظر شخصی منه ،
مصاحبه من خیلی راحت انجام شد ، افیسر یک آقای جوان چشم آبی بود و بسیار مودب و خیلی خوب فارسی حرف میزد ، با یک سلام و احوال پرسی گرم شروع کرد و بعد خیلی محترمانه از اینکه باید قبلش قسم بخورم عذرخواهی کرد ! کلا 2 سوال از من پرسید . در مورد شغلم پرسید و در مورد اینکه اسپانسرم چه نسبتی با من داره . و بعدش به اصل مدرک پیش دانشگاهیم یک نگاهی انداخت و گفت شما مشکلی ندارین و آدرس هتل رو بدین به یو پی اس . فردای روز مصاحبه ساعت 2 بعد از ظهر یو پی اس مدارک رو اورد به هتل پاسپورت و یک پاکت که نوشته بود بازش نکنین.
خب این هم سفرنامه ی من ، سعی کردم کوتاه و مفید باشه ، امیدوارم خوندنش بتونه کمک کنه ، من ویزامو یک ضرب گرفتم و خیلی از اونچه که فکر میکردم راحت تر بود ، انشالا که برای شما هم همینطور باشه ،ممنون از همه ی بچه های مهاجر سرا که اطلاعاتشون رو اینجا در اختیار همدیگه میزارن ، همیشه شاد و سلامت باشین
شماره کیس: AS00037XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3 خرداد
محل دریافت نامه قبولی: تهران
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمهای اول:30 خرداد
کارنت : June/10
نامه دوم: July/7
مصاحبه: 2/Aug
دریافت ویزا: 2/Aug