موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-18 ساعت 15:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-18 ساعت 15:46 توسط cmbt.)
[/quote]
با كمال تشكر.
1- من به كسي توهين نكردم. و به نظر خودم اين كه شما صحبت من را تفسير به راي مي كني يك توهين به من هست. 2- اتفاقا براي اينكه من
دوست عزیز
من در رفرنسی که آوردم اصلا نگفته که تمام موارد باید با هم باشد.تست بالای ۱۰ در کودک حتا اگرBCG زده باشد در کشور با شیوع بالای سل.همین.شما توجه کنید که چنین چیزی به معنی داشتن سل نیست و اصلا لازم نیست که با احتمال بالای ۸۰ نه حتا بالای ۵۰ عکس گرفته شود.نه اصلا!!!در پزشکی حتا شک زیر یک درصدی هم کافیست آنهم برای سل!!!اینجا بحث شک است نه اثبات بیماری در کودک شما.مسلما شانس کودک شما برای ابتلا بسیار بسیار ناچیز بوده و این را پزشک هم میدانستن ولی کار علمی باید انجام میشد.اگر شما از همان پزشک متخصص که تشریف بردید میخواستید که یک نامهٔ کتبی به شما بدهد و در آن بگوید در این سنّ طبیعی است و نیاز به عکس نیست مطمئن باشید این کار را نمیکرد.!!شک نکنید!امتحان کنید!
من فکر میکنم شما در این خصوص احساسی برخورد کردید.حق هم دارید .هیچ کس دلش نمیخواهد کار اضافی برای کودک دلبندش انجام شود.من اگر جای آن دکتر ترکیه بودم یک رضایت کتبی از شما میگرفتم و از بچه شما عکس نمیگرفتم.و این همه تهمت ناروا هم پشت سرم نبود
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من از همه دوستان واقعا ممنونم که به فکر من هستید. مشکل من اینه که من رشته گرافیک خواندم و هنرستانی هستم(فنی هرفه ای) پیش دانشگاهی هم نخوندم به همین دلیل گفتن تو ۱۱سال درس خوندی چه طوری رفتی دانشگاه چون اخرین مدرکم فوق دیپلم. می گفت باید۱۲سال خونده باشی.و سابقه کارم نبرده بودم الان رد شدم و ایران هستم.بهم گفتن سریع سابقه کار جور کنم و سریع برگردم .خواهش می کنم راهنماییم کنید من چه کاری می تونم بکنم.لازم به ذکر که من سال ۱۳۸۳ دیپلم گرفتم و بلا فاصله دانشگاه قبول شدم الان هماهنگ کردن تاریخ ورود دانشگاه با تاریخ پیش دانشگاهی هماهنگی نداره(در صورت گرفتن مدرک پیش دانشگاهی ) به نظر شما دوستان ارزشی داره حتی ۱٪ امیدی هست که من مدرک پیش دانشگاهی و سابقه کارم و ببرم دوباره خواهش می کنم بهم بگید.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-19 ساعت 16:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-19 ساعت 16:18 توسط aghdam.)
(2011-09-18 ساعت 17:32)hana87 نوشته: سلام من از همه دوستان واقعا ممنونم که به فکر من هستید. مشکل من اینه که من رشته گرافیک خواندم و هنرستانی هستم(فنی هرفه ای) پیش دانشگاهی هم نخوندم به همین دلیل گفتن تو ۱۱سال درس خوندی چه طوری رفتی دانشگاه چون اخرین مدرکم فوق دیپلم. می گفت باید۱۲سال خونده باشی.و سابقه کارم نبرده بودم الان رد شدم و ایران هستم.بهم گفتن سریع سابقه کار جور کنم و سریع برگردم .خواهش می کنم راهنماییم کنید من چه کاری می تونم بکنم.لازم به ذکر که من سال ۱۳۸۳ دیپلم گرفتم و بلا فاصله دانشگاه قبول شدم الان هماهنگ کردن تاریخ ورود دانشگاه با تاریخ پیش دانشگاهی هماهنگی نداره(در صورت گرفتن مدرک پیش دانشگاهی ) به نظر شما دوستان ارزشی داره حتی ۱٪ امیدی هست که من مدرک پیش دانشگاهی و سابقه کارم و ببرم دوباره خواهش می کنم بهم بگید.
دوست عزیز ، سلام
شما هنوز 11 روز فرصت دارید ! و توی 11 روز همه کار میشه کرد !
شما اگه 85 دانشگاه رو تمام کرده باشید ، 4 سال سابقه کار می تونید داشته باشید تا سال 90 . . .
همونطور که دوستان گفتند ، به یک شرکت تبلیغاتی معتبر مراجعه کنید و یک گواهی اشتغال به کار از 2-3 ماه بعد از فارغ التحصیلی تا الان بگیرید ، ترجمه کنید و با خودتون ببرید . . . حتما کارتون درست می شه . . .
موفق باشید
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-19 ساعت 20:19)hana87 نوشته: (2011-09-19 ساعت 16:17)aghdam نوشته: (2011-09-18 ساعت 17:32)hana87 نوشته: سلام من از همه دوستان واقعا ممنونم که به فکر من هستید. مشکل من اینه که من رشته گرافیک خواندم و هنرستانی هستم(فنی هرفه ای) پیش دانشگاهی هم نخوندم به همین دلیل گفتن تو ۱۱سال درس خوندی چه طوری رفتی دانشگاه چون اخرین مدرکم فوق دیپلم. می گفت باید۱۲سال خونده باشی.و سابقه کارم نبرده بودم الان رد شدم و ایران هستم.بهم گفتن سریع سابقه کار جور کنم و سریع برگردم .خواهش می کنم راهنماییم کنید من چه کاری می تونم بکنم.لازم به ذکر که من سال ۱۳۸۳ دیپلم گرفتم و بلا فاصله دانشگاه قبول شدم الان هماهنگ کردن تاریخ ورود دانشگاه با تاریخ پیش دانشگاهی هماهنگی نداره(در صورت گرفتن مدرک پیش دانشگاهی ) به نظر شما دوستان ارزشی داره حتی ۱٪ امیدی هست که من مدرک پیش دانشگاهی و سابقه کارم و ببرم دوباره خواهش می کنم بهم بگید.
دوست عزیز ، سلام
شما اگه 85 دانشگاه رو تمام کرده باشید ، 4 سال سابقه کار می تونید داشته باشید تا سال 90 . . .
همونطور که دوستان گفتند ، به یک شرکت تبلیغاتی معتبر مراجعه کنید و یک گواهی اشتغال به کار از 2-3 ماه بعد از فارغ التحصیلی تا الان بگیرید ، ترجمه کنید و با خودتون ببرید . . . حتما کارتون درست می شه . . .
موفق باشید
سلام بچه ها من رفتم از شرکت تبلیغاتی که کلا برای کارای گرافیکی و با مجوز وزارت ارشاد ۲ سال و چند ماه سابقه کارگرفتم و بردم داروالترجمه گفتن باید جواز شرکت رو بیارید کپیشو تا مهر دادگستری بخوره رو ترجمه جواز نباشه قبول نمی کنن که مهر رو بزنن و بخاطر همین گفت فقط رو سربرگ خودمون می تونیم ترجمه کنیم. من هم دادم که .... حالا این قابل قبول هست یا نه؟؟؟ من دیپلمم رو۸۳ گرفتم و بهمن ۸۳ هم دانشگاه قبول شدم و مدرکم رو اردیبهشت سال ۸۶ گرفتم بخاطر همین در این فاصله زمانی نیست که بخوام پیش دانشگاهی جور کنمو حالا چه راهی می مونه برام؟لطفا راهنماییم کنید.
دوست عزیز ، سلام
به نظر من گواهی کار مناسبه ، فقط تا جاییکه می تونید تلاش کنید تا مجوز شرکت رو ببرید و ترجمه ، مهر دادگستری و امور خارجه رو داشته باشه که محکمتر باشه . . .
کوتاه نیایید و محکم باشید که موفق می شید
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-19 ساعت 20:19)hana87 نوشته: (2011-09-19 ساعت 16:17)aghdam نوشته: (2011-09-18 ساعت 17:32)hana87 نوشته: سلام من از همه دوستان واقعا ممنونم که به فکر من هستید. مشکل من اینه که من رشته گرافیک خواندم و هنرستانی هستم(فنی هرفه ای) پیش دانشگاهی هم نخوندم به همین دلیل گفتن تو ۱۱سال درس خوندی چه طوری رفتی دانشگاه چون اخرین مدرکم فوق دیپلم. می گفت باید۱۲سال خونده باشی.و سابقه کارم نبرده بودم الان رد شدم و ایران هستم.بهم گفتن سریع سابقه کار جور کنم و سریع برگردم .خواهش می کنم راهنماییم کنید من چه کاری می تونم بکنم.لازم به ذکر که من سال ۱۳۸۳ دیپلم گرفتم و بلا فاصله دانشگاه قبول شدم الان هماهنگ کردن تاریخ ورود دانشگاه با تاریخ پیش دانشگاهی هماهنگی نداره(در صورت گرفتن مدرک پیش دانشگاهی ) به نظر شما دوستان ارزشی داره حتی ۱٪ امیدی هست که من مدرک پیش دانشگاهی و سابقه کارم و ببرم دوباره خواهش می کنم بهم بگید.
دوست عزیز ، سلام
موفق باشید
سلام بچه ها من رفتم از شرکت تبلیغاتی که کلا برای کارای گرافیکی و با مجوز وزارت ارشاد ۲ سال و چند ماه سابقه کارگرفتم و بردم داروالترجمه گفتن باید جواز شرکت رو بیارید کپیشو تا مهر دادگستری بخوره رو ترجمه جواز نباشه قبول نمی کنن که مهر رو بزنن و بخاطر همین گفت فقط رو سربرگ خودمون می تونیم ترجمه کنیم. من هم دادم که .... حالا این قابل قبول هست یا نه؟؟؟ من دیپلمم رو۸۳ گرفتم و بهمن ۸۳ هم دانشگاه قبول شدم و مدرکم رو اردیبهشت سال ۸۶ گرفتم بخاطر همین در این فاصله زمانی نیست که بخوام پیش دانشگاهی جور کنمو حالا چه راهی می مونه برام؟لطفا راهنماییم کنید.
مهر دادگشتري نمي خواد بزني .
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که سفر زمینی به آنکارا داشتند:
آیا هنگام برگشت کسی بوده که تو سه راهی خوی ازش سوال و جواب کنن بخاطر ویزای تو پاسپورت؟آیا خیلی موضوع جدی و مهمیه؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا