کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2010-09-28 ساعت 10:43)DLT نوشته:  
(2010-09-28 ساعت 10:14)TAHSINO نوشته:  درود بر همه عزیزان
ممنون می شوم که دوستان منو راهنمائی کنند که چطور و دقیقا با چه متنی از مطب یا کلینیک وقت بگیرم؟؟
من و همسرم و کودک 2 سال و 7 ماهه ام
سه شنبه 9 آذر وقت مصاحبه داریم
فکر می کنید با توجه به احتمال آزمایش سل برای فرزندم ، 5 شنبه قبلش زمان مناسبی باشه ؟؟
دوست عزیز
من هم بچه 4 ماهه دارم.توی سایت دکتر نوشته برای بچه های 2-15 ساله.بازم از دیگران سوال کنید.
من دیروز خیلی راحت سه تا وقت گرفتم.خیلی راحته.
موفق باشین

ممنونم از پاسخت
رفتم سايت و ديدم كه چه قدر آسونه Wink - ولي چون هنوز شماره پرواز را ندارم نتوانستم فرم درخواست وقت ملاقات را پر كنم
ممنونم
به اميد موفقيت
تشکر کنندگان:
(2010-09-29 ساعت 11:28)TAHSINO نوشته:  
(2010-09-28 ساعت 10:43)DLT نوشته:  
(2010-09-28 ساعت 10:14)TAHSINO نوشته:  درود بر همه عزیزان
ممنون می شوم که دوستان منو راهنمائی کنند که چطور و دقیقا با چه متنی از مطب یا کلینیک وقت بگیرم؟؟
من و همسرم و کودک 2 سال و 7 ماهه ام
سه شنبه 9 آذر وقت مصاحبه داریم
فکر می کنید با توجه به احتمال آزمایش سل برای فرزندم ، 5 شنبه قبلش زمان مناسبی باشه ؟؟
دوست عزیز
من هم بچه 4 ماهه دارم.توی سایت دکتر نوشته برای بچه های 2-15 ساله.بازم از دیگران سوال کنید.
من دیروز خیلی راحت سه تا وقت گرفتم.خیلی راحته.
موفق باشین

ممنونم از پاسخت
رفتم سايت و ديدم كه چه قدر آسونه Wink - ولي چون هنوز شماره پرواز را ندارم نتوانستم فرم درخواست وقت ملاقات را پر كنم
ممنونم
به اميد موفقيت

احتیاجی به پرواز و ... که ضروری نمیباشد،نیست.برو وقت بگیر دوست من.میره صفحه بعد

تشکر کنندگان: TAHSINO
(2010-09-28 ساعت 12:44)satusa نوشته:  [quote='farzad.s' pid='78344' dateline='1285656267']
کسی جواب من را نمیده
دوستانی که واکسن ها را کامل زدن می شه لطفا بگید کلا چند تا مهر توی کارتتون زدن؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

5 مهر مربوط به واكسنهاي دوران طفوليت
2 مهر مربوط به كزاز-ديفتري
2 مهر مربوط به MMR
3 مهر مربوط به هپاتيت (كه البته مهر سوم من هم هنوز نخورده)
جمعا 12 مهر براي شرايط معمولي

در صورت سن بالا و يا شرايط ديگر، موارد ديگه هم اضافه ميشه مثل آنفولانزا و يا آبله مرغان كه اونگان بي برو برگرد ميزنه و ...

ممنون از جواب کاملتون دوست عزیز
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: shamim
دوستان درود
یک سوال درمورد واکسن هپاتیت ب.
اینجا بچه ها گفتن که برای روز مصاحبه نیازی نیست که تمام 3 مرحله واکسن هپاتیت ب زده شده باشه و فقط اولیش هم باشه کافیه.
سوال من اینه که برای زمان ورود به امریکا چی؟
آیا قبل از ورود به آمریکا باید آخریش خورده باشه؟ اگر اینطور باشه و ویزای آدم مثلاً تو ماه دوم بعد از واکس اولی بخوره باید 4 ماه بعد ویزا صبر کنه که آخریش رو هم بزنه؟
یا اینکه نه ، برای ورود به آمریکا هم همون اولی کافیه. و آدم خودش بعدیهاش رو میزنه؟
شماره : 2011AS00009xxx
تاریخ نامه قبولی: April 28, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 28, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 10,2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 9 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر Smile
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 فوریه 2011 (85 روز)
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 2.5 میلیون حدوداً
تشکر کنندگان:
(2010-09-29 ساعت 17:10)farzad.s نوشته:  
(2010-09-28 ساعت 12:44)satusa نوشته:  [quote='farzad.s' pid='78344' dateline='1285656267']
کسی جواب من را نمیده
دوستانی که واکسن ها را کامل زدن می شه لطفا بگید کلا چند تا مهر توی کارتتون زدن؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

5 مهر مربوط به واكسنهاي دوران طفوليت
2د مهر مربوط به كزاز-ديفتري
2 مهر مربوط به MMR
3 مهر مربوط به هپاتيت (كه البته مهر سوم من هم هنوز نخورده)
جمعا 12 مهر براي شرايط معمولي

در صورت سن بالا و يا شرايط ديگر، موارد ديگه هم اضافه ميشه مثل آنفولانزا و يا آبله مرغان كه اونگان بي برو برگرد ميزنه و ...

ممنون از جواب کاملتون دوست عزیز
دوستان معمولا اگر کمی در نوشته های قبلی جستجو کنید جواب سوالهاتون رو میگیرید. قبلا هم گفتم 5 واکسن دوران طفولیت نبودنش در کارت مشکلی ایجادنمیکنه. آنفولانزا بری 50 سال به بالا هست و دکتر اونگان هم اینطور نیست که بی برو برگرد آبله مرغان رو بزنه. البته آقای اونگان میزنه ولی خانم اونگان ازتون میپرسه که قبلا گرفتید یا نه؟ اگر علامتی رو نشون بدید که قبلا آبله مرغان گرفتید دیگه بهتون نمیزنه واسه منم نزد

تشکر کنندگان: rayan.s
(2010-09-30 ساعت 10:38)smsaipa نوشته:  دوستان درود
یک سوال درمورد واکسن هپاتیت ب.
اینجا بچه ها گفتن که برای روز مصاحبه نیازی نیست که تمام 3 مرحله واکسن هپاتیت ب زده شده باشه و فقط اولیش هم باشه کافیه.
سوال من اینه که برای زمان ورود به امریکا چی؟
آیا قبل از ورود به آمریکا باید آخریش خورده باشه؟ اگر اینطور باشه و ویزای آدم مثلاً تو ماه دوم بعد از واکس اولی بخوره باید 4 ماه بعد ویزا صبر کنه که آخریش رو هم بزنه؟
یا اینکه نه ، برای ورود به آمریکا هم همون اولی کافیه. و آدم خودش بعدیهاش رو میزنه؟

================================================
دوست من واکسن ها رو تا جایی که میتونید بزنید در غیر اینصورت پزشک مورد اعتماد سفارت اینکار رو میکنه.
بعنوان مثال اگه فقط نوبت اول هپاتیت رو زده باشید و برید دکتر سفارت نوبت دوم رو به شما میزنه و سومی شو باید تو آمریکا بزنید.

ولی اینکه آیا کسی اونجا نظارت میکنه که زدین یا نه خبری ندارم.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
سلام
وقت مصاحبه من نزدیکه ومن تازه مرحله 2هپاتیت رو زدم حالا چه کنم؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-09-30 ساعت 16:24)has55 نوشته:  سلام
وقت مصاحبه من نزدیکه ومن تازه مرحله 2هپاتیت رو زدم حالا چه کنم؟
ممنون

هیچ کاری لازم نیست ! بین نوبت دوم و سوم باید 5 ماه فاصله است. اگر مصاحبه شما نزدیک به پایان 5 ماه نباشه ، دکتر سفارت نوبت سوم رو تزریق نمی کنه ولی اگر نزدیک باشه احتمال تزریق زیاده.

تشکر کنندگان: free_free ، امیر مهاجر
سلام

می‌شه کسایی‌ که رفتن آنکارا واسه پزشکی‌ و مصاحبه بگن ریپورت پزشکی‌ رو دکتر چطور تحویل میده؟آیا مستقیم میفرسته سفارت یا این که میده دست خودمون؟!توی گزارش چی‌ نوشته شده؟آیا تاریخ دقیقه واکسنها رو توی گزارش مینویسه؟اصلا وقتی‌ دکتر کارت واکسیناسیون رو ازتون گرفت تاریخها رو با دقت جایی‌ نوشت یا فقط نگاه کردو‌‌ تایید یا ردّ کرد؟!

لطفا راهنمایی‌ کنید،

ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-10-06 ساعت 00:19)mona8286 نوشته:  سلام

می‌شه کسایی‌ که رفتن آنکارا واسه پزشکی‌ و مصاحبه بگن ریپورت پزشکی‌ رو دکتر چطور تحویل میده؟آیا مستقیم میفرسته سفارت یا این که میده دست خودمون؟!توی گزارش چی‌ نوشته شده؟آیا تاریخ دقیقه واکسنها رو توی گزارش مینویسه؟اصلا وقتی‌ دکتر کارت واکسیناسیون رو ازتون گرفت تاریخها رو با دقت جایی‌ نوشت یا فقط نگاه کردو‌‌ تایید یا ردّ کرد؟!

لطفا راهنمایی‌ کنید،

ممنون

سلام

گزارش دکتر، در یک پاکت سربسته تحویلتون میشه که به هیچ عنوان نباید درش رو باز کنید و باید همونطور موقع ورود به سفارت تحویل مسئول جمع آوری مدارک بدین. بنابراین کسی محتوای داخلش رو حداقل در اینجا نمی تونه ببینه.

همراه پاکت یک سی دی هم هست که به صورت مجزا قرار داده شده و حاوی عکس قفسه سینه و اطلاعات این بخش از آزمایشات پزشکی است. سفارت به این سی دی نیازی نداره. فقط موقع ورود به خاک امریکا گویا باید تحویل مامور اداره مهاجرت بشه.

کارت واکسن رو منشی دکتر ازتون می گیره و دکتر هم با توجه به واکسنهای زده شده، مواردی رو که بخواد تزریق می کنه. البته جریان واکسیناسیون دکتر اونگان خودش مثنوی هفتاد من کاغذه که می تونید در تاپیک واکسیناسیون برندگان 2010 و سفرنامه های مربوطه مطالعه کنید.

موفق باشید

تشکر کنندگان: rayan.s ، MOHSEN8766 ، kianoush ، User ، Lamborghini ، peyman74 ، Sooshians ، امیر مهاجر
سلام بچه های گل،
توی ترکیه جواب آزمایش رو چند روزه میدن؟
مثلا اگر 5 شنبه آزمایشات رو بدیم جوابشو جمعه میدن یا نه؟
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان:
(2010-10-06 ساعت 12:00)javidk نوشته:  سلام بچه های گل،
توی ترکیه جواب آزمایش رو چند روزه میدن؟
مثلا اگر 5 شنبه آزمایشات رو بدیم جوابشو جمعه میدن یا نه؟
سلام. شما روزی که آزمایش میدی جوابش رو فردا عصر میدن یعنی اگر 5 شنبه صبح آزمایش بدی جمعه عصر جواب میگیری

تشکر کنندگان: User
سلام بر دوستان
یک خبر خوب برای آنها که تا بحال آبله مرغان نگرفتن.انستیتو پاستور شعبه تجریش واکسن آبله مرغان(Varicella Zoster)رو در دو نوبت ارائه میده که البته برای هر نوبت نود و پنج هزار تومن باید بپردازید.
[font=Trebuchet MS]شماره کیس:****ANK2009
تاریخ مصاحبه:17 آبان
تاریخ کلیرنس:21 دی
تاریخ عزیمت:24 آوریل
عزیمت به:Saint Louis,Missouri

[/font]
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من همین الان ایمیل وقت مصاحبه سفارت رسید دستم. (کیس ازدواجی)
اما زمان مصاحبه را 9 نوامبر 2010 تعیین کردند، که میشه روز سه شنبه.
از دوستان با تجربه که احتمالا با چنین مسئله ای روبرو شدند راهنمایی میخواست.
چه زمانی اونجا باشم که بتونم آزمایشات را سر وقت انجام بدم و سر زمان تعیین شده سفارت باشم. (ظاهرا یکشنبه و احتمالا شنبه دکتر تعطیل هست)
ظاهرا ایران ایر بلیط فقط واسه یکشنبه و چهارشنبه داره.
اگه من جواب آزمایشات را 3-4 روز زودتر از مصاحبه بگیرم مشکلی نداره؟
تشکر کنندگان: frozen mind
(2010-10-06 ساعت 18:09)emankh101 نوشته:  سلام دوستان
من همین الان ایمیل وقت مصاحبه سفارت رسید دستم. (کیس ازدواجی)
اما زمان مصاحبه را 9 نوامبر 2010 تعیین کردند، که میشه روز سه شنبه.
از دوستان با تجربه که احتمالا با چنین مسئله ای روبرو شدند راهنمایی میخواست.
چه زمانی اونجا باشم که بتونم آزمایشات را سر وقت انجام بدم و سر زمان تعیین شده سفارت باشم. (ظاهرا یکشنبه و احتمالا شنبه دکتر تعطیل هست)
ظاهرا ایران ایر بلیط فقط واسه یکشنبه و چهارشنبه داره.
اگه من جواب آزمایشات را 3-4 روز زودتر از مصاحبه بگیرم مشکلی نداره؟

هواپیمایی ترکیش ایر پنج شنبه ها صبح به مقصد آنکارا پرواز مستقیم داره.بهترین حالت اینه که شما با همین پرواز بری و برای همون پنج شنبه هم از دکتر وقت بگیری.جواب آزمایشها بطور معمول فردا عصر حاضره.تا سه شنبه هم برو آنکارا رو خوب بگرد.Rolleyes
[font=Trebuchet MS]شماره کیس:****ANK2009
تاریخ مصاحبه:17 آبان
تاریخ کلیرنس:21 دی
تاریخ عزیمت:24 آوریل
عزیمت به:Saint Louis,Missouri

[/font]
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان